guzularım netim açık olacak gün içinde ara ara uğrarım kendinize iyi bakın boğazınıza da mukayet olyverin hadi gariiiiii
canım bugün biraz midem bulanıyor ve zaten geç kalktım biraz zaman geçsin yemek yerim artık kaptan kuşum görmesin zira bu haldeyken lokma yiyememblue canım kahvaltıyı neden atladınkaptan sana kızıcak :)
amin canım cümlemize inşallah ...benim oğlan gerçek dedesiyle anneannesi sanıyo zağar
anam bacım valla ev işleri malum bugün pazartesi dipköşe giriyok eve ......
kahvaltı bileme yapmadım canım hiç bişey istemiyor akşama da misafirim gelecekmiş :26:acaba ne yapsam yemeğe:26:
sağol bebeeeeeem ...........kolay gelsin şekercimm)
önerin için sağol kuşum babiçkom aradi şimcik akşama sulu küfte isteyiiiiiiikolay gelsin tatlımm..
güzel bi sebzeli tavuk sote yap
yanınada bulgur pilavı
salata
oh missss...
açıktım yaa canım onları istedi vallaa..
hem sende yiyebilirsin rahat rahat..
önerin için sağol kuşum babiçkom aradi şimcik akşama sulu küfte isteyiiiiiii
yanınada tavuklu pilooooo
onun yanınada salata
onun yanınada ayran
onun yanınada oğlumu yerler artıkın
bu arada yemeğe gelecek misafirlerim ağır misafir kontenjanımdan anne ve babacımmmmmmm
ayy bı sıkıntım yok duygucum artık bunaldım surekllı zayıflamaya calısmaktan tek sıkıntım bu cok sukurcanım hoşgeldin..
Insallah sıkıntıların geçer..gücünü toparlarsın..
Napalım bizde ne yesek die düşünüyoduk..sen napıyosun??
kimleri görüyorumm :))
mesajım yerine ulasmış
canımcım h.g. özledm senii...
canım al benden de o kadar onlar bana fazla gelmiyolar hep ben gideyom ayacıklarına zaten en son bayramda görmüştüm şimdi de bugün görecem gısmetseohhh oda güzelmiş :)
benim annem uzakta bak şimdi özledim
bana senede 2-3 kere anca geliyo
canım kusura bakma ben göremedim sende artık aramızda olacaksın sanırım eğer üleyse oşşşşş geldin beya beyaaayy bı sıkıntım yok duygucum artık bunaldım surekllı zayıflamaya calısmaktan tek sıkıntım bu cok sukur
canımm senmısınn bakıyım parolayı ver tanıyım senı asagıdakı nokta nokta olan yerlerı doldur
karayag .....ver ..... Verr
ayy bı sıkıntım yok duygucum artık bunaldım surekllı zayıflamaya calısmaktan tek sıkıntım bu cok sukur
ayy bı sıkıntım yok duygucum artık bunaldım surekllı zayıflamaya calısmaktan tek sıkıntım bu cok sukur
canımm senmısınn bakıyım parolayı ver tanıyım senı asagıdakı nokta nokta olan yerlerı doldur
karayag .....ver ..... Verr
tabikideee şüphen mi var :))
isim kullanmıyorum yanlızz)
karayag gidiver gidi Verr
yanlız öyle bi güleceğim geldi ki mütiş bi kahkaha attımm deli zannedicekler beniherkes bu yöntemi deniyor
heheeeeee
ay parolanızı yesinler sizin
kız o boşluklardaki sözler benimde aklıma geldibendemi sizdendim acaba hihii
alemsiniz valla..
oooffff offfffftabikideee şüphen mi var :))
yanlız öyle bi güleceğim geldi ki mütiş bi kahkaha attımm deli zannedicekler beniherkes bu yöntemi deniyor
heheeeeee
ay parolanızı yesinler sizin
kız o boşluklardaki sözler benimde aklıma geldibendemi sizdendim acaba hihii
alemsiniz valla..
oooffff offffff
sevgılııı modelımm benımm bı bılsenn ne haldeyımm
cok afedersın kendımı koca bır dana gıbı hıssedıyorum artıkk
ınan boyle soyunurken gıyınırken aynalara bakmıyorum
kocamannn bı yag tulumu gıbıyım kendımden de utanıyorum sendende utanıyorum
hıcc artık sabrım kalmadı gucumde kalmadıı . yemek yemekten okadar buyuk
bır mutluluk duyuyorumkı vazgecemıyorum neolur bana yardım et hıcbır kıyafetım olmuyorr
cok cırkın oldum yaa
bırseyı 40 kere dersen olurmus derlerya belkım olurr
tabikideee şüphen mi var :))
tahmin ettiğim kişisin deilmi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?