Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bılıyorumm utanıyorumm suan tam tamına 72.5 kıloym bu sabah tartıldım
gercektenn napıcagımı bılmıyorum yanı aslında bılıyorum ama yapsam ne olurkı
2 ay sonra tekrar aynı yere gelıyorum . cokk sıkıldım aglamak ıstıyorum artık yaa
gercekten bu konuda caresızım ınsan sureklı nasıl kılo alır ama yaa
bızımkıı allahım bır yıyor bır yıyor gr oynamıyor adamdaa aksamda tereyaglıı salcalı
1 paket makarna yıyorr aksamları adam yıllardır gr oynamıyor delı olucam yaa
oyle guzel elbıseler almıstımkı hıcbırının ıcıne gıremıorum elbıselerı gecc normal pantolanlarım
bıle olmuyor .. kendıme engel olmak ıstıyorum ama sonra ne olucakkı ıkı aya kalmaz yıne duba
gıbı olucamm ben artık cok yoruldumm . ınanmıyorum ben kendıme gercekten zayıf bır ınsan olarak
gunlerımın gececegıne hıc ama hıc ınanmıyorumm .. psıkolojım cok bozuk gercektenn nasıl aklım
basıma gelıcek onuda bılmıyorum

yimemi yedim geldim canlarım..
napiisiniz?? =)
afiyet olsun duygucummm...
cumya derecede olmak için bende elimden geleni yapıcam bu hafta..

minnosumm .. kendine bi ceki düzen ver bak böyle yaparak iyice kilo alıcaksın bu gidişle yaza 80 olucaksın belkide daha fazla hani bebek düşünüyordun sen 100 le doğıuma gidersn artık .. olacaklar bunlar ağlanıp dövübnmeyi bırak düzgünce beslen kocacın yiyor die endemi yiceksin..
bak bende kilo aldım almadım değil ama verdim geri bi ara 7-8 kiloya ulasmıstı bu rakam şimdi 5 kiloda inş 1 ay içinde vericem bunu ve kurtulucm sende vakit kaybetmeden baslıyorsun yaza kadar 10 kilo hatta 15 kilo gidiyor sanki 30 kilo vericeksin biraz cesaretlen lütfen..

offff bende aynıyım ne güzel ramazanda 88 i görmüştüm şimdi sor 93.7 aslında zayıflama şimdiki problem sırasında ilk 3 te bile deil bazı sorunlar var şu anda

evet yaa bebekte ıstıyordumm ama sımdı bu kıloyla naparım ben off bılmıyorum kendıme gelıp hemen bıran evvel bıseyler yapmam lazımm
ama hemen gıdermıkı modelımm . cokk yoruldum cunkuu bıkac gundur semınerden dondukten sonra bı duzene gıreyım dıye hep buraları okuyorum
ama yokk yapmıyorum yapmıyorum yapmıyorum yanı boyle anlamsız bos boss yıyorum aksamları.. neolursunuz bana yardım edın ben boyle yasamak
ıstemıyorum artıkk yaa gercekten ıstemıyorumm. ıster takıma gır de ıster heergunn yuruyceksın evınde kosu bandın var de . utanmıyormusun senn
bu yedıklerınden de . ne dersen de ama ne olur bana yardım ettttttttttttttttttt

bende bebek istiyorum canım benimde zayıflamak istememin en büyük sebebi o =( allah gönlümüze göre versin..
ama bu kdr moralini bozma yıpratma kendini canım..her aksam yediklerimizin listesni paylaşıyoruz..dogru bulunan bi menüyü kendine örnek menü yapıp onun üzerinden gidebilirsin tatlım..zaten hepimiz burdayız birbirimize destek olmak adına elimizden geleni yapıyoruz..yanlız değilsin unutma..

ayy ben seni zayıflatmak için günlerce aç bırakır ölüm orucuna sokar durmadan koşturur inceltirim sen üzülme bitanem ..
yarısmaya girmen sorumluluk sağlar bence gir ama kaptanada sormak lazım bakalım boş yeri varmı ..
şuandan itibaren işlenmiş karbonhidrat almıyorsun sıfır seker ve 1 hafta boyunca her gün 1 saat tempolu yürüyüş bak aksatmak yok mutlaka yapıyorsun yapmazsan kork benden :))
haftaya cuma en az 2 kilo vermiş görücem seni anlastıkmı ac kalmadan sağlıklı bi şekilde vericeksin pıtır pıtır gider onlar alısık bizim vücut vermeye

ayy canım benım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah gıder bu pıs kara yaglarımızda bebıslerımıze kavusuruz

tamam bana uyarrr kaptan kımm kızlar bende gelebılırmıyım aranızaa cok acıl koduyla hemdee
tam olarak su dakka ıtıbarıyle cumaya kadar hıııcc karbonhıdrat yokk sekercım ama kahvaltı harıcınde
cunku kahvaltıda yemezsem ben aksama kadar vucudum karbonhıdrat dıye bagırıyor resmenn
vee hergun 1 ssaaatt yururyusmuu hoooff cok zor ama yapıcam tamam sana soz verıyorumm kolla benı
döv benıııı

prenses kaptan canım..
ben seni gerekirse döverim merak etme sen bi sporunu diyetini yap olmadı liposaksın yaptırırız

zaten ben bu gidişle yaptırıcm cok sarkık vücudum bacaklarımı aldırttıcm
bak cumaya 4 gün var ve 4 günde 1 kilo vermen gerek

günaydınlar günaydınlar.
dün akşam leslie mi yaptım.
bugün de iyi başladım çok şükür.
haftamız güzel geçecek bence.

süpersin canım süper

canım senin durumun biraz karışık.seni hem takım onaylayacak hemde diğer takımlar onaylayacak öyle.zaten 2 hafta deneme süren var.sen bol bol paylaşımda bulun.bu sorunları aklına takma elinden geleni yap

Meraba kızlar,ben bugün diyete başladım yani aranızda yeniyim,ama bugün çok mutsuzum ve sinirliyim.Bu sefer kararlıyım inş. başarıcam

canımcım hoşgeldin takımımıza diyetinde başarılar dilerim.takımımızda yer kalmadı.başka takımlarda umarım amacına ulaşırsın

minnoşum hoşgeldin.sen iste yeterki başaracaksın benim sana inandıgım kadar kendine inansan oooo

tabikideee şüphen mi var :))
isim kullanmıyorum yanlızz )

karayag gidiver gidi Verr

yanlız öyle bi güleceğim geldi ki mütiş bi kahkaha attımm deli zannedicekler beni herkes bu yöntemi deniyor

allam şifreye bak ya

4 gunde 1 kılomu vayyy beee hadı ınsallah modelımm benım

canım kg verme işi böyle zaten al ver lerle ileliyor insan biz zayıflayacagız sonrasında da korumayı öğreneceğiz başka yolu yok

canım takımın artık yeni kuralı spor.bu iş sporsuz olmuyor.herkes elinden geldiğince bişeyler yapmaya çalışacak. yürüyecek mekik çekecek

sizin yerlerinizi ben hep hazır tutmustum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…