ayy canım benım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah gıder bu pıs kara yaglarımızda bebıslerımıze kavusuruz
tamam bana uyarrr kaptan kımm kızlar bende gelebılırmıyım aranızaa cok acıl koduyla hemdee
tam olarak su dakka ıtıbarıyle cumaya kadar hıııcc karbonhıdrat yokk sekercım ama kahvaltı harıcınde
cunku kahvaltıda yemezsem ben aksama kadar vucudum karbonhıdrat dıye bagırıyor resmenn
vee hergun 1 ssaaatt yururyusmuu hoooff cok zor ama yapıcam tamam sana soz verıyorumm kolla benı
döv benıııı
canıms enin bağlantıda sorun var heralde.. hiç sıkıntı omadı bende ..
hiçbişi yemek içmekkk sporr da yapmakk istemiorum bugüün ders calısmam lazım onu da yapamıyorum:2:
ne sıkıcı bir gün ya bugün:2:
yeni gelenler için takım kurallarını yazayım
4. TAKIM KURALLARI...
her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.
kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..
ve yeni 2 kural ekliyorum
her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..
ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..
bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..
4 gunde 1 kılomu vayyy beee hadı ınsallah modelımm benım
tabikideee şüphen mi var :))
isim kullanmıyorum yanlızz)
karayag gidiver gidi Verr
yanlız öyle bi güleceğim geldi ki mütiş bi kahkaha attımm deli zannedicekler beniherkes bu yöntemi deniyor
zeynep başta olmak üzere tüm takım üyeleri için cuma günü kg bildirimizi anlatayım
takım içindeki listemizi olurturduk sonra bunu 7. takıma yazıyoruz.onay alabilirmiyiz diyoruz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/91083-7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-4549.html
onlar onayladıktan sonra
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-412.html
paylaşım alanına gidiyoruz.tüm takımlar 1-13 kadar sıralı liste şeklinde oluyor.3 le 5 inci takımların arasındaki kendi yerimize tablomuzu yapıştırıyoruz.bu kadar.
bu model bizim tanıdığımız birimi acep hoş geldin
ve kızlar eşim bugun taşındı
bundan sonra akşamları buralarda olamayacagım.takım başta yardımcım olmak üzere hepinize emanet
Kızlar geçmişi okudum, herşey yolundaymış güsel:)
Yeni gelenler hoşgelmiş sefa getirmişler.
Ben dün ve bugün giremedim ,umudum yarına ,sinameki oğlum ikimizin yalnız yaşadığı ve babasının, o uyuduktan çok sonra gelip birkaç saat kaldığı evde, mikrop kapmayı nasıl başardı ise grip....Dünden beri ateşi de var.
Diyetimi hiç bozmadım, günlük olarak da not ettim ama ne girip menülerimi yazabiliyorum ne de sizinle olabiliyorum.Dün doktoru"virütik bişey,2-3 gün içinde toparlar"dedi, bugün düne göre daha iyi, yarın toparlanmış olursa daha çok katılabilirim size, bilgi vereyim istedim.
Prensesim, bilgisayarsız olduğun haberini aldım, sabaha okursun nasılsa.Üzülme, her acıyla büyüyoruz, biraz da yazgı, ne kadar uğraşırsan ötesine geçemiyorsun..."Hayırlısı olsun benim için " de, zaman en iyi ilaçtır, benden iyi biliyorsundur.
ve kızlar eşim bugun taşındı
bundan sonra akşamları buralarda olamayacagım.takım başta yardımcım olmak üzere hepinize emanet
inş canım, kalıp kilolardan kurtulursun.kahvaltıı yapmadım daaha işte su içtim bi bardak simdi yapcam kahvaltıı
valla 1 tane domatesli yumurta kırıp 3 yemek kaşığı lor peyniri yicem 2 dilim kepekli etimekle
sonra da kayısı çayı içerimm bu kadar benim menümm
inşallah kalırım çok istiyorum zaten müjdemi isterim 1.5 kiloya yakın zayıflamısım sanırımmm1 haftadır dikkat edip 3 gündür de diet yapıodum sporla beraberr
slm kızlar ben geldımm cok yorgunn cokk bıtkınn ve artık cok huzursuz bır sekılde aranıza geldımm
aslında gelmeye bıle gucum yoktu ama prensesım bı gel dedı yıne bırazcık belkı kendıme gelırım deyıp geldım
neler yapıyorsunuzz
önerin için sağol kuşum babiçkom aradi şimcik akşama sulu küfte isteyiiiiiii
yanınada tavuklu pilooooo
onun yanınada salata
onun yanınada ayran
onun yanınada oğlumu yerler artıkın
bu arada yemeğe gelecek misafirlerim ağır misafir kontenjanımdan anne ve babacımmmmmmm
47 dakikalık banimki. sen biraz biraz süreyi uzat bence. vücudun alışmıştır çoktan.Bu leslie nin 68 dklık videosuu cokk yorucu deilmii ben sadece ilk 25 dksını yaptım bugünlükk
ya senin menülerin süper arkadaşım.sabah
2 dilim tam buğday ek 3zeytin az peynir
ara bir portakal bir elma
öğle bir kase kurufasülye ayran
bir mandalina 2 ceviz
akşam
yarım tabak kurufasülye
ara meyva ve sütle kapatırım
geçmiş olsun. biraz da tanışsın canım çocuk mikropcuklarnanKızlar geçmişi okudum, herşey yolundaymış güsel:)
Yeni gelenler hoşgelmiş sefa getirmişler.
Ben dün ve bugün giremedim ,umudum yarına ,sinameki oğlum ikimizin yalnız yaşadığı ve babasının, o uyuduktan çok sonra gelip birkaç saat kaldığı evde, mikrop kapmayı nasıl başardı ise grip....Dünden beri ateşi de var.
Diyetimi hiç bozmadım, günlük olarak da not ettim ama ne girip menülerimi yazabiliyorum ne de sizinle olabiliyorum.Dün doktoru"virütik bişey,2-3 gün içinde toparlar"dedi, bugün düne göre daha iyi, yarın toparlanmış olursa daha çok katılabilirim size, bilgi vereyim istedim.
Prensesim, bilgisayarsız olduğun haberini aldım, sabaha okursun nasılsa.Üzülme, her acıyla büyüyoruz, biraz da yazgı, ne kadar uğraşırsan ötesine geçemiyorsun..."Hayırlısı olsun benim için " de, zaman en iyi ilaçtır, benden iyi biliyorsundur.
çiğköfteyi görme gerisi güzel. gerçi o da abartı değil tavuğu da az yemişsin.canlarım ciğerlerim..
menümü paylaşmakla başlıyım mademm..
sabah;
5i 1yerde çay
kepekli tost ekmeği arasına
labne ve domates
ara;
yeşil çay
1 tane mandalina
öğlen;
domatesle yapılmış 1 tane yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
akşam;
2 kaşık körili tavuk sote
2 kaşık domatesli arpa pilav
salata ile bi kaç tane çiğköfte
bol suu..
bu saatten sonrada yeşil çay içerim o kdr kızlar..
fazlamı yemişim yahu
çiğköfteyi görme gerisi güzel. gerçi o da abartı değil tavuğu da az yemişsin.
güzel olmuşl tatlım ama pilav yada çigköfte arasında bi secim yapman gerekiyor bence.canlarım ciğerlerim..
menümü paylaşmakla başlıyım mademm..
sabah;
5i 1yerde çay
kepekli tost ekmeği arasına
labne ve domates
ara;
yeşil çay
1 tane mandalina
öğlen;
domatesle yapılmış 1 tane yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
akşam;
2 kaşık körili tavuk sote
2 kaşık domatesli arpa pilav
salata ile bi kaç tane çiğköfte
bol suu..
bu saatten sonrada yeşil çay içerim o kdr kızlar..
fazlamı yemişim yahu
sorma ya benmde içim dışım peppe bu aralar.ama kayudan iyidir yine onun bütün repliklerini ezberlemiştim.bide çirkinki hiç sorma.pepe en azından sevmli :)))eveeeeeeet gelelim bu günkü öğrendiklerimize .......
neymiş PEPEE nin bi sürü sarısı varmış minnacık burnusu varmış 5 duyu organımız varmış bitane arkadaşı varmış onun adıda maymuş muşbu velet beni deli edicek oynatmaya az kaldı doktorum nirdeeeeee
oooffff offffff
sevgılııı modelımm benımm bı bılsenn ne haldeyımm
cok afedersın kendımı koca bır dana gıbı hıssedıyorum artıkk
ınan boyle soyunurken gıyınırken aynalara bakmıyorum
kocamannn bı yag tulumu gıbıyım kendımden de utanıyorum sendende utanıyorum
hıcc artık sabrım kalmadı gucumde kalmadıı . yemek yemekten okadar buyuk
bır mutluluk duyuyorumkı vazgecemıyorum neolur bana yardım et hıcbır kıyafetım olmuyorr
cok cırkın oldum yaa
bırseyı 40 kere dersen olurmus derlerya belkım olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?