Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

senin spor imkanında var.sıkı gözetimimizdesin artık ona göre

canıms enin bağlantıda sorun var heralde.. hiç sıkıntı omadı bende ..

anlamadım ya yine öğlenden beri bağlanamadım

hiçbişi yemek içmekkk sporr da yapmakk istemiorum bugüün ders calısmam lazım onu da yapamıyorum:2:
ne sıkıcı bir gün ya bugün:2:

canım havalardandır..ucundan ders çalışmaya başla spor yap kafan dağılır

ve kızlar eşim bugun taşındı

bundan sonra akşamları buralarda olamayacagım.takım başta yardımcım olmak üzere hepinize emanet

yeni gelenler için takım kurallarını yazayım

4. TAKIM KURALLARI...

her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak

kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

ve yeni 2 kural ekliyorum

her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..

ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..

bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..

Son düzenleme:

madem öyle tembellik etmeyi bırakıyorum ve leslie ye başlıyorum .. hangisini yapıosunuz siz? ben 30dklık 2 mil olanı glba yapıodm amaa??

sabah

2 dilim tam buğday ek 3zeytin az peynir

ara bir portakal bir elma

öğle bir kase kurufasülye ayran

bir mandalina 2 ceviz

akşam
yarım tabak kurufasülye

ara meyva ve sütle kapatırım

Kızlar geçmişi okudum, herşey yolundaymış güsel:)
Yeni gelenler hoşgelmiş sefa getirmişler.
Ben dün ve bugün giremedim ,umudum yarına ,sinameki oğlum ikimizin yalnız yaşadığı ve babasının, o uyuduktan çok sonra gelip birkaç saat kaldığı evde, mikrop kapmayı nasıl başardı ise grip....Dünden beri ateşi de var.
Diyetimi hiç bozmadım, günlük olarak da not ettim ama ne girip menülerimi yazabiliyorum ne de sizinle olabiliyorum.Dün doktoru"virütik bişey,2-3 gün içinde toparlar"dedi, bugün düne göre daha iyi, yarın toparlanmış olursa daha çok katılabilirim size, bilgi vereyim istedim.

Prensesim, bilgisayarsız olduğun haberini aldım, sabaha okursun nasılsa.Üzülme, her acıyla büyüyoruz, biraz da yazgı, ne kadar uğraşırsan ötesine geçemiyorsun..."Hayırlısı olsun benim için " de, zaman en iyi ilaçtır, benden iyi biliyorsundur.

canm paylaşım alanında alıntı ile cevapla yazıp ondan sonra mı sıralı yerimize yapıştırıyorum?baktım şimdide 234,etapta herkez takımını ekleyip paylaşmış?

canlarım ciğerlerim..
menümü paylaşmakla başlıyım mademm..

sabah;
5i 1yerde çay
kepekli tost ekmeği arasına
labne ve domates

ara;
yeşil çay
1 tane mandalina

öğlen;
domatesle yapılmış 1 tane yumurta
1 dilim tahıllı ekmek

akşam;
2 kaşık körili tavuk sote
2 kaşık domatesli arpa pilav
salata ile bi kaç tane çiğköfte

bol suu..
bu saatten sonrada yeşil çay içerim o kdr kızlar..
fazlamı yemişim yahu

menüler süper kızlar inş bu haftada 1. olucazz...

bende aksam yemeğimi falan yedim sporumu yapcam az sonra ütü yaptım birazcık birz yoruldum acıkcası ..

yarın cok hafif beslenicem zaten canım fena halde meyve istiyoyarın bolca meyve yicem..

ve kızlar eşim bugun taşındı

bundan sonra akşamları buralarda olamayacagım.takım başta yardımcım olmak üzere hepinize emanet

geçmiş olsun aplacım Allah sağlık afiyet versin.çocuklar güçlüdür cabuk hasta oldukları gibi cabukta toparlar.sen kendini bırakma yiter bacımm

inş canım, kalıp kilolardan kurtulursun.
bugün güzel başladım dedimdi ya benim içinde kasvetli geçti ya.

amanın da amanın kim gelmiş.
hoş geldin canım. pek bi karalar bağlamış gördüm seni.
biz böle göndermediydik ama düzeltmeyi bilirik.
hadi bakım. takımın havası süper kaptırıver kendini yeter.

ne büyük mutluluk:)

Bu leslie nin 68 dklık videosuu cokk yorucu deilmii ben sadece ilk 25 dksını yaptım bugünlükk
47 dakikalık banimki. sen biraz biraz süreyi uzat bence. vücudun alışmıştır çoktan.

sabah

2 dilim tam buğday ek 3zeytin az peynir

ara bir portakal bir elma

öğle bir kase kurufasülye ayran

bir mandalina 2 ceviz

akşam
yarım tabak kurufasülye

ara meyva ve sütle kapatırım
ya senin menülerin süper arkadaşım.
bravo sana.
geçmiş olsun. biraz da tanışsın canım çocuk mikropcuklarnan

çiğköfteyi görme gerisi güzel. gerçi o da abartı değil tavuğu da az yemişsin.

Son düzenleme:
kalkınca:2 kayısı, ılıksu
sabah:1 haş. yumurta, 1 dilim kepek ekmek, biraz peynir, 5 zeytin, 1 br. yy. süt
ara:1 elma
öğle: 2 tavuk but, 2 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
akşam: 1 koca kase domates çorba, 3 kaşık yoğurt, 3 diyet bis., 1 avuç fındık, biraz turşu.
ara: 1 br. az şekerli vişne suyu

2 kupa yeşil çay

güzel olmuşl tatlım ama pilav yada çigköfte arasında bi secim yapman gerekiyor bence.
sorma ya benmde içim dışım peppe bu aralar.ama kayudan iyidir yine onun bütün repliklerini ezberlemiştim.bide çirkinki hiç sorma.pepe en azından sevmli :)))

ya hep böle zaten bi rüya görym inceliyom sonra tekrar şiş ve yine aynbı ızdırablarrrr.ama güçlü olmak zorundayız.giyip minileri kocalara havamızı bascazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…