Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuşl tatlım ama pilav yada çigköfte arasında bi secim yapman gerekiyor bence.
sorma ya benmde içim dışım peppe bu aralar.ama kayudan iyidir yine onun bütün repliklerini ezberlemiştim.bide çirkinki hiç sorma.pepe en azından sevmli :)))

hoşgeldin minnoş..ya hep böle zaten bi rüya görym inceliyom sonra tekrar şiş ve yine aynbı ızdırablarrrr.ama güçlü olmak zorundayız.giyip minileri kocalara havamızı bascazzz

inş canım, kalıp kilolardan kurtulursun.
bugün güzel başladım dedimdi ya benim içinde kasvetli geçti ya.

47 dakikalık banimki. sen biraz biraz süreyi uzat bence. vücudun alışmıştır çoktan.

ya ben duymuşssunuzdur b-fit i oraya da gidiyorum haftada en az 4 gün 30ar dk o yüzden evde de yapınca sıkıntı basıyo her gün şu 25 dklığını yapsam kar benim için

bu arada menümü de paylaşayım

sabah :
1 yk lor peyniri
yarım dilim eski kaşar
1 adet domatesli yumurta
1 dilim etiform kızarmıs ekmek (bida normal tam bugday yicem bu galete gibi )
1 bardak ayran

ara yok

öğlen :
1 tabak sebzeli makarna

akşam : 1 gene o galete etiform üzerine kaymak-bal ufacık yani
2 çatal peynir

su: 1.5 lt
spor: 30dk leslie

yatmadan da 1 yeşil çay içerim o kdr =)

kayısı yeterli gelmiyor kzlar yav.
sütümüde ılık içiyom. bana bi akıl verin. kepekli ekmekten mi vazgeçsem acep.
tam tahıllı aldım bugün. yoksa hep mi normal ekmek yesem. ben fazlasıyla su içiyorum zaten.
ne yapsam. cumaya kadar halletmem gerek.

canlarım ben bayadır burdayım okuyum derken baya zaman geçti..bugün sabah 8 den beri ayaktayım.kzıımın kreşi çok iidi.korktuğum gibi olmadı.

sabah:1 dilim ekmek bi dilim peynir yarım portakal bi salatalık

ara:1 elma

ara:1 ayran..kan şekerim düştü erken kalkınca ondan içtim

öğlen:1 ayran,1 kase kuru fasulye,1 tane börek

Akşam:1 kase yoğurt,1 kase barbunya,4 tane küçük kanat,5 tane patates

birazdan yürüyüşe incem bebklerim görüşürüzzzz.ii akşmlarr.

modelcim jeton ancak düştü geçmişi okuyunca..hoşgeldin tekrardannnn..şu kilo almadan durmanın yollarını bizede söyle nolur nolurrr

kızın için sevindim.
böreğe, papatese dikkat lütfen

güzel olmuş canım daha ne olsun

teşekkür ederim şule menülerim güzel ama kabızlık problemi çekiyorum bide çocuk için kullandığım ileçlerın şişliği geçmedi gibi hissdeyorum şöyle şişim bi inmedi ben bzı zamanlarda böyle kendimi hafif hissederim yüzüğüm bol gelir ozamanlar ayakkabım bol gelir ama bu yumurta çatlatma iğnesini vurulalı şişim inmedi bi türlü inş veririm bu hafta gerçekden çok çabalıyorum

benim de aynı problemim var.ne olcek
canım olsun yeterki bebişin gelsin.

oğluşum lesliemi böldü kurabiye yaptırdı. neyse tamamladım.lakin pekmezli, tam buğday unlu kurabiyesinden bi kulak yedim.

kızlar ya şu son dönem cok moda olan karatay diyetine atladım sarmadı.şimcik bide dukanın mı tadına baksam diyom..kankam sokuo aklıma..o da olmasa zati ne bulduysam ağsıma atacam .:))ne pis boğazım ben yaaa.

bu arada eşimin bütün direnişine rağmen sporumu yaptım.adam durmadan bana engel oluyo (yarın yaparsın sanki ece biraz korkulu uyuyo ya uyanınca seni isterse felan dedi.aama ben tınnnnnn tabi gittim ve 42 dakika yürüdüm geldim

çok gıcıklar. benimki de tarifi dergide yap şu kurabiyeyi oğluşunla dedim yok, sporumu böldürdü.
ben de hallettim allahtan.

iyi geceler kızlar 2 gündür giremedim özür dilerim ama mazeritim vardı.
dün hastaydım bütün gün yattım.bide moralim bozuktu o yüzden hiç giremedim.
bu günde dayım rahatsız zor bir hastalık hastaneye yatmış onu görmeye gittim ordanda kayınvalideciğim yeni ev aldı oraya taşındı biraz yardıma gittim eve geç döndüm.eve gelincede çok işim vardı anca fırsat buldum.
sabahtan itibaren düzenli girerim inşallah.yarında menümü yazarım.hepinizi öpüyorum iyi gecelerrrr:)))

iyi geceler hanımlar benim çok acil kilolarımdan kurtulmam gerekiyor bugün uzunca bi zamandan sonra tartıldım veeee 85 kilo geldim vücudum ''SOS''veriyor artık taşıyamaz hale geldi bu kiloarı,aranıza katılmayı çok istiyorum....alırmısınız beni de aranıza :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…