günaydın kızlar ben geldim 8 de kalktım şimdi spor ypcam duş alıp hastaneye gitcem kontrolüm var herkes dua etsin bana
günaydın kızlar ben geldim 8 de kalktım şimdi spor ypcam duş alıp hastaneye gitcem kontrolüm var herkes dua etsin bana
iyi geceler kızlar 2 gündür giremedim özür dilerim ama mazeritim vardı.
dün hastaydım bütün gün yattım.bide moralim bozuktu o yüzden hiç giremedim.
bu günde dayım rahatsız zor bir hastalık hastaneye yatmış onu görmeye gittim ordanda kayınvalideciğim yeni ev aldı oraya taşındı biraz yardıma gittim eve geç döndüm.eve gelincede çok işim vardı anca fırsat buldum.
sabahtan itibaren düzenli girerim inşallah.yarında menümü yazarım.hepinizi öpüyorum iyi gecelerrrr:)))
tebrikler zeynep . süpersinbu arada eşimin bütün direnişine rağmen sporumu yaptım.adam durmadan bana engel oluyo(yarın yaparsın sanki ece biraz korkulu uyuyo ya uyanınca seni isterse felan dedi.aama ben tınnnnnn tabi gittim ve 42 dakika yürüdüm geldim
oğluşum lesliemi böldü kurabiye yaptırdı. neyse tamamladım.lakin pekmezli, tam buğday unlu kurabiyesinden bi kulak yedim.
ya ben duymuşssunuzdur b-fit i oraya da gidiyorum haftada en az 4 gün 30ar dk o yüzden evde de yapınca sıkıntı basıyo her gün şu 25 dklığını yapsam kar benim için
bu arada menümü de paylaşayım
sabah :
1 yk lor peyniri
yarım dilim eski kaşar
1 adet domatesli yumurta
1 dilim etiform kızarmıs ekmek (bida normal tam bugday yicem bu galete gibi)
1 bardak ayran
ara yok
öğlen :
1 tabak sebzeli makarna
akşam : 1 gene o galete etiform üzerine kaymak-bal ufacık yani
2 çatal peynir
su: 1.5 lt
spor: 30dk leslie
yatmadan da 1 yeşil çay içerim o kdr =)
kayısı yeterli gelmiyor kzlar yav.
sütümüde ılık içiyom. bana bi akıl verin. kepekli ekmekten mi vazgeçsem acep.
tam tahıllı aldım bugün. yoksa hep mi normal ekmek yesem. ben fazlasıyla su içiyorum zaten.
ne yapsam. cumaya kadar halletmem gerek.
canlarım ben bayadır burdayım okuyum derken baya zaman geçti..bugün sabah 8 den beri ayaktayım.kzıımın kreşi çok iidi.korktuğum gibi olmadı.
sabah:1 dilim ekmek bi dilim peynir yarım portakal bi salatalık
ara:1 elma
ara:1 ayran..kan şekerim düştü erken kalkınca ondan içtim
öğlen:1 ayran,1 kase kuru fasulye,1 tane börek
Akşam:1 kase yoğurt,1 kase barbunya,4 tane küçük kanat,5 tane patates
birazdan yürüyüşe incem bebklerim görüşürüzzzz.ii akşmlarr.
modelcim jeton ancak düştü geçmişi okuyunca..hoşgeldin tekrardannnn..şu kilo almadan durmanın yollarını bizede söyle nolur nolurrr
:)))))) aminn....kaçmaz modelcim kaçmaz takımcak cin gibiyiz maşallah allahım nazarlardan kem gözlerden korusun bizi
canlarım ciğerlerim..
menümü paylaşmakla başlıyım mademm..
sabah;
5i 1yerde çay
kepekli tost ekmeği arasına
labne ve domates
ara;
yeşil çay
1 tane mandalina
öğlen;
domatesle yapılmış 1 tane yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
akşam;
2 kaşık körili tavuk sote
2 kaşık domatesli arpa pilav
salata ile bi kaç tane çiğköfte
bol suu..
bu saatten sonrada yeşil çay içerim o kdr kızlar..
fazlamı yemişim yahu
kalkınca:2 kayısı, ılıksu
sabah:1 haş. yumurta, 1 dilim kepek ekmek, biraz peynir, 5 zeytin, 1 br. yy. süt
öğle: 2 tavuk but, 2 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
akşam: 1 koca kase domates çorba, 3 kaşık yoğurt, 3 diyet bis., 1 avuç fındık, biraz turşu.
ara: 1 br. az şekerli vişne suyu
2 kupa yeşil çay
günaydınn inşallah güzel sonuçlar cıkar
ben de şimdii kalktım okula gidicem 9 da portakal suyumu içip 1 etimekle azcık peynir yicemm
akşama anca gelirim gene yazarımmm
herkese sabırlı günler! bozmakk yokkk!!!
gunaydınn canlarım ben geldım dun aksam azıcık dıkkat ettım hemencecık gobegım asagımı ındı ne
yoksa psıkolojık mı anlamadım. ama dun yururyusumu yapamadım cokk halsızdım basım agırıyordu
kendımı o koltuktan bu koltuga yuvarladım sureklı yattım ınsallah bugun baslıycam bakalım.
bu arada aksamları evde netım yok artık maleseff gunduzlerı gırmeye calısıcam gercı bırkac gun ıcınde hemen
ınternet almayı planlıyorum ama haberınız olsun dıye soylıyım dedım sekerler .
bu arada bugun araziye cıkıcam oyuzden saat 10 dan sonra yokum ama ogleden sonra gelırım sekerler
günaydın canımcım...
seindemi netin yok prensesimnde neti yok ben kime yazıcam aksam(
şimdi anlatmam gereken o kadar cok sey var ki burdan yazamıyorum tabiki içimde kaldı hepsi ayyy ağlayasım geldii.
sen sen sen minnos hanım neden yürüyüşünü yapmadın bakalım bu aksam cezalısın 50 de mekik cekiceksin .. o göbekk ericek..
yediklerinide lokma lokma yaz mutlaka bak takbndeyim..
benden de kocaman bir günaydınnn...
sekerlerimm nasılsınız bakalım..
bu günkü menüm
sabah 3 dlm k.ekmeği omlet 1 parca çikolata
öğlen salata 2 dlm ekmek
aksam cok kötü bi menü olucak ..
kıymalı patates 2 kasık tavuklu pilav yoğurt salata
şehir dısından misafirim geliyr bu haftaya listeye girmek istemiyorum o yüzden çünkü bu menüyle kilo veremem ben(((
madem öyle tembellik etmeyi bırakıyorum ve leslie ye başlıyorum .. hangisini yapıosunuz siz? ben 30dklık 2 mil olanı glba yapıodm amaa??
Bu leslie nin 68 dklık videosuu cokk yorucu deilmii ben sadece ilk 25 dksını yaptım bugünlükk
sabah
2 dilim tam buğday ek 3zeytin az peynir
ara bir portakal bir elma
öğle bir kase kurufasülye ayran
bir mandalina 2 ceviz
akşam
yarım tabak kurufasülye
ara meyva ve sütle kapatırım
Kızlar geçmişi okudum, herşey yolundaymış güsel:)
Yeni gelenler hoşgelmiş sefa getirmişler.
Ben dün ve bugün giremedim ,umudum yarına ,sinameki oğlum ikimizin yalnız yaşadığı ve babasının, o uyuduktan çok sonra gelip birkaç saat kaldığı evde, mikrop kapmayı nasıl başardı ise grip....Dünden beri ateşi de var.
Diyetimi hiç bozmadım, günlük olarak da not ettim ama ne girip menülerimi yazabiliyorum ne de sizinle olabiliyorum.Dün doktoru"virütik bişey,2-3 gün içinde toparlar"dedi, bugün düne göre daha iyi, yarın toparlanmış olursa daha çok katılabilirim size, bilgi vereyim istedim.
Prensesim, bilgisayarsız olduğun haberini aldım, sabaha okursun nasılsa.Üzülme, her acıyla büyüyoruz, biraz da yazgı, ne kadar uğraşırsan ötesine geçemiyorsun..."Hayırlısı olsun benim için " de, zaman en iyi ilaçtır, benden iyi biliyorsundur.
canm paylaşım alanında alıntı ile cevapla yazıp ondan sonra mı sıralı yerimize yapıştırıyorum?baktım şimdide 234,etapta herkez takımını ekleyip paylaşmış?
hayırlısı olsun canm.inşallah cabucak toparlanırsın Allah sabır versin.sen sabahları da toparlarsın burayı tatlım..herşy gönlnce olur inşallah
kalkınca:2 kayısı, ılıksu
sabah:1 haş. yumurta, 1 dilim kepek ekmek, biraz peynir, 5 zeytin, 1 br. yy. süt
öğle: 2 tavuk but, 2 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
akşam: 1 koca kase domates çorba, 3 kaşık yoğurt, 3 diyet bis., 1 avuç fındık, biraz turşu.
ara: 1 br. az şekerli vişne suyu
2 kupa yeşil çay
ya ben duymuşssunuzdur b-fit i oraya da gidiyorum haftada en az 4 gün 30ar dk o yüzden evde de yapınca sıkıntı basıyo her gün şu 25 dklığını yapsam kar benim için
bu arada menümü de paylaşayım
sabah :
1 yk lor peyniri
yarım dilim eski kaşar
1 adet domatesli yumurta
1 dilim etiform kızarmıs ekmek (bida normal tam bugday yicem bu galete gibi)
1 bardak ayran
ara yok
öğlen :
1 tabak sebzeli makarna
akşam : 1 gene o galete etiform üzerine kaymak-bal ufacık yani
2 çatal peynir
su: 1.5 lt
spor: 30dk leslie
yatmadan da 1 yeşil çay içerim o kdr =)
canlarım ben bayadır burdayım okuyum derken baya zaman geçti..bugün sabah 8 den beri ayaktayım.kzıımın kreşi çok iidi.korktuğum gibi olmadı.
sabah:1 dilim ekmek bi dilim peynir yarım portakal bi salatalık
ara:1 ayran..kan şekerim düştü erken kalkınca ondan içtim
öğlen:1 ayran,1 kase kuru fasulye,1 tane börek
Akşam:1 kase yoğurt,1 kase barbunya,4 tane küçük kanat,5 tane patates
birazdan yürüyüşe incem bebklerim görüşürüzzzz.ii akşmlarr.
modelcim jeton ancak düştü geçmişi okuyunca..hoşgeldin tekrardannnn..şu kilo almadan durmanın yollarını bizede söyle nolur nolurrr
benim de aynı problemim var.ne olcek
canım olsun yeterki bebişin gelsin.
ayyy modelımm aksılıkk ıstee daha dunn daırede ınternete kota koydular bazı sıtelere hatta msne bıle gırmek yasak
ona bı canım sıkılmıstı aksamına mudur saat 5 ten sonra ınternetı kapatıcagız dedı bız lojmanda oturuyoruzz daırenınkını
kullanıyorduk oyuzden gıttı net ama sen merak etme ben engec cumaya kadar eve ınternet alıcam yoksam ben
naparım sensız boylee. yururyemedım halsızdım ınan muslugun ustundekı bulasıkları makıneye koymaktan
acızdım okadar basım agırıryordu yanı bu aksam telafı edıcem cıcımm. dunku yedıklerım sayılıyormukı modelımm hooofff
dıkkat ettım ama yınede saat 9 da cayın yanında 4 adet bıskuvıt yedım balımm
aksam yemegınde 3 yemek kasıgı kadar yogurtlu ıspanakla 3 yemek kasıgı kadar kuru fasulye yedım sadece
oyle lısteye gıremem dıye koyvermek yok cıcım hem ayrıca aksama patates bıde pılav yıyceksen bence oglen yedıgın ekmegın bır dılımını ıptal et sekercımm
günaydın kızlar
geçmişe bakıp geliyorum
oğluşum lesliemi böldü kurabiye yaptırdı. neyse tamamladım.lakin pekmezli, tam buğday unlu kurabiyesinden bi kulak yedim.
bu arada eşimin bütün direnişine rağmen sporumu yaptım.adam durmadan bana engel oluyo(yarın yaparsın sanki ece biraz korkulu uyuyo ya uyanınca seni isterse felan dedi.aama ben tınnnnnn tabi gittim ve 42 dakika yürüdüm geldim
iyi geceler kızlar 2 gündür giremedim özür dilerim ama mazeritim vardı.
dün hastaydım bütün gün yattım.bide moralim bozuktu o yüzden hiç giremedim.
bu günde dayım rahatsız zor bir hastalık hastaneye yatmış onu görmeye gittim ordanda kayınvalideciğim yeni ev aldı oraya taşındı biraz yardıma gittim eve geç döndüm.eve gelincede çok işim vardı anca fırsat buldum.
sabahtan itibaren düzenli girerim inşallah.yarında menümü yazarım.hepinizi öpüyorum iyi gecelerrrr:)))
iyi geceler hanımlar benim çok acil kilolarımdan kurtulmam gerekiyor bugün uzunca bi zamandan sonra tartıldım veeee 85 kilo geldimvücudum ''SOS''veriyor artık taşıyamaz hale geldi bu kiloarı,aranıza katılmayı çok istiyorum....alırmısınız beni de aranıza :26:
günaydınn inşallah güzel sonuçlar cıkar
ben de şimdii kalktım okula gidicem 9 da portakal suyumu içip 1 etimekle azcık peynir yicemm
akşama anca gelirim gene yazarımmm
herkese sabırlı günler! bozmakk yokkk!!!
gunaydınn canlarım ben geldım dun aksam azıcık dıkkat ettım hemencecık gobegım asagımı ındı ne
yoksa psıkolojık mı anlamadım. ama dun yururyusumu yapamadım cokk halsızdım basım agırıyordu
kendımı o koltuktan bu koltuga yuvarladım sureklı yattım ınsallah bugun baslıycam bakalım.
bu arada aksamları evde netım yok artık maleseff gunduzlerı gırmeye calısıcam gercı bırkac gun ıcınde hemen
ınternet almayı planlıyorum ama haberınız olsun dıye soylıyım dedım sekerler .
bu arada bugun araziye cıkıcam oyuzden saat 10 dan sonra yokum ama ogleden sonra gelırım sekerler
benden de kocaman bir günaydınnn...
sekerlerimm nasılsınız bakalım..
bu günkü menüm
sabah 3 dlm k.ekmeği omlet 1 parca çikolata
öğlen salata 2 dlm ekmek
aksam cok kötü bi menü olucak ..
kıymalı patates 2 kasık tavuklu pilav yoğurt salata
şehir dısından misafirim geliyr bu haftaya listeye girmek istemiyorum o yüzden çünkü bu menüyle kilo veremem ben(((
aksama kadar cok ac kalıcam ama ozamn..
off bilmiyorumm...
canımm günaydınnnnnn
nasılsın görüşemedik kac gündür .. misaifrlerin geldimi .. prensesim özel mesajımda yok benm yazamıyorum sanaaa(
akşam ve öğlen menün yerini değiştirse daha güzel olur ama misafir olunca iş değişiyor.benimde bugun annem geliyor.hafif atlatmaya çalışacagım
iyi sayılırım canım ne olsun.bugun annem geliyor.dün akşam az evi topladım temizlik yemek falan yaptım.düşünmen yeter arkadaşım
tatlım aksam yemeğinde ancak gelmiş olurlar o yüzden mecburum zaten işin içine aile girince yee yeee die zorlamalarda baslıyor biliyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?