Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar ben geldim 8 de kalktım şimdi spor ypcam duş alıp hastaneye gitcem kontrolüm var herkes dua etsin bana

günaydınn inşallah güzel sonuçlar cıkar

ben de şimdii kalktım okula gidicem 9 da portakal suyumu içip 1 etimekle azcık peynir yicemm
akşama anca gelirim gene yazarımmm
herkese sabırlı günler! bozmakk yokkk!!!

günaydın kızlar ben geldim 8 de kalktım şimdi spor ypcam duş alıp hastaneye gitcem kontrolüm var herkes dua etsin bana

canım benim günaydınnn..duarım seninle

mersacım gecmiş olsun .. allah şifa versin..

tebrikler zeynep . süpersin

oğluşum lesliemi böldü kurabiye yaptırdı. neyse tamamladım.lakin pekmezli, tam buğday unlu kurabiyesinden bi kulak yedim.

o kurabiyenin tarifini bende istiyorumm

özel bi diyet yapmıyorsun canım dimi..
öğlen makarnanın yanında ayran yada yoğut olmalıydı aksamda pek bi tuaf geldi bana ac kalmıssın ve dengesiz olmus ..

sulecim süt bi işe yaramaz die biliyorum ben.. ekmeğini tam buğday yada tam tahıl yee.biraz mekik cek karın kasların calıssın bunun cok faydası olur bide armut ve kabak dene bakalım yanlz 2 gün protein alma ..

h.b. şekercimm .... canım benim iştah die bi olayım kalmadı yiyemiyorum gecmiyor boğazımdan ne olursa olsun yiyorum ama azıcık yiyince tıkanıyorum sanırım psikolojik..

kaçmaz modelcim kaçmaz takımcak cin gibiyiz maşallah allahım nazarlardan kem gözlerden korusun bizi
:)))))) aminn....

aksam yemeği olmamısss.. o çiğ köftelerde ne öyle zaten plav da yemişşşinnn süt peynir yoğurt ve çiğ sebze tüketimini arttır canım

sulecim senden çiğ sebze tüket bolca bu diğer durumun içinde faydalı olacaktır..

gunaydınn canlarım ben geldım dun aksam azıcık dıkkat ettım hemencecık gobegım asagımı ındı ne
yoksa psıkolojık mı anlamadım. ama dun yururyusumu yapamadım cokk halsızdım basım agırıyordu
kendımı o koltuktan bu koltuga yuvarladım sureklı yattım ınsallah bugun baslıycam bakalım.
bu arada aksamları evde netım yok artık maleseff gunduzlerı gırmeye calısıcam gercı bırkac gun ıcınde hemen
ınternet almayı planlıyorum ama haberınız olsun dıye soylıyım dedım sekerler .
bu arada bugun araziye cıkıcam oyuzden saat 10 dan sonra yokum ama ogleden sonra gelırım sekerler

günaydın canımcım...
seindemi netin yok prensesimnde neti yok ben kime yazıcam aksam (
şimdi anlatmam gereken o kadar cok sey var ki burdan yazamıyorum tabiki içimde kaldı hepsi ayyy ağlayasım geldii.
sen sen sen minnos hanım neden yürüyüşünü yapmadın bakalım bu aksam cezalısın 50 de mekik cekiceksin .. o göbekk ericek..
yediklerinide lokma lokma yaz mutlaka bak takbndeyim..

benden de kocaman bir günaydınnn...

sekerlerimm nasılsınız bakalım..

bu günkü menüm

sabah 3 dlm k.ekmeği omlet 1 parca çikolata

öğlen salata 2 dlm ekmek

aksam cok kötü bi menü olucak ..
kıymalı patates 2 kasık tavuklu pilav yoğurt salata

şehir dısından misafirim geliyr bu haftaya listeye girmek istemiyorum o yüzden çünkü bu menüyle kilo veremem ben (((

ayyy modelımm aksılıkk ıstee daha dunn daırede ınternete kota koydular bazı sıtelere hatta msne bıle gırmek yasak
ona bı canım sıkılmıstı aksamına mudur saat 5 ten sonra ınternetı kapatıcagız dedı bız lojmanda oturuyoruzz daırenınkını
kullanıyorduk oyuzden gıttı net ama sen merak etme ben engec cumaya kadar eve ınternet alıcam yoksam ben
naparım sensız boylee . yururyemedım halsızdım ınan muslugun ustundekı bulasıkları makıneye koymaktan
acızdım okadar basım agırıryordu yanı bu aksam telafı edıcem cıcımm. dunku yedıklerım sayılıyormukı modelımm hooofff
dıkkat ettım ama yınede saat 9 da cayın yanında 4 adet bıskuvıt yedım balımm
aksam yemegınde 3 yemek kasıgı kadar yogurtlu ıspanakla 3 yemek kasıgı kadar kuru fasulye yedım sadece

oyle lısteye gıremem dıye koyvermek yok cıcım hem ayrıca aksama patates bıde pılav yıyceksen bence oglen yedıgın ekmegın bır dılımını ıptal et sekercımm

madem öyle tembellik etmeyi bırakıyorum ve leslie ye başlıyorum .. hangisini yapıosunuz siz? ben 30dklık 2 mil olanı glba yapıodm amaa??

canım bende 5 mil.hepsi 12-15 dk arasında değişiyor.bide hızlı leslie var.oda 30 dk

Bu leslie nin 68 dklık videosuu cokk yorucu deilmii ben sadece ilk 25 dksını yaptım bugünlükk

ilk günlerden hamlık oluyor..yavaş yavaş alışıyorsun ilk günden sıkma kendini

sabah

2 dilim tam buğday ek 3zeytin az peynir

ara bir portakal bir elma

öğle bir kase kurufasülye ayran

bir mandalina 2 ceviz

akşam
yarım tabak kurufasülye

ara meyva ve sütle kapatırım

güzel bir menü olmus canım

ablam ogluna geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede toparlar içim acıyor ama dediğin gibi zaman en iyi ilaç olacak.sadece biraz sabretmek gerekiyor zor olan o :44:

canm paylaşım alanında alıntı ile cevapla yazıp ondan sonra mı sıralı yerimize yapıştırıyorum?baktım şimdide 234,etapta herkez takımını ekleyip paylaşmış?

evet canım alıntı ile cevapla deyip baştaki quote leri siliyorsun.kendi takımızın yerine yapıştırıyorsun.dün sana mesaj atamadım ama aklımda.göndereceğim en kısa sürede

hayırlısı olsun canm.inşallah cabucak toparlanırsın Allah sabır versin.sen sabahları da toparlarsın burayı tatlım..herşy gönlnce olur inşallah

sağolasın canım

canım menün güzel ama akşam çorba yogurt kepek ekmeği olsa daha iyi olurmus.fındık yiyin ama gündüz ara öğünü olarak yemekle birlikte yemeyin bence

canım haftanın 4 günü spora gidiyorsan kendine mutlaka dinlenmek için gün ver menün az ama bal kaymak var sabahta kaşar var.bunları daha az kalorili şeylerle değiştirsen güzel olur akşam da sebze yemeği baklagil yemeni tavsye ederim

menün gayet güzel bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum senden

benim de aynı problemim var.ne olcek
canım olsun yeterki bebişin gelsin.

tugba şule kabızlık için düzenli kefir içmenizi öneririm

canımcım dün yediklerin sayılıyor keske o bisküvilerin yerine 1-2 kuruyemiş atsaydın ağzına..
sekercim netin kesildiği kötü olmus ..
aksam yemeğini beğendim

bende spor yapıcam yavas yavas biraz olsun incelsem yeter bana..

oyle lısteye gıremem dıye koyvermek yok cıcım hem ayrıca aksama patates bıde pılav yıyceksen bence oglen yedıgın ekmegın bır dılımını ıptal et sekercımm

aksama kadar cok ac kalıcam ama ozamn..
off bilmiyorumm...

günaydın kızlar

geçmişe bakıp geliyorum

canımm günaydınnnnnn

nasılsın görüşemedik kac gündür .. misaifrlerin geldimi .. prensesim özel mesajımda yok benm yazamıyorum sanaaa (

oğluşum lesliemi böldü kurabiye yaptırdı. neyse tamamladım.lakin pekmezli, tam buğday unlu kurabiyesinden bi kulak yedim.

mesajının saatine baktım da saat 23,15 mi ne..o saatte yenirmi kurabiye

süpersin zayıflayalım isterler ama bu süreçtede hiç destek olmazla sağolsun

canım çok geçmiş olsun menülerini bekliyorum.tarcın nasıl bu arada?

canım takımımıza hoşgeldin malesefki yerimiz yok.katılmak isteyenler kısmına yazarsan müsait olan bir takım çağıracaktır seni

harikasın canım Allah yardımcın olsun.inşallah sonuçların gönlünce çıkar

bu etimek daha çabuk acıktırmıyormu :44:

canım yiyoruz içiyoruz dikkat etmiyoruz.şişiyor vucudumuz seninkide psikolojik değil.eminim hemencik belli etmiştir

akşam ve öğlen menün yerini değiştirse daha güzel olur ama misafir olunca iş değişiyor.benimde bugun annem geliyor.hafif atlatmaya çalışacagım

aksama kadar cok ac kalıcam ama ozamn..
off bilmiyorumm...

canımm günaydınnnnnn

nasılsın görüşemedik kac gündür .. misaifrlerin geldimi .. prensesim özel mesajımda yok benm yazamıyorum sanaaa (

iyi sayılırım canım ne olsun.bugun annem geliyor.dün akşam az evi topladım temizlik yemek falan yaptım.düşünmen yeter arkadaşım

akşam ve öğlen menün yerini değiştirse daha güzel olur ama misafir olunca iş değişiyor.benimde bugun annem geliyor.hafif atlatmaya çalışacagım

tatlım aksam yemeğinde ancak gelmiş olurlar o yüzden mecburum zaten işin içine aile girince yee yeee die zorlamalarda baslıyor biliyorsun..

iyi sayılırım canım ne olsun.bugun annem geliyor.dün akşam az evi topladım temizlik yemek falan yaptım.düşünmen yeter arkadaşım

ben yemek falan yapmadın hamaratlığın üzerindee :)))
öğlen gidince evi toplıcam banyoyu falan temizlerim aksamda yemek yapıcam pööfffff kacda yeriz artık yemeğiii allah bilir
sen bunu duymadın ben söylemedim kaptanım anlastıkmı :)))

günaydın kızlarrrr,
sabah kalktım tarçınla beraber 45 dakikalık yürüyüşümü yaptım.bende sizlerle leslie yapmak istiyorum ama ne gücüm nede zamanım yetiyor kendimi bir düzene sokabilirsem bende başlamak istiyorum.ama en azından günlük yürüyüşlerimi yapıyorum.
kahvaltımı yaptım ,şimdi aşağı inecem yılbaşı için hazırlık yapmam lazım restoranı biraz düzenliycem sitenin işleri için akşam üzeri avukatla randevum var oraya gidecem bu arada 2 gündür temizlenmeyen ev temizlenecek,akşama kızların matamatik hocası gelecek haftada 2 gün geliyor ve akşam yemeklerini bizde yiyor yemek yapılacak aayyyyy ben bunları ne zaman yapacam yaaaaaa imdattttt

kahvaltıda neler yedim nelerrrrr:))
2 dilim ekmek labne ve bal
yürüyüşten önce 1 tane kahvaltıdada 2 tane burçak bisküi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…