Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

model blue tartısını değiştirmiş fazla çıkıyormus.eski bir masal isimli üyede değiştirmiş.şu şekilde açıklama yapmıslar:

eski_bir_masal ( 66.6 / 64.3 / 2.3 / 3.45%)Tartısı değişti. Kilosu 5.1 kilo fazla tarttığı için başlangıç kilosu 66.6 olarak değişti.Tartı değişmeden önceki kilosu 61.5 idi.

bizdemi böle yapacagız blue ya bilemedim :44:

annem 6 da iniyor otobüsten bende 6 da işten çıkacagım.kadın yoldan gelince kıyamadım değilse hiç yemek yapacak mecalim yok

canımcım tarcınla olan yürüyüşlerinde zaten aynı yere varıyor inşallah emeklerine değer güzel bir yılbaşı geçirirsin

**4. TAKIM 200. ETAP** etap 1.si

meyvenull ( 59/57.5/1.5/%2.54 ) Mezun olmak istiyor
PrensesPeri(75.8/75.4/0.4/%0.53) Kendi istegiyle ayrildi
minnoş prenses(65,1/63,4/1,7/%2,61)

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 201. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
(2 - 8 NİSAN )

**4. TAKIM 201. ETAP** ETAP 10.SU

minnoş prenses(63,4/62,1/1,3/% 2,05)

4. TAKIM TOPLAM KİLO (441.3/440.2/1.1 / %0.25 )

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 202. ETAP
08 NISAN-15 NISAN

**4. TAKIM 202. ETAP** etap. 9.cu

minnoş prenses(62,1/ 62.4 / -0.3 / -% 0.48 )mezun olmak istiyor

minnoşum senin hangi etapta ayrıldıgını bulmaya çalışırken bak neler buldum.bunlar seni biraz şevklendirir inşallah

ya bana ne demeli 200 etapta 75 kg musum.daha 6 kg verecemde o zamanı yakalayacagım.ahhh kafammmm ahhh

meyvenull da 57,5 la mezun olmus o hafta

Son düzenleme:
KIZLAR GÜNAYDIN GEÇMİŞİ YOKLAYIP GELDİM AMA CVB YAZAMADIM :))kızımı doktora götrcem.kreşe gitmesine sakınca yok die kağıt alıcam...yine yoğun bi gün ama bugün en azından 9,30 da kalktım.pazarada gitcem öpldnzxzzz:)))

evet canım aynen bu sekilde yapıcaz ama su var blue cuma sabahı hem eski tartısında hem yeni tartısında tartılcak ve bize arakadı farkı bildiricek kilosunu yeni tartıdakibi baz alıp hesaplıcaz ..
farkıda yanına not düşücez..
baslangıc kilosunu bulalım listeden püsküüte kolaylık olsun eski ve yeni kiloyu acık acık yazmakda fayda var

dayına Allah tez zamanda şifa versin.inşallah hergün daha iyiye gider

tarcınıda sevindim.inşallah oda sağlıgına kavusur

canım hep böyle şeylerden götür inşallah kızını hastaneye.koşturmalı bir gün olacakmıs.kolaylıklar diliyorum

blue yeni üye zaten bakıp hemen onuda bulayım.minnoş mezun olmus.202. etapta.inşallah yanlış bulmamışımdır.yine kendisinden net bilgi alalım.mezn olanlarda 6 ay takıma giremiyor diye biliyorum.6 ayı geçmiş onda sorun yok.şu dilaranında durumuna bakayım.onuda yazacam az sonra

blue umarım bu mesajı görürsün.görmesende ben yine söylerim sana gerçide.gözümde seni pek arar oldu haberin olsun

Son düzenleme:

hey gidi günlerr heyyyy
şimdi tembellik diz boyu olmus minnos ar yaa o minnos her gün spor yapar ağzına karbonhidrat almazdı ..

canlarım napıyosunuz?şimdi girebildim anca.
akşam 25 tane ip atladım
1 saat titreşim yaptım
15 tanede mekik çektim..
başım çok ağrıdı erken yattım.halada inceden ağrıyo =(

hiç kafana takma canım iradene sahip çık azimli ol ve bizlerle bool bol paylaşım yap el birliğiyle arınacağız eriyesice yağlardan......aramıza hoş geldin......

ve kızlar eşim bugun taşındı

bundan sonra akşamları buralarda olamayacagım.takım başta yardımcım olmak üzere hepinize emanet
hakkınızda hayırlısı olsun hayat bundan sonra sana hep güzelliklerle baksın canım..

4 günde 1 kilo
10 gündeee 2 kiloo
ve sonra moralin düzelcekkk 1 ayda gittimi 5 kiloo
hadi bakalım umarım öyle olur......

Bu leslie nin 68 dklık videosuu cokk yorucu deilmii ben sadece ilk 25 dksını yaptım bugünlükk
canım bende onu yapıyodum 5 mil olanını düzenli yaparsan faydası çok oluyor ........

sabah

2 dilim tam buğday ek 3zeytin az peynir

ara bir portakal bir elma

öğle bir kase kurufasülye ayran

bir mandalina 2 ceviz

akşam
yarım tabak kurufasülye

ara meyva ve sütle kapatırım
her zamanki gibi mikemmelsin bacım
ablacım bebeğin için geçmiş olsun canım benim ama çok takma kafana ufak tefek rahatsızlıklar bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi için güzel gerekli rabbim beterinden muhafaza eylesin....
prenses için yazdıklarına da aynen ketılıyorum

beğendim canım benim akşam yemeğini erken yediysen köfte bence kötü değil zaten akşam yemeğinde ekmek de yok gördüğüm kadarıyla

he hee bu haftada birinci olursak hat-trik yaoarız artık diğer takımlarda hesedinden çatlar kara büyü yaparlar sonra bize
canım bende tam bi meyvekoliğim yameğe dayanıyorum ama bu meyve kısıtlaması beni çok zorluyor yaaa

turşu haricinde süper canım turşu ödem yapıyor bildirim öncesinde hiç yeme helede.....

:44::26:canım kahvaltını kaçta yaptın :26:eğer yine öğleden sonra başladıysan güne bu yediklerin bence fazla ama erken kelkmışsan sorun pek yok....:26:

normal ekmek kesinlikle yeme cannım yedikçe yiyesi geliyor insanın :18:

fena bi menü değil ekmek yememişsin o yüzden börekten geçtin canım benden

süper ya herkes burda hiç böyle sayfayı 6 kişi birden okuyor görmemiştim maşallah nazar değmesin
elem tere fiş kem gözlere şiş
maaşallahımız var cankuşlarımız la hep beraber

kuşum tek bebeğin olsun yeterki hepsi geçer zaten o iğnelerin etkisi de fazla sürmez geçer hayırlı haberlerini alalım inşallah..........
kabızlık içinde :44:
yemekleri yemeden önce bol su içi ben öyle aşabildim ancak :26:takma kafana bu hafta olmasada haftaya verirsin

akşam 25 tane ip atladım
1 saat titreşim yaptım
15 tanede mekik çektim..

duygu süpersin canım keşke şu titretmeleden önce bir ölçü alsaydın.deneyimlerinin sonucunu bekliyorum dört gözle

iyi geceler. kaldı mı 3 gün
:18::18::18::18::18::18:

geçmiş olsun ablacım kolay gelsin.....

günaydın kızlar ben geldim 8 de kalktım şimdi spor ypcam duş alıp hastaneye gitcem kontrolüm var herkes dua etsin bana
hayırlı ve güzel haberlerinle gelirsin inşallah

okulun faydalarından biri erkencisin bak ne güzel işte....

bende biraz leslie yapınca karnım göbeğim hep biraz fark etmiş gibi geliyor sanırım psikolojikk:26:

zehir hafiye gibisin yaaaaaaa

selam ben de zayıflamak istiyorum çok kilo aldım bi kaç sayfanızı geriden okudum takip ettim yerinizin olmadığını biliyorum sohbetlerinize beni de dahil edip bireysel olarak zayıflamak istiyorum amacım burda sizin desteklerinizle incecik olmak

:26::26::26::26::26:

:44::44::44::44::44::44:
canım gördüm ilsin için sağol ama ev hali çok çok yoğunum bu aralar eşim bilgisayara çok giriyorsun diye mız mızlanıyo ama telafi edicem inşallah......

akşam 25 tane ip atladım
1 saat titreşim yaptım
15 tanede mekik çektim..
maaşallah sana kuzum yaa korkun o yağlar gitmeyen kiilolar onlar mı yaman sen mi yaman....

canım bireysel olarak yer almak istersen her zaman bekleriz

öncelikle hoşgeldin.biraz kendinden bahsedilirmisin.yaşam tarzın nasıl?diyete başladınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…