ben yemek falan yapmadın hamaratlığın üzerindee :)))
öğlen gidince evi toplıcam banyoyu falan temizlerim aksamda yemek yapıcam pööfffff kacda yeriz artık yemeğiii allah bilir
sen bunu duymadın ben söylemedim kaptanım anlastıkmı :)))
günaydın kızlarrrr,
sabah kalktım tarçınla beraber 45 dakikalık yürüyüşümü yaptım.bende sizlerle leslie yapmak istiyorum ama ne gücüm nede zamanım yetiyor kendimi bir düzene sokabilirsem bende başlamak istiyorum.ama en azından günlük yürüyüşlerimi yapıyorum.
kahvaltımı yaptım ,şimdi aşağı inecem yılbaşı için hazırlık yapmam lazım restoranı biraz düzenliycem sitenin işleri için akşam üzeri avukatla randevum var oraya gidecem bu arada 2 gündür temizlenmeyen ev temizlenecek,akşama kızların matamatik hocası gelecek haftada 2 gün geliyor ve akşam yemeklerini bizde yiyor yemek yapılacak aayyyyy ben bunları ne zaman yapacam yaaaaaa imdattttt
kahvaltıda neler yedim nelerrrrr:))
2 dilim ekmek labne ve bal
yürüyüşten önce 1 tane kahvaltıdada 2 tane burçak bisküi...
mesajının saatine baktım da saat 23,15 mi ne..o saatte yenirmi kurabiye
süpersinzayıflayalım isterler ama bu süreçtede hiç destek olmazla sağolsun
canım çok geçmiş olsunmenülerini bekliyorum.tarcın nasıl bu arada?
prensesim günaydın canım.dün çok üzüldüm hakkaten hastanede odaya giripte karşımda yatan dayımı tanıyamayınca çokk üzüldüm inşallah allahım şifasını verir.tarçın iyi boynundaki şişlik azaldı ama tamamen geçmedi.çok tatlı her gün yeni bişeyler öğreniyor ve bizi şaşkına çeviriyor.iyiki hayatımıza girmiş her şeye değerrr:)))
başladım canım sabah kahvaltısını yazdım bile.
canım benim günaydınnn..duarım seninle
mersacım gecmiş olsun .. allah şifa versin..
saol canım .amin inşallah.
canım sende takıma hoş geldin 2 gün giremedim yeni arkadaşlar gelmiş takımımızda motivasyon süper umarım sende uyum sağlarsın ve hep beraber birbirimize destek olup vereiriz kilolarımızı.
**4. TAKIM 200. ETAP** etap 1.si
meyvenull ( 59/57.5/1.5/%2.54 ) Mezun olmak istiyor
PrensesPeri(75.8/75.4/0.4/%0.53) Kendi istegiyle ayrildi
minnoş prenses(65,1/63,4/1,7/%2,61)
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 200. ETAP SONUC LİSTELERİ
25 MART-01 NİSAN
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ .................4. TAKIM
İKİNCİ ...................13. TAKIM
ÜÇÜNCÜ ................6. TAKIM:87:
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ 1. takımdan.............maibeyaz.................4.33%
İKİNCİ 13. takımdan.............neyneyse..................2.81%
ÜÇÜNCÜ 4. takımdan.............minnoş prenses.............2.61%
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 201. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
(2 - 8 NİSAN )
**4. TAKIM 201. ETAP** ETAP 10.SU
minnoş prenses(63,4/62,1/1,3/% 2,05)
4. TAKIM TOPLAM KİLO (441.3/440.2/1.1 / %0.25 )
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 202. ETAP
08 NISAN-15 NISAN
**4. TAKIM 202. ETAP** etap. 9.cu
minnoş prenses(62,1/ 62.4 / -0.3 / -% 0.48 )mezun olmak istiyor
model blue tartısını değiştirmiş fazla çıkıyormus.eski bir masal isimli üyede değiştirmiş.şu şekilde açıklama yapmıslar:
eski_bir_masal ( 66.6 / 64.3 / 2.3 / 3.45%)Tartısı değişti. Kilosu 5.1 kilo fazla tarttığı için başlangıç kilosu 66.6 olarak değişti.Tartı değişmeden önceki kilosu 61.5 idi.
bizdemi böle yapacagız blue ya bilemedim :44:
prensesim günaydın canım.dün çok üzüldüm hakkaten hastanede odaya giripte karşımda yatan dayımı tanıyamayınca çokk üzüldüm inşallah allahım şifasını verir.tarçın iyi boynundaki şişlik azaldı ama tamamen geçmedi.çok tatlı her gün yeni bişeyler öğreniyor ve bizi şaşkına çeviriyor.iyiki hayatımıza girmiş her şeye değerrr:)))
başladım canım sabah kahvaltısını yazdım bile.
KIZLAR GÜNAYDIN GEÇMİŞİ YOKLAYIP GELDİM AMA CVB YAZAMADIM :))kızımı doktora götrcem.kreşe gitmesine sakınca yok die kağıt alıcam...yine yoğun bi gün ama bugün en azından 9,30 da kalktım.pazarada gitcem öpldnzxzzz:)))
evet canım aynen bu sekilde yapıcaz ama su var blue cuma sabahı hem eski tartısında hem yeni tartısında tartılcak ve bize arakadı farkı bildiricek kilosunu yeni tartıdakibi baz alıp hesaplıcaz ..
farkıda yanına not düşücez..
baslangıc kilosunu bulalım listeden püsküüte kolaylık olsun eski ve yeni kiloyu acık acık yazmakda fayda var
minnoşum senin hangi etapta ayrıldıgını bulmaya çalışırken bak neler buldum.bunlar seni biraz şevklendirir inşallah
ya bana ne demeli 200 etapta 75 kg musum.daha 6 kg verecemde o zamanı yakalayacagım.ahhh kafammmm ahhh
meyvenull da 57,5 la mezun olmus o hafta
hey gidi günlerr heyyyy
şimdi tembellik diz boyu olmus minnos ar yaa o minnos her gün spor yapar ağzına karbonhidrat almazdı ..
hiç kafana takma canım iradene sahip çık azimli ol ve bizlerle bool bol paylaşım yap el birliğiyle arınacağız eriyesice yağlardan......aramıza hoş geldin......bılıyorumm utanıyorumm suan tam tamına 72.5 kıloym bu sabah tartıldım
gercektenn napıcagımı bılmıyorum yanı aslında bılıyorum ama yapsam ne olurkı
2 ay sonra tekrar aynı yere gelıyorum . cokk sıkıldım aglamak ıstıyorum artık yaa
gercekten bu konuda caresızım ınsan sureklı nasıl kılo alır ama yaa
bızımkıı allahım bır yıyor bır yıyor gr oynamıyor adamdaa aksamda tereyaglıı salcalı
1 paket makarna yıyorr aksamları adam yıllardır gr oynamıyor delı olucam yaa
oyle guzel elbıseler almıstımkı hıcbırının ıcıne gıremıorum elbıselerı gecc normal pantolanlarım
bıle olmuyor .. kendıme engel olmak ıstıyorum ama sonra ne olucakkı ıkı aya kalmaz yıne duba
gıbı olucamm ben artık cok yoruldumm . ınanmıyorum ben kendıme gercekten zayıf bır ınsan olarak
gunlerımın gececegıne hıc ama hıc ınanmıyorumm .. psıkolojım cok bozuk gercektenn nasıl aklım
basıma gelıcek onuda bılmıyorum
hakkınızda hayırlısı olsun hayat bundan sonra sana hep güzelliklerle baksın canım..ve kızlar eşim bugun taşındı
bundan sonra akşamları buralarda olamayacagım.takım başta yardımcım olmak üzere hepinize emanet
hadi bakalım umarım öyle olur......4 günde 1 kilo
10 gündeee 2 kiloo
ve sonra moralin düzelcekkk 1 ayda gittimi 5 kiloo
canım bende onu yapıyodum 5 mil olanını düzenli yaparsan faydası çok oluyor ........Bu leslie nin 68 dklık videosuu cokk yorucu deilmii ben sadece ilk 25 dksını yaptım bugünlükk
her zamanki gibi mikemmelsin bacımsabah
2 dilim tam buğday ek 3zeytin az peynir
ara bir portakal bir elma
öğle bir kase kurufasülye ayran
bir mandalina 2 ceviz
akşam
yarım tabak kurufasülye
ara meyva ve sütle kapatırım
ablacım bebeğin için geçmiş olsun canım benim ama çok takma kafana ufak tefek rahatsızlıklar bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi için güzel gerekli rabbim beterinden muhafaza eylesin....Kızlar geçmişi okudum, herşey yolundaymış güsel:)
Yeni gelenler hoşgelmiş sefa getirmişler.
Ben dün ve bugün giremedim ,umudum yarına ,sinameki oğlum ikimizin yalnız yaşadığı ve babasının, o uyuduktan çok sonra gelip birkaç saat kaldığı evde, mikrop kapmayı nasıl başardı ise grip....Dünden beri ateşi de var.
Diyetimi hiç bozmadım, günlük olarak da not ettim ama ne girip menülerimi yazabiliyorum ne de sizinle olabiliyorum.Dün doktoru"virütik bişey,2-3 gün içinde toparlar"dedi, bugün düne göre daha iyi, yarın toparlanmış olursa daha çok katılabilirim size, bilgi vereyim istedim.
Prensesim, bilgisayarsız olduğun haberini aldım, sabaha okursun nasılsa.Üzülme, her acıyla büyüyoruz, biraz da yazgı, ne kadar uğraşırsan ötesine geçemiyorsun..."Hayırlısı olsun benim için " de, zaman en iyi ilaçtır, benden iyi biliyorsundur.
beğendim canım benim akşam yemeğini erken yediysen köfte bence kötü değil zaten akşam yemeğinde ekmek de yok gördüğüm kadarıylacanlarım ciğerlerim..
menümü paylaşmakla başlıyım mademm..
sabah;
5i 1yerde çay
kepekli tost ekmeği arasına
labne ve domates
ara;
yeşil çay
1 tane mandalina
öğlen;
domatesle yapılmış 1 tane yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
akşam;
2 kaşık körili tavuk sote
2 kaşık domatesli arpa pilav
salata ile bi kaç tane çiğköfte
bol suu..
bu saatten sonrada yeşil çay içerim o kdr kızlar..
fazlamı yemişim yahu
he hee bu haftada birinci olursak hat-trik yaoarız artık diğer takımlarda hesedinden çatlar kara büyü yaparlar sonra bizemenüler süper kızlar inş bu haftada 1. olucazz...
bende aksam yemeğimi falan yedim sporumu yapcam az sonra ütü yaptım birazcık birz yoruldum acıkcası ..
yarın cok hafif beslenicem zaten canım fena halde meyve istiyoyarın bolca meyve yicem..
turşu haricinde süper canımkalkınca:2 kayısı, ılıksu
sabah:1 haş. yumurta, 1 dilim kepek ekmek, biraz peynir, 5 zeytin, 1 br. yy. süt
ara:1 elma
öğle: 2 tavuk but, 2 dilim kepek ekmek
ara: 1 elma
akşam: 1 koca kase domates çorba, 3 kaşık yoğurt, 3 diyet bis., 1 avuç fındık, biraz turşu.
ara: 1 br. az şekerli vişne suyu
2 kupa yeşil çay
:44::26:canım kahvaltını kaçta yaptın :26:eğer yine öğleden sonra başladıysan güne bu yediklerin bence fazla ama erken kelkmışsan sorun pek yok....:26:ya ben duymuşssunuzdur b-fit i oraya da gidiyorum haftada en az 4 gün 30ar dk o yüzden evde de yapınca sıkıntı basıyo her gün şu 25 dklığını yapsam kar benim için
bu arada menümü de paylaşayım
sabah :
1 yk lor peyniri
yarım dilim eski kaşar
1 adet domatesli yumurta
1 dilim etiform kızarmıs ekmek (bida normal tam bugday yicem bu galete gibi)
1 bardak ayran
ara yok
öğlen :
1 tabak sebzeli makarna
akşam : 1 gene o galete etiform üzerine kaymak-bal ufacık yani
2 çatal peynir
su: 1.5 lt
spor: 30dk leslie
yatmadan da 1 yeşil çay içerim o kdr =)
normal ekmek kesinlikle yeme cannım yedikçe yiyesi geliyor insanın :18:kayısı yeterli gelmiyor kzlar yav.
sütümüde ılık içiyom. bana bi akıl verin. kepekli ekmekten mi vazgeçsem acep.
tam tahıllı aldım bugün. yoksa hep mi normal ekmek yesem. ben fazlasıyla su içiyorum zaten.
ne yapsam. cumaya kadar halletmem gerek.
fena bi menü değil ekmek yememişsin o yüzden börekten geçtin canım bendencanlarım ben bayadır burdayım okuyum derken baya zaman geçti..bugün sabah 8 den beri ayaktayım.kzıımın kreşi çok iidi.korktuğum gibi olmadı.
sabah:1 dilim ekmek bi dilim peynir yarım portakal bi salatalık
ara:1 elma
ara:1 ayran..kan şekerim düştü erken kalkınca ondan içtim
öğlen:1 ayran,1 kase kuru fasulye,1 tane börek
Akşam:1 kase yoğurt,1 kase barbunya,4 tane küçük kanat,5 tane patates
birazdan yürüyüşe incem bebklerim görüşürüzzzz.ii akşmlarr.
modelcim jeton ancak düştü geçmişi okuyunca..hoşgeldin tekrardannnn..şu kilo almadan durmanın yollarını bizede söyle nolur nolurrr
elem tere fiş kem gözlere şişsüper ya herkes burda hiç böyle sayfayı 6 kişi birden okuyor görmemiştim maşallah nazar değmesin
kuşum tek bebeğin olsun yeterki hepsi geçer zaten o iğnelerin etkisi de fazla sürmez geçer hayırlı haberlerini alalım inşallah..........teşekkür ederim şule menülerim güzel ama kabızlık problemi çekiyorum bide çocuk için kullandığım ileçlerın şişliği geçmedi gibi hissdeyorum şöyle şişim bi inmedi ben bzı zamanlarda böyle kendimi hafif hissederim yüzüğüm bol gelir ozamanlar ayakkabım bol gelir ama bu yumurta çatlatma iğnesini vurulalı şişim inmedi bi türlü inş veririm bu hafta gerçekden çok çabalıyorum
canlarım napıyosunuz?şimdi girebildim anca.
akşam 25 tane ip atladım
1 saat titreşim yaptım
15 tanede mekik çektim..
başım çok ağrıdı erken yattım.halada inceden ağrıyo =(
:18::18::18::18::18::18:iyi geceler. kaldı mı 3 gün
geçmiş olsun ablacım kolay gelsin.....iyi geceler kızlar 2 gündür giremedim özür dilerim ama mazeritim vardı.
dün hastaydım bütün gün yattım.bide moralim bozuktu o yüzden hiç giremedim.
bu günde dayım rahatsız zor bir hastalık hastaneye yatmış onu görmeye gittim ordanda kayınvalideciğim yeni ev aldı oraya taşındı biraz yardıma gittim eve geç döndüm.eve gelincede çok işim vardı anca fırsat buldum.
sabahtan itibaren düzenli girerim inşallah.yarında menümü yazarım.hepinizi öpüyorum iyi gecelerrrr:)))
hayırlı ve güzel haberlerinle gelirsin inşallahgünaydın kızlar ben geldim 8 de kalktım şimdi spor ypcam duş alıp hastaneye gitcem kontrolüm var herkes dua etsin bana
okulun faydalarından biri erkencisin bak ne güzel işte....günaydınn inşallah güzel sonuçlar cıkar
ben de şimdii kalktım okula gidicem 9 da portakal suyumu içip 1 etimekle azcık peynir yicemm
akşama anca gelirim gene yazarımmm
herkese sabırlı günler! bozmakk yokkk!!!
bende biraz leslie yapınca karnım göbeğim hep biraz fark etmiş gibi geliyor sanırım psikolojikk:26:gunaydınn canlarım ben geldım dun aksam azıcık dıkkat ettım hemencecık gobegım asagımı ındı ne
yoksa psıkolojık mı anlamadım. ama dun yururyusumu yapamadım cokk halsızdım basım agırıyordu
kendımı o koltuktan bu koltuga yuvarladım sureklı yattım ınsallah bugun baslıycam bakalım.
bu arada aksamları evde netım yok artık maleseff gunduzlerı gırmeye calısıcam gercı bırkac gun ıcınde hemen
ınternet almayı planlıyorum ama haberınız olsun dıye soylıyım dedım sekerler .
bu arada bugun araziye cıkıcam oyuzden saat 10 dan sonra yokum ama ogleden sonra gelırım sekerler
günaydın canımcım...
seindemi netin yok prensesimnde neti yok ben kime yazıcam aksam(
şimdi anlatmam gereken o kadar cok sey var ki burdan yazamıyorum tabiki içimde kaldı hepsi ayyy ağlayasım geldii.
sen sen sen minnos hanım neden yürüyüşünü yapmadın bakalım bu aksam cezalısın 50 de mekik cekiceksin .. o göbekk ericek..
yediklerinide lokma lokma yaz mutlaka bak takbndeyim..
hakkınızda hayırlısı olsun hayat bundan sonra sana hep güzelliklerle baksın canım..
prenses için yazdıklarına da aynen ketılıyorum
:26::26::26::26::26:model blue tartısını değiştirmiş fazla çıkıyormus.eski bir masal isimli üyede değiştirmiş.şu şekilde açıklama yapmıslar:
eski_bir_masal ( 66.6 / 64.3 / 2.3 / 3.45%)Tartısı değişti. Kilosu 5.1 kilo fazla tarttığı için başlangıç kilosu 66.6 olarak değişti.Tartı değişmeden önceki kilosu 61.5 idi.
bizdemi böle yapacagız blue ya bilemedim :44:
:44::44::44::44::44::44:evet canım aynen bu sekilde yapıcaz ama su var blue cuma sabahı hem eski tartısında hem yeni tartısında tartılcak ve bize arakadı farkı bildiricek kilosunu yeni tartıdakibi baz alıp hesaplıcaz ..
farkıda yanına not düşücez..
baslangıc kilosunu bulalım listeden püsküüte kolaylık olsun eski ve yeni kiloyu acık acık yazmakda fayda var
canım gördüm ilsin için sağol ama ev hali çok çok yoğunum bu aralar eşim bilgisayara çok giriyorsun diye mız mızlanıyo ama telafi edicem inşallah......canım hep böyle şeylerden götür inşallah kızını hastaneye.koşturmalı bir gün olacakmıs.kolaylıklar diliyorum
blue umarım bu mesajı görürsün.görmesende ben yine söylerim sana gerçide.gözümde seni pek arar oldu haberin olsun
maaşallah sana kuzum yaa korkun o yağlar gitmeyen kiilolar onlar mı yaman sen mi yaman....canlarım napıyosunuz?şimdi girebildim anca.
akşam 25 tane ip atladım
1 saat titreşim yaptım
15 tanede mekik çektim..
başım çok ağrıdı erken yattım.halada inceden ağrıyo =(
selam ben de zayıflamak istiyorum çok kilo aldım bi kaç sayfanızı geriden okudum takip ettim yerinizin olmadığını biliyorum sohbetlerinize beni de dahil edip bireysel olarak zayıflamak istiyorum amacım burda sizin desteklerinizle incecik olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?