Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok sağolasın blueciğim.nasılsın keyfin nasıl?sabahtan beri pek yoktun yine
sağol canım iyiyim niyetliyim bende şimdi akşamı nasıl hafif atlatırım onu düşünüyorum da .....ya sabah biraz tansiyonum düştü bende yatıp uyudum 11 ekadar ......sen nasılsın nazlı kuşum keyfin yerindedir inşallah.......

takımdan uzak kaldıgın zaman abartmada gelince geçmişi okuyup yetişiyorsun zaten

bu yeni tartın seni kaç kg fazla gösteriyor? cuma günü sabah erkenden bekliyorum seni.kafam sakinken seni kg işini ayarlamam lazım.eski tartındada yeni tartındada ayrı ayrı tartılıp yaz bana olurmu şekerciğim

daha iyi olacagım inşallah.şu an size sarmıs durumdayım

Allah orucunu kabul etsin.geçen gün sana iftar menüsü yazmıstım okudun mu?

arkadaşlar ben tartı değişikliğinden bahsetmiştim size ama şimdi yeni tartımda 67.500 ü gördüm buda demek oluyorki yeni tartıma göre 700 gr eksideyim

canım bireysel olarak yer almak istersen her zaman bekleriz

öncelikle hoşgeldin.biraz kendinden bahsedilirmisin.yaşam tarzın nasıl?diyete başladınmı?

hoşbuldum boyum 1.63 kilom 85.4 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim son zamanlar da maalesef uyku düzenim perişan çok geç yatıp çok geç kalkıyorum yemek düzenim çok düzensiz 15 gün önce ev taşıdık yeni evime alışmaya çalışıyorum bu yüzden mi bilmiyorum bu uyku düzensizliğim...artık kontrol altına almanın zamanı geldi hatta geçiyor bu kilolardan kurtulmam lazım

prensesim benim şimdi evde biraz işim var onlarla ilgileneyim netim açık arada gelip bakarım tamam mı güzelim....

bende 26 yaşındayım canım bende yeni taşındım yeni evime sonrada eşim evden taşını 170 metrekare de tek başıma kaldım.bunlara da alışacagım inşallah canım sabahları geçmi uyanıyorsun?bu gecede geç yatmana sebep olur?kg başa bela ama sen takımdan hiç ayrılma.mesajlara yetişebildiğin kadar yetiş bak gör nasıl da oluyor çocugun var mı?leslie yada yürüyüş yapma imkanın varmı?

canım cuma günü aşağıya yazdıklarımın karşılıklarını doldur yeter

geçen hafta eski tartı
bu hafta eski tartı

hafta başında yeni tartı
hafta başında eski tartı
bu hafta yeni tartı

prensesim benim şimdi evde biraz işim var onlarla ilgileneyim netim açık arada gelip bakarım tamam mı güzelim....

tamam canım kolay gelsin

170 m2 ev ha maaşallah canım bizde 90 m2 ev işini yap yap bitirem,yoz allah yardımcın olsun vallaaa.

ben bunların hepsini aklımda tutmayı becerebilseydim okur alim olurdum
tamam canım karşılıklarını doldurmaya çalışırım.....:26:

rabbim yardımcın olsun umarım hakkında hayırlısı neyse o olur...henüz çocuk yok kilo vermeyi bekliyorum doktorum kilo ver öyle gebe kal dedi ben kilo verince çocuk sahibi olacaz inşallah. Evde koşu bandım var iki gündür 45 dk yürüyorum bu akşamdan itibaren sabah akşam 45 dk yürümeyi düşünüyorum pilates setim var ama pilates yapamıyorum

canım hoş geldin bende hamile kalmadan önce kilo verdim aksi takdirde hem hamile kalmak zor oluyor hemde doğumdan sonra vermek daha zor oluyor....
evde koşu bandın varsa işin kolay bence zorlanmadan verirsin kilolarını.......

hoşbuldum haklısın dr.kilon fazla zor geçer hamilelik dönemin dedi yüksek tansiyon,hamilelik şekeri filan o yüzden vermem gerekiyor çok hantallaştım eşimde zayıflamamı çok istiyo hatta o benden daha çok istiyo

hep öyledir zaten bu kocalar hep zayıflamamız için yalvarırlar.ama iş ciddiye binip de diyete başlayıncada akşama eve ellerinde tatlı kola ve çikolatalarla gelirler destek değil köstek olurlarrrrrrranam bende ne dertliymişim herüfümden

duyguuuuuuuuuuuuu
kız bırak geçmişi oku oku alim olacağuk zaten sabahtan beri sayfa okuyop alıntı yapıp cevapladım gelinde eccük sohbet edelim gariiii

duygu süpersin canım keşke şu titretmeleden önce bir ölçü alsaydın.deneyimlerinin sonucunu bekliyorum dört gözle

tatlım doğru diyosun yaa bak hiç aklıma gelmemişti o benim..olmassa bugun bi ölçiim haftaya salı bakalım ne alemde olurmu şekerim..
:26::26::26::26::26:

maaşallah sana kuzum yaa korkun o yağlar gitmeyen kiilolar onlar mı yaman sen mi yaman....
korksunlar tabi canım benım takıma baksana sen

tatlım hoşgeldin..
kolay gelsin..

kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum..bi yüriyim duşumu alır gelirim tekaradan.öptüm sizi mucuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…