Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benimkisi de tam tersi marketten kepek ekmeği alır lıght peynir alır ben abur cubur reyonuna gittiğimde ters ters bakar hani zayıflıyodun diye,, bu konuda bana çok destek veriyor sağolsun ama nedense ben de ters tepiyo hep öyle olur ya

heheeeeeeee
benim eşimde aynen şöyle yaa çocuğa alırken param arttı dedim eşime de alayım hadi ye canım bi kereden bişey olmaz.......
sonra ben yiyincede -hani sen diyet yapıyodun der

taaam tatlım oruçlumusun bugun?
allah kabul etsin dua et bizim içinde canım..
ii hadi gittim gel peşime takıl bana
sağol canım allahım kalbinizde olanı kucaklarınıza da versin inşallah......geliyom kız oğlanı doyuram hemen lesliemi yapıyom hadi
bluemoon demeyi unuttum oruç tutuyormuşsun allah kabul etsin
allah razı olsun ramazan borcum varda günler kısayken çıksın aradan dedim diyet için de iyi oluyo boğazımı iyi tutuyom heheeee

heheeeeeeee
benim eşimde aynen şöyle yaa çocuğa alırken param arttı dedim eşime de alayım hadi ye canım bi kereden bişey olmaz.......
sonra ben yiyincede -hani sen diyet yapıyodun der

O da iyiymiş istikrar çok önemli ben evlenmeden önce daha azimliydim sanki bi 3 kilo fazlam olsa hemen vermeye çalışırdım ve verirdim de ama şimdi 25 kilo fazlam var ben veremiyorum istikrarımı kaaybettimmmmmmm

duyguyildiray profilinin altındaki yazıya bayıldım gitsin göbek gelsin bebek çok iyi yaaa şuan benim durumumda farksız aynı durumdayız

O da iyiymiş istikrar çok önemli ben evlenmeden önce daha azimliydim sanki bi 3 kilo fazlam olsa hemen vermeye çalışırdım ve verirdim de ama şimdi 25 kilo fazlam var ben veremiyorum istikrarımı kaaybettimmmmmmm
işte takımda olmakda bu konuda işe yarıyor istikrar azim irede hepsi burda yerine geliyor motivasyon tavan yapıyor ..

duyguyildiray profilinin altındaki yazıya bayıldım gitsin göbek gelsin bebek çok iyi yaaa şuan benim durumumda farksız aynı durumdayız

öyle tabi daha bu göbekler gidecek ve bebek yapeceğuk duygu ve tuğbayla biz.......

tuğba kuşum sonuçlarını çok merak ettim yaaa umarım müjdelerle gelirsin dualarım seninle..........

cuma yarışları için yeriniz yokmuş ama inşallah en kısa zamanda cuma yarışlarına da katılırsam tam süper olacak
tabiii kide cuma yarışlarına katılana kadar burada bireysel olarak bizmle yapabilirsin diyetini menünü paylaşıp nerde yanlış yaptığımızı tartışırız sende bildirim yapmadan bizimle paylaşırsın

o zaman bu akşam 45 dk yürüme bandında yürüyüm ama diyete yarın başlasam olur dimi yarından itibaren öğünlerimi paylaşayım

hoşbulduk duygu teşekkür ederim iyi yürüyüşler

saol canım ohh yoruldum ter attım geldim..

walla canım allah gönlümüze göre versin insallah..
verelim pis yağları onların yerinede bebelerimizi taşıyalım göbüşlerimizde

fistuklarım 15 dk hızlı tempo ormanlık yolumuzda yürüdüm (yaklaşık git-gel 800-900m yapıyo)
mp3 ümüde taktım kulağıma güzel ter attım.geldim duşumuda aldım oh rahatladım..

kızlar iftar menüm
2 büyük bardak ılık su
1 tane hac hurması
2 yk yoğurt
2 tane mannndikkkkkk
akşam yemeğimi yemedim eşim gelince yicem onuda sonra yazarım dua edinde fazla kaçırmayayım:18:

aman sorma arkadaşım temizliği canımı çıkartıyor.artık yalnızım.ev falan gözümde kalmadı.kaplumbaga misali kafamı sokacak kadar olsa yeter..
sen yarın bir yeni tartıda da eskide de tartıl not al cumada aynı ona göre bakacaz

canımcım tam takımına geldin.takımdaki bikaç arkadaşımızda bebiş için zayıflamak istiyor birbirinize destek olursunuz ne güzel evde bant varmıs çok güzel canım.hiç üşenme sabah akşam çık.ne kadar çabuk verdiğine sen bile inanamayacaksın.ayda 10 kg vaad ediyorum sana.yeterki bizleri dinle

tatlım doğru diyosun yaa bak hiç aklıma gelmemişti o benim..olmassa bugun bi ölçiim haftaya salı bakalım ne alemde olurmu şekerim..

gelecek salıya kadar bekliyorum o zaman

ne kadar güzel canım eşinde destek oluyormus.ters teper çünkü o zaman yalnızdın şimdi bizler varız.bir azimle başla sen gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…