duyguuuuuuuuuuuuu
kız bırak geçmişi oku oku alim olacağuk zaten sabahtan beri sayfa okuyop alıntı yapıp cevapladım gelinde eccük sohbet edelim gariiii
hadi o zaMn sen yürüyüşe çık bende bi leslie yapam bari iftaraburdayı beebeeeeemmmm
napıım okumıyınca prenses kızıyo :)
yürüyüşe gidiyom gel beraber yüriyek
hep öyledir zaten bu kocalar hep zayıflamamız için yalvarırlar.ama iş ciddiye binip de diyete başlayıncada akşama eve ellerinde tatlı kola ve çikolatalarla gelirler destek değil köstek olurlarrrrrrranam bende ne dertliymişim herüfümden
hadi o zaMn sen yürüyüşe çık bende bi leslie yapam bari iftara
pek bişey kalmadı aç karna yağ yakayım demi hadi sen git peşinden geliyom ona göre........
heheeeeeeeebenimkisi de tam tersi marketten kepek ekmeği alır lıght peynir alır ben abur cubur reyonuna gittiğimde ters ters bakar hani zayıflıyodun diye,, bu konuda bana çok destek veriyor sağolsun ama nedense ben de ters tepiyo hep öyle olur ya
tatlım hoşgeldin..
kolay gelsin..
kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum..bi yüriyim duşumu alır gelirim tekaradan.öptüm sizi mucuuuu
sağol canım allahım kalbinizde olanı kucaklarınıza da versin inşallah......geliyom kız oğlanı doyuram hemen lesliemi yapıyom haditaaam tatlım oruçlumusun bugun?
allah kabul etsin dua et bizim içinde canım..
ii hadi gittim gel peşime takıl bana
allah razı olsun ramazan borcum varda günler kısayken çıksın aradan dedim diyet için de iyi oluyo boğazımı iyi tutuyom heheeeebluemoon demeyi unuttum oruç tutuyormuşsun allah kabul etsin
heheeeeeeee
benim eşimde aynen şöyle yaa çocuğa alırken param arttı dedim eşime de alayım hadi ye canım bi kereden bişey olmaz.......
sonra ben yiyincede -hani sen diyet yapıyodun der
işte takımda olmakda bu konuda işe yarıyor istikrar azim irede hepsi burda yerine geliyor motivasyon tavan yapıyor ..O da iyiymişistikrar çok önemli ben evlenmeden önce daha azimliydim sanki bi 3 kilo fazlam olsa hemen vermeye çalışırdım ve verirdim de ama şimdi 25 kilo fazlam var ben veremiyorum istikrarımı kaaybettimmmmmmm
duyguyildiray profilinin altındaki yazıya bayıldım gitsin göbek gelsin bebekçok iyi yaaa şuan benim durumumda farksız aynı durumdayız
işte takımda olmakda bu konuda işe yarıyor istikrar azim irede hepsi burda yerine geliyor motivasyon tavan yapıyor ..
tabiii kide cuma yarışlarına katılana kadar burada bireysel olarak bizmle yapabilirsin diyetini menünü paylaşıp nerde yanlış yaptığımızı tartışırız sende bildirim yapmadan bizimle paylaşırsıncuma yarışları için yeriniz yokmuş ama inşallah en kısa zamanda cuma yarışlarına da katılırsam tam süper olacak
tabiii kide cuma yarışlarına katılana kadar burada bireysel olarak bizmle yapabilirsin diyetini menünü paylaşıp nerde yanlış yaptığımızı tartışırız sende bildirim yapmadan bizimle paylaşırsın
hoşbulduk duygu teşekkür ederim iyi yürüyüşler
duyguyildiray profilinin altındaki yazıya bayıldım gitsin göbek gelsin bebekçok iyi yaaa şuan benim durumumda farksız aynı durumdayız
şu anda ağzım çalışıyo heheeeyavru kuşlarım neden yazmıyonuz yahuuuu???
şu anda ağzım çalışıyo heheee
iftar yapıyom şöyle uzata uzata kayfini çıkara çıkara...
170 m2 ev ha maaşallah canım bizde 90 m2 ev işini yap yap bitirem,yoz allah yardımcın olsun vallaaa.
ben bunların hepsini aklımda tutmayı becerebilseydim okur alim olurdum
tamam canım karşılıklarını doldurmaya çalışırım.....:26:
rabbim yardımcın olsun umarım hakkında hayırlısı neyse o olur...henüz çocuk yok kilo vermeyi bekliyorum doktorum kilo ver öyle gebe kal dediben kilo verince çocuk sahibi olacaz inşallah. Evde koşu bandım var iki gündür 45 dk yürüyorum bu akşamdan itibaren sabah akşam 45 dk yürümeyi düşünüyorum pilates setim var ama pilates yapamıyorum
tatlım doğru diyosun yaa bak hiç aklıma gelmemişti o benim..olmassa bugun bi ölçiim haftaya salı bakalım ne alemde olurmu şekerim..
benimkisi de tam tersi marketten kepek ekmeği alır lıght peynir alır ben abur cubur reyonuna gittiğimde ters ters bakar hani zayıflıyodun diye,, bu konuda bana çok destek veriyor sağolsun ama nedense ben de ters tepiyo hep öyle olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?