Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

burdayı beebeeeeemmmm
napıım okumıyınca prenses kızıyo :)
yürüyüşe gidiyom gel beraber yüriyek

geçmisi okuyalım ki birbirimizden haberimiz olsun

o zaman bu akşam 45 dk yürüme bandında yürüyüm ama diyete yarın başlasam olur dimi yarından itibaren öğünlerimi paylaşayım

tamam canım.menülerini bekliyorum canım biraz bizim takımda takıl.yarışa da girmen için bakacagım.burda bebiş için gün sayanlar var.birbirinize destek olursunuz

harikasın

hüüüüüüüüüüüü:2:
iki yk yoğurdum vardı onun bi kaşığını oğlum yuttu yaaaaa:2:ay insanın önünden lokması alınıncada pak ağırına gidiyomuş hüüüüüüüü

ben geriden de olsa yetişirim.hem sizler ne güne duruyorsunuz.birbirimize emanetiz
birbirimize emant olalım ki kurtlar kuşlar yimesin bizi dimi
ya şakası bi yana bazen bakıyorum ziyaretçi sayımız artıyo acaba raakip takımın casusları mı acep onlar

neyse yimeğimi yaptım eşim gelene kadar 2-3 mil leslie yapam ben bacılar

yap tabiki canım ohh erisin yaglar

ben de çıkıyorum canlar herkese mutlu akşamlar

Son düzenleme:

Bu arada ben menümü yazayım cunku bidaha giremeyebilirm ders bakcam :/

sabah 08:30 -- 1 tane sıkılmış portakal suyu 1 etimek üstü 2 çatal beyaz peynir
ara yok
öğle : 3 salçalı köfte 1 nohutlu bugdaylı corba ismi toyga galiba (okul yemekhanesnde yedm)
2 mandalina ufacık

ara : 1 avuç badem fındık

akşam: 2 adet avuç içi kadar ısıtılmış tavuk burger
1 bardak ayran
1 dilm kepek ekmek

artk sadece su ve çay.. öptüm herkesi

tuğbacım naptın yaa bütün gündür seni bekliyoruz.merak ettik canım yaa..dr a gittin mi?ne dedi???varmı güzel haberler?

canım sabah doktora gittim ordan okula ancak yeni geldim bu gün benim 21,günüm hamiş haberi için erken dedi doktor ama haberler süper süper
geçen hafta e2 tahlili vermiştim o çok iyi çıkmış bu gün doktor yumurtaların çatlayıp çatlamadığına baktı çünk iğne vurulsada bazen çatlama olmuyormuş ama benim ikiside çatlamış sonra bugün iyice emin olmak için progestron tahlili yaptı oda yüksek çıktı ve olması gerken herşey oldu şimdi bekliyeceğim bir hafta geçermi kuzucuklarım ya

güzel olmuş ama sabah portal suyu yerine portakal ye ve burgerden kaçın bence

menüüümmmm..

sabah;
5i 1 yerde çay
2 dilim kepek tost ekmeği
1 yumurta
az labne üzeri acı sos

ara;
1 bardak yeşil çay
1,5 mandalina

öğlen;
1 kaşık tavuk sote
1 küçük dilim tahıllı ekmek

akşam;
2 kaşık z.yağlı kabak yemeği
1 havuç

bolbolbol su birasdanda yeşil çayımı içerim o kdr..
spor;
15dk tempolu yürüyüş
50 tane ip atladım
birazdanda titretirim kendimi benden bugunluk bu kdr canlarım :)

bu gün ki menüm kızlar

sabah 1 yağda yumurta 2 dilim kepek ekmek 3 zeytin

dometes salatalık az peynir

ara yok

öğle

3 kuru dolma 3 kaşık makarna

ara

bir küçük mandalina

akşam et ve yoğurt

canım benım yaa allah yüzüne baksın insallah..
walla kendim olmuşum gibi sevindim inan..insallah 1 hafta sonra dahada güzel haberler verirsin bize..
biraz zor geçer tatlım ama sonucun iyi olacağını düşün çabuk geçsin.. amannnnda amann ne güzel haber oldu bu akşam akşam yaaaa..

süpersin arkaaşım beğendim menünü

bu arada arkadaşlar kankam bu hafta yürüyüş yapma dedi ben ne yapayım yapmayayım mı bi zararı olurmu ilk zamanlar dikkat etmem gerekir mi fikriniz nedir ama ben bu hafta sanki kilo veremedim hep şişim ya ayakabım bile böyle oturuyor sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…