sağol yivrummmm resmen gözüme ışık geldi nede acıkmışım benafiet bal olsun kuzum..
yağ olmasın ama :)
allah kabul etsin canımm benım..
öğleden sonra net gıcık akşamlarıda senin netin yok eeee ne edeceğük biz sensizbu netin bana öğleden sonraları gıcıgı var bugun anladım artık.giremiyorum ya
sağol yivrummmm resmen gözüme ışık geldi nede acıkmışım benhe bacım afiyet bal olupta yaramasın demi o nasıl olacaksa
:
burdayı beebeeeeemmmm
napıım okumıyınca prenses kızıyo :)
yürüyüşe gidiyom gel beraber yüriyek
o zaman bu akşam 45 dk yürüme bandında yürüyüm ama diyete yarın başlasam olur dimi yarından itibaren öğünlerimi paylaşayım
saol canım ohh yoruldum ter attım geldim..
walla canım allah gönlümüze göre versin insallah..
verelim pis yağları onların yerinede bebelerimizi taşıyalım göbüşlerimizde
fistuklarım 15 dk hızlı tempo ormanlık yolumuzda yürüdüm (yaklaşık git-gel 800-900m yapıyo)
mp3 ümüde taktım kulağıma güzel ter attım.geldim duşumuda aldım oh rahatladım..
öğleden sonra net gıcık akşamlarıda senin netin yok eeee ne edeceğük biz sensiz
saol cicim cumaya hazırlanıyorum :)geçmisi okuyalım ki birbirimizden haberimiz olsun
harikasın
hüüüüüüüüüüüü:2:
iki yk yoğurdum vardı onun bi kaşığını oğlum yuttu yaaaaa:2:ay insanın önünden lokması alınıncada pak ağırına gidiyomuşhüüüüüüüü
birbirimize emant olalım ki kurtlar kuşlar yimesin bizi dimiben geriden de olsa yetişirim.hem sizler ne güne duruyorsunuz.birbirimize emanetiz
birbirimize emant olalım ki kurtlar kuşlar yimesin bizi dimi
ya şakası bi yana bazen bakıyorum ziyaretçi sayımız artıyo acaba raakip takımın casusları mı acep onlar
neyse yimeğimi yaptım eşim gelene kadar 2-3 mil leslie yapam ben bacılar
özel bi diyet yapmıyorsun canım dimi..
öğlen makarnanın yanında ayran yada yoğut olmalıydı aksamda pek bi tuaf geldi bana ac kalmıssın ve dengesiz olmus ..
Yok özel bir diyet yapmıyorum da evde yemek olmadığı için maalesef dün akşam öle kahvaltı yaptı bizimkiler ben de azcık yemiş oldum
bugun daha düzenli oldu da simdi ne yesem die düşünüorm egenne evde yemek yok
benden de kocaman bir günaydınnn...
sekerlerimm nasılsınız bakalım..
bu günkü menüm
sabah 3 dlm k.ekmeği omlet 1 parca çikolata
öğlen salata 2 dlm ekmek
aksam cok kötü bi menü olucak ..
kıymalı patates 2 kasık tavuklu pilav yoğurt salata
şehir dısından misafirim geliyr bu haftaya listeye girmek istemiyorum o yüzden çünkü bu menüyle kilo veremem ben(((
ayy bence harika bir menüüü olsa da yesemm canım tavuklu pilavv ayran çekktiii hiiii:2:
canım bende 5 mil.hepsi 12-15 dk arasında değişiyor.bide hızlı leslie var.oda 30 dk
evet ben sanırım hızlı olanı yaptım dün ondan öldümm yorgunluktan bugun kendime mola veriyorum yarın 2 sınavım var
canım haftanın 4 günü spora gidiyorsan kendine mutlaka dinlenmek için gün vermenün az ama bal kaymak var sabahta kaşar var.bunları daha az kalorili şeylerle değiştirsen güzel olur akşam da sebze yemeği baklagil yemeni tavsye ederim
evet işte evde yemek olsa yicemm neyse annem bi gelsinde onunla bir planlama yapalım
bıraktım onu bugun komşufırından kendime geleneksel alman ekmeği mi neymiş yoğun kepekli bi ekmek aldım buzluğa attım artık 1 ayda bitiririmmesajının saatine baktım da saat 23,15 mi ne..o saatte yenirmi kurabiye
bu etimek daha çabuk acıktırmıyormu
tuğbacım naptın yaa bütün gündür seni bekliyoruz.merak ettik canım yaa..dr a gittin mi?ne dedi???varmı güzel haberler?
güzel olmuş ama sabah portal suyu yerine portakal ye ve burgerden kaçın benceBu arada ben menümü yazayım cunku bidaha giremeyebilirm ders bakcam :/
sabah 08:30 -- 1 tane sıkılmış portakal suyu 1 etimek üstü 2 çatal beyaz peynir
ara yok
öğle : 3 salçalı köfte 1 nohutlu bugdaylı corba ismi toyga galiba (okul yemekhanesnde yedm)
2 mandalina ufacık
ara : 1 avuç badem fındık
akşam: 2 adet avuç içi kadar ısıtılmış tavuk burger
1 bardak ayran
1 dilm kepek ekmek
artk sadece su ve çay.. öptüm herkesi
canım sabah doktora gittim ordan okula ancak yeni geldim bu gün benim 21,günüm hamiş haberi için erken dedi doktor ama haberler süper süper
geçen hafta e2 tahlili vermiştim o çok iyi çıkmış bu gün doktor yumurtaların çatlayıp çatlamadığına baktı çünk iğne vurulsada bazen çatlama olmuyormuş ama benim ikiside çatlamış sonra bugün iyice emin olmak için progestron tahlili yaptı oda yüksek çıktı ve olması gerken herşey oldu şimdi bekliyeceğim bir hafta geçermi kuzucuklarım ya
menüüümmmm..
sabah;
5i 1 yerde çay
2 dilim kepek tost ekmeği
1 yumurta
az labne üzeri acı sos
ara;
1 bardak yeşil çay
1,5 mandalina
öğlen;
1 kaşık tavuk sote
1 küçük dilim tahıllı ekmek
akşam;
2 kaşık z.yağlı kabak yemeği
1 havuç
bolbolbol su birasdanda yeşil çayımı içerim o kdr..
spor;
15dk tempolu yürüyüş
50 tane ip atladım
birazdanda titretirim kendimi benden bugunluk bu kdr canlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?