Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım menün güzel olmuş..

tatlım burger olmasa menün oldukça iimiş..afiet ossun

duygu bişey sorcam biz çalışmalara devam edelim mi eğer tutmadıysa bundan sonrada tutma ihtimali olurumu nasıl olsa yumurtalr çatır çatır çatlamış

canım hayır tabiiki suanda yediklerine dikkat etmen yeterli hatta bence ona bile çok sıkı asılma derim ben..
spor falan yapma suanda gerek yok..dinlenmeye bak sen ..

oluyor canım ya çok verimli geçtiğini söyleyemem açıkcası böyle plnlı programlı şeyler bizi bozuyor

walla haklısın insan kendini sıkıyo tuhaf hissediyo ama napalım canım yapmak lasım =)

tatlım eşim pc yi istiyo işi varmıs şimdilik cıkmak zorundayım..sende dinlen geldiğimde burda olursan sohbet ederis..öptüüüm çok dikkatliol

kızlar iftar menüm
2 büyük bardak ılık su
1 tane hac hurması
2 yk yoğurt
2 tane mannndikkkkkk
menümün devamı akşam 19 da
yarım tabak çorba
1 yk ıspanak yemeği
1yk yoğurt
1 kase aşure
bol su
:18::18::18::18:kızlar bu yediğimle yarın oruç tutucam ona göre insaflı eleştirin

burgerin yanında ekmek yemeseydin yada burgeri yemeseydin güzel olurdu canım..

aay ay aaaaaaaay amanın burnuma hamile adayı kokusumu geliyoooorrray yirim ben seni datluum amanda biz o bi haftayı su niyetine içerizde kilo bile yapmaz el birliğiyle atlatırız ve inşallah müjdeli haberi alırız....inşallah önümüzdeki ayda duygu kuşumun müjdesini alırım rabbim sizlerin yüzünüzü güldürsün
hiç beğenmedim senişaka kız süppersin maaşallah...

bu gün ki menüm kızlar

sabah 1 yağda yumurta 2 dilim kepek ekmek 3 zeytin

dometes salatalık az peynir

ara yok

öğle

3 kuru dolma 3 kaşık makarna

ara

bir küçük mandalina

akşam et ve yoğurt
güzel menü canım ...benden geçtin kuzuuuuuuuu......

canım nacizane tavsiyem hafif tempolu yürüyüşünü yap istersen onuda yapma ama leslie yi kesinlikle yapma bu hafta en azında olumlu yada ALLAH MUHAFAZA olumsuz bi sonuç alana kadar bekle .......bi haftada kilo vermeyiverirsin.....

kankam allah sennde diğer bebş isteyen tüm arkadaşlarında gönlüne göre veriversinnnnnn

süper olmuş tatlımmmmm..gitsin göbek gelsin bebbek :)))
süper kankam....maşallah sana
yok yok verdin olurmu öle şeyyy.gayet ii görünüyon.bu arada yürüyüş yap ama yavaş yavaş kendini yormadan.günde iki deil 1 ve 5 km hızla en fazla..haftaya hamilelik kesinleşince doktora sorarsın

benmkiside bulgur pilavıma sulandı verdim bende..ama bitiremedi bana geri kaldı :)))))))))))))))))))))))))

kızlar iftar menüm
2 büyük bardak ılık su
1 tane hac hurması
2 yk yoğurt
2 tane mannndikkkkkk
akşam yemeğimi yemedim eşim gelince yicem onuda sonra yazarım dua edinde fazla kaçırmayayım:18:

Allah kabul etsin tatlım.

koca tırlatmadan ben menümü yazp kaçıyım yürüyüşte yapcamçç

sabah:1 dilim ekmek,2 zeytin,1 dilim peynir,1 haş yumurta,salata domates

Öğlen;2 kaşık makarna,2 kuru dolma,1 börek

akşam.:1 palamut,salata,2 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık zeytin yağlı zılk sapı

ara:1 manadalina

kızlar ya bana bu bir hafta nasıl geçecek sürekli erken hamilelik belirtilerine falan bakıyorum böyle bide kapalı olan iştahım bir kaç günüdür özelliklede bu gün çok açıldı kasıklarım çok ağrıyor mide bulantısı yok ama

çok teşekkür ederim yaa çok sıcak kanlı hanımlarmışsınız siz hiç yabancılık çekmiycem

yarın sabahtan itibaren düzenli menülerimi ve aktivitelerimi yazıcam söz bak şimdi acayip gaza geldim ''prensesperi''çok teşekkür ederim dün akşam nasıl bi ruh halindeydim şimdi nasıl

hoşgeldin sadakat bende çocuk için zayıflıyorum canım birbirimize destek oluruz bu çetrefilli yolda

günden güne umudum azalmıştı moralim çok bozuktu nasıl vericem ben bu kiloları diye bide burda pek arkadaşım yok çok sıkılıyodum zaten bu kiloların çoğuda buyüzden negüzel valla birbirimize destek olalım

önce bi münümü yazayım
sabah:1 yumurta, yarım kepek ekmeği
ara:4 kuru kayısı
öğle: 1 börek, 2 kaşık kısır, meyve,aşurenin süsleri(ceviz nar vb.)
ara: 2 kaşık kısır, kuruyemiş,
akşam: 1 ısırık çiğ köfte, 2 köfte,yoğurt, yarınkase sütlü yulaf ezmesi,1 erik,1 mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…