bu gün ki menüm kızlar
sabah 1 yağda yumurta 2 dilim kepek ekmek 3 zeytin
dometes salatalık az peynir
ara yok
öğle
3 kuru dolma 3 kaşık makarna
ara
bir küçük mandalina
akşam et ve yoğurt
Bu arada ben menümü yazayım cunku bidaha giremeyebilirm ders bakcam :/
sabah 08:30 -- 1 tane sıkılmış portakal suyu 1 etimek üstü 2 çatal beyaz peynir
ara yok
öğle : 3 salçalı köfte 1 nohutlu bugdaylı corba ismi toyga galiba (okul yemekhanesnde yedm)
2 mandalina ufacık
ara : 1 avuç badem fındık
akşam: 2 adet avuç içi kadar ısıtılmış tavuk burger
1 bardak ayran
1 dilm kepek ekmek
artk sadece su ve çay.. öptüm herkesi
canım benım yaa allah yüzüne baksın insallah..
walla kendim olmuşum gibi sevindim inan..insallah 1 hafta sonra dahada güzel haberler verirsin bize..
biraz zor geçer tatlım ama sonucun iyi olacağını düşün çabuk geçsin..amannnnda amann ne güzel haber oldu bu akşam akşam yaaaa..
bu arada arkadaşlar kankam bu hafta yürüyüş yapma dedi ben ne yapayım yapmayayım mı bi zararı olurmu ilk zamanlar dikkat etmem gerekir mi fikriniz nedir ama ben bu hafta sanki kilo veremedim hep şişim ya ayakabım bile böyle oturuyor sıkıyor
duygu bişey sorcam biz çalışmalara devam edelim mi eğer tutmadıysa bundan sonrada tutma ihtimali olurumu nasıl olsa yumurtalr çatır çatır çatlamış
hoşbulduk duygu teşekkür ederim iyi yürüyüşler
tatlım tam şunu yap diemem ama madem yumurtalar çatlamış zorlamadan deneyin..sıkıntı olcanı sanmıyorum :) kolay gelsin..
oluyor canım ya çok verimli geçtiğini söyleyemem açıkcası böyle plnlı programlı şeyler bizi bozuyor
walla haklısın insan kendini sıkıyo tuhaf hissediyo ama napalım canım yapmak lasım =)
tatlım eşim pc yi istiyo işi varmıs şimdilik cıkmak zorundayım..sende dinlen geldiğimde burda olursan sohbet ederis..öptüüüm çok dikkatliol
menümün devamı akşam 19 dakızlar iftar menüm
2 büyük bardak ılık su
1 tane hac hurması
2 yk yoğurt
2 tane mannndikkkkkk
burgerin yanında ekmek yemeseydin yada burgeri yemeseydin güzel olurdu canım..Bu arada ben menümü yazayım cunku bidaha giremeyebilirm ders bakcam :/
sabah 08:30 -- 1 tane sıkılmış portakal suyu 1 etimek üstü 2 çatal beyaz peynir
ara yok
öğle : 3 salçalı köfte 1 nohutlu bugdaylı corba ismi toyga galiba (okul yemekhanesnde yedm)
2 mandalina ufacık
ara : 1 avuç badem fındık
akşam: 2 adet avuç içi kadar ısıtılmış tavuk burger
1 bardak ayran
1 dilm kepek ekmek
artk sadece su ve çay.. öptüm herkesi
aay ay aaaaaaaay amanın burnuma hamile adayı kokusumu geliyoooorrrcanım sabah doktora gittim ordan okula ancak yeni geldim bu gün benim 21,günüm hamiş haberi için erken dedi doktor ama haberler süper süper
geçen hafta e2 tahlili vermiştim o çok iyi çıkmış bu gün doktor yumurtaların çatlayıp çatlamadığına baktı çünk iğne vurulsada bazen çatlama olmuyormuş ama benim ikiside çatlamış sonra bugün iyice emin olmak için progestron tahlili yaptı oda yüksek çıktı ve olması gerken herşey oldu şimdi bekliyeceğim bir hafta geçermi kuzucuklarım ya
hiç beğenmedim senimenüüümmmm..
sabah;
5i 1 yerde çay
2 dilim kepek tost ekmeği
1 yumurta
az labne üzeri acı sos
ara;
1 bardak yeşil çay
1,5 mandalina
öğlen;
1 kaşık tavuk sote
1 küçük dilim tahıllı ekmek
akşam;
2 kaşık z.yağlı kabak yemeği
1 havuç
bolbolbol su birasdanda yeşil çayımı içerim o kdr..
spor;
15dk tempolu yürüyüş
50 tane ip atladım
birazdanda titretirim kendimi benden bugunluk bu kdr canlarım :)
güzel menü canım ...benden geçtin kuzuuuuuuuu......bu gün ki menüm kızlar
ara yok
öğle
ara
bir küçük mandalina
akşam et ve yoğurt
canım nacizane tavsiyem hafif tempolu yürüyüşünü yap istersen onuda yapma ama leslie yi kesinlikle yapma bu hafta en azında olumlu yada ALLAH MUHAFAZA olumsuz bi sonuç alana kadar bekle .......bi haftada kilo vermeyiverirsin.....bu arada arkadaşlar kankam bu hafta yürüyüş yapma dedi ben ne yapayım yapmayayım mı bi zararı olurmu ilk zamanlar dikkat etmem gerekir mi fikriniz nedir ama ben bu hafta sanki kilo veremedim hep şişim ya ayakabım bile böyle oturuyor sıkıyor
kankam allah sennde diğer bebş isteyen tüm arkadaşlarında gönlüne göre veriversinnnnnncanım sabah doktora gittim ordan okula ancak yeni geldim bu gün benim 21,günüm hamiş haberi için erken dedi doktor ama haberler süper süper
geçen hafta e2 tahlili vermiştim o çok iyi çıkmış bu gün doktor yumurtaların çatlayıp çatlamadığına baktı çünk iğne vurulsada bazen çatlama olmuyormuş ama benim ikiside çatlamış sonra bugün iyice emin olmak için progestron tahlili yaptı oda yüksek çıktı ve olması gerken herşey oldu şimdi bekliyeceğim bir hafta geçermi kuzucuklarım ya
menüüümmmm..
sabah;
5i 1 yerde çay
2 dilim kepek tost ekmeği
1 yumurta
az labne üzeri acı sos
ara;
1 bardak yeşil çay
1,5 mandalina
öğlen;
1 kaşık tavuk sote
1 küçük dilim tahıllı ekmek
akşam;
2 kaşık z.yağlı kabak yemeği
1 havuç
bolbolbol su birasdanda yeşil çayımı içerim o kdr..
spor;
15dk tempolu yürüyüş
50 tane ip atladım
birazdanda titretirim kendimi benden bugunluk bu kdr canlarım :)
süper kankam....maşallah sanabu gün ki menüm kızlar
ara yok
öğle
ara
bir küçük mandalina
akşam et ve yoğurt
yok yok verdin olurmu öle şeyyy.gayet ii görünüyon.bu arada yürüyüş yap ama yavaş yavaş kendini yormadan.günde iki deil 1 ve 5 km hızla en fazla..haftaya hamilelik kesinleşince doktora sorarsınbu arada arkadaşlar kankam bu hafta yürüyüş yapma dedi ben ne yapayım yapmayayım mı bi zararı olurmu ilk zamanlar dikkat etmem gerekir mi fikriniz nedir ama ben bu hafta sanki kilo veremedim hep şişim ya ayakabım bile böyle oturuyor sıkıyor
hüüüüüüüüüüüü:2:
iki yk yoğurdum vardı onun bi kaşığını oğlum yuttu yaaaaa:2:ay insanın önünden lokması alınıncada pak ağırına gidiyomuşhüüüüüüüü
kızlar iftar menüm
2 büyük bardak ılık su
1 tane hac hurması
2 yk yoğurt
2 tane mannndikkkkkk
akşam yemeğimi yemedim eşim gelince yicem onuda sonra yazarım dua edinde fazla kaçırmayayım:18:
canımcım tam takımına geldin.takımdaki bikaç arkadaşımızda bebiş için zayıflamak istiyorbirbirinize destek olursunuz ne güzel evde bant varmıs çok güzel canım.hiç üşenme sabah akşam çık.ne kadar çabuk verdiğine sen bile inanamayacaksın.ayda 10 kg vaad ediyorum sana.yeterki bizleri dinle
ne kadar güzel canım eşinde destek oluyormus.ters teper çünkü o zaman yalnızdın şimdi bizler varız.bir azimle başla sen gerisi gelir
geçmisi okuyalım ki birbirimizden haberimiz olsun
tamam canım.menülerini bekliyorumcanım biraz bizim takımda takıl.yarışa da girmen için bakacagım.burda bebiş için gün sayanlar var.birbirinize destek olursunuz
hoşgeldin sadakat bende çocuk için zayıflıyorum canım birbirimize destek oluruz bu çetrefilli yolda
çok teşekkür ederim yaa çok sıcak kanlı hanımlarmışsınız siz hiç yabancılık çekmiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?