güselll.
prensesde konyada. ben ankaradayım. hızlı trenle gel-git yaparız.
prenses de mi konyada sende yakınsın benim ailemde ankarada sincandalar onlarda iyi oldu şu hızlı tren git-gel konya 3 saat :)
bence menün güzel canım sağol teşekkürler.Allah kabul etsin tatlım.
koca tırlatmadan ben menümü yazp kaçıyım yürüyüşte yapcamçç
sabah:1 dilim ekmek,2 zeytin,1 dilim peynir,1 haş yumurta,salata domates
Öğlen;2 kaşık makarna,2 kuru dolma,1 börek
akşam.:1 palamut,salata,2 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık zeytin yağlı zılk sapı
ara:1 manadalina
canım her ihtimale karşı kendini fazla kaptırma sık dişini lütfen şu bir hafta geçsin o zaman hayırlısıyla midende bulanır inşallah ama nolur şimdiden gebelik pisikolojisine girme lütfennnnnn..kızlar ya bana bu bir hafta nasıl geçecek sürekli erken hamilelik belirtilerine falan bakıyorum böyle bide kapalı olan iştahım bir kaç günüdür özelliklede bu gün çok açıldı kasıklarım çok ağrıyor mide bulantısı yok ama
ayyyyy biri bizden mi bahsettiçok teşekkür ederim yaa çok sıcak kanlı hanımlarmışsınız siz hiç yabancılık çekmiycem
fena değil diyebilirim.....önce bi münümü yazayım
sabah:1 yumurta, yarım kepek ekmeği
ara:4 kuru kayısı
öğle: 1 börek, 2 kaşık kısır, meyve,aşurenin süsleri(ceviz nar vb.)
ara: 2 kaşık kısır, kuruyemiş,
akşam: 1 ısırık çiğ köfte, 2 köfte,yoğurt, yarınkase sütlü yulaf ezmesi,1 erik,1 mandalina
örgü iyi fikir ben hep örerim zaten o ve siz de olmasanız hepten sıkılırdım bazen siparişim çok oluyo ama yinede takıma girmeden yapamıyorum.....ben de sıkıntıdan çok yerim. dolapla bütünleşirim git gel.
bi meşgale lazım bize.
örgüyü düşünüyodum ama elime alamadım. buraya anca yetişiyom zati şimdi.
canım ben diyetten dolayı değil başka meseleden dolayı bayıldım ama bazen vücutta ödem oluyo aşırı ve ondan da bayılıyorum katışık işler yani......bayılıp kalma yine ha.
ramazan diyetleri bulmuştum nette bi baksana çok hoşuma gitmişti.
oğluşumun sağlıklı kurabiyeinin tarifisi geliyor.
çocuk dergisinden alıntıdır:)
2,5 bardak tam buğday unu
2 yemek kaşığı tereyağı
yarım su bardağı pekmez
1 yumurta
1 tatlı kaşığı tarçın
hamuru açıp bardakla kesebilirsiniz. 160 derecede 15-20 dakika pişecek.
evde yapma bisküvi gibi, güzel bir tadı var.
biz buna dergideki gibi geyik şekli verdik o ayrı. açma işini de oğluşum yaptı. yani evimin minik masterşefi
Yok özel bir diyet yapmıyorum da evde yemek olmadığı için maalesef dün akşam öle kahvaltı yaptı bizimkiler ben de azcık yemiş oldum
bugun daha düzenli oldu da simdi ne yesem die düşünüorm egenne evde yemek yok
evet ben sanırım hızlı olanı yaptım dün ondan öldümm yorgunluktan bugun kendime mola veriyorum yarın 2 sınavım var
bıraktım onu bugun komşufırından kendime geleneksel alman ekmeği mi neymiş yoğun kepekli bi ekmek aldım buzluğa attım artık 1 ayda bitiririm
Bu arada ben menümü yazayım cunku bidaha giremeyebilirm ders bakcam :/
sabah 08:30 -- 1 tane sıkılmış portakal suyu 1 etimek üstü 2 çatal beyaz peynir
ara yok
öğle : 3 salçalı köfte 1 nohutlu bugdaylı corba ismi toyga galiba (okul yemekhanesnde yedm)
2 mandalina ufacık
ara : 1 avuç badem fındık
akşam: 2 adet avuç içi kadar ısıtılmış tavuk burger
1 bardak ayran
1 dilm kepek ekmek
artk sadece su ve çay.. öptüm herkesi
canım sabah doktora gittim ordan okula ancak yeni geldim bu gün benim 21,günüm hamiş haberi için erken dedi doktor ama haberler süper süper
geçen hafta e2 tahlili vermiştim o çok iyi çıkmış bu gün doktor yumurtaların çatlayıp çatlamadığına baktı çünk iğne vurulsada bazen çatlama olmuyormuş ama benim ikiside çatlamış sonra bugün iyice emin olmak için progestron tahlili yaptı oda yüksek çıktı ve olması gerken herşey oldu şimdi bekliyeceğim bir hafta geçermi kuzucuklarım ya
bu gün ki menüm kızlar
sabah 1 yağda yumurta 2 dilim kepek ekmek 3 zeytin
dometes salatalık az peynir
ara yok
öğle
3 kuru dolma 3 kaşık makarna
ara
bir küçük mandalina
akşam et ve yoğurt
bu arada arkadaşlar kankam bu hafta yürüyüş yapma dedi ben ne yapayım yapmayayım mı bi zararı olurmu ilk zamanlar dikkat etmem gerekir mi fikriniz nedir ama ben bu hafta sanki kilo veremedim hep şişim ya ayakabım bile böyle oturuyor sıkıyor
menümün devamı akşam 19 da
yarım tabak çorba
1 yk ıspanak yemeği
1yk yoğurt
1 kase aşure
bol su
:18::18::18::18:kızlar bu yediğimle yarın oruç tutucam ona göre insaflı eleştirin
menüüümmmm..
sabah;
5i 1 yerde çay
2 dilim kepek tost ekmeği
1 yumurta
az labne üzeri acı sos
ara;
1 bardak yeşil çay
1,5 mandalina
öğlen;
1 kaşık tavuk sote
1 küçük dilim tahıllı ekmek
akşam;
2 kaşık z.yağlı kabak yemeği
1 havuç
bolbolbol su birasdanda yeşil çayımı içerim o kdr..
spor;
15dk tempolu yürüyüş
50 tane ip atladım
birazdanda titretirim kendimi benden bugunluk bu kdr canlarım :)
günaydın şuleciğim nasılsın canım
Allah kabul etsin tatlım.
koca tırlatmadan ben menümü yazp kaçıyım yürüyüşte yapcamçç
sabah:1 dilim ekmek,2 zeytin,1 dilim peynir,1 haş yumurta,salata domates
Öğlen;2 kaşık makarna,2 kuru dolma,1 börek
akşam.:1 palamut,salata,2 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık zeytin yağlı zılk sapı
ara:1 manadalina
kızlar ya bana bu bir hafta nasıl geçecek sürekli erken hamilelik belirtilerine falan bakıyorum böyle bide kapalı olan iştahım bir kaç günüdür özelliklede bu gün çok açıldı kasıklarım çok ağrıyor mide bulantısı yok ama
çok teşekkür ederim yaa çok sıcak kanlı hanımlarmışsınız siz hiç yabancılık çekmiycem
yarın sabahtan itibaren düzenli menülerimi ve aktivitelerimi yazıcam sözbak şimdi acayip gaza geldim ''prensesperi''çok teşekkür ederim dün akşam nasıl bi ruh halindeydim şimdi nasıl
önce bi münümü yazayım
sabah:1 yumurta, yarım kepek ekmeği
ara:4 kuru kayısı
öğle: 1 börek, 2 kaşık kısır, meyve,aşurenin süsleri(ceviz nar vb.)
ara: 2 kaşık kısır, kuruyemiş,
akşam: 1 ısırık çiğ köfte, 2 köfte,yoğurt, yarınkase sütlü yulaf ezmesi,1 erik,1 mandalina
ben bişey sorcam yaa hani bu takımda şuan yer yok ya diğer takımlarda boşyer varmış geçeyim mi
prensesim annenin gelmesine çok sevindim.
leslie dediğiniz ne oluyor sadece burda duydum hiç görmedim de yapmadım da bi anlatırmısınız
kızlar, kabızlığa iyi geliyomuş diye ben yulaf ezmesi aldım. tabii oğlum benden önce denedi.
yavrucak gecenin bi yarısı kalktı ki ishal olmuş.
sabah kahvaltıda yedim. içine incir,kayısı,üzüm,ceviz koydum. ama sevmedim, çok tatlı oldu.bu tarifi intten bulduydum.kendi tarifimi oluşturcam.
Herkese günaydıın okula gitmeden bir bakayım dediimm
akşamaa yazarımm
Herkese günaydıın okula gitmeden bir bakayım dediimm
akşamaa yazarımm
kızlar, kabızlığa iyi geliyomuş diye ben yulaf ezmesi aldım. tabii oğlum benden önce denedi.
yavrucak gecenin bi yarısı kalktı ki ishal olmuş.
sabah kahvaltıda yedim. içine incir,kayısı,üzüm,ceviz koydum. ama sevmedim, çok tatlı oldu.bu tarifi intten bulduydum.kendi tarifimi oluşturcam.
iyiyim hayatım.
sen de ne var ne yok.anne şevkati iyi gelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?