Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

duygucum menün çok hoş çok ölçülü yarından itibaren bende paylaşcam darısı benim başıma böyle ölçülü bi menü

202. etapmıydı o muhabbet aklım takıldı valla.
gidip gidip geri gelmek için yapmıyoz dimi bunca işi kızlar.

bence menün güzel canım sağol teşekkürler.

canım her ihtimale karşı kendini fazla kaptırma sık dişini lütfen şu bir hafta geçsin o zaman hayırlısıyla midende bulanır inşallah ama nolur şimdiden gebelik pisikolojisine girme lütfennnnnn..
çok teşekkür ederim yaa çok sıcak kanlı hanımlarmışsınız siz hiç yabancılık çekmiycem
ayyyyy biri bizden mi bahsetti
hiç de mütavazı olamayacağuk demi kızlartakımca maaşallahımız var yaniiiii

fena değil diyebilirim.....

ben de sıkıntıdan çok yerim. dolapla bütünleşirim git gel.
bi meşgale lazım bize.
örgüyü düşünüyodum ama elime alamadım. buraya anca yetişiyom zati şimdi.
örgü iyi fikir ben hep örerim zaten o ve siz de olmasanız hepten sıkılırdım bazen siparişim çok oluyo ama yinede takıma girmeden yapamıyorum.....

bayılıp kalma yine ha.
ramazan diyetleri bulmuştum nette bi baksana çok hoşuma gitmişti.
canım ben diyetten dolayı değil başka meseleden dolayı bayıldım ama bazen vücutta ödem oluyo aşırı ve ondan da bayılıyorum katışık işler yani......

bende oğluma yapiim bari sağol tarif için canım....

ohh tam ekmeğini bulmussun.afiyet olsun şimdiden sınavlarında başarılar dilerim

akşamki hamburger değil sanırım onun köftesi değilmi?yagda ısıtmadıysan gene kurtarırı var

canım çok güzel haberlerin var Allah gönlüne göre versin bir haftayı buralarda geçir canım sen.gel başka şeylerden bahset bol bol.inşallah gelecek hafta daha güzel haberlerini alırız

bu gün ki menüm kızlar

sabah 1 yağda yumurta 2 dilim kepek ekmek 3 zeytin

dometes salatalık az peynir

ara yok

öğle

3 kuru dolma 3 kaşık makarna

ara

bir küçük mandalina

akşam et ve yoğurt

öğlen hem dolma hem makarna olmamıs..

canım yapma sen bu hafta yürüyüş.şiş olabiliirsin.ilaçlardan olabilir.sen bu hafta abartmadan ye

menümün devamı akşam 19 da
yarım tabak çorba
1 yk ıspanak yemeği
1yk yoğurt
1 kase aşure
bol su
:18::18::18::18:kızlar bu yediğimle yarın oruç tutucam ona göre insaflı eleştirin

kızzzz akşam asure hariç gayet güzel.saat 7 de biraz geç olmus.hem öyle akşam yediğinle orucamı kalkılır.sahur yapmalısın mutlaka

Son düzenleme:

günün menüsü

kızlar, kabızlığa iyi geliyomuş diye ben yulaf ezmesi aldım. tabii oğlum benden önce denedi.
yavrucak gecenin bi yarısı kalktı ki ishal olmuş.

sabah kahvaltıda yedim. içine incir,kayısı,üzüm,ceviz koydum. ama sevmedim, çok tatlı oldu.bu tarifi intten bulduydum.kendi tarifimi oluşturcam.

günaydın kızlar ben geldim yürüyüş bandı bana bakıyor ben ona ama yapmıcam çünkü arada çok şitletli asık ağrısı oluyor vermesem de bu hafta böyle geçsin eğer olmazsa zaten onun üstünde yatarım bu haftayı talafi için sizler neler yaptınız prenses annen geldi mi ne güzeldir anne kokusu bu gece onla uyu ben annemi özledim yaaa

hoşgeldin minnoş prenses tekrardan aramıza geçmişi okumudum dertlisin canım hepimiz öyle hemencecik alıyoruz kiloları geri ben bi araştırma yaptım kendi çapımda kilo verenlerin belki de yüzde doksanı geri alıyor o yüzde onluk kısma baktığımda geri almayanlar düyetini en az bir iki yıla yayan ve sonrada yaşam tarzı haline getiren insanlar bizde öyle yapmadan olmayacak canım bu iş

öğlen makarna ve dolma olmamıs.onun dışında akşam balık güzel bide zılk sapı ne ilk defa duyuyorum :44:

canım ilk zamanlarda mide bulantısı yaşamayan çok kişi var ama yinede kötüyede hazırla kendini derim.eğer hamile çıkmazsan da üzülmek yok ona göre
eğer hamiş çıkarsanda Allahhhh haftaya takımda bayram var

çok teşekkür ederim yaa çok sıcak kanlı hanımlarmışsınız siz hiç yabancılık çekmiycem

yarın sabahtan itibaren düzenli menülerimi ve aktivitelerimi yazıcam söz bak şimdi acayip gaza geldim ''prensesperi''çok teşekkür ederim dün akşam nasıl bi ruh halindeydim şimdi nasıl

rica ederim canım ne demek aslında herşey beyinde bitiyor.sen diyet yapmaya karar vermişsin bizde elimizden geldiğince psikolojik olarak destekleyeceğiz seni

bugunku menün çok güzel olmamıs canım ya

ben bişey sorcam yaa hani bu takımda şuan yer yok ya diğer takımlarda boşyer varmış geçeyim mi

canım sana şimdi birşey diyemiyorum.listeye girmen için bir bakacagım ama söz veremem.geçmek istersen de anlarım karar senin

prensesim annenin gelmesine çok sevindim.

bende çok sevindim canım ya.nasıl özlemiştim.kaç aydır görmüyordum

leslie dediğiniz ne oluyor sadece burda duydum hiç görmedim de yapmadım da bi anlatırmısınız

canım leslie isminde bir bayan var.evde yürüyüş videoları çekmiş.spor yapamayan bayanlar onunla evde spor yapmaya çalışıyor

ya canım normalde incir ishal yapar sürekli yiyorum ve cevizde ama hiç faydası yok
ben de böyle hiç kabız olmazdım şekerim yüksek olduğu için genelde hep ishal olurdum ama şimdi durum değişti bu iyi haber demekki şekerim düşmüş ama kiloların gitmesi çok zor oluyor bi de ben okulda 5 bir yerde içiyorum

canım dün yazmıstım.kefir iyi geliyormus kabızlığa okudun mu bilmiyorum

iyiyim hayatım.
sen de ne var ne yok.anne şevkati iyi gelmiştir.

bende iyiyim canım ya ne olsun..valla iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…