ya canım normalde incir ishal yapar sürekli yiyorum ve cevizde ama hiç faydası yok
ben de böyle hiç kabız olmazdım şekerim yüksek olduğu için genelde hep ishal olurdum ama şimdi durum değişti bu iyi haber demekki şekerim düşmüş ama kiloların gitmesi çok zor oluyor bi de ben okulda 5 bir yerde içiyorum
bugunku menün çok güzel olmamıs canım ya
canım dün yazmıstım.kefir iyi geliyormus kabızlığa okudun mu bilmiyorum
''prensesperi''gözünaydın canım anneciğin gelmiş aile özlemi nedir çok iyi bilirim
spor yapıyorum koşu bandında 45 dk hem sabah hem akşam yürüyorum..Konyada yaşıyorum
oğluşumun sağlıklı kurabiyeinin tarifisi geliyor.
çocuk dergisinden alıntıdır:)
2,5 bardak tam buğday unu
2 yemek kaşığı tereyağı
yarım su bardağı pekmez
1 yumurta
1 tatlı kaşığı tarçın
hamuru açıp bardakla kesebilirsiniz. 160 derecede 15-20 dakika pişecek.
evde yapma bisküvi gibi, güzel bir tadı var.
biz buna dergideki gibi geyik şekli verdik o ayrı. açma işini de oğluşum yaptı. yani evimin minik masterşefi
güselll.
prensesde konyada. ben ankaradayım. hızlı trenle gel-git yaparız.
prenses de mi konyada sende yakınsın benim ailemde ankarada sincandalar onlarda iyi oldu şu hızlı tren git-gel konya 3 saat :)
günaydın kızlar ben geldim yürüyüş bandı bana bakıyor ben ona ama yapmıcam çünkü arada çok şitletli asık ağrısı oluyor vermesem de bu hafta böyle geçsin eğer olmazsa zaten onun üstünde yatarım bu haftayı talafi için sizler neler yaptınız prenses annen geldi mi ne güzeldir anne kokusu bu gece onla uyu ben annemi özledim yaaa
hoşgeldin minnoş prenses tekrardan aramıza geçmişi okumudum dertlisin canım hepimiz öyle hemencecik alıyoruz kiloları geri ben bi araştırma yaptım kendi çapımda kilo verenlerin belki de yüzde doksanı geri alıyor o yüzde onluk kısma baktığımda geri almayanlar düyetini en az bir iki yıla yayan ve sonrada yaşam tarzı haline getiren insanlar bizde öyle yapmadan olmayacak canım bu iş
Herkese günaydıın okula gitmeden bir bakayım dediimm
akşamaa yazarımm
koştum aldım. yanımda tuğbişe soruyodum hangi öğünde gider diye. ara mı yoksa öğle mi sence
hiç sorma salı günleri okula bişiler getiriyoz, cozutmamak için zorlıyom. ama ne çare.
ben ankaraya gelmek istiyorum ya.artık kış oldu mevsim.yaz olsun ilk işim gelip ankarayı gezmek olacak.anıtkabire gitmek istiyorum en çok..
baharda süper olur buralar. mayısda falan gel canımcım gezeriz. benim de içimde aynı şekilde istanbul kaldı. hiç bir yerini gezemedim.
canım sen hem sabah hem akşam 45 dk yürü daha üstüne birde yediklerini azalt 15 ocakta tartıda 10 kilo eksiksin garanti ediyorum.dahası yok
canım istanbula da 2 günlük hafta sonu turları var.önemli yerleri gezdiriyorlar.orayada öyle gitmek istiyorum.artık gezecem tozacam
kabızlık için doğadanın kayısılı form çayını tavsiye ederim geçen sene benim de böyle bir problemim olmuştu bir hafta düzenli olarak bu çayı içtim çok iyi gelmişti
suleoz günaydın nasılsın
sen böyle yazdıkça ben daha çok seviniyorum ve kendime güvenim geliyor inşallah yaa 10 kilo atsam rahat bir nefes alıcam
kim tutar seni gez gezebildiğin kadar. tozu dumana kat.
deneyelim bi bakalım.
canım başaracaksın.yeterki iste ve elinden geleni yap
valla canım artık günü gününde yaşayacagım.şimdiye kadar ev sorumlugu eş sorumlulugu yine geziyordum ama artık kafam daha rahat olacak
canım herkesin yapısı farklı.bir hafta kefir dene bir hafta yulaf bir hafta kayısı çayı.hangisi bünyene iyi gelirse onunla devam edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?