Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de ne zaman diyet yapsam oluyorum işte.
bünye ha bire yemeye alışkın ya ondan oluyo.
2 güne haledeyim diye ne derlerse edindim. yulaf ezmesiyle başladım güne.
armut getirdim. kefir sevmem ama aldım.
kefir ara için uygun mu acaba, yoksa öğle yemeğinde mi içsem.
akşama da kabak yapabilirsem iyi olacak.
ben de yeşil çayımı içtim şimdi.

''prensesperi''gözünaydın canım anneciğin gelmiş aile özlemi nedir çok iyi bilirim

sağol canım

spor yapıyorum koşu bandında 45 dk hem sabah hem akşam yürüyorum..Konyada yaşıyorum

canım sen hem sabah hem akşam 45 dk yürü daha üstüne birde yediklerini azalt 15 ocakta tartıda 10 kilo eksiksin garanti ediyorum.dahası yok

güzel bir tarifmiş bende aldım canım teşekkürler ama bugunlerde kendimize yapamayız.zayıflayız çıtır olacagız

güselll.
prensesde konyada. ben ankaradayım. hızlı trenle gel-git yaparız.

ben ankaraya gelmek istiyorum ya.artık kış oldu mevsim.yaz olsun ilk işim gelip ankarayı gezmek olacak.anıtkabire gitmek istiyorum en çok..

prenses de mi konyada sende yakınsın benim ailemde ankarada sincandalar onlarda iyi oldu şu hızlı tren git-gel konya 3 saat :)

konyadayım canım.sen merkezdemisin ilçesindemi?

canım sen bu hafta spor yapma yazmıstım bir daha yazayım.sadece yediklerini abartma o kadar

bende zayıflayıp alan yüzde 90 lık kısım içindeyim malesef

Herkese günaydıın okula gitmeden bir bakayım dediimm

akşamaa yazarımm

günaydın canım..başarılar

ben ankaraya gelmek istiyorum ya.artık kış oldu mevsim.yaz olsun ilk işim gelip ankarayı gezmek olacak.anıtkabire gitmek istiyorum en çok..

baharda süper olur buralar. mayısda falan gel canımcım gezeriz. benim de içimde aynı şekilde istanbul kaldı. hiç bir yerini gezemedim.

günaydın kızlar hepinize güzel pozitif bir gün diliyorum tabii bana da dün gece yine geç yatmama rağmen sabah 8 de kalktım 45 dk koşu bandında yürüdüm 15 dk da yine koşu bandın bi özelliği olan titreşimle basen çalıştım
kahvaltı menüm:
-kahvaltıdan önce iki bardak su
-1 şekerli çay(normalde 3 şeker atarım)
-4 adet yeşil zeytin
-1 tane domates
-1 salatalık salatalık
-2 dilim denge lıght kepek ekmeği
bu kadar....... bide az bi vişne reçeli getirmiştim tepsiye ama yiyemedim :)

kabızlık için doğadanın kayısılı form çayını tavsiye ederim geçen sene benim de böyle bir problemim olmuştu bir hafta düzenli olarak bu çayı içtim çok iyi gelmişti

sen böyle yazdıkça ben daha çok seviniyorum ve kendime güvenim geliyor inşallah yaa 10 kilo atsam rahat bir nefes alıcam

canım başaracaksın.yeterki iste ve elinden geleni yap

kim tutar seni gez gezebildiğin kadar. tozu dumana kat.

valla canım artık günü gününde yaşayacagım.şimdiye kadar ev sorumlugu eş sorumlulugu yine geziyordum ama artık kafam daha rahat olacak

deneyelim bi bakalım.

canım herkesin yapısı farklı.bir hafta kefir dene bir hafta yulaf bir hafta kayısı çayı.hangisi bünyene iyi gelirse onunla devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…