Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

prensesim canım menünü yaz bakım annen seni hizaya sokmuş mu biraz

Son düzenleme:
kuşlarım hepinize günaydınnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar bu yeni tartım bana pek bi uğurlu geldi bu sabahki sonuç çok güzel yaaaaaa......
bugün diğer tartıda da tartılıp sonucu teyit bedicem inşallah doğru tartmıştır.....

süper süper süper hem yürümüşsün hem kahvaltın güzel maşallah

prensesperi konyada yazır mah.deyim

sen baya uzakmıssın canım.benim evim koyuncu petrolun orda

prensesim canım menünü yaz bakım annen seni hizaya sokmuş mu biraz

yok canım ya dün akşam annem geliyor diye bende diyetteyim diye mercimek yemeği yaptım ama yoldayken halamlar aradı geliyoruz diye bizimle aynı anda kapıdan girdiler.

dünkü sağlıksız menüm

sabah 1 kase kflakes
ara 1 tane galeta
öğlen tarhana çorbası 1 dilim normal ekmek
ara 1 portakal
akşam yok
meyve saatinde yarım elma 1 mandalina.

annem saat 23,00 gibi acıktı yemek yedi ben yemedm bu saatte yiyemem dedim

günaydınlar güzellerime
günaydın kuşum

kızzzz akşam asure hariç gayet güzel.saat 7 de biraz geç olmus.hem öyle akşam yediğinle orucamı kalkılır.sahur yapmalısın mutlaka
canım saat 7 de mecburen yedim eşimin gözü üstümde aç tutuyon diye kızıyo......yatmadan 1 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt ve 4 bardak su içtim bide sahura kalktım 2.5 bardak kocaman su içtim inşallah tartıya yansıyacak.

kuşum ben işte o yüzden yemek düzenimi fazla bozmadan sadece azaltarak yapıyorum.geçen diyette 7 kiloya yakın verdim 2 ayda ama bırakır bırakmaz hemen aldım.....
Herkese günaydıın okula gitmeden bir bakayım dediimm

akşamaa yazarımm
hadi günaydın allah zihin açıklığı versin balam..
modelll,minnoş prenses,zeynep,mersa,duyguyıldıray,alda nerelerdesin çok az geliyorsunuz
ay duygu cankuşşş hep buralarda oluyo amaaa.....
hadi bacım güzel bi başlangıç yapmışsın...
canım istanbula da 2 günlük hafta sonu turları var.önemli yerleri gezdiriyorlar.orayada öyle gitmek istiyorum.artık gezecem tozacam
misafir ol gel bana börecikler açayım sana.......datlum bende ist dayım gel misafir edeyim seni....
bluemoon sen nasılsın nasıl gidiyor diyetin
kuşum allaha şükür iyiyim ama niyetliyim bakalım diyete etkisi ne olacak.
arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim ben 1.takımdayım o zaman arada sohbetlere katılabilirim dimi
her zaman buyur canım kendi adıma beklerimmmm

günaydın maşallah maşallahh

arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim ben 1.takımdayım o zaman arada sohbetlere katılabilirim dimi

tamam canım bekleriz arada.yeni takımında başarılar

bacım gözün aydın kavuşmuşsun meleğine.......
haaa şimdi gelelim sadede bu menü kötüüüüüü...
annecine selam söyle artık eline oklava mı alır merdane mi alır bilmem ama söyle sana bi temiz dayak çeksin
bu ne güzelim böyle yaşanmaz sıkıntılı ve stresli bir dönemdesin dikkat et azıcık kendine

haklı eşin açı açına oruçmu tutulur.sahura kalkıp yesen daha iyi ama herkesin düzeni işte

canım genel anlamda yazdım.kızlar biraz azalttılar sanki gelmeyi :44:

istanbula geleyim ama börekler açma sen bana kepek ekmeğine tost falan iyidir

prenses dayanamayacağım bak pazar sabahı ben 68.200 gr dım ama şimdi bu sabah 66.800 gr çıktım ayy inşallah doğrudur bana süper moral olur yaaaaaaaa

canım bende biliyorum kötü oldugunu ondan zaten yazamıyorum utancıma yemeden içmeden kesildim.canım hiçbirşeyler istemiyor

bu gidişle sana oda fazla gelecek bi bardak su versem yeter heralde.....
kız sen gel yeterki ben sana diyet baklava bile yaparım

canım bende biliyorum kötü oldugunu ondan zaten yazamıyorum utancıma yemeden içmeden kesildim.canım hiçbirşeyler istemiyor
kız bu günleri de atlatacaksın elbet ama o yaman da ihtahını kontrol altında alamazsan yemekten alıkoyamazsan görürüm seniiii
vayyyy vayyy blue ma bak sen.harika harika
harika değilmi.....allahım bu bir rüya olmasın.......

kaymaklı bisküvilerim eti çay keyiflerim şimcik günlük ev işi faslıma başlayayım gene gelirim netim açık olacak arada uğrarım......

kuş gibi beslen sen emi.
yavaş yavaş düzenlersin artık kendini. kolay değil tabii.

güzelim aç aç oruç tutma ya.

prenses dayanamayacağım bak pazar sabahı ben 68.200 gr dım ama şimdi bu sabah 66.800 gr çıktım ayy inşallah doğrudur bana süper moral olur yaaaaaaaa

inş inş.

kızlar günaydın, maşallah süper gidiyorsunuz. bişey soracağım nette cevabını bulamadım bir türlü, bacak boyu nasıl ölçülür? inşallah biliyorsunuzdur merak içerisindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…