iyiyim ben de iyi başladım güne.
sen de çok iyi başlamışsın.
canım sana şimdi birşey diyemiyorum.listeye girmen için bir bakacagım ama söz veremem.geçmek istersen de anlarımkarar senin
günaydın kızlar hepinize güzel pozitif bir gün diliyorum tabii bana dadün gece yine geç yatmama rağmen sabah 8 de kalktım 45 dk koşu bandında yürüdüm 15 dk da yine koşu bandın bi özelliği olan titreşimle basen çalıştım
kahvaltı menüm:
-kahvaltıdan önce iki bardak su
-1 şekerli çay(normalde 3 şeker atarım)
-4 adet yeşil zeytin
-1 tane domates
-1 salatalık salatalık
-2 dilim denge lıght kepek ekmeği
bu kadar....... bide az bi vişne reçeli getirmiştim tepsiye ama yiyemedim :)
prensesperi konyada yazır mah.deyim
prensesim canım menünü yaz bakım annen seni hizaya sokmuş mu biraz
günaydın kuşumgünaydınlar güzellerime
canım saat 7 de mecburen yedim eşimin gözü üstümde aç tutuyon diye kızıyo......yatmadan 1 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt ve 4 bardak su içtim bide sahura kalktım 2.5 bardak kocaman su içtim inşallah tartıya yansıyacak.kızzzz akşam asure hariç gayet güzel.saat 7 de biraz geç olmus.hem öyle akşam yediğinle orucamı kalkılır.sahur yapmalısın mutlaka
kuşum ben işte o yüzden yemek düzenimi fazla bozmadan sadece azaltarak yapıyorum.geçen diyette 7 kiloya yakın verdim 2 ayda ama bırakır bırakmaz hemen aldım.....hoşgeldin minnoş prenses tekrardan aramıza geçmişi okumudum dertlisin canım hepimiz öyle hemencecik alıyoruz kiloları geri ben bi araştırma yaptım kendi çapımda kilo verenlerin belki de yüzde doksanı geri alıyor o yüzde onluk kısma baktığımda geri almayanlar düyetini en az bir iki yıla yayan ve sonrada yaşam tarzı haline getiren insanlar bizde öyle yapmadan olmayacak canım bu iş
hadi günaydın allah zihin açıklığı versin balam..Herkese günaydıın okula gitmeden bir bakayım dediimm
akşamaa yazarımm
ay duygu cankuşşş hep buralarda oluyo amaaa.....modelll,minnoş prenses,zeynep,mersa,duyguyıldıray,alda nerelerdesin çok az geliyorsunuz
hadi bacım güzel bi başlangıç yapmışsın...günaydın kızlar hepinize güzel pozitif bir gün diliyorum tabii bana dadün gece yine geç yatmama rağmen sabah 8 de kalktım 45 dk koşu bandında yürüdüm 15 dk da yine koşu bandın bi özelliği olan titreşimle basen çalıştım
kahvaltı menüm:
-kahvaltıdan önce iki bardak su
-1 şekerli çay(normalde 3 şeker atarım)
-4 adet yeşil zeytin
-1 tane domates
-1 salatalık salatalık
-2 dilim denge lıght kepek ekmeği
bu kadar....... bide az bi vişne reçeli getirmiştim tepsiye ama yiyemedim :)
misafir ol gel bana börecikler açayım sana.......datlum bende ist dayım gel misafir edeyim seni....canım istanbula da 2 günlük hafta sonu turları var.önemli yerleri gezdiriyorlar.orayada öyle gitmek istiyorum.artık gezecem tozacam
kuşum allaha şükür iyiyim ama niyetliyim bakalım diyete etkisi ne olacak.bluemoon sen nasılsın nasıl gidiyor diyetin
her zaman buyur canım kendi adıma beklerimmmmarkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim ben 1.takımdayım o zaman arada sohbetlere katılabilirim dimi
kuşlarım hepinize günaydınnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar bu yeni tartım bana pek bi uğurlu geldi bu sabahki sonuç çok güzel yaaaaaa......
bugün diğer tartıda da tartılıp sonucu teyit bedicem inşallah doğru tartmıştır.....
arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim ben 1.takımdayım o zaman arada sohbetlere katılabilirim dimi
bacım gözün aydın kavuşmuşsun meleğine.......yok canım ya dün akşam annem geliyor diye bende diyetteyim diye mercimek yemeği yaptım ama yoldayken halamlar aradı geliyoruz diye bizimle aynı anda kapıdan girdiler.
dünkü sağlıksız menüm
sabah 1 kase kflakes
ara 1 tane galeta
öğlen tarhana çorbası 1 dilim normal ekmek
ara 1 portakal
akşam yok
meyve saatinde yarım elma 1 mandalina.
annem saat 23,00 gibi acıktı yemek yedi ben yemedm bu saatte yiyemem dedim
günaydın kuşum
canım saat 7 de mecburen yedim eşimin gözü üstümde aç tutuyon diye kızıyo......yatmadan 1 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt ve 4 bardak su içtim bide sahura kalktım 2.5 bardak kocaman su içtim inşallah tartıya yansıyacak.
kuşum ben işte o yüzden yemek düzenimi fazla bozmadan sadece azaltarak yapıyorum.geçen diyette 7 kiloya yakın verdim 2 ayda ama bırakır bırakmaz hemen aldım.....
ay duygu cankuşşş hep buralarda oluyo amaaa.....
misafir ol gel bana börecikler açayım sana.......datlum bende ist dayım gel misafir edeyim seni....
bacım gözün aydın kavuşmuşsun meleğine.......
haaa şimdi gelelim sadede bu menü kötüüüüüü...
annecine selam söyle artık eline oklava mı alır merdane mi alır bilmem ama söyle sana bi temiz dayak çeksin
bu ne güzelim böyle yaşanmaz sıkıntılı ve stresli bir dönemdesin dikkat et azıcık kendine
bu gidişle sana oda fazla gelecek bi bardak su versem yeter heralde.....haklı eşin açı açına oruçmu tutulur.sahura kalkıp yesen daha iyi ama herkesin düzeni işte
canım genel anlamda yazdım.kızlar biraz azalttılar sanki gelmeyi :44:
istanbula geleyim ama börekler açma sen banakepek ekmeğine tost falan iyidir
prenses dayanamayacağım bak pazar sabahı ben 68.200 gr dım ama şimdi bu sabah 66.800 gr çıktım ayy inşallah doğrudur bana süper moral olur yaaaaaaaa
kuşum allaha şükür iyiyim ama niyetliyim bakalım diyete etkisi ne olacak.
her zaman buyur canım kendi adıma beklerimmmm
tamam canım bekleriz arada.yeni takımında başarılar
kız bu günleri de atlatacaksın elbet ama o yaman da ihtahını kontrol altında alamazsan yemekten alıkoyamazsan görürüm seniiiicanım bende biliyorum kötü oldugunu ondan zaten yazamıyorum utancımayemeden içmeden kesildim.canım hiçbirşeyler istemiyor
harika değilmi.....allahım bu bir rüya olmasın.......vayyyy vayyy blue ma bak sen.harika harika
yok canım ya dün akşam annem geliyor diye bende diyetteyim diye mercimek yemeği yaptım ama yoldayken halamlar aradı geliyoruz diye bizimle aynı anda kapıdan girdiler.
dünkü sağlıksız menüm
sabah 1 kase kflakes
ara 1 tane galeta
öğlen tarhana çorbası 1 dilim normal ekmek
ara 1 portakal
akşam yok
meyve saatinde yarım elma 1 mandalina.
annem saat 23,00 gibi acıktı yemek yedi ben yemedm bu saatte yiyemem dedim
güzelim aç aç oruç tutma ya.canım saat 7 de mecburen yedim eşimin gözü üstümde aç tutuyon diye kızıyo......yatmadan 1 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt ve 4 bardak su içtim bide sahura kalktım 2.5 bardak kocaman su içtim inşallah tartıya yansıyacak.
prenses dayanamayacağım bak pazar sabahı ben 68.200 gr dım ama şimdi bu sabah 66.800 gr çıktım ayy inşallah doğrudur bana süper moral olur yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?