canım bende biliyorum kötü oldugunu ondan zaten yazamıyorum utancımayemeden içmeden kesildim.canım hiçbirşeyler istemiyor
canım sabah doktora gittim ordan okula ancak yeni geldim bu gün benim 21,günüm hamiş haberi için erken dedi doktor ama haberler süper süper
geçen hafta e2 tahlili vermiştim o çok iyi çıkmış bu gün doktor yumurtaların çatlayıp çatlamadığına baktı çünk iğne vurulsada bazen çatlama olmuyormuş ama benim ikiside çatlamış sonra bugün iyice emin olmak için progestron tahlili yaptı oda yüksek çıktı ve olması gerken herşey oldu şimdi bekliyeceğim bir hafta geçermi kuzucuklarım ya
bu arada arkadaşlar kankam bu hafta yürüyüş yapma dedi ben ne yapayım yapmayayım mı bi zararı olurmu ilk zamanlar dikkat etmem gerekir mi fikriniz nedir ama ben bu hafta sanki kilo veremedim hep şişim ya ayakabım bile böyle oturuyor sıkıyor
duygucum menün çok hoş çok ölçülü yarından itibaren bende paylaşcam darısı benim başıma böyle ölçülü bi menü
günün menüsü
bu gidişle sana oda fazla gelecek bi bardak su versem yeter heralde.....
kız sen gel yeterki ben sana diyet baklava bile yaparım
ikinize de teşekkürler kızlar prenses başarı dileklerin için de teşekkürler umarım bu sefer fiyasko olmaz kilo veririm :26:
kız bu günleri de atlatacaksın elbet ama o yaman da ihtahını kontrol altında alamazsan yemekten alıkoyamazsan görürüm seniiii
harika değilmi.....allahım bu bir rüya olmasın.......
kaymaklı bisküvilerim eti çay keyiflerim şimcik günlük ev işi faslıma başlayayım gene gelirim netim açık olacak arada uğrarım......
kızlar günaydın, maşallah süper gidiyorsunuz. bişey soracağım nette cevabını bulamadım bir türlü, bacak boyu nasıl ölçülür? inşallah biliyorsunuzdur merak içerisindeyim.
sıkıntılı dönemdeymişsin canım, korkarım eşinden ayrıldın bu dönemde allah en büyük yardımcın olsun çabucak atlatırsın inşallah ve seni takdir ettim bu sıkıntılı dönemde istikrarını koruyup diyet yapıyorsun salıvermemişsin özen gösteriyosun valla tebrikler
öğlen makarna ve dolma olmamıs.onun dışında akşam balık güzelbide zılk sapı ne ilk defa duyuyorum :44:
öğlen olmadı biliyorum ama kantinde kurufasılye vardı kankam kaç gündür aynı yiyoz yemiycem dedi bende ona uydum:)))şimcik bunu görürse günah keçisi ben oldum derPP
zılka sanırım pazı diyosunuz.dolmasınıda yapıyolar yeşil bi sebze..annem saplarınıda zeytinyağlı yapıyorr..bi yamyam olaraktan ne bulsam yiyorum ..o yüzden malesef herşeyi sevdiğim ve yediğim için onuda severek yiyorum..
modelll,minnoş prenses,zeynep,mersa,duyguyıldıray,alda nerelerdesin çok az geliyorsunuz
prenses akşmaları burdayım genelde.eşimden kaçabildikçeee :)))ama adam ne zaman beni nette görse sayıp sayıştırıyorr.bende bi laf demesin die gizli gisli giriyom
teşekkürler canımbilgili malesef ben bilmiyorum
teşekkür ederim bızdıklarım..
günaydınnnnnnnnnnnnn dicem olmıycak şimdi
napıyosunuz bakalım canlar?
bulumunummm sen istanbulda nerdesin?
Prensesim, kızlar
Birkaç gündür giremiyorum haklısın ama Umut oldukça kötü birkaç gün geçirdi, kusmalar, serumlar vs..Bugün daha rahat uyudu, inşallah toparlayacak. Mikrop alması yada grip vs geçirmesi beni ürkütmüyor, öyle evhamlı annelerden de değilim ama biz kemoterapiyi hamileyken,Umut2la beraber gördüğümüz için Umut hem yaşıtlarından kilo olarak geride hem de bağışıklık sistemi çok zayıf, yüzüne üflesem hapşırıyor çocuk:)
Neyse bunu açıklamamın sebebi ben seyrek girdiysem oğlumla hemşireceilik oyunundayız demektir:)
Diyetimi hiç bozmadım, cumaya ciddi kilo kaybı bekliyorum, biraz buralardayım, geçmişi iyi bi okuyup geliyorum:)
iyiyiz canım sen nasılsın?
alda ablam gelmiş.sen nasılsın?keyifleriniz nasıl?
koştum aldım. yanımda tuğbişe soruyodum hangi öğünde gider diye. ara mı yoksa öğle mi sence
teşekkür ederim bızdıklarım..
günaydınnnnnnnnnnnnn dicem olmıycak şimdi
napıyosunuz bakalım canlar?
bulumunummm sen istanbulda nerdesin?
niye sordun kız buraya mı gelcen
Canım çok sevindim, herşey yolunda gidiyor demektir:) İnşallah güzel devam edecek ve güzel haberler alacaksınız:)
Planlı programlı şeyler sıkıyor ve geriyor insanı, görev gibi geliyor ama leylekler de getirmiyor artık kuzucuklarıGörev mörev boş geçirmeyin bu dönemleri, 7 kez tecrübeli bi hatundan öneri nacizane:)
Tempolu bi yürüyüş yapma bence de.Sıkıldığında dolaşır gibi çık , bir de grip vs olmamaya dikkat et,ilaç almaman gerekecek bu da geç atlatmana neden olacak, kendine azami dikkat göster canımın içi.Bol şans:)
Prensesim, kızlar
Birkaç gündür giremiyorum haklısın ama Umut oldukça kötü birkaç gün geçirdi, kusmalar, serumlar vs..Bugün daha rahat uyudu, inşallah toparlayacak. Mikrop alması yada grip vs geçirmesi beni ürkütmüyor, öyle evhamlı annelerden de değilim ama biz kemoterapiyi hamileyken,Umut2la beraber gördüğümüz için Umut hem yaşıtlarından kilo olarak geride hem de bağışıklık sistemi çok zayıf, yüzüne üflesem hapşırıyor çocuk:)
Neyse bunu açıklamamın sebebi ben seyrek girdiysem oğlumla hemşireceilik oyunundayız demektir:)
Diyetimi hiç bozmadım, cumaya ciddi kilo kaybı bekliyorum, biraz buralardayım, geçmişi iyi bi okuyup geliyorum:)
gelcem tabi yavrum benım bütün ailem istanbulda..gelmişkene sanada bi sarılırım olmasmı
Prensesim, kızlar
alda abla bişey sorcam ben soğan suyu ve civan perçemi ile hayıt tohumu içiyordum adet düzensizliği için onları bırakıyım mı bu dönem de ya bide bende azımın tadında bi bozukluk özellikle sağ kasığımda ağrı ve gögüs uçlarında hasasiyet oluştu bide gaz bunlar belirtimidir
vuvu 4. takım tam takım burda şu an..
kızımı kreşe götürmekten vazgeçtim.çocuk altına kacırıp duruyor.dünden beri 4 oldu..dün babası aldı saat3,30 da bi incecik pijamayla yollamışlar..sinir oldm.üşütmüş.geceden beri öksrp hapşırıyor.bi gece önceside elektrikler gitmiş.mumda oturmuşlar bi saat ağlamış.koca kreşte bi ışıldak yok elektrik gider die düşünmüyolar..
bugün poposundada morluk vardı..tam kıllandım..yeni bi kreş yeni bi krizzz of allahım offf
ablacım çok çok geçmiş olsun..
umutçuğa nazarmı değdi kıyamam..
alda abla bişey sorcam ben soğan suyu ve civan perçemi ile hayıt tohumu içiyordum adet düzensizliği için onları bırakıyım mı bu dönem de ya bide bende azımın tadında bi bozukluk özellikle sağ kasığımda ağrı ve gögüs uçlarında hasasiyet oluştu bide gaz bunlar belirtimidir
Allah hayırlı şifalar versinn aplacım..onların canı acıdıkca bizim cnımız cıkıyo.seni çok ii anlıyorum..onlarda hastalıklarla savaşarak güçlenecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?