Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bende biliyorum kötü oldugunu ondan zaten yazamıyorum utancıma yemeden içmeden kesildim.canım hiçbirşeyler istemiyor

sıkıntılı dönemdeymişsin canım, korkarım eşinden ayrıldın bu dönemde allah en büyük yardımcın olsun çabucak atlatırsın inşallah ve seni takdir ettim bu sıkıntılı dönemde istikrarını koruyup diyet yapıyorsun salıvermemişsin özen gösteriyosun valla tebrikler

Canım çok sevindim, herşey yolunda gidiyor demektir:) İnşallah güzel devam edecek ve güzel haberler alacaksınız:)
Planlı programlı şeyler sıkıyor ve geriyor insanı, görev gibi geliyor ama leylekler de getirmiyor artık kuzucukları Görev mörev boş geçirmeyin bu dönemleri, 7 kez tecrübeli bi hatundan öneri nacizane:)

Tempolu bi yürüyüş yapma bence de.Sıkıldığında dolaşır gibi çık , bir de grip vs olmamaya dikkat et,ilaç almaman gerekecek bu da geç atlatmana neden olacak, kendine azami dikkat göster canımın içi.Bol şans:)

bu gidişle sana oda fazla gelecek bi bardak su versem yeter heralde.....
kız sen gel yeterki ben sana diyet baklava bile yaparım

zayıflayalımda sonra istanbul kazan biz kepçe oluruz evelallah

ikinize de teşekkürler kızlar prenses başarı dileklerin için de teşekkürler umarım bu sefer fiyasko olmaz kilo veririm :26:

canım takımına diyetine çok sıkı tutun.başaracaksın

kız bu günleri de atlatacaksın elbet ama o yaman da ihtahını kontrol altında alamazsan yemekten alıkoyamazsan görürüm seniiii
harika değilmi.....allahım bu bir rüya olmasın.......

zaten bıraksam dünyaları yiyeceğim o yüzden yememeyi tercih ediyorum

kaymaklı bisküvilerim eti çay keyiflerim şimcik günlük ev işi faslıma başlayayım gene gelirim netim açık olacak arada uğrarım......

allahım ya canın kaymaklı bisküvi istiyor herhalde aman yeme bak kg vermişsin

kızlar günaydın, maşallah süper gidiyorsunuz. bişey soracağım nette cevabını bulamadım bir türlü, bacak boyu nasıl ölçülür? inşallah biliyorsunuzdur merak içerisindeyim.

teşekkürler canım bilgili malesef ben bilmiyorum

sağol canım inşallah hayırlısı böyledir.valla elimden geleni yapmaya çalışıyorum.kafamı dağıtmak için takıma sarıldım

Prensesim, kızlar
Birkaç gündür giremiyorum haklısın ama Umut oldukça kötü birkaç gün geçirdi, kusmalar, serumlar vs..Bugün daha rahat uyudu, inşallah toparlayacak. Mikrop alması yada grip vs geçirmesi beni ürkütmüyor, öyle evhamlı annelerden de değilim ama biz kemoterapiyi hamileyken,Umut2la beraber gördüğümüz için Umut hem yaşıtlarından kilo olarak geride hem de bağışıklık sistemi çok zayıf, yüzüne üflesem hapşırıyor çocuk:)
Neyse bunu açıklamamın sebebi ben seyrek girdiysem oğlumla hemşireceilik oyunundayız demektir:)
Diyetimi hiç bozmadım, cumaya ciddi kilo kaybı bekliyorum, biraz buralardayım, geçmişi iyi bi okuyup geliyorum:)

vuvu 4. takım tam takım burda şu an..
kızımı kreşe götürmekten vazgeçtim.çocuk altına kacırıp duruyor.dünden beri 4 oldu..dün babası aldı saat3,30 da bi incecik pijamayla yollamışlar..sinir oldm.üşütmüş.geceden beri öksrp hapşırıyor.bi gece önceside elektrikler gitmiş.mumda oturmuşlar bi saat ağlamış.koca kreşte bi ışıldak yok elektrik gider die düşünmüyolar..
bugün poposundada morluk vardı..tam kıllandım..yeni bi kreş yeni bi krizzz of allahım offf

ablacım çok çok geçmiş olsun..
umutçuğa nazarmı değdi kıyamam..

alda abla bişey sorcam ben soğan suyu ve civan perçemi ile hayıt tohumu içiyordum adet düzensizliği için onları bırakıyım mı bu dönem de ya bide bende azımın tadında bi bozukluk özellikle sağ kasığımda ağrı ve gögüs uçlarında hasasiyet oluştu bide gaz bunlar belirtimidir

Allah hayırlı şifalar versinn aplacım..onların canı acıdıkca bizim cnımız cıkıyo.seni çok ii anlıyorum..onlarda hastalıklarla savaşarak güçlenecekler

alda ablam çok geçmiş olsun.Allah tez zamanda şifa versin.gelmeyenleri merak ediyorum.bu kadar yazdın ya yeter bize.inşallah iyileşir ve umut hep sağlıklı hep mutlu olur

bak öle dedinde aklıma geldi gene yaaa ben yine adet olmadım yaa kafayı yicem yaaaa ben napıcam bu hastalıkla yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Zeynepcim kızkardeşim de kızını kreşe gönderiyor 2,5 yaşında, dün yüzünde morlukla geldi,şişmiş bir de.Kreşi aradı annesi açıklama şöyle; "bu dönemde çocuklar saldırgan oluyor, birbirlerine zarar verebiliyorlar,olağan bi durum !" Siz necisiniz orda, başlarındaki eğitmen neci? Kreşe versen bir dert vermesen bir, Allah yardımcın olsun, zor iş...

ablacım çok çok geçmiş olsun..
umutçuğa nazarmı değdi kıyamam..

Ehehehe ya nazar, değse değse kepçe kulaklarına ve gülünce kulaklarına varan koca ağzına değer ancak:) Babası kılıklı:)))

İçtiklerin seni şu döneme getirdiğine göre bi zararları yok demektir, ben de soğan suyu içmiştim..Çatlama dönemlerinde hassasiyet normaildir, şimdi kuş kanat çırpsa sen belirti mi diye düşüneceksin:)) Kedidir kedi:)
Sen güzel düşün, içinde bebeğin varmış gibi davran kendine,evren mesajını mutlaka duyacaktır:)
Allah'ım seninle olsun...

Allah hayırlı şifalar versinn aplacım..onların canı acıdıkca bizim cnımız cıkıyo.seni çok ii anlıyorum..onlarda hastalıklarla savaşarak güçlenecekler

Sağol teyzesi, hiçbirinin derdini görmeyelim inşallah valla o bi kaşık yemek yediğinde ben dünyalar kadar doyuyorum inan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…