öğlen makarna ve dolma olmamıs.onun dışında akşam balık güzelbide zılk sapı ne ilk defa duyuyorum :44:
öğlen olmadı biliyorum ama kantinde kurufasılye vardı kankam kaç gündür aynı yiyoz yemiycem dedi bende ona uydum:)))şimcik bunu görürse günah keçisi ben oldum derPP
zılka sanırım pazı diyosunuz.dolmasınıda yapıyolar yeşil bi sebze..annem saplarınıda zeytinyağlı yapıyorr..bi yamyam olaraktan ne bulsam yiyorum ..o yüzden malesef herşeyi sevdiğim ve yediğim için onuda severek yiyorum..
prenses akşmaları burdayım genelde.eşimden kaçabildikçeee :)))ama adam ne zaman beni nette görse sayıp sayıştırıyorr.bende bi laf demesin die gizli gisli giriyom
sağol canım ya bulamadım bir türlü heryerde yazıyor şunun bacak boyu şu kadar bu kadar diye ama hiçbiryerde nasıl ölçülür yazmıyor
vuvu 4. takım tam takım burda şu an..
kızımı kreşe götürmekten vazgeçtim.çocuk altına kacırıp duruyor.dünden beri 4 oldu..dün babası aldı saat3,30 da bi incecik pijamayla yollamışlar..sinir oldm.üşütmüş.geceden beri öksrp hapşırıyor.bi gece önceside elektrikler gitmiş.mumda oturmuşlar bi saat ağlamış.koca kreşte bi ışıldak yok elektrik gider die düşünmüyolar..
bugün poposundada morluk vardı..tam kıllandım..yeni bi kreş yeni bi krizzz of allahım offf
bak öle dedinde aklıma geldi gene yaaa ben yine adet olmadım yaa kafayı yicem yaaaaben napıcam bu hastalıkla yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Duygucuğum daha önce yazdın da ben mi atladım, PCO mu?
Duygucuğum daha önce yazdın da ben mi atladım, PCO mu?
olur tabi bidenem hadi şayılalım şıkı şıkıgelcem tabi yavrum benım bütün ailem istanbulda..gelmişkene sanada bi sarılırım olmasmı
kız ben istanbulun neresindenim ah ben istanbulun neresindenimbluom sen istanbulun neresşndesin kuzum
walla ablacım bak ben sana şöle kısaca anlatıyım da sen karar ver ne oluduguna..
evlendiğimde 1 seneden biraz fazla doğum kontrol hapı kullandım.sonra eşim dediki artık bırak hapı ve ben bıraktım.
sonra önce 5 gün 5 gün gecikmelerim oldu sonra 3 ay adet olmadım (oldum bitti) sonra 2 ay adet olmadım (oldu bitti) şimdide bugun 14.gün hala tık yok
ilacı bırakalı nerdeyse 8ay falan olucak.bu süre içerisinde 2 kez kimyasal gebelik yaşadım..
dr a gittiğimde yumurtalıklarımda ufak tefek kistler oldugunu söledi fakat pco diyemem dedi..
bu arada hayatım boyunca her zmn düzenliydi bnm adetim ne olduysa ilacı bıraktıktan sonra oldu..işte durum bu ablacım uzattım ama acıklayıcı olsun die böle anlattım..
walla ablacım bak ben sana şöle kısaca anlatıyım da sen karar ver ne oluduguna..
evlendiğimde 1 seneden biraz fazla doğum kontrol hapı kullandım.sonra eşim dediki artık bırak hapı ve ben bıraktım.
sonra önce 5 gün 5 gün gecikmelerim oldu sonra 3 ay adet olmadım (oldum bitti) sonra 2 ay adet olmadım (oldu bitti) şimdide bugun 14.gün hala tık yok
ilacı bırakalı nerdeyse 8ay falan olucak.bu süre içerisinde 2 kez kimyasal gebelik yaşadım..
dr a gittiğimde yumurtalıklarımda ufak tefek kistler oldugunu söledi fakat pco diyemem dedi..
bu arada hayatım boyunca her zmn düzenliydi bnm adetim ne olduysa ilacı bıraktıktan sonra oldu..işte durum bu ablacım uzattım ama acıklayıcı olsun die böle anlattım..
tuğba öm atamıyom duygu sen atarmısın tubişe öm ben istanbulun neresindenim
duygu kimyasal gebelik dediğin nasıl oluyor dış gebelik gibi bişey mi
alda abla umut kuzucuğa geçmiş olsun ben basit bi gribal enfeksiyon sanmıştım ama serum falan yemiş tekrar geçmiş olsunnnnnnn
günaydın kızlarrrr,
ancak fırsat bulabildim ama bu aralar çok yoğunum .hiç bir işe yetişemiyorum.ama boş olduğum her an buraya oturmaya çalışıyorum.
sabah yürüyüş yapamadım,kahvaltıda canım hiç bişey istemedi 3 tane kepekli grissini ve 1 dilim kaşar peynir yedim.
şimdide canım şekerli bişeyler istedi baktım buzlukta dondurma var 2 kaşık alim dedim ama mümkünmü tarçın hanım geçti karşıma banada ver diye bakıyor.benim beslenme uzmanım hiç bir kaçamağa izin vermiyor ona vermeyince benimde boğazımdan geçmiyor doğal olarak yemiyorummmm.ayyy uyumuşmu ne 1 kaşık bari yiyimmmm:))
ablacım çocuk olunca öyle oluyo benimki dün halıya yağ döktü yıkadım akşama kadar non stop tam gaz peşindeyim bide pepee miz var beynim sulandı resmen........Sağol canımın içi, hani mikrop almasına şaşırdım dedim ya ilk gün, grip falan neyse de hem ishal hem kusmanın eşlik ettiği bir tablo olunca virütik bir durum olduğunu anladık,salgın gibi dedi doktor, dönem dönem oluyor bereket ki sadece 2-3 gün sürüyormuş, bugün çok daha iyi, güne bulaşık makinemin ayarını bozarak ve odasının tül perdesini çekip indirerek merhaba deyince, hah dedim biti kanlandı sıpanın:)) Bana spor yap diyorsunuz spora ne gerek ben onun arkasından maraton koşuyorum run forest run:)))))))
duyguuuuuuuuuuuu allah seni davul etmesin kız az daha kurcalasam tanış çıkarız ona göre ulen benim ömrüm oralarda geçti beeeeeeeeeeee
duygu ses ver bir ..iki deneme ..........
attınmı tubişe öm
Prensesim, kızlar
Birkaç gündür giremiyorum haklısın ama Umut oldukça kötü birkaç gün geçirdi, kusmalar, serumlar vs..Bugün daha rahat uyudu, inşallah toparlayacak. Mikrop alması yada grip vs geçirmesi beni ürkütmüyor, öyle evhamlı annelerden de değilim ama biz kemoterapiyi hamileyken,Umut2la beraber gördüğümüz için Umut hem yaşıtlarından kilo olarak geride hem de bağışıklık sistemi çok zayıf, yüzüne üflesem hapşırıyor çocuk:)
Neyse bunu açıklamamın sebebi ben seyrek girdiysem oğlumla hemşireceilik oyunundayız demektir:)
Diyetimi hiç bozmadım, cumaya ciddi kilo kaybı bekliyorum, biraz buralardayım, geçmişi iyi bi okuyup geliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?