kız benim oturduğum mahalleyse biz orda birbirimizin yedi göbek sülalesini tanırız o derece yani ............sor kocana görümcen hangi mahallesinde oturuyomuşwalla datlum benm adam 24 sene orda büyümüş bilmem artık :)
bide ablası var o hala orda mesela..belkimde tanışıyonuz haaaaaaa :)
gerçi orası kalabalıkbi yer ama bilemicem :)
Tarçın'ın cep telefonu var mı mersacığım, versene bize:))))
ablacım çocuk olunca öyle oluyo benimki dün halıya yağ döktü yıkadım akşama kadar non stop tam gaz peşindeyim bide pepee miz var beynim sulandı resmen........
kız benim oturduğum mahalleyse biz orda birbirimizin yedi göbek sülalesini tanırız o derece yani ............sor kocana görümcen hangi mahallesinde oturuyomuş
ayy alemsiniz abla yaaaa ne neşeli hayat dolu insanlarsınız maaşallah.....hahaaaa ne yazıkki canım her şeyi var ama telefonu yok .olsa bile daha konuşmayı öğretemedim.şöyle konuşabilir :kızım anne kaçamak yaptımımı diye sorarsınız yaptıysa sağ pati ver mesela ama görüntülü telefon lazım o zaman bizim sıpaya 3 geliiiiii:)))))
Canım bu düzensizliğe hem kistler hem de ilaç kullanımını bırakman sebep olmuş olabilir. Ben RIA kullanmıştım çıkarılınca 7 ay kadar 35 günde 50 günde regl olmaya başladım 7 ay kadar sürdü bu, sonra soğan suyu içmeye başlayınca belli bir rutine oturdu, doktor bana doğum kontrol yöntemlerini bıraktıktan sonraki 1 yılda düzensizliğin normal olduğunu söylemişti,7 ayda düzene girmişti, sen de kendini bir 2-3 ay daha var, muhtemelen toparlar..
Kistlerin için ne dedi? Gebeliğe engel mi yada alalım falan dedi mi?
aldacım canım çok geçmiş olsun.senin bu pozitifliğin bana çok iyi geliyor bu ara o kadar ihtiyacım varki pozitifliğe süpersin.
ohhh bu arada diyetinide bozmamışsın ama sağlığına dikkat et diyet yapacam diye sağlığını tehlikeye atma :))))
Canım bu düzensizliğe hem kistler hem de ilaç kullanımını bırakman sebep olmuş olabilir. Ben RIA kullanmıştım çıkarılınca 7 ay kadar 35 günde 50 günde regl olmaya başladım 7 ay kadar sürdü bu, sonra soğan suyu içmeye başlayınca belli bir rutine oturdu, doktor bana doğum kontrol yöntemlerini bıraktıktan sonraki 1 yılda düzensizliğin normal olduğunu söylemişti,7 ayda düzene girmişti, sen de kendini bir 2-3 ay daha var, muhtemelen toparlar..
Kistlerin için ne dedi? Gebeliğe engel mi yada alalım falan dedi mi?
yooo hayır abla alalım falan demedi..gebeliğe engel olurda demedi..ben soğan suyunu geçen ay 2 gün yaptım adet oldum.sonra adetten sonra 10 gün daha yaptım ama bu sefer adetim gelmedi.acaba şimdi başlasam olurmuyum?
duygu canım sen pco lu değilmisin........yooo hayır abla alalım falan demedi..gebeliğe engel olurda demedi..ben soğan suyunu geçen ay 2 gün yaptım adet oldum.sonra adetten sonra 10 gün daha yaptım ama bu sefer adetim gelmedi.acaba şimdi başlasam olurmuyum?
Şimdi biraz tuhaf gelecek sana söylediklerim ama yani tuhaflıktan ziyade gereksiz gelecek ama ben adet gecikmelerimde şöyle yapıyordum;üşütmemeye dikkat edip özellikle ayaklarımı ekstradan sıcak tutuyordum. Ütüyle hafifçe ılıttığım havluyu karnıma sarıyordum akşamları televizyon izlerken.Soğan suyumu günlük düzenli içiyordum ve yürüyüş yapıyordum biraz, hareketlendiğimde daha çabuk sökülüyordu tabiri caizse.
Bi denesen?
En son ne zaman görüştün doktorunla? Hastaneye mi gidiyorsun yoksa sürekli takip eden bi doktorun var mı?
duygu canım sen pco lu değilmisin........
eğer öyleyse pco da zaten normal böyle gecikmeler ve kistler ben bir keresinde 9 ay regl olmadığımı bilirim....daha da olmayacaktım ama doktorum farlutal verdi regl olmam için......
abla ben sinopta yaşıyorum burda özel hastane yok mecburen yakın bi ile kastamonuya gidiyorum özel hastaneye burdaki hastane bana pek güven vermiyo..
o zmn ben soğan suyuna tekrardan baslıyım
ayaklarıda sıcak tutalım napalım ..çok saol canım ablam yaaa..insallah faydalı olur...
ablacım pco geçici bi hastalık değil ki ömürlük ......kızlar yaaa size bişey soracam benimde 15 yaşındaki kızımda pico var aslında vardı tedavi gördü kistler erimiş ama hala düzenli adet göremiyor geçenlerde bir defa oldu havalara uçtuk ama o kadar az geldiki 2 günde bitti zaten o yüzden kiloda veremiyor.diyetisyenimiz civan perçemi önerdi onu yapınca az da olsa regli oldu soğan suyu demişsiniz faydası oluyormu nasıl ne zaman kullanmamız lazım...
hımm anladım canım ama dua et pcolu olmamış olasın gerçekten bıktırıcı bi illet allah beterinden sakınsın .......tatlım dr pco tanısı koyamam dedi..bilemiyorum kii :S
ama bu şekilde oldugu için bende öle oldugunu düşünüyorum canım..
canım en son doktorunla ne zaman görüştün bilmiyorum ama geciken adetinden bir adet süresi sonra, yeniden görüşmeni öneriyorlar.Yani öyle aylarca adet olmayı bekleme ve önerim kistler içi nbir doktorla daha görüş, bir başka doktorun görüşünü almak iyidir, aynı hastanede başka bir doktorla görüşme şansın var mı acaba?
Sen dediklerimi bikaç gün dene, tevekkül de fayda var ama dediğim gibi gecikme olursa lütfen 2 aydan fazla geciktirme muayene olmak için.
Aslında kistlerin varlığı da gözönüne alınca PCO ya çok uyumlu bir tablo ,o nedenle bir başkası daha görsün diyorum,keşke buralarda bir yerlerde olsaydınyada istanbul'a tatile vs gelirsen lütfen bize haber ver, bugün erkek kardeşimin eşiyle de görüşeceğim senin için o da kadın doğumcu bakalım ne diyecek. Yazarım akşam sana.Ama bana tekrar yaşını,kilonu yazar mısın lütfen, soracaktır.
yumurtalarının olması bile büyük bi nimet benim olmuyor yumurtlamam çok zayıf yumurtlamak için bile ilaç kullanıp tedavi görüyorum yani......off çok saol abla ilgine..
yaşım 24 kilom artık 79.900..
sen istanbuldamısın abla?
uzak oldugum için her dakika gidemiyorum dr a :S maalesef..
adetlerim hep düzenliiydi hapı bıraktıktan sonra böle oldu..adetim 3gün geciktiğinde dr a gittimde alttan ultrasonda baktı ve yumurtaların çok büyümüş ve çatlayamamıs dedi o yzden adet olamamıssın dedi.ilaç verdi adet olayım die ama ben ilacı kullanamadan adet oldum zaten..durum böle ablaa.
yumurtalarının olması bile büyük bi nimet benim olmuyor yumurtlamam çok zayıf yumurtlamak için bile ilaç kullanıp tedavi görüyorum yani......
birde sen daha yeni evli sayılırsın o kadar takma kafana lütfen .....aaaaaaah sende kendimi görüyorum ben bu kadar üzme yıpratma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?