Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

SOĞAN KÜRÜ
1 tane yemeklik orta boy soğanın dış kabukları soyulur 4'e bölünür ve 2 su bardağı kaynamış suyun içine atılıp 5 dk ağzı kapalı bir şekilde kaynatılır.ılık olarak sabah-akşam veya öğle-akşam olmak üzere günde iki öğün yemeklerden 10-15 dk önce içilir.

ilk deneme=adete 15 gün kala başlanır.
2.3.4....deneme=adete 10 gün kala devam edilir.

endometrium kisti olanlar,polikistik overliler deneyin bence eminim faydasını göreceksiniz ama düzenli kullanım şart bence!
canım kk da bunun konusu bile varmış.....

ben yemeğine bayılıyorum seversen

Evet İstanbul'dayım canım.
Bugün mutlaka konuşup fikirlerini sana aktaracağım, teşekkürlük birşey yok,düşünme.
Dediğim gibi bu durum kuvvetle muhtemel, hap kullanımını bırakmanla da ilgili, vücut bir süre kendini bir ilacın kontrolüne bırakmış oluyor neticede ve şu an başka bir durumla karşılaştı. Çok takma kafana ve herşeyden önce tam gaz kilo vermeye devam, PCO dahil çoğu kadın düzensizliğine doktorlar hemen, kilo vermelisin diyorlar, benim de kilo verişimden sonra yoluna girmişti herşey, gebeliğim de öyle.Rejime devam:)

Bluecuğuma katılıyorum, çok gençsin ve yumurtluyor olman büyük şans. (Allah'ım bir grup tavuk biraraya gelmiş konuşuyormuşuz gibi hissediyorum kendimi bu durumlarda)
Stres herşeyin engeli..Beynimiz kafaya çok taktığımızda adeti de engelliyor, gebeliği de, kilo vermemizi de..Zor biliyorum ama bir süre adetini aklına getirmeyeceğin kafanı oyalayacak birşeyler bul ve bu sayfadan hiç ayrılma:)
Akşam bu konuyla ilgili sana özel mesaj atarım.

Kızlar zayıflama grubumuzu bu sabah bu konularla doldurduk ama kilo vermeyle direkt ilgili olduğu ve diyetimizin sonuçlarından birinin de bebek bekleyen takımdaşlarımızla ilgili olduğunu düşünerek yazdım,netice aynı yere çıkıyor kilo verdikçe her anlamda mutlu olacağız:))

Cumaya bireysel birincilik bende bu arada:)Şimdiden tiyo vermiş olayım:)

alda ablacım bende öyle sanıyom bazen eşimde öyle diyor bazen kendimi bi tavukla evlendim sanıyorum diye.......
ama şuda bi gerçek mesela bende bebek ve eşim için zayıflıyorum ilk bebeğimi de öyle aldım kucağıma ben.......
bu arada cumayı sabırsızlıkla bekliyorum böyle giderse diğer takımlar hasedinden çatlayacaklar.....

ablacım ben şöyle kıymalı hafif yağlı salçalı kısa sulu yemeğini yapıyorum içine çok azda pirinç atıyorum ohh mis yoğurtlada süper oluyo......

Gayet güzel, hafif de olur, yağsız kıymam da var evde.
Ben sadece dolmasını yapıyorum, yemeği güzel olacak böyle:) Sağol...

alkışlar bugun tarçına geliyor dondurma kaçamaktan sayılmaz ama yinede diğerlerinde engellesin yeter

Cumaya bireysel birincilik bende bu arada:)Şimdiden tiyo vermiş olayım:)

vay vayy süpersin takım bu hafta harika

ablacım ben şöyle kıymalı hafif yağlı salçalı kısa sulu yemeğini yapıyorum içine çok azda pirinç atıyorum ohh mis yoğurtlada süper oluyo......

sen bayılıyorsan ben de severim:) Bi anlat hele:)

blue nin dediğin şeklin içine pirinç koymadan yapıyorum yemeğini canım.diyetten önce kızartıp arasına kıyma döşeyerek yapıyordum.şimdi olmaz tabi helede birincilik diyet söz konusuysa sen en iyisi blue nin dediği gibi yap

bu arada cumayı sabırsızlıkla bekliyorum böyle giderse diğer takımlar hasedinden çatlayacaklar.....

Valla çatlayacaklarına diyetlerine dikkat etsinler:) Alnımızın akı ve karnımızın gurultusuyla birinciliğe koşacağız yine ,hiç kaçışı yok:)

Valla çatlayacaklarına diyetlerine dikkat etsinler:) Alnımızın akı ve karnımızın gurultusuyla birinciliğe koşacağız yine ,hiç kaçışı yok:)

bu haftada birinci olursak 3 hafta kimseye kaptırmamış olacagız.hele geçen hafta açıkara öndeydik :119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:

valla dedim ya abla bebek tabiiki önceliğim ama şuanda ilk önce adet düzenimi yerine getirmem lasımki bebek için çalışmalara başlayabilelim.rejim yapıyosam valla sırf bu yüzden yapıyorum madem kiloların bu konularda büyük etkisi var bende vermek istiyorum insallah sonu güzel olur..

ayy ne güldüm ya zaten karnım aç vede gurulduyo bide gülünce tuhaf oldum ay nerden de gelir aklınıza böyle espiriler abla.....
evet karnımızın gurultusuyla kazandık demi
her mesaja nazar boncugu koyasım geliyor
maşallahımız var
efeeeeeeetyeni arkadaşlarda bize ayak uydurursa çok süper olacak....heheeesanki kendim çok eskiyimde

bu haftada birinci olursak 3 hafta kimseye kaptırmamış olacagız.hele geçen hafta açıkara öndeydik :119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
dedim ya hat-trick yapacağuk
olur inşallah guzuuuuuuuuuuuuu

insallah balum :126:

gıııııııı senin minnak kuzu napii seni soluğu çıkmii heral?
şimdi bende tam son durumu yazacaktım......
mutfak masasının sandalyesine çıkıp baharatlıklara dadanmış ve biberin hepsini halıya bocalamış.....
dolapta dünden kalma çorba vardı ufak tencerede onuda alıp kanepeye yığmış ....hemen halı yıkama makinesiyle sildim kanepeyi halıyıda süpürcem şimdi ama önce bi kafamı toplamalıyım aksi takdirde deli damarım çok kabarmış durumda......tüm bunlar olurken ben nette takılıyodum sözüm ona sıpam da keloğlan izliyo sanıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…