o da olur inşallah şu soğan kürünü bi araştırayım ben....canım 2kerede kimyasal gebelik geçirince doktorda öle demişti.
şimdilik adetim düzene girse yetecek bana yaa :S
o da olur inşallah şu soğan kürünü bi araştırayım ben....
Kızlar bu arada size birşey soracağım; kabak almıştım geçenlerde, biz pek kabak yemiyoruz maalesef fakat diyette bol sebzeye dikkat ediyorum, kabak için bana yaptığınız ve lezzetli bulduğunuz birşey önerir misiniz? Yanında yoğurtla öğün yapabileceğim şekilde..
http://www.kadinlarkulubu.com/bitki...k252r252-m252kemmel-sonu231-veriyor.htmlduygu canım bi göz at istersen....
off çok saol abla ilgine..
yaşım 24 kilom artık 79.900..
sen istanbuldamısın abla?
uzak oldugum için her dakika gidemiyorum dr a :S maalesef..
adetlerim hep düzenliiydi hapı bıraktıktan sonra böle oldu..adetim 3gün geciktiğinde dr a gittimde alttan ultrasonda baktı ve yumurtaların çok büyümüş ve çatlayamamıs dedi o yzden adet olamamıssın dedi.ilaç verdi adet olayım die ama ben ilacı kullanamadan adet oldum zaten..durum böle ablaa.
yumurtalarının olması bile büyük bi nimet benim olmuyor yumurtlamam çok zayıf yumurtlamak için bile ilaç kullanıp tedavi görüyorum yani......
birde sen daha yeni evli sayılırsın o kadar takma kafana lütfen .....aaaaaaah sende kendimi görüyorum ben bu kadar üzme yıpratma kendini
ablacım ben şöyle kıymalı hafif yağlı salçalı kısa sulu yemeğini yapıyorum içine çok azda pirinç atıyorum ohh mis yoğurtlada süper oluyo......ben yemeğine bayılıyorum seversen
sen bayılıyorsan ben de severim:) Bi anlat hele:)ben yemeğine bayılıyorum seversen
ablacım ben şöyle kıymalı hafif yağlı salçalı kısa sulu yemeğini yapıyorum içine çok azda pirinç atıyorum ohh mis yoğurtlada süper oluyo......
günaydın kızlarrrr,
ancak fırsat bulabildim ama bu aralar çok yoğunum .hiç bir işe yetişemiyorum.ama boş olduğum her an buraya oturmaya çalışıyorum.
sabah yürüyüş yapamadım,kahvaltıda canım hiç bişey istemedi 3 tane kepekli grissini ve 1 dilim kaşar peynir yedim.
şimdide canım şekerli bişeyler istedi baktım buzlukta dondurma var 2 kaşık alim dedim ama mümkünmü tarçın hanım geçti karşıma banada ver diye bakıyor.benim beslenme uzmanım hiç bir kaçamağa izin vermiyor ona vermeyince benimde boğazımdan geçmiyor doğal olarak yemiyorummmm.ayyy uyumuşmu ne 1 kaşık bari yiyimmmm:))
hahaaaa ne yazıkki canım her şeyi var ama telefonu yok .olsa bile daha konuşmayı öğretemedim.şöyle konuşabilir :kızım anne kaçamak yaptımımı diye sorarsınız yaptıysa sağ pati ver mesela ama görüntülü telefon lazım o zaman bizim sıpaya 3 geliiiiii:)))))
Cumaya bireysel birincilik bende bu arada:)Şimdiden tiyo vermiş olayım:)
ablacım ben şöyle kıymalı hafif yağlı salçalı kısa sulu yemeğini yapıyorum içine çok azda pirinç atıyorum ohh mis yoğurtlada süper oluyo......
sen bayılıyorsan ben de severim:) Bi anlat hele:)
bu arada cumayı sabırsızlıkla bekliyorum böyle giderse diğer takımlar hasedinden çatlayacaklar.....
bu arada cumayı sabırsızlıkla bekliyorum böyle giderse diğer takımlar hasedinden çatlayacaklar.....
Valla çatlayacaklarına diyetlerine dikkat etsinler:) Alnımızın akı ve karnımızın gurultusuyla birinciliğe koşacağız yine ,hiç kaçışı yok:)
Evet İstanbul'dayım canım.
Bugün mutlaka konuşup fikirlerini sana aktaracağım, teşekkürlük birşey yok,düşünme.
Dediğim gibi bu durum kuvvetle muhtemel, hap kullanımını bırakmanla da ilgili, vücut bir süre kendini bir ilacın kontrolüne bırakmış oluyor neticede ve şu an başka bir durumla karşılaştı. Çok takma kafana ve herşeyden önce tam gaz kilo vermeye devam, PCO dahil çoğu kadın düzensizliğine doktorlar hemen, kilo vermelisin diyorlar, benim de kilo verişimden sonra yoluna girmişti herşey, gebeliğim de öyle.Rejime devam:)
Bluecuğuma katılıyorum, çok gençsin ve yumurtluyor olman büyük şans. (Allah'ım bir grup tavuk biraraya gelmiş konuşuyormuşuz gibi hissediyorum kendimi bu durumlarda)
Stres herşeyin engeli..Beynimiz kafaya çok taktığımızda adeti de engelliyor, gebeliği de, kilo vermemizi de..Zor biliyorum ama bir süre adetini aklına getirmeyeceğin kafanı oyalayacak birşeyler bul ve bu sayfadan hiç ayrılma:)
Akşam bu konuyla ilgili sana özel mesaj atarım.
Kızlar zayıflama grubumuzu bu sabah bu konularla doldurduk ama kilo vermeyle direkt ilgili olduğu ve diyetimizin sonuçlarından birinin de bebek bekleyen takımdaşlarımızla ilgili olduğunu düşünerek yazdım,netice aynı yere çıkıyor kilo verdikçe her anlamda mutlu olacağız:))
Cumaya bireysel birincilik bende bu arada:)Şimdiden tiyo vermiş olayım:)
ayy ne güldüm ya zaten karnım aç vede gurulduyo bide gülünce tuhaf oldum ay nerden de gelir aklınıza böyle espiriler abla.....Valla çatlayacaklarına diyetlerine dikkat etsinler:) Alnımızın akı ve karnımızın gurultusuyla birinciliğe koşacağız yine ,hiç kaçışı yok:)
efeeeeeeether mesaja nazar boncugu koyasım geliyor
maşallahımız var
dedim ya hat-trick yapacağukbu haftada birinci olursak 3 hafta kimseye kaptırmamış olacagız.hele geçen hafta açıkara öndeydik :119::119::119::119::119::118::118::118::118::118:
olur inşallah guzuuuuuuuuuuuuuvalla dedim ya abla bebek tabiiki önceliğim ama şuanda ilk önce adet düzenimi yerine getirmem lasımki bebek için çalışmalara başlayabilelim.rejim yapıyosam valla sırf bu yüzden yapıyorum madem kiloların bu konularda büyük etkisi var bende vermek istiyorum insallah sonu güzel olur..
dedim ya hat-trick yapacağuk
olur inşallah guzuuuuuuuuuuuuu
şimdi bende tam son durumu yazacaktım......insallah balum :126:
gıııııııı senin minnak kuzu napii seni soluğu çıkmii heral?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?