Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyyy sıpa yaa iş çıkarmış gene anasına..
eh napsin cocuk kanı kaynıyo bişeylere sarması şart
sakin ol bebemmmm bişey yok

ayyyy sıpa yaa iş çıkarmış gene anasına..
eh napsin cocuk kanı kaynıyo bişeylere sarması şart
sakin ol bebemmmm bişey yok
sakin oldum zaten hep sakin oluyom ben ama o uslanmadan tam gaz yaramazlığa devam ediyor...
azıcık bi bağırsam akşam babaya şikayet ediyo utanmadan....
daha dümn makyaj malzemelrimle her yeri boyamış peteklere kara kalem çalışması yapmıştı

bağla onu bağlaa ,
kıyamam kızzz...öğlen uykuya yatmıyomu fırlama?

evet keloğlanı çok güzel izliyormus

selam kızlarr ben gelebıldım nıhayet yıl sonu oldugu ıcın acayıp yogun
bır haftadayızz . prensesım benı lısteye alıcakmıydın bılmıyorum gecmısıde okuyamadım
ama su evımdekı ınternet olayını haftasonu cozucem . ozamana kadar lısteye yazmasan benı
cunku gunduzlerı arazım de oldugu ıcın gıremıyorum buraya dıger arkadaslara haksızlık olmasın
benım yuzumden . haftason ınternet alıcam pazartesıden ıtıbaren her gece burda rapor verıcemm her yaptıgım yemegı
hareketlerımı sana soz verıyorum canım ınsallah kızmamıssındır bana bır gelıyor bır kayboluyorum dıye

kızlar yine ben geldim valla hızınıza yetişemiyorum .kaç sayfa konuşmuşsunuz yine yarım saattir okuyorum.şimdi bir kaçamak daha yaptım 4 tane eti finger yedim eğer yarısını tarçın götürmeseydi 8 tane olacaktııııı:))))

şu soğan kürünü okuycam belki bebişime iyi gelir kızlar sanırım soğan suyu ödem atmayada faydalıydı bir araştırıyim öyleyse bizlerde uygulayabiliriz.

kızlar soğan suyunu biraz araştırdım kilo vermeyede kistlerede faydası varmış bende kopyalayıp sizinle paylaşayım dedim.

Prof.Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu
Kuru soğan mucizesi!
Kuru soğan, Polikistik Over Sendromu (PCOS) yaşayan kadınların imdadına yetişen mükemmel bir destekleyici ve yardımcı tedavi imkânı sunmaktadır. Erken menopoza giren kadınların da imdadına yetişebilmektedir. Küçük ve orta çaplı miyomu olan kadınlar da kuru soğan küründen istifade edebilirler.

Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra beyaz-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri âdet (regl) görmüyorlar ise, âdet görmeye başlayabilirler. Aynı şekilde menopoza yeni girmiş kadınlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilir. Rahim duvarı incelmesi olan kadınların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. Kuru soğan sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze..

GÜNÜN KÜRÜ -1
‘Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

HMET MARANKİ SOĞAN SUYU KÜRÜ… Prpf. Dr. Ahmet Maranki soğan suyu kürü şeker hastaları için faydalıdır. Kilosu fazla olanlara da tavisye edilir. Soğan suyu kürü nedir, nasıl yapılır, nasıl hazırlanır?

Şeker hastaları için ve kilo fazlası olanlar için Ahmet Maranki soğan suyu kürü tarifi:
1 adet kuru soğanı kabuğuyla ve kökleriyle birlikte önce yıkayın. sonra sirkeli suda bekletin. 1 bardak kadar suda 3 taşım kaynatın. (kabuğunu soymayın,köklerini kesmeyin). Bu soğan suyu kürünü hiçbir yan etkisi olmadığından büyük küçük herkes içebilir. kandaki şeker oranını dengeler, fazla kilosu olanlara faydalıdır. Bir bardak soğan suyunun içine çeyrek limon suyu sıkılarakta içilebilir.

bugun tüm alkışlar bir kez daha tarçına

tamam canım sen nasıl istersen sana tabiki kızmıyorum.mezuniyet zamanını buldum.seni bekliyorum yine mezun olacaksın kaçarı yok

ne güzel bi kahvaltııı ve spor olmsus tebrkk ediiyorum alkışşş

çok az yemişin diyetten önce sağlık :2:

prenses dayanamayacağım bak pazar sabahı ben 68.200 gr dım ama şimdi bu sabah 66.800 gr çıktım ayy inşallah doğrudur bana süper moral olur yaaaaaaaa

eğer öyleysee harikaaa
ben de 2kg a yakın bir kayıpp bekliyorum cumaya ama listeye girmicem sanırım ben değil mii :2:

iftar ve akşam yemeği menüm
saat 17
2 kocaman bardak ılık su
2 tane hac hurması

1 nar -oğlumla yedik-
saat 17:40
5 yk ıspanak yemeği
2 yk yoğurt
2 dilim salam
1 dilim ekmek

canım çok tatlı çekti bi çatal da ucundan takinli fındık kreması yedim.......

gayet güzel canım aman artık kremaları yeme.cumaya da aynı rakamı görmen lazım

bağla onu bağlaa ,
kıyamam kızzz...öğlen uykuya yatmıyomu fırlama?
tabi canım o uyusunda kim yapsın onca yaramazlığı....onun dötümde diken var hiiiç oturamaz.....hiperaktif ötesi bişey kendileri.

gayet güzel canım aman artık kremaları yeme.cumaya da aynı rakamı görmen lazım
canım oruçlu olunca vücut bi anda tatlı tatlıııııı diye bağırıyo bende sus payı verdim

arkadaşlar benmi tembelim yoksa bu çocuktamı var bi acayiplik...karnıyarığın patlıcanını kızartırken 1lt sütü halıya bocaladı 2 sniyede kızmadım hadi neyse dedim ve sildim halıyı....
ama şimdi şurda 2 dk bi msj yazana kadar meyve kabını tezgahın üzerinden alıp halıya dekor yapmış:26: :26:

arkadaşlar bişey sorucam şimdi ben oruç tutucam ya yukarıdaki yediklerimin üstüne küçük ve az yağlı bi karnı yarık yesem olur mu nasıl olur.:26:

evet ya cok olmus ben adımı diskalifiyede görene kadar resmen hatırlamıyordum bile
kesin sınav derdine unutmusumdur ya işte diyet için insann hazır olmasıı gerekiiyoorr

arkadaşlar bişey sorucam şimdi ben oruç tutucam ya yukarıdaki yediklerimin üstüne küçük ve az yağlı bi karnı yarık yesem olur mu nasıl olur.:26:

bence hiçbişiciiklerr olmazzzz afiiyettt olsnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…