şimdi bende tam son durumu yazacaktım......
mutfak masasının sandalyesine çıkıp baharatlıklara dadanmış ve biberin hepsini halıya bocalamış.....
dolapta dünden kalma çorba vardı ufak tencerede onuda alıp kanepeye yığmış ....hemen halı yıkama makinesiyle sildim kanepeyi halıyıda süpürcem şimdi ama önce bi kafamı toplamalıyım aksi takdirde deli damarım çok kabarmış durumda......tüm bunlar olurken ben nette takılıyodum sözüm ona sıpam da keloğlan izliyo sanıyodum
sakin oldum zaten hep sakin oluyom ben ama o uslanmadan tam gaz yaramazlığa devam ediyor...ayyyy sıpa yaa iş çıkarmış gene anasına..
eh napsin cocuk kanı kaynıyo bişeylere sarması şart
sakin ol bebemmmm bişey yok
sakin oldum zaten hep sakin oluyom ben ama o uslanmadan tam gaz yaramazlığa devam ediyor...
azıcık bi bağırsam akşam babaya şikayet ediyo utanmadan....
daha dümn makyaj malzemelrimle her yeri boyamış peteklere kara kalem çalışması yapmıştı
şimdi bende tam son durumu yazacaktım......
mutfak masasının sandalyesine çıkıp baharatlıklara dadanmış ve biberin hepsini halıya bocalamış.....
dolapta dünden kalma çorba vardı ufak tencerede onuda alıp kanepeye yığmış ....hemen halı yıkama makinesiyle sildim kanepeyi halıyıda süpürcem şimdi ama önce bi kafamı toplamalıyım aksi takdirde deli damarım çok kabarmış durumda......tüm bunlar olurken ben nette takılıyodum sözüm ona sıpam da keloğlan izliyo sanıyodum
kızlar yine ben geldim valla hızınıza yetişemiyorum .kaç sayfa konuşmuşsunuz yine yarım saattir okuyorum.şimdi bir kaçamak daha yaptım 4 tane eti finger yedim eğer yarısını tarçın götürmeseydi 8 tane olacaktııııı:))))
şu soğan kürünü okuycam belki bebişime iyi gelir kızlar sanırım soğan suyu ödem atmayada faydalıydı bir araştırıyim öyleyse bizlerde uygulayabiliriz.
selam kızlarr ben gelebıldım nıhayet yıl sonu oldugu ıcın acayıp yogun
bır haftadayızz . prensesım benı lısteye alıcakmıydın bılmıyorum gecmısıde okuyamadım
ama su evımdekı ınternet olayını haftasonu cozucem . ozamana kadar lısteye yazmasan benı
cunku gunduzlerı arazım de oldugu ıcın gıremıyorum buraya dıger arkadaslara haksızlık olmasın
benım yuzumden . haftason ınternet alıcam pazartesıden ıtıbaren her gece burda rapor verıcemm her yaptıgım yemegı
hareketlerımı sana soz verıyorum canım ınsallah kızmamıssındır bana bır gelıyor bır kayboluyorum dıye
günaydın kızlar hepinize güzel pozitif bir gün diliyorum tabii bana dadün gece yine geç yatmama rağmen sabah 8 de kalktım 45 dk koşu bandında yürüdüm 15 dk da yine koşu bandın bi özelliği olan titreşimle basen çalıştım
kahvaltı menüm:
-kahvaltıdan önce iki bardak su
-1 şekerli çay(normalde 3 şeker atarım)
-4 adet yeşil zeytin
-1 tane domates
-1 salatalık salatalık
-2 dilim denge lıght kepek ekmeği
bu kadar....... bide az bi vişne reçeli getirmiştim tepsiye ama yiyemedim :)
yok canım ya dün akşam annem geliyor diye bende diyetteyim diye mercimek yemeği yaptım ama yoldayken halamlar aradı geliyoruz diye bizimle aynı anda kapıdan girdiler.
dünkü sağlıksız menüm
sabah 1 kase kflakes
ara 1 tane galeta
öğlen tarhana çorbası 1 dilim normal ekmek
ara 1 portakal
akşam yok
meyve saatinde yarım elma 1 mandalina.
annem saat 23,00 gibi acıktı yemek yedi ben yemedm bu saatte yiyemem dedim
prenses dayanamayacağım bak pazar sabahı ben 68.200 gr dım ama şimdi bu sabah 66.800 gr çıktım ayy inşallah doğrudur bana süper moral olur yaaaaaaaa
Ben de şimdi b-fit e gidiyorumm 30 dk spromu yapıp da geleyimmm
Ben de şimdi b-fit e gidiyorumm 30 dk spromu yapıp da geleyimmm
iftar ve akşam yemeği menüm
saat 17
2 kocaman bardak ılık su
2 tane hac hurması
1 nar -oğlumla yedik-
saat 17:40
5 yk ıspanak yemeği
2 yk yoğurt
2 dilim salam
1 dilim ekmek
canım çok tatlı çekti bi çatal da ucundan takinli fındık kreması yedim.......
tabi canım o uyusunda kim yapsın onca yaramazlığı....onun dötümde diken var hiiiç oturamaz.....hiperaktif ötesi bişey kendileri.bağla onu bağlaa,
kıyamam kızzz...öğlen uykuya yatmıyomu fırlama?
canım oruçlu olunca vücut bi anda tatlı tatlıııııı diye bağırıyo bende sus payı verdimgayet güzel canımaman artık kremaları yeme.cumaya da aynı rakamı görmen lazım
canımcım senin 13. takımdaki geçmişine baktım.takıma bilgisini vereyim
09.12.2008 de 13 takıma giriş yapmıs en son mesajını 17.01.2009 yazmıs,bir daha da takıma ugramamışsın.30.01.2009 da diskalifiye etmişler seni.
arkadaşlar bişey sorucam şimdi ben oruç tutucam ya yukarıdaki yediklerimin üstüne küçük ve az yağlı bi karnı yarık yesem olur mu nasıl olur.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?