hayır bitanem yaa adetin gecikince kanda gebelik çıkıyo değer yükseliyo (betahcg) sonra birden düşüyo sonra kanaman başlıyoçok kötü bişeyy yaaaa
peki neden oluyormuş öyle duygu bende korktum şimdi
kızlar yaaa size bişey soracam benimde 15 yaşındaki kızımda pico var aslında vardı tedavi gördü kistler erimiş ama hala düzenli adet göremiyor geçenlerde bir defa oldu havalara uçtuk ama o kadar az geldiki 2 günde bitti zaten o yüzden kiloda veremiyor.diyetisyenimiz civan perçemi önerdi onu yapınca az da olsa regli oldu soğan suyu demişsiniz faydası oluyormu nasıl ne zaman kullanmamız lazım...
kızlar yine ben geldim valla hızınıza yetişemiyorum .kaç sayfa konuşmuşsunuz yine yarım saattir okuyorum.şimdi bir kaçamak daha yaptım 4 tane eti finger yedim eğer yarısını tarçın götürmeseydi 8 tane olacaktııııı:))))
şu soğan kürünü okuycam belki bebişime iyi gelir kızlar sanırım soğan suyu ödem atmayada faydalıydı bir araştırıyim öyleyse bizlerde uygulayabiliriz.
hiç duymadım hayatım böle bişikızlar günaydın, maşallah süper gidiyorsunuz. bişey soracağım nette cevabını bulamadım bir türlü, bacak boyu nasıl ölçülür? inşallah biliyorsunuzdur merak içerisindeyim.
kıyamam, tez zamanda iyileşir inş. çocuk hastaysa bütün ev halkı hasat sayılır zaten. iyi bakın kendinize.Prensesim, kızlar
Birkaç gündür giremiyorum haklısın ama Umut oldukça kötü birkaç gün geçirdi, kusmalar, serumlar vs..Bugün daha rahat uyudu, inşallah toparlayacak. Mikrop alması yada grip vs geçirmesi beni ürkütmüyor, öyle evhamlı annelerden de değilim ama biz kemoterapiyi hamileyken,Umut2la beraber gördüğümüz için Umut hem yaşıtlarından kilo olarak geride hem de bağışıklık sistemi çok zayıf, yüzüne üflesem hapşırıyor çocuk:)
Neyse bunu açıklamamın sebebi ben seyrek girdiysem oğlumla hemşireceilik oyunundayız demektir:)
Diyetimi hiç bozmadım, cumaya ciddi kilo kaybı bekliyorum, biraz buralardayım, geçmişi iyi bi okuyup geliyorum:)
bazı şeylere göz yummak zorunda da kalıyosun başkasının eline verince ister istemez. ama herşeyin bir ölçüsü var tabii de.vuvu 4. takım tam takım burda şu an..
kızımı kreşe götürmekten vazgeçtim.çocuk altına kacırıp duruyor.dünden beri 4 oldu..dün babası aldı saat3,30 da bi incecik pijamayla yollamışlar..sinir oldm.üşütmüş.geceden beri öksrp hapşırıyor.bi gece önceside elektrikler gitmiş.mumda oturmuşlar bi saat ağlamış.koca kreşte bi ışıldak yok elektrik gider die düşünmüyolar..
bugün poposundada morluk vardı..tam kıllandım..yeni bi kreş yeni bi krizzz of allahım offf
kızlar bu gün ki menüm
sabah iki haşlma yumurta
z peynir 4 zeytin 1 kupa yeşil çay
ara bir mandalina
öğlen bir kase çorba beş sarma
ara
bir elma bir kaçtane çubuk k
akşam
4 balık bir dilim kepek ekmeği
kızlar ben bide küçük kaselerden yarım kase aşure yedim çok canım istedi
olsun afiet olsun canım gayet güzel olmuş menün
canım teşekkür ederim ama ben bu hafta sanırım kilo veremedim 3 kez oldu kaçamak yaptım ve spor yapamadım ve tuvalete hiç çıkamıyorum bide hamile değilsem bide üstüne kiloda veremicem offffffff çok kötü olur benim için hamile olsam değer
canım olumsuz düşünme..dediğin gibi hamileysen tabiikide değer.ama en kötü ihtimal değilsende canın saolsun dikkat ediyosun ya o bile bişeydir..ama ben öle olacağını düşünmüyorum allahın izniyle nedense bende çok ümitliyim senden
bilmiyom benim böyle herşey ummadığı kadar çok iyi ilerledi ondan da biraz korkum bilmiyorum günler geçmiyor hiç
kuzuuuuuu süper gidiyon kız sennnnyaa kızlar bugun aslında çok bişey yemedim öğle yemeğimde olmadı ama ben kendimi acaip şiş hissediyorum yaaa =( hasta olmadıgım içinmi acep?
menüm..
sabah;
5i 1yerde çay
2 dilim kepekli tost ekmeği
az labne
az acı sos
su
ara;
yeşil çay
2 mandalina
ara;
1 ayran
akşam;
1 kase sebzeli tavuk çorbası
bol limonlu salata
su
bu satten sonrada yeşil çay ve su ile kapatırız günü..
bide bugün çok yürüdüm heryere yürüyerek gittim..
bu menüde güzel olmuş aşure de nazar boncuğun olsun hadi benden eferim aldın.....kızlar bu gün ki menüm
sabah iki haşlma yumurta
z peynir 4 zeytin 1 kupa yeşil çay
ara bir mandalina
öğlen bir kase çorba beş sarma
ara
bir elma bir kaçtane çubuk k
akşam
4 balık bir dilim kepek ekmeği
kızlar ben bide küçük kaselerden yarım kase aşure yedim çok canım istedi
kız seni çok kötü dövecem bak en sonundacanım teşekkür ederim ama ben bu hafta sanırım kilo veremedim 3 kez oldu kaçamak yaptım ve spor yapamadım ve tuvalete hiç çıkamıyorum bide hamile değilsem bide üstüne kiloda veremicem offffffff çok kötü olur benim için hamile olsam değer
eferim gııııııı bak sende iyi başladın ona göresabah 9.30 -
1 dilim kepek ekmeği
1kk beyaz peynir
3 zeytin
öğle 13:40
bir pitos ( içi piza gibi dısı tost )
1 ayran okulda olduum için mecbur böle oldu:S
ara
1 mandalina
akşam şuan yiyorum
nohut ve fasulyeyi suda kavurdm daha önceden pişmişlerdi yağsız tutsuz bu
1 dilm kepek ekmek
yarım bardak ayran
su : simdiye dek 1 lt yatana kdr 2 olur.
spor : 30 dk 5 dk da hızlı leslie :)
boşuna vesvese veriyorsun kendine yaaaabilmiyom benim böyle herşey ummadığı kadar çok iyi ilerledi ondan da biraz korkum bilmiyorum günler geçmiyor hiç
kuzuuuuuu süper gidiyon kız sennnn
bu menüde güzel olmuş aşure de nazar boncuğun olsun hadi benden eferim aldın.....
kız seni çok kötü dövecem bak en sonundaısrarla herşeyi neden kafana takıyosun bırak tadını çıkar inşallah da hayırlı haberlerin olur allah muhafaza eğer hamile değilsende en fazla bi hafta kilo vermemiş olursun hadi takma kafana.....duyguuuuuuu bunlar senin içinde geçerli ona göre..
eferim gııııııı bak sende iyi başladın ona göre
boşuna vesvese veriyorsun kendine yaaaa
kız bacıı ben sana fırça atmaya kıyarmıyım hiç bak şimdi seni yerim de neyse akşama enişte bey yesin tatlı niyetine hanım göbeği dilber dudağı yerineyaaa öle diyonda bnm bu şişliğim nolucak bebeeemmm ?
tamam yaaaa ne fırça atıyonkiiii :26:
kız bacıı ben sana fırça atmaya kıyarmıyım hiç bak şimdi seni yerim de neyse akşama enişte bey yesin tatlı niyetine hanım göbeği dilber dudağı yerine
mersa abla ben sana anlatayım bende polikistik overim bu hastalık sürekli tekrarlayan bi hastalık kistlerin erimesine güvenmeyin yani soğan kürünü şöyle yapıyoruz adet bittikden 7 gün sonra falan başlıyoruz sabah akşam taze olarak iki bardak klorsuz suya normal soğanı ama mor veya beyaz soğan olmayacak üst kabuğunu soyup dörde veya 6 ya bölüp at beş dk kaynasın altını kapat ılıyınca içsin 15 gün boyunca ileri polikistik overler bu kürden sonra diğer aylardada adetine 10 gün kala soğan suyunu aynı şekilde 10 gün içiyorsun
canım ben bu aksamdan itibaren yapıcam bakalım şu bi kaç gün içinde hasta olurum die düşünüyorum..değişimleri sanada bildiririm canımm olurmu sende olmassa kızına uygularsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?