Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaa kızlar bugun aslında çok bişey yemedim öğle yemeğimde olmadı ama ben kendimi acaip şiş hissediyorum yaaa =( hasta olmadıgım içinmi acep?

menüm..
sabah;
5i 1yerde çay
2 dilim kepekli tost ekmeği
az labne
az acı sos
su

ara;
yeşil çay
2 mandalina

ara;
1 ayran

akşam;
1 kase sebzeli tavuk çorbası
bol limonlu salata
su

bu satten sonrada yeşil çay ve su ile kapatırız günü..
bide bugün çok yürüdüm heryere yürüyerek gittim..

mersa abla ben sana anlatayım bende polikistik overim bu hastalık sürekli tekrarlayan bi hastalık kistlerin erimesine güvenmeyin yani soğan kürünü şöyle yapıyoruz adet bittikden 7 gün sonra falan başlıyoruz sabah akşam taze olarak iki bardak klorsuz suya normal soğanı ama mor veya beyaz soğan olmayacak üst kabuğunu soyup dörde veya 6 ya bölüp at beş dk kaynasın altını kapat ılıyınca içsin 15 gün boyunca ileri polikistik overler bu kürden sonra diğer aylardada adetine 10 gün kala soğan suyunu aynı şekilde 10 gün içiyorsun

canım ben bu aksamdan itibaren yapıcam bakalım şu bi kaç gün içinde hasta olurum die düşünüyorum..değişimleri sanada bildiririm canımm olurmu sende olmassa kızına uygularsın..

kızlar günaydın, maşallah süper gidiyorsunuz. bişey soracağım nette cevabını bulamadım bir türlü, bacak boyu nasıl ölçülür? inşallah biliyorsunuzdur merak içerisindeyim.
hiç duymadım hayatım böle bişi

kıyamam, tez zamanda iyileşir inş. çocuk hastaysa bütün ev halkı hasat sayılır zaten. iyi bakın kendinize.
bazı şeylere göz yummak zorunda da kalıyosun başkasının eline verince ister istemez. ama herşeyin bir ölçüsü var tabii de.
güzel bir yer bulursun inş. oğlum kız meslek kreşinde ve memnunum. özele de gitmişti. hiç fark yok hatta daha iyi burası.

kızlar bu gün ki menüm

sabah iki haşlma yumurta
z peynir 4 zeytin 1 kupa yeşil çay

ara bir mandalina

öğlen bir kase çorba beş sarma

ara
bir elma bir kaçtane çubuk k

akşam

4 balık bir dilim kepek ekmeği
kızlar ben bide küçük kaselerden yarım kase aşure yedim çok canım istedi

olsun afiet olsun canım gayet güzel olmuş menün

canım olumsuz düşünme..dediğin gibi hamileysen tabiikide değer.ama en kötü ihtimal değilsende canın saolsun dikkat ediyosun ya o bile bişeydir..ama ben öle olacağını düşünmüyorum allahın izniyle nedense bende çok ümitliyim senden

sabah 9.30 -
1 dilim kepek ekmeği
1kk beyaz peynir
3 zeytin

öğle 13:40
bir pitos ( içi piza gibi dısı tost )
1 ayran okulda olduum için mecbur böle oldu:S

ara
1 mandalina

akşam şuan yiyorum
nohut ve fasulyeyi suda kavurdm daha önceden pişmişlerdi yağsız tutsuz bu
1 dilm kepek ekmek
yarım bardak ayran

su : simdiye dek 1 lt yatana kdr 2 olur.
spor : 30 dk 5 dk da hızlı leslie :)

bilmiyom benim böyle herşey ummadığı kadar çok iyi ilerledi ondan da biraz korkum bilmiyorum günler geçmiyor hiç

kuzuuuuuu süper gidiyon kız sennnn
bu menüde güzel olmuş aşure de nazar boncuğun olsun hadi benden eferim aldın.....

kız seni çok kötü dövecem bak en sonundaısrarla herşeyi neden kafana takıyosun bırak tadını çıkar inşallah da hayırlı haberlerin olur allah muhafaza eğer hamile değilsende en fazla bi hafta kilo vermemiş olursun hadi takma kafana.....duyguuuuuuu bunlar senin içinde geçerli ona göre..

eferim gııııııı bak sende iyi başladın ona göre
bilmiyom benim böyle herşey ummadığı kadar çok iyi ilerledi ondan da biraz korkum bilmiyorum günler geçmiyor hiç
boşuna vesvese veriyorsun kendine yaaaa

yaaa öle diyonda bnm bu şişliğim nolucak bebeeemmm ?
tamam yaaaa ne fırça atıyonkiiii :26:

canlarım önce menücüğümü yazımda sonra geçmiş okuyum..
sabah:1 dilim ekmek bidilm peynir,1 kızarmış yumurta,3 zeytin domates salatalık;az helva

ara:1 elma

ara 5 sarma

ara:1 kase corba

ara:1 kase aşure.midem bulandı bikaç cubuk yedim

akşam:yarım balık,1 kase çorba,6 tane pazı sarma

boşanda semerini ye hesabı oldu bu sanırım :))))

canım ben bu aksamdan itibaren yapıcam bakalım şu bi kaç gün içinde hasta olurum die düşünüyorum..değişimleri sanada bildiririm canımm olurmu sende olmassa kızına uygularsın..

teşekkür ederim kızlar.tubacım yani diyosunki doktorların kalmamış dediğine güvenme tekrarlıyor .bende artık kalmamış deyince tekrarlıycanı düşünmemiştim.o zaman bizde deneyelim soğan suyunu yarın başlıyim.offf benim kızımda bir alem anne civan perçemi arkasından maydonoz suyu şimdide soğan sunamı sardın diyor.bunları içirene kadar kırk takla atıyorum yaaa.psikolojisinide etkiliyor valla napacağımı şaşırdım tekrar doktora götürsemmiki kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…