canlarım önce menücüğümü yazımda sonra geçmiş okuyum..
sabah:1 dilim ekmek bidilm peynir,1 kızarmış yumurta,3 zeytin domates salatalık;az helva
ara:1 elma
ara 5 sarma
ara:1 kase corba
ara:1 kase aşure.midem bulandı bikaç cubuk yedim
akşam:yarım balık,1 kase çorba,6 tane pazı sarma
boşanda semerini ye hesabı oldu bu sanırım :))))
anaaaaaammmmmm:)))))))))))) kız ölym ben senin şu repliklerine
bence hoş menü hiç de öyle gelmedi banacanlarım önce menücüğümü yazımda sonra geçmiş okuyum..
sabah:1 dilim ekmek bidilm peynir,1 kızarmış yumurta,3 zeytin domates salatalık;az helva
ara 5 sarma
kızlar şimdide menümü yazıp kaçayım ben hala işlerim bitmediiii...
kahvaltı:1 parça kaşar peynir 4-5 tane kepekli grissini
ara:yok pardon var tarçın uyuyunca aşırdığım 2 kaşık dondurma
öğlen:1 kase ezogelin çorbası
ara:4 tane finger bisküi
akşam:1 tabak menemen çok az da ekmek.
kapatanım prensesim benim menümüde beğennnn hatta olmadı günün ayın yılın menüsü seççççç :)))))
prensesperi ben bireysel olarak sizin takımınızda zayıflmaya karar verdim umarım ilerleyen zamanlarda yarışmaya da katılabilirim şimdilik böyle bireysel bireysel takılayım ben
tabi aldın bizim takımın tadını beğenmedin demi oralarıseni uyanık hatun seni hadi gene iyisin hoş geldin hanııııııım
hıhhoşbulduk tatlımm yaa öle demiyelim de burda kader ortaklarım var benim durumumda olan arkadaşlar var dolayısıyla daha çok motive olacağımı düşündüm biliyosun canım bebek sahibi olmak için zayıflamak istiyorum
hıhsanki biz ne için uğraşıyoz çok darıldım hanıııım
üzülme kız şaka yaptım ama biraz ciddiyim benim zaten bi bebeğim var çok şükür .....canım yaa işte hepimiz aynı kader ortağıyız ve benim motive olabilmem için diğer çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşların paylaşımlarını okudukça daha çok motive oluyorum darılma lütfen üzülürüm
kızlar bişey söliycem ben 2 saat filan aç kalamıyorum sanki tansiyonum düşüyormuş gibi geliyor bana sürekli bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum benim günde 8-10 öğün yapmam lazım :)
üzülme kız şaka yaptım ama biraz ciddiyim benim zaten bi bebeğim var çok şükür .....
bende pco var 2. bebeği istiyoruz ve olmuyor o yüzden kilo vermek için çabalıyorum bide eşim için uğraşıyorum napalım işte ....
:26:bu konu beni aşabilir:26:bende yemek yemeyince öyle oluyom ama
öyle olduğundan hiç şüphem yok canım ben oğlumda yaşadım gördüm tam derin kuyulara düşmüştüm bebeğim olmuyor diye ki rabbim beni müjdesiyle çıkardı binlerce şükür ona ve dilerim sizlerinde yüzünüze güler....allah yardımcınız olsun allah gönlünüze göre versin inşallah ama rabbim öyle güzel zamanını ayarlıyor ki tam da olması gerektiği zamanda veriyor kalbini ferah tut
öyle olduğundan hiç şüphem yok canım ben oğlumda yaşadım gördüm tam derin kuyulara düşmüştüm bebeğim olmuyor diye ki rabbim beni müjdesiyle çıkardı binlerce şükür ona ve dilerim sizlerinde yüzünüze güler....
canlarım önce menücüğümü yazımda sonra geçmiş okuyum..
ara 5 sarma
dünkü menüm
sabah 1 haş yumurta, yarım d. tam tahıllı ekmek
ara: 1 bardak kadar kefir
öğle: ton balığı, 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 armut
akşam:8 kaşık yoğurtlu kabak, 2 mandalina, 1 dilim tam tahıllı ekmek
yaa kızlar bugun aslında çok bişey yemedim öğle yemeğimde olmadı ama ben kendimi acaip şiş hissediyorum yaaa =( hasta olmadıgım içinmi acep?
menüm..
sabah;
5i 1yerde çay
2 dilim kepekli tost ekmeği
az labne
az acı sos
su
ara;
yeşil çay
2 mandalina
ara;
1 ayran
akşam;
1 kase sebzeli tavuk çorbası
bol limonlu salata
su
bu satten sonrada yeşil çay ve su ile kapatırız günü..
bide bugün çok yürüdüm heryere yürüyerek gittim..
evet ya cok olmus ben adımı diskalifiyede görene kadar resmen hatırlamıyordum bile
kesin sınav derdine unutmusumdur ya işte diyet için insann hazır olmasıı gerekiiyoorr
kızlar bu gün ki menüm
sabah iki haşlma yumurta
z peynir 4 zeytin 1 kupa yeşil çay
ara bir mandalina
öğlen bir kase çorba beş sarma
ara
bir elma bir kaçtane çubuk k
akşam
4 balık bir dilim kepek ekmeği
kızlar ben bide küçük kaselerden yarım kase aşure yedim çok canım istedi
canım teşekkür ederim ama ben bu hafta sanırım kilo veremedim 3 kez oldu kaçamak yaptım ve spor yapamadım ve tuvalete hiç çıkamıyorum bide hamile değilsem bide üstüne kiloda veremicem offffffff çok kötü olur benim için hamile olsam değer
sabah 9.30 -
1 dilim kepek ekmeği
1kk beyaz peynir
3 zeytin
öğle 13:40
bir pitos ( içi piza gibi dısı tost )
1 ayran okulda olduum için mecbur böle oldu:S
ara
1 mandalina
akşam şuan yiyorum
nohut ve fasulyeyi suda kavurdm daha önceden pişmişlerdi yağsız tutsuz bu
1 dilm kepek ekmek
yarım bardak ayran
su : simdiye dek 1 lt yatana kdr 2 olur.
spor : 30 dk 5 dk da hızlı leslie :)
kızlar şimdide menümü yazıp kaçayım ben hala işlerim bitmediiii...
kahvaltı:1 parça kaşar peynir 4-5 tane kepekli grissini
ara:yok pardon var tarçın uyuyunca aşırdığım 2 kaşık dondurma
öğlen:1 kase ezogelin çorbası
ara:4 tane finger bisküi
akşam:1 tabak menemen çok az da ekmek.
kapatanım prensesim benim menümüde beğennnn hatta olmadı günün ayın yılın menüsü seççççç :)))))
prensesperi ben bireysel olarak sizin takımınızda zayıflmaya karar verdim umarım ilerleyen zamanlarda yarışmaya da katılabilirim şimdilik böyle bireysel bireysel takılayım ben
hoşbulduk tatlımm yaa öle demiyelim de burda kader ortaklarım var benim durumumda olan arkadaşlar var dolayısıyla daha çok motive olacağımı düşündüm biliyosun canım bebek sahibi olmak için zayıflamak istiyorum
kızlar bişey söliycem ben 2 saat filan aç kalamıyorum sanki tansiyonum düşüyormuş gibi geliyor bana sürekli bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum benim günde 8-10 öğün yapmam lazım :)
bu ne güzel bir menü öyle kıskandımmm ben çok yediğimi hissediyorum :2:
ben de yarım saat oldu uyanalı 1 kocaman bardak su içtim şimdi 15 dk leslie yapcam sonra kahvaltı ve 1 saat ders calısıp okula gidicemm 3 e o kdr okuldayım
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 kayısı çayı
ara: saat 11.30 da cıkcam evden cıkamdan 1 mandalina yerim
öğle: okulda olcam ne yicem bilmiorm gelince yazarımanca 4.5 ta evdeyim bugun yolum 2 saat sürüyor :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?