Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar şimdide menümü yazıp kaçayım ben hala işlerim bitmediiii...
kahvaltı:1 parça kaşar peynir 4-5 tane kepekli grissini
ara:yok pardon var tarçın uyuyunca aşırdığım 2 kaşık dondurma
öğlen:1 kase ezogelin çorbası
ara:4 tane finger bisküi
akşam:1 tabak menemen çok az da ekmek.

kapatanım prensesim benim menümüde beğennnn hatta olmadı günün ayın yılın menüsü seççççç :)))))

yok canım yaa o kadarda değil araları çıkarsan menün idare eder bence bak ben yılın menüsüne kendimi aday gösterdim oylarınızı bekliyorummmmm:))))))

prensesperi ben bireysel olarak sizin takımınızda zayıflmaya karar verdim umarım ilerleyen zamanlarda yarışmaya da katılabilirim şimdilik böyle bireysel bireysel takılayım ben

:)))))))))))) kız ölym ben senin şu repliklerine
anaaaaaammmmmmölme sakın bacım .....teveccühleriniz zatıalilerinizin...

bence hoş menü hiç de öyle gelmedi bana
o zaman bi çürük elma ben kalıyom yaaaaaaa benim menümü neden beğenmiyonuz
prensesperi ben bireysel olarak sizin takımınızda zayıflmaya karar verdim umarım ilerleyen zamanlarda yarışmaya da katılabilirim şimdilik böyle bireysel bireysel takılayım ben

tabi aldın bizim takımın tadını beğenmedin demi oralarıseni uyanık hatun senihadi gene iyisin hoş geldin hanııııııım

tabi aldın bizim takımın tadını beğenmedin demi oralarıseni uyanık hatun senihadi gene iyisin hoş geldin hanııııııım

hoşbulduk tatlımm yaa öle demiyelim de burda kader ortaklarım var benim durumumda olan arkadaşlar var dolayısıyla daha çok motive olacağımı düşündüm biliyosun canım bebek sahibi olmak için zayıflamak istiyorum

hıhsanki biz ne için uğraşıyoz çok darıldım hanıııım

kızlar bişey söliycem ben 2 saat filan aç kalamıyorum sanki tansiyonum düşüyormuş gibi geliyor bana sürekli bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum benim günde 8-10 öğün yapmam lazım :)

üzülme kız şaka yaptım ama biraz ciddiyim benim zaten bi bebeğim var çok şükür .....
bende pco var 2. bebeği istiyoruz ve olmuyor o yüzden kilo vermek için çabalıyorum bide eşim için uğraşıyorum napalım işte ....

kızlar bişey söliycem ben 2 saat filan aç kalamıyorum sanki tansiyonum düşüyormuş gibi geliyor bana sürekli bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum benim günde 8-10 öğün yapmam lazım :)

:26:bu konu beni aşabilir:26:bende yemek yemeyince öyle oluyom ama

allah yardımcınız olsun allah gönlünüze göre versin inşallah ama rabbim öyle güzel zamanını ayarlıyor ki tam da olması gerektiği zamanda veriyor kalbini ferah tut

allah yardımcınız olsun allah gönlünüze göre versin inşallah ama rabbim öyle güzel zamanını ayarlıyor ki tam da olması gerektiği zamanda veriyor kalbini ferah tut
öyle olduğundan hiç şüphem yok canım ben oğlumda yaşadım gördüm tam derin kuyulara düşmüştüm bebeğim olmuyor diye ki rabbim beni müjdesiyle çıkardı binlerce şükür ona ve dilerim sizlerinde yüzünüze güler....

dünkü menüm
sabah 1 haş yumurta, yarım d. tam tahıllı ekmek
ara: 1 bardak kadar kefir
öğle: ton balığı, 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 armut
akşam:8 kaşık yoğurtlu kabak, 2 mandalina, 1 dilim tam tahıllı ekmek

kankinlen aşureleri götürmüşsünüz. ondan başka da fazlalık yok zati birbirinizi tutcanız güzeller. Allahtan sevmiyom aşure böyle rahat rahat konuşuyom hahahaha

bu ne güzel bir menü öyle kıskandımmm ben çok yediğimi hissediyorum :2:

ben de yarım saat oldu uyanalı 1 kocaman bardak su içtim şimdi 15 dk leslie yapcam sonra kahvaltı ve 1 saat ders calısıp okula gidicemm 3 e o kdr okuldayım
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 kayısı çayı

ara: saat 11.30 da cıkcam evden cıkamdan 1 mandalina yerim
öğle: okulda olcam ne yicem bilmiorm gelince yazarım anca 4.5 ta evdeyim bugun yolum 2 saat sürüyor :2:

günün menüsü

canımcım sen hiç kafana takma şişmişsindir.regl öncesi hepimize oluyor

evet ya cok olmus ben adımı diskalifiyede görene kadar resmen hatırlamıyordum bile
kesin sınav derdine unutmusumdur ya işte diyet için insann hazır olmasıı gerekiiyoorr

canımcım takım demek sorumluluk demek.bizlere söz vermen lazım.hem diyeti hemde bizi bırakmayacagına dair seni çünkü diğer takımlara karşı savunmamız lazım bizi bırakıp gidersen mahcup düşeriz

şu asure ayı çıksada yoldan çıkmasak artık ya aşureyi sevmeyen nadir insan var menün güzel canım

canım sen bu hafta hiç birşey düşünme.rahat ol.kilo değilmi verilir.toparlarsın

öğlenine çözü bulmak lazım ama okuldasın birşeyde diyemiyorum.sporunu da yapmıssın

nasıl seçeyim bu menüyü günün menüsü.senle ben çok az yiyoruz.olmuyor olmuyorrrr

tamam canım tekrar hoşgeldin takıma kendini bireysel düşünme.sen bu takımın bir üyesisin.neler yaptın dün anlat hele

inşallah önce kilolar gidecek sonra bebekler gelecek

canım çok acıkıyorsan acaba şekerinde mi problem var bir baktır derim.sonra ye 8-10 ögün yap ne olacak.tabi öğünleri abartma

kahvaltın güzel canım yeme saatlerin düzensiz olur demiştim ama çokta düzensiz değil.öğlenleri saymazsak güzel gidiyorsun oda sporla eriyordur inş.yolunda baya sürüyormus.Allah kolaylık versin

günaydın takımcımmmm,
kızlar kendimi ruhen ve bedenen hiç iyi hissetmememe rağmen yinede güne iyi başlamak için uğraştım.sabah tarçın hanımla yürüyüş yapalım dedik o da bendenmi etkilendi ne ancak yarım saat oda zorla yürüyebildik.sabah sabah sitede bazı dengesizlerle karşılaştım moralimi düzeltim derken bide onlarla gerildim.sıkıntıları neymiş yılbaşı için kişi başı 10 tl dedim dj olacak bide ısınma ve ufak tefek masraflar,herkes içeceğini yiyceğini getirecek.10 tl niye alınıyormuş ben kendi kesemden ödiycem ya dj parasını sabah sabah çileden çıkardılar beni.şeytan diyor iptal et her şeyi yapmıyoruz de çık işin içinden nerde zıkkımlanırlarsa zıkımlansınlar.bide sormuşlar oteller 150 tl den başlıyomuş.yok anacım kimse için uğraşmaya değmiyor.
neyse sizi bunalttım sabah sabah zaten kocayla papazız bide üstüne sitenin sorunları çıldıracam yaaaa,neyse deyip yine konuşuyorum ben bir geçmişe bakim neler yaptınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…