dünkü menüm
sabah 1 haş yumurta, yarım d. tam tahıllı ekmek
ara: 1 bardak kadar kefir
öğle: ton balığı, 2 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 armut
akşam:8 kaşık yoğurtlu kabak, 2 mandalina, 1 dilim tam tahıllı ekmek
dünkü menüm
canımcım takım demek sorumluluk demek.bizlere söz vermen lazım.hem diyeti hemde bizi bırakmayacagına dairseni çünkü diğer takımlara karşı savunmamız lazım bizi bırakıp gidersen mahcup düşeriz
öyle bir şeyy olmicakk 27 mayısa kadar sizinleyyiimm!!!
öğlenine çözü bulmak lazım ama okuldasın birşeyde diyemiyorum.sporunu da yapmıssın
evet öğlen sıkıntı oluyor bugun öğlen sadece tost & ayran yaparım gene.. 1.30 da..
kahvaltın güzel canımyeme saatlerin düzensiz olur demiştim ama çokta düzensiz değil.öğlenleri saymazsak güzel gidiyorsun oda sporla eriyordur inş.yolunda baya sürüyormus.Allah kolaylık versin
Teşekkür ederim yol dert de allahtan son senem bitiyoor okuluum artıksimdi de 15 dk leslie yaptım 1 mil kahvaltı yapıp ders calısıpp okuluma yetişcemm
herkese ii günler diliyorummm
prenses şule kızlar günaydınnnnnnn:)))
günaydın takımcımmmm,
kızlar kendimi ruhen ve bedenen hiç iyi hissetmememe rağmen yinede güne iyi başlamak için uğraştım.sabah tarçın hanımla yürüyüş yapalım dedik o da bendenmi etkilendi ne ancak yarım saat oda zorla yürüyebildik.sabah sabah sitede bazı dengesizlerle karşılaştım moralimi düzeltim derken bide onlarla gerildim.sıkıntıları neymiş yılbaşı için kişi başı 10 tl dedim dj olacak bide ısınma ve ufak tefek masraflar,herkes içeceğini yiyceğini getirecek.10 tl niye alınıyormuş ben kendi kesemden ödiycem ya dj parasını sabah sabah çileden çıkardılar beni.şeytan diyor iptal et her şeyi yapmıyoruz de çık işin içinden nerde zıkkımlanırlarsa zıkımlansınlar.bide sormuşlar oteller 150 tl den başlıyomuş.yok anacım kimse için uğraşmaya değmiyor.
neyse sizi bunalttım sabah sabah zaten kocayla papazız bide üstüne sitenin sorunları çıldıracam yaaaa,neyse deyip yine konuşuyorum ben bir geçmişe bakim neler yaptınız.
prensesperi ben bireysel olarak sizin takımınızda zayıflmaya karar verdim umarım ilerleyen zamanlarda yarışmaya da katılabilirim şimdilik böyle bireysel bireysel takılayım ben
kızlar bişey söliycem ben 2 saat filan aç kalamıyorum sanki tansiyonum düşüyormuş gibi geliyor bana sürekli bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum benim günde 8-10 öğün yapmam lazım :)
dünkü menüm
günün menüsü
canımcım sen hiç kafana takma şişmişsindir.regl öncesi hepimize oluyor
canımcım takım demek sorumluluk demek.bizlere söz vermen lazım.hem diyeti hemde bizi bırakmayacagına dairseni çünkü diğer takımlara karşı savunmamız lazım bizi bırakıp gidersen mahcup düşeriz
şu asure ayı çıksada yoldan çıkmasak artık yaaşureyi sevmeyen nadir insan var menün güzel canım
canım sen bu hafta hiç birşey düşünme.rahat ol.kilo değilmi verilir.toparlarsın
öğlenine çözü bulmak lazım ama okuldasın birşeyde diyemiyorum.sporunu da yapmıssın
nasıl seçeyim bu menüyü günün menüsü.senle ben çok az yiyoruz.olmuyor olmuyorrrr
kaptanım prensesimmm ciddenmi az yiyoruz kızzzz yoksa bu kocaman bir şakamııııııııı
bu ne güzel bir menü öyle kıskandımmm ben çok yediğimi hissediyorum :2:
ben de yarım saat oldu uyanalı 1 kocaman bardak su içtim şimdi 15 dk leslie yapcam sonra kahvaltı ve 1 saat ders calısıp okula gidicemm 3 e o kdr okuldayım
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 kayısı çayı
ara: saat 11.30 da cıkcam evden cıkamdan 1 mandalina yerim
öğle: okulda olcam ne yicem bilmiorm gelince yazarımanca 4.5 ta evdeyim bugun yolum 2 saat sürüyor :2:
yediklerin çok değil canım tabi günün ilerleyen saatlerindede kendini kontrol edebilirsen gayet iyi devammmm
bu ne güzel bir menü öyle kıskandımmm ben çok yediğimi hissediyorum :2:
ben de yarım saat oldu uyanalı 1 kocaman bardak su içtim şimdi 15 dk leslie yapcam sonra kahvaltı ve 1 saat ders calısıp okula gidicemm 3 e o kdr okuldayım
kahvaltı : 1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 kayısı çayı
ara: saat 11.30 da cıkcam evden cıkamdan 1 mandalina yerim
öğle: okulda olcam ne yicem bilmiorm gelince yazarımanca 4.5 ta evdeyim bugun yolum 2 saat sürüyor :2:
]
öyle bir şeyy olmicakk 27 mayısa kadar sizinleyyiimm!!!
Teşekkür ederim yol dert de allahtan son senem bitiyoor okuluum artıksimdi de 15 dk leslie yaptım 1 mil kahvaltı yapıp ders calısıpp okuluma yetişcemm
herkese ii günler diliyorummm
ay kızlar diyet bana iyi gelmedi heralde. ben bu sabah kahvaltısını böyle yapmadımdı.
önceki gün yedim bunları galiba.
dün sabah: süt, yulaf ezmesi, kayısı, incir, kara üzüm karışımı yedim.
kaptanım prensesimmm ciddenmi az yiyoruz kızzzz yoksa bu kocaman bir şakamııııııııı
:
1 kerecik günün menüsü oldum ya. prenses beğenir inş.
niye okula bu kadar az gittiğini anladım canım.
prensesim kaptanım,sana bişey soracam merak ettim ben 4. takıma ne zaman girmişim nerden bulabilirim tarihini şu meşhur 6 kiloyu ne kadar zamanda vermişim bunu nasıl öğrenebilirim
ben bu menüyü çok beğendim az ve öz...dünkü menüm
sen aşureyi sevmiyosun haaaaa bu yüzden tuzun kuru ama ben bayılırım eeeeeeee o zaman nolcek bizim halimiz ama allahtan evde aşure namına bişey kalmadı bende paçayı kurtardım......kankinlen aşureleri götürmüşsünüz. ondan başka da fazlalık yok zati birbirinizi tutcanız güzeller. Allahtan sevmiyom aşure böyle rahat rahat konuşuyom hahahaha
menün gayet güzel canıminşallah kefirin faydasını görürsün
1 kerecik günün menüsü oldum ya. prenses beğenir inş.
niye okula bu kadar az gittiğini anladım canım.
mayısta mezuniyet fotolarımızı koyacagız buraya inşallah.ohh leslie de yapmıssıngüle güle git gel başarılar
teşekkür ederim kızlar.tubacım yani diyosunki doktorların kalmamış dediğine güvenme tekrarlıyor .bende artık kalmamış deyince tekrarlıycanı düşünmemiştim.o zaman bizde deneyelim soğan suyunu yarın başlıyim.offf benim kızımda bir alem anne civan perçemi arkasından maydonoz suyu şimdide soğan sunamı sardın diyor.bunları içirene kadar kırk takla atıyorum yaaa.psikolojisinide etkiliyor valla napacağımı şaşırdım tekrar doktora götürsemmiki kızlar....
sağol bugünkü de güzel olur inş.duygucum beni çatlatıyor ayol.olsun canım buda güzel olmus
menünü begendim tabiki canım
3 e kadar böyle gider. 2 - 2,5 yaş arası daha beter geçiyor.Derlerdi de inanmazdım, ayaklandığında göreceğiz seni diye:)
Gözümün içine baka bakaaa mutfak masası örtüsünü çekti, çorba tabağı bi tarafa, sütü peyniri bi tarafa:)) Resmen oturup ağladım.Birşeyi kırınca bi de bana bakarak alkışlıyor sıpa:) Gel de delirme:)
Ama rejimime çok faydası oldu,istesem bu kadar hareket edemezdim:)
,
Kızlar bu arada size birşey soracağım; kabak almıştım geçenlerde, biz pek kabak yemiyoruz maalesef fakat diyette bol sebzeye dikkat ediyorum, kabak için bana yaptığınız ve lezzetli bulduğunuz birşey önerir misiniz? Yanında yoğurtla öğün yapabileceğim şekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?