Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay kızlar diyet bana iyi gelmedi heralde. ben bu sabah kahvaltısını böyle yapmadımdı.
önceki gün yedim bunları galiba.
dün sabah: süt, yulaf ezmesi, kayısı, incir, kara üzüm karışımı yedim.

menün gayet güzel canım inşallah kefirin faydasını görürsün

günaydın canım.insanlar ne kadar garip ya.10 tl neki.kaç gündür ugraşıyorsun 10 tl nin lafını ediyorlar.ben de bugun çok halsizim uyusugum üşüyorum :44: neden sıkılalım canım burda hayatı paylaşıyoruz.gel yaz rahatlarsın

prensesperi ben bireysel olarak sizin takımınızda zayıflmaya karar verdim umarım ilerleyen zamanlarda yarışmaya da katılabilirim şimdilik böyle bireysel bireysel takılayım ben

takıl canım takıl da benim gibi 1 ileri 2 geri yapma aylardır nerdeyse yerimde sayıyorum ama en azından mutlu olduğum bir olay vücudumda dengeler değişti yağ oranım azaldı kas arttı ve arık obezite sınırını inmişim kızlar ben artık sadece şişkoyummmmmm:)))

kızlar bişey söliycem ben 2 saat filan aç kalamıyorum sanki tansiyonum düşüyormuş gibi geliyor bana sürekli bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum benim günde 8-10 öğün yapmam lazım :)

bence sen şeker yüklemesi yaptır insülin direnci olabilir .

süper süper süperrrrrr 10 numaraaaaa

günün menüsü

canımcım sen hiç kafana takma şişmişsindir.regl öncesi hepimize oluyor

ayyy yine kıskandım yaaa benim menüm hiçmi günün menüsü olmıycakkkkkk

1 kerecik günün menüsü oldum ya. prenses beğenir inş.
niye okula bu kadar az gittiğini anladım canım.

mayısta mezuniyet fotolarımızı koyacagız buraya inşallah.ohh leslie de yapmıssın güle güle git gel başarılar

prensesim kaptanım,sana bişey soracam merak ettim ben 4. takıma ne zaman girmişim nerden bulabilirim tarihini şu meşhur 6 kiloyu ne kadar zamanda vermişim bunu nasıl öğrenebilirim

olsun canım buda güzel olmus

kaptanım prensesimmm ciddenmi az yiyoruz kızzzz yoksa bu kocaman bir şakamııııııııı
:

kız ne şakası cidden çok az yiyoruz.çok hatalıyız aslında.

haftanın 3 günü yumurta yemeliyiz.düzenli kahvaltı şart
ara öğünlerde meyve
öğle ve akşamları sebze baklagil et yememiz lazım.

ama senle ben bisküvi vb ne bulursak onlardan az az yiyoruz.ben eskiden saatli yerdim ara öğün ana öğün saatlerim belli olurdu

1 kerecik günün menüsü oldum ya. prenses beğenir inş.
niye okula bu kadar az gittiğini anladım canım.

menünü begendim tabiki canım

prensesim kaptanım,sana bişey soracam merak ettim ben 4. takıma ne zaman girmişim nerden bulabilirim tarihini şu meşhur 6 kiloyu ne kadar zamanda vermişim bunu nasıl öğrenebilirim

canımcım sonuç listelerine bakman lazım

ben bu menüyü çok beğendim az ve öz...
kankinlen aşureleri götürmüşsünüz. ondan başka da fazlalık yok zati birbirinizi tutcanız güzeller. Allahtan sevmiyom aşure böyle rahat rahat konuşuyom hahahaha
sen aşureyi sevmiyosun haaaaa bu yüzden tuzun kuru ama ben bayılırım eeeeeeee o zaman nolcek bizim halimiz ama allahtan evde aşure namına bişey kalmadı bende paçayı kurtardım......

kızlar hepinize günaydın mersa abla boş yere kafana takma insan oğlu işte nankör olabiliyo....
bende herüfümlen papaz oldum durduk yere sinir stres bi milyon oldum .....neyse.......
drosofila senin menüne yorum yapmadın akşam tam menüne yaparım .......

ay çıkmadan sunu da yaziim ojemin kurumasını beklerken

kayısı çayı anında etki veriyoor yaa kahvaltıda içtim kahvaltım bitmeden wc deydim

mersa abla aynı benim annem de senin gibi bana çok üzülürdü ve kimswn nw duyarsa bana içirirdi ben artık bu hastalığı inceleye inceleye kimyasını biraz çözdüm sanırım soğan suyu gerçekden iyi geliyor ve özellilede ilerlememiş pco da çok faydası oluyor incirde yumurta çatlamasında yani yumurtaların atılımında ben civan perçemine yeni başlamıştım hayır tohumu ile birlikde bu ay gebelik beklediğim için daha etkisini bilemiyorum çok bide bu hastalığı yenme demeyimde bastırmanın en güzel yolu bu çok çok zor biliyorum ama kilo almamak ve hareketli bir yaşam bu hastalık kiloyu ve hareketsiz insanı çok seviyor ve insanı aynı zamanda kiloya ve hareketsizliğe itiyor bir kısır döngü sinirli yapıyor ve ilerde şeker hastası yapıyor benim gibi

olsun canım buda güzel olmus

menünü begendim tabiki canım
sağol bugünkü de güzel olur inş.duygucum beni çatlatıyor ayol.

3 e kadar böyle gider. 2 - 2,5 yaş arası daha beter geçiyor.

bu soruyu bekliyordum. dün yaptığım kabak yemeğini anlatayım. salata aslında.

kabağı rendeliyorsun. tavada suyunu çektiriyorsun. hatta tamamen de çektirmene gerek yok biraz pişsin işte.
üzerine sarımsaklı yoğurt koyuyorsun.
ceviz ve dereotu ekledin mi süper bişi oluyor. hepinize tavsiyedir.

günaydın kızlar nasılsınız ben iki gündür güne hiç iyi başlamıyorum neden bilmiyorum ama çok uyuşuk uykum var ama uyuyamaz haldeyim birazdan okula gitcem ama 35 tane canavrın karşısında bu bitkin halimle ne yapacağım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…