ay çıkmadan sunu da yaziim ojemin kurumasını beklerken
kayısı çayı anında etki veriyoor yaa kahvaltıda içtim kahvaltım bitmeden wc deydim
günaydınn geç oldu çünkü sayfalar arasında kafam dönüyo valla. dün yokkene çok yazılmış oraları karıştırıyom bi yandan.prenses şule kızlar günaydınnnnnnn:)))
günaydın kızlar nasılsınız ben iki gündür güne hiç iyi başlamıyorum neden bilmiyorum ama çok uyuşuk uykum var ama uyuyamaz haldeyim birazdan okula gitcem ama 35 tane canavrın karşısında bu bitkin halimle ne yapacağım bilemiyorum
kabağı rendeliyorsun. tavada suyunu çektiriyorsun. hatta tamamen de çektirmene gerek yok biraz pişsin işte.
üzerine sarımsaklı yoğurt koyuyorsun.
ceviz ve dereotu ekledin mi süper bişi oluyor. hepinize tavsiyedir.
günaydın kızlar nasılsınız ben iki gündür güne hiç iyi başlamıyorum neden bilmiyorum ama çok uyuşuk uykum var ama uyuyamaz haldeyim birazdan okula gitcem ama 35 tane canavrın karşısında bu bitkin halimle ne yapacağım bilemiyorum
tubişim duydun mu. dünkü menüme de bi bak derim.
armut, kefir, kabak, yulaf , incir , kayısı , kara üzüm hepsini tükettim iyi geldi bana.
günaydınn geç oldu çünkü sayfalar arasında kafam dönüyo valla. dün yokkene çok yazılmış oraları karıştırıyom bi yandan.
.
hangisi yaradı acaba :44:
tamam canım tekrar hoşgeldin takımakendini bireysel düşünme.sen bu takımın bir üyesisin.neler yaptın dün anlat hele
inşallah önce kilolar gidecek sonra bebekler gelecek
canım çok acıkıyorsan acaba şekerinde mi problem var bir baktır derim.sonra ye 8-10 ögün yap ne olacak.tabi öğünleri abartma
günaydın canım tekrar aranıza aldığınız için teşekkkür ederim dün neler yaptım sabah kahvaltı menümü yazmıştım zaten
öğle yemeği:
-1 bardak ayran
-1 dilim denge lıght ekmek
-3 tane zeytin
biliyorum az oldu ama dün ev işlerine koyuldum pek oturup yemek yeme fırsatım olmadı çok işim vardı
ara öğün(16:00)
-1 tane yeşil elma
akşam menüm:
1 tabak yağsız makarna
-yarım kase puding :26:
ara öğün(20:00)
-1 tane yeşil elma
-1 tane portakalbu kadar canım........
puding mi,ara öğün mü. olmazgünaydın canım tekrar aranıza aldığınız için teşekkkür ederim dün neler yaptım sabah kahvaltı menümü yazmıştım zaten
öğle yemeği:
-1 bardak ayran
-1 dilim denge lıght ekmek
-3 tane zeytin
biliyorum az oldu ama dün ev işlerine koyuldum pek oturup yemek yeme fırsatım olmadı çok işim vardı
ara öğün(16:00)
-1 tane yeşil elma
akşam menüm:
1 tabak yağsız makarna
-yarım kase puding :26:
ara öğün(20:00)
-1 tane yeşil elma
-1 tane portakalbu kadar canım........
puding mi,ara öğün mü. olmaz
olur da gündüz arası olur. haftada bir olur.
puding mi,ara öğün mü. olmaz
olur da gündüz arası olur. haftada bir olur.
menün güzel canım.yürüyüşünü de yaptın mı?benim evden bilgisayar gidince lesliemi yapamadım bu hafta.cd ye çekecekti onlarıda getirmedi daha.bu hafta pek giden birşey yok sanırım.ben kendimde artık emin oldum ne kadar az yersem yiyeyim.sporsuz gitmiyor bu kg lar :44:
sporsuz olmuyo. sağolsun leslie. onla 300-400 kalori yakmasam günde bu hızla gider miydi kilolarım.
2 hafta 1 kg. belki.
ben buraya geleli tam 1 ay oldu. 5 kg. gitti. çok sağolun. yarın da yüzümüz güler inş takımcak.
menün güzel canım.yürüyüşünü de yaptın mı?benim evden bilgisayar gidince lesliemi yapamadım bu hafta.cd ye çekecekti onlarıda getirmedi daha.bu hafta pek giden birşey yok sanırım.ben kendimde artık emin oldum ne kadar az yersem yiyeyim.sporsuz gitmiyor bu kg lar :44:
mersa,ben,tugba,zeynep,sule blue,duygu,alda toplamda 8 kişiyiz.
denemede dilara ve model var
1 kişilik yeride minnoş için tutuyorum.
bu durumda sadakat canım takımda yer varmıs.neden hep 12 kişi kalmıs aklımda bilmiyorum
sadakat deneme süresine girdin.haftaya listeye alabilirim seni
sporsuz olmuyo. sağolsun leslie. onla 300-400 kalori yakmasam günde bu hızla gider miydi kilolarım.
2 hafta 1 kg. belki.
ben buraya geleli tam 1 ay oldu. 5 kg. gitti. çok sağolun. yarın da yüzümüz güler inş takımcak.
yapmaz olurmuyum prensesim acayip ter atıyorum kara yağlarım eri eri bitmez gibi görünüyo offffff çok birikmiş
-2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
-1 BARDAK TEK ŞEKERLİ ÇAY
-1 TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA
-DOMATES,SALATALIK
Ben kahvaltıdan önce yapıyorum yürüyüşümü doğru mu yanlış mı kahvaltıdan bir saat sonra mı yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?