Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay çıkmadan sunu da yaziim ojemin kurumasını beklerken

kayısı çayı anında etki veriyoor yaa kahvaltıda içtim kahvaltım bitmeden wc deydim

tubişim duydun mu. dünkü menüme de bi bak derim.
armut, kefir, kabak, yulaf , incir , kayısı , kara üzüm hepsini tükettim iyi geldi bana.

prenses şule kızlar günaydınnnnnnn:)))
günaydınn geç oldu çünkü sayfalar arasında kafam dönüyo valla. dün yokkene çok yazılmış oraları karıştırıyom bi yandan.

canım kafayı taktığın için mi uyuyamıyon yoksa. gel bura yaz babam yaz.

bu süper bir tarifmiş teşekkürler canım

inşallah günün geri kalanında toparlarsın canım.havalardan mı nedir.herkes uyuşuk

tubişim duydun mu. dünkü menüme de bi bak derim.
armut, kefir, kabak, yulaf , incir , kayısı , kara üzüm hepsini tükettim iyi geldi bana.

hangisi yaradı acaba :44:

günaydınn geç oldu çünkü sayfalar arasında kafam dönüyo valla. dün yokkene çok yazılmış oraları karıştırıyom bi yandan.
.

canım yetişebildiğin kadarını oku yeter

günaydın canım tekrar aranıza aldığınız için teşekkkür ederim dün neler yaptım sabah kahvaltı menümü yazmıştım zaten
öğle yemeği:
-1 bardak ayran
-1 dilim denge lıght ekmek
-3 tane zeytin
biliyorum az oldu ama dün ev işlerine koyuldum pek oturup yemek yeme fırsatım olmadı çok işim vardı
ara öğün(16:00)
-1 tane yeşil elma
akşam menüm:
1 tabak yağsız makarna
-yarım kase puding :26:
ara öğün(20:00)
-1 tane yeşil elma
-1 tane portakal
bu kadar canım........

menün güzel canım.yürüyüşünü de yaptın mı?benim evden bilgisayar gidince lesliemi yapamadım bu hafta.cd ye çekecekti onlarıda getirmedi daha.bu hafta pek giden birşey yok sanırım.ben kendimde artık emin oldum ne kadar az yersem yiyeyim.sporsuz gitmiyor bu kg lar :44:

puding mi,ara öğün mü. olmaz
olur da gündüz arası olur. haftada bir olur.

mersa,ben,tugba,zeynep,sule blue,duygu,alda toplamda 8 kişiyiz.

denemede dilara ve model var

1 kişilik yeride minnoş için tutuyorum.

bu durumda sadakat canım takımda yer varmıs.neden hep 12 kişi kalmıs aklımda bilmiyorum

sadakat deneme süresine girdin.haftaya listeye alabilirim seni

sporsuz olmuyo. sağolsun leslie. onla 300-400 kalori yakmasam günde bu hızla gider miydi kilolarım.
2 hafta 1 kg. belki.
ben buraya geleli tam 1 ay oldu. 5 kg. gitti. çok sağolun. yarın da yüzümüz güler inş takımcak.

yürüyüş gerçekten harika bişey daha doğrusu spor yapmak muhteşem endorfin salgılıyo insan yumuşacık pamuk gibi oluyo

yapmaz olurmuyum prensesim acayip ter atıyorum kara yağlarım eri eri bitmez gibi görünüyo offffff çok birikmiş

bu şişmanlık GENETİK KADER değilmiş aman benim ailem de şişman sülaleden geliyo diye bişey var ama zayıf olmak mümkün ve onu korumak mümkün diyor tv de bi dr.ben hep öyle dedim hep bunca zaman beni ailemde kilolu ben hep böyle kalıcam diye karamsarlığa kapılıyodum çok yanlış yapıyomuşum meğer

-2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
-1 BARDAK TEK ŞEKERLİ ÇAY
-1 TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA
-DOMATES,SALATALIK
Ben kahvaltıdan önce yapıyorum yürüyüşümü doğru mu yanlış mı kahvaltıdan bir saat sonra mı yapmalıyım?

yaşasııııııııııııınnnnnnnn umarım girerim listeyeeeeee

allah allah kimle konuştuysam aynı şeylerden muzdaripler ben de 15 gündür uyuyamıyorum artık geceleri bi kitap bitirir oldum yoksa uykum gelmiyo allah kolaylık versin çünkü öğretmensiniz umarım kısa sürer bu süreç..

canım senin başarın bu maşallah valla kilolarından bir an önce kurtulacaksın.mezun edeceğiz seni inşallah benim cd im gelince bende devam edeceğim.evim kalbim ıssız kaldı.annemde gelse çok zor geçiyor şu günlerim ama yine toparlayacağım

yapmaz olurmuyum prensesim acayip ter atıyorum kara yağlarım eri eri bitmez gibi görünüyo offffff çok birikmiş

o terle birlikte kg larda gidecek

canım sabah kalk yürüyüşünü yap sonrasındada kahvaltını yap.ben olsa yeşil çayımı içer oyle yaparım.yag yakımına yardımı çok belki yürüken artı olur sana.

bugunun menüsünü yarın yaz olurmu canım.toplu bir liste olsun.altına şu kadar yürüdüm diye ekle.daha kolay takibini yaparız menülerinin ve inşallah listeye girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…