şişmanlık genetik değil ama nerden kilo alıp vereceğin genetik bence. ben hep tüm vücuttan kilo alır verirdim. doğum sonrası annem, teyzem gibi göbüşten alıp vermeye başladımbu şişmanlık GENETİK KADER değilmiş aman benim ailem de şişman sülaleden geliyo diye bişey var ama zayıf olmak mümkün ve onu korumak mümkün diyor tv de bi dr.ben hep öyle dedim hep bunca zaman beni ailemde kilolu ben hep böyle kalıcam diye karamsarlığa kapılıyodum çok yanlış yapıyomuşum meğer
şekerli çay istemiyoz. yeşil çaya başla. insan alışıyo, aramaya başlıyo bir süre sonra. ben alıştım valla. tabii şekersizine.-2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
-1 BARDAK TEK ŞEKERLİ ÇAY
-1 TANE HAŞLANMIŞ YUMURTA
-DOMATES,SALATALIK
Ben kahvaltıdan önce yapıyorum yürüyüşümü doğru mu yanlış mı kahvaltıdan bir saat sonra mı yapmalıyım?
hadi yine iyisin iyisinyaşasııııııııııııınnnnnnnnumarım girerim listeyeeeeee
canım senin başarın bu maşallah vallakilolarından bir an önce kurtulacaksın.mezun edeceğiz seni inşallah benim cd im gelince bende devam edeceğim.evim kalbim ıssız kaldı.annemde gelse çok zor geçiyor şu günlerim ama yine toparlayacağım
inş. hepimiz sırasıynan mezun oluruz. o masajımı görmedin belki. ya da sen cevap yazdın ben kaçırdım.
202. etapları görünce canım sıkıldı. git gel oluyor insanlar.o %10 a girmeyi başarmak lazım demek.
ben dün yazmadım ama yaptım sporumu. bu akşam da devam.
tabiki de toparlayacaksın canımcım.
şişmanlık genetik değil ama nerden kilo alıp vereceğin genetik bence. ben hep tüm vücuttan kilo alır verirdim. doğum sonrası annem, teyzem gibi göbüşten alıp vermeye başladım
şekerli çay istemiyoz. yeşil çaya başla. insan alışıyo, aramaya başlıyo bir süre sonra. ben alıştım valla. tabii şekersizine.
hadi yine iyisin iyisin
günaydın takımcımmmm,
kızlar kendimi ruhen ve bedenen hiç iyi hissetmememe rağmen yinede güne iyi başlamak için uğraştım.sabah tarçın hanımla yürüyüş yapalım dedik o da bendenmi etkilendi ne ancak yarım saat oda zorla yürüyebildik.sabah sabah sitede bazı dengesizlerle karşılaştım moralimi düzeltim derken bide onlarla gerildim.sıkıntıları neymiş yılbaşı için kişi başı 10 tl dedim dj olacak bide ısınma ve ufak tefek masraflar,herkes içeceğini yiyceğini getirecek.10 tl niye alınıyormuş ben kendi kesemden ödiycem ya dj parasını sabah sabah çileden çıkardılar beni.şeytan diyor iptal et her şeyi yapmıyoruz de çık işin içinden nerde zıkkımlanırlarsa zıkımlansınlar.bide sormuşlar oteller 150 tl den başlıyomuş.yok anacım kimse için uğraşmaya değmiyor.
neyse sizi bunalttım sabah sabah zaten kocayla papazız bide üstüne sitenin sorunları çıldıracam yaaaa,neyse deyip yine konuşuyorum ben bir geçmişe bakim neler yaptınız.
kızlar hepinize günaydın mersa abla boş yere kafana takma insan oğlu işte nankör olabiliyo....
bende herüfümlen papaz oldum durduk yere sinir stres bi milyon oldum .....neyse.......
drosofila senin menüne yorum yapmadın akşam tam menüne yaparım .......
10 lirayı düşünen adamı ne takıyorsun akafana allahaşkına..İnsan ancak değer verdiği insana sinirlenir derler ya, içinde kendisinden bunu beklemediğin biri olmalıki bu kadar kızmışsın, boşver gitsin, 1 dakikakmız bile psikolojik sorunlarını bizim üzerimizde gidermeye çalışan insanlara fazla..Tarçın'a söyle bi daha gördüğünüzde ısırsın onları:)
Bu arada papaz biiiiir:)
Hah papaz ikiiiiii:) Bi de bizim evde var, etti 3:))))) Vatikan'dan çok bizim sayfada papaz var maşallah:)
Umut paşa nihayet normal hayata döndü, bizim ev ve ben de tabii:) Allah'ım ne kadar mutluyum, geride kalan 5 günde dünyanın kilosunu verdim stresten, haftabaşı aldığım eşofmanın beli tamdı bugün düşüyordu, ben de plaj sapıkları gibi başka bi eşofmanın ipini bağladım geçici olarak, akşama oturup dikeceğim:)))))))))))
Yürüyüş yapamıyorum ya ben, koşu bandı aldık bugün bana:) Eşimi ikna etmem çok zor oldu ama ben maaşımdan ödeyeceğim deyince birşey diyemedi tabii:) gelir gelmez 20 dakika yürüdüm bile, eh artık haftaya cuma 17 kilo veririm ben bu gazla:)))
Yarın sabahtan itibaren eski düzen ve sıklıkla buradayım, bu hafta için tekrar özür diliyorum.
Yarın inşallah yine birinciyis:)
Cumartesi programım çok yoğun kızlar, kilo veriyorum ya ki 2 haftada bir beden farkettim, cumartesi saçlarımı kestireceğim, ayak sağlığı merkezine gideceğim, gülme çizgilerime dolgu yaptıracağım, dişçiye gidip dişlerimi temizleteceğim eve hafif tombul da olsa cleopatra gibi döneceğim:)))) Bütün o saçmasapan baticon kokulu günlerden sonra hakettim valla:)
Bir maaşım gidecek ama amaaaan canımdan kıymetli mi:)Köşeden dönüp geldim madem hayata, canımın kıymetini bileceğim, bizim kızgın papaza cumartesi takvimimi okuyunca bık bık bık dedi kaldı, dedim Allahuekber aha gidiyor adam ama neyse yeniden homudanınca rahatladım:)
Sözün özü kilo vermek konusunda acayip motiveyim, bahardan önce bitecek bu iş kesiiin:)
Tabii gülersin sen, gül gül:)))))))
tüm konularıı okumadan önceee :18:
daha eve yeni girdim kahvaltımdan beri hiçbişi yiyemedim yaaa :2:
simdi tavuk göğsü aldım kendime kırmızı biber ve soğanla onu pişircem cok az zeytinyagında yanında bi dilim kepek ekmek ve kefir ayran iyimidirr gelicem bi saatteee
benim papaz baş papazdı ama artık hayatımda papaz mapaz kalmadı bildiğiniz gibi
:))))))))))))canımsın sen. Merak etme bizim gibi sevimli tiplerin hayatında papaz kontenjanı vardır hep, biri gelir yine bir gün:))
Prenseslerden olman lazım, köşkten gelip evlenmişsin gibi davranır,ev temizliğinden anlamaz anlasa da yapmaz, yemek kokusuna bile dayanamaz, veinde kabuklu yumurta yenmez biri ol bak nasıl bir kedicik geliyor buluyor seni:)) Allah çekeceği çekeceğe veriyor işte:)
Sen her zaman gül e mi:)
saat daha 5 canım iyi menü hatta süperkepekli bisküvi falan alsan arada yesen zor olmuyor.taa öğlen çıktın sen evden :44:
:))))))))))))canımsın sen. Merak etme bizim gibi sevimli tiplerin hayatında papaz kontenjanı vardır hep, biri gelir yine bir gün:))
Prenseslerden olman lazım, köşkten gelip evlenmişsin gibi davranır,ev temizliğinden anlamaz anlasa da yapmaz, yemek kokusuna bile dayanamaz, veinde kabuklu yumurta yenmez biri ol bak nasıl bir kedicik geliyor buluyor seni:)) Allah çekeceği çekeceğe veriyor işte:)
Sen her zaman gül e mi:)
Umut paşa nihayet normal hayata döndü, bizim ev ve ben de tabii:) Allah'ım ne kadar mutluyum, geride kalan 5 günde dünyanın kilosunu verdim stresten, haftabaşı aldığım eşofmanın beli tamdı bugün düşüyordu, ben de plaj sapıkları gibi başka bi eşofmanın ipini bağladım geçici olarak, akşama oturup dikeceğim:)))))))))))
Yürüyüş yapamıyorum ya ben, koşu bandı aldık bugün bana:) Eşimi ikna etmem çok zor oldu ama ben maaşımdan ödeyeceğim deyince birşey diyemedi tabii:) gelir gelmez 20 dakika yürüdüm bile, eh artık haftaya cuma 17 kilo veririm ben bu gazla:)))
Yarın sabahtan itibaren eski düzen ve sıklıkla buradayım, bu hafta için tekrar özür diliyorum.
Yarın inşallah yine birinciyis:)
Cumartesi programım çok yoğun kızlar, kilo veriyorum ya ki 2 haftada bir beden farkettim, cumartesi saçlarımı kestireceğim, ayak sağlığı merkezine gideceğim, gülme çizgilerime dolgu yaptıracağım, dişçiye gidip dişlerimi temizleteceğim eve hafif tombul da olsa cleopatra gibi döneceğim:)))) Bütün o saçmasapan baticon kokulu günlerden sonra hakettim valla:)
Bir maaşım gidecek ama amaaaan canımdan kıymetli mi:)Köşeden dönüp geldim madem hayata, canımın kıymetini bileceğim, bizim kızgın papaza cumartesi takvimimi okuyunca bık bık bık dedi kaldı, dedim Allahuekber aha gidiyor adam ama neyse yeniden homudanınca rahatladım:)
Sözün özü kilo vermek konusunda acayip motiveyim, bahardan önce bitecek bu iş kesiiin:)
ayy abla tamda dediğin gibi oluyor ona şaşırıyorum.çevreme bakıyorum.ne hatunlarda ne eşler var.
eşim hergün farklı yemek isterdi.sadece 1 akşamda bitecek yemekler yapar koyardım önüne.çalışınca işe gitmeden sabah erkenden kalkar ona öğlen için kahvaltılık hazırlardım.dışarda yiyemiyor diye.sadece kahvaltı boş oluyormus yemezdi.börek poğaça vb.yada omlet vs tava yapar bırakırdım.bazen tenezül edip eve gelip yemezdi bileözü sözü bir oldum sonuç bu işte amannn boşverdim artık.sizin papazlar yeter benimkiyle ugraşmaya değmez artık
bilememm. tek tek deneme yöntemini de uygulamak lazım aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?