Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şişmanlık genetik değil ama nerden kilo alıp vereceğin genetik bence. ben hep tüm vücuttan kilo alır verirdim. doğum sonrası annem, teyzem gibi göbüşten alıp vermeye başladım
şekerli çay istemiyoz. yeşil çaya başla. insan alışıyo, aramaya başlıyo bir süre sonra. ben alıştım valla. tabii şekersizine.
yaşasııııııııııııınnnnnnnn umarım girerim listeyeeeeee
hadi yine iyisin iyisin

ben alıştım yeşilçaya artık yeşil çaysız yapamıyorum

okumamısım mesajını bende o yüzde onluk kısımda yer almak istiyorum artık.önce kilo vermeyi sonra da başarmayı istiyorum

10 lirayı düşünen adamı ne takıyorsun akafana allahaşkına..İnsan ancak değer verdiği insana sinirlenir derler ya, içinde kendisinden bunu beklemediğin biri olmalıki bu kadar kızmışsın, boşver gitsin, 1 dakikakmız bile psikolojik sorunlarını bizim üzerimizde gidermeye çalışan insanlara fazla..Tarçın'a söyle bi daha gördüğünüzde ısırsın onları:)
Bu arada papaz biiiiir:)

Hah papaz ikiiiiii:) Bi de bizim evde var, etti 3:))))) Vatikan'dan çok bizim sayfada papaz var maşallah:)

Umut paşa nihayet normal hayata döndü, bizim ev ve ben de tabii:) Allah'ım ne kadar mutluyum, geride kalan 5 günde dünyanın kilosunu verdim stresten, haftabaşı aldığım eşofmanın beli tamdı bugün düşüyordu, ben de plaj sapıkları gibi başka bi eşofmanın ipini bağladım geçici olarak, akşama oturup dikeceğim:)))))))))))
Yürüyüş yapamıyorum ya ben, koşu bandı aldık bugün bana:) Eşimi ikna etmem çok zor oldu ama ben maaşımdan ödeyeceğim deyince birşey diyemedi tabii:) gelir gelmez 20 dakika yürüdüm bile, eh artık haftaya cuma 17 kilo veririm ben bu gazla:)))
Yarın sabahtan itibaren eski düzen ve sıklıkla buradayım, bu hafta için tekrar özür diliyorum.
Yarın inşallah yine birinciyis:)

Cumartesi programım çok yoğun kızlar, kilo veriyorum ya ki 2 haftada bir beden farkettim, cumartesi saçlarımı kestireceğim, ayak sağlığı merkezine gideceğim, gülme çizgilerime dolgu yaptıracağım, dişçiye gidip dişlerimi temizleteceğim eve hafif tombul da olsa cleopatra gibi döneceğim:)))) Bütün o saçmasapan baticon kokulu günlerden sonra hakettim valla:)
Bir maaşım gidecek ama amaaaan canımdan kıymetli mi:)Köşeden dönüp geldim madem hayata, canımın kıymetini bileceğim, bizim kızgın papaza cumartesi takvimimi okuyunca bık bık bık dedi kaldı, dedim Allahuekber aha gidiyor adam ama neyse yeniden homudanınca rahatladım:)

Sözün özü kilo vermek konusunda acayip motiveyim, bahardan önce bitecek bu iş kesiiin:)

Duygucuk senin konun aklımda, telefonla da konuştuk ama yarın akşam dayısı Umut'un son kontrolünü yapmaya gelecek, geline detaylı şekilde soracak, sana lazım olacak ne var ne yok öğreneceğim, aklımda yani güzel kardeşim....

ablacıgım umudun iyileşmesine çok sevindim.inşallah bünyesi bir an önce kuvvetlenir
yürüyüş bandına çok sevindim.hergün düzenli yürüyenler sağlıklı kalıcı ve cabuk kilo veriyor güle güle kullan
umudun stresinden kilo vermişsin bu kötü ama vermiş olman harika
bencede bir kere geliyorsun dünyaya git yaptır ablacıgım kg larıda ver ohhh harikasın harika

nerden bulursun bu lafları öldürdün beni ya

tüm konularıı okumadan önceee :18:
daha eve yeni girdim kahvaltımdan beri hiçbişi yiyemedim yaaa :2:
simdi tavuk göğsü aldım kendime kırmızı biber ve soğanla onu pişircem cok az zeytinyagında yanında bi dilim kepek ekmek ve kefir ayran iyimidirr gelicem bi saatteee

saat daha 5 canım iyi menü hatta süper kepekli bisküvi falan alsan arada yesen zor olmuyor.taa öğlen çıktın sen evden :44:

benim papaz baş papazdı ama artık hayatımda papaz mapaz kalmadı bildiğiniz gibi

:))))))))))))canımsın sen. Merak etme bizim gibi sevimli tiplerin hayatında papaz kontenjanı vardır hep, biri gelir yine bir gün:))
Prenseslerden olman lazım, köşkten gelip evlenmişsin gibi davranır,ev temizliğinden anlamaz anlasa da yapmaz, yemek kokusuna bile dayanamaz, veinde kabuklu yumurta yenmez biri ol bak nasıl bir kedicik geliyor buluyor seni:)) Allah çekeceği çekeceğe veriyor işte:)

Sen her zaman gül e mi:)

ayy abla tamda dediğin gibi oluyor ona şaşırıyorum.çevreme bakıyorum.ne hatunlarda ne eşler var.

eşim hergün farklı yemek isterdi.sadece 1 akşamda bitecek yemekler yapar koyardım önüne.çalışınca işe gitmeden sabah erkenden kalkar ona öğlen için kahvaltılık hazırlardım.dışarda yiyemiyor diye.sadece kahvaltı boş oluyormus yemezdi.börek poğaça vb.yada omlet vs tava yapar bırakırdım.bazen tenezül edip eve gelip yemezdi bile özü sözü bir oldum sonuç bu işte amannn boşverdim artık.sizin papazlar yeter benimkiyle ugraşmaya değmez artık

Son düzenleme:
**4.takım 235. ETAP **

mersa(80,1
PrensesPeri(81,0
tugba8424(100,5
zeynepece2009 (77,7
suleoz(66,9
BLUEmoon2009(67,5
duyguyildiray( 80,0
alda(82,6

4.Takim ortalaması:

blue seni sabah erkenden bekliyorum

sadakatt ve dilara canlarım sizi haftaya listeye dahil edeceğim

modell sen nerdesin kayboldun

minnoşta net alınca gelecek tam 12 kişi olacagız ne güzel

saat daha 5 canım iyi menü hatta süper kepekli bisküvi falan alsan arada yesen zor olmuyor.taa öğlen çıktın sen evden :44:

yedim bi tabak yemeğimi tatsız tutsuz yarım dilim kepek ekmeğiyle birlikte hiç doymadm ama napalım aksam meyve yerim :) kefiri de içmedim cok cirkin hiç sevmedim

eet sabah 10dan beri yediğim ilk şeydi ya okul dğeil yol yoruyor beni 1.5 saat gidiş 2 saat dönüş sürüyor

selam kızlr herkese iyi aksamalr..

prensesim gelemedm canım kusura bakma ..özel mesajım olmadığından mecburen burdan yazıcm hastayım sekercim acık acık yazmıyayım ama bu hafta listeye girebileceğimi hiç zannetmiyorum cok üzgünm inş haftaya kadar toparlanıcm kızma bana balım tamam mı ..

kk ya bile giricek halim yoktu sürekli basım dönüor ve midem bulanıyr buna rahmen 3 saatte bir yemek yemem gerekiyor bu sartlarda bana ii gelecek tek sey yemek yemek çünkü dr um sakın ac kalma demişti basım döndüğünden sporda yapamıyorum bi kac güne gecer inş .. şimdi yemek yedim yine yatıcm midem o kadar kötü ki ağlıcm nrdeyse.. canım benim affet beni kendimi azıcık ii hissedeyim kaldığım yerden burdayım cok öptüm seni...

seviyorum siziii

valla süpersin abla senin yazılarını okumak çok büyük zevk ne kadar yaşanmışlık va yazılarında ince espiriler sen ne iş yapıyorsun bakalım

oğlunun iyileşmesine çok sevindim abla inş gider bi daha hiç gelmez hastalılar süpersin sen seni okurken ben burda gaza geliyorum

prenses bizim orda bir kaba tabir var s.ç.n yaranır diye erkeklere fazla iyi davaranmayacaksın yoksa kendilerini dünyanın merkesinde sanarlar ve sonra seni beğenmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…