Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sanki benim kızımı anlattın 2.5 yaşında kestim memeden ve kestikten sonra tam geçiş yaptık ek gıdaya.

Günaydınlar
Ay dün herkes sıkılmaktan bahsetmiş. Keşke evde olaydımda sıkılaydım. Görümcem mart ayında evlenmişti evine gidememiştik ona gittik. Kvler durur mu hemen onlarda geldi, bir de kpin doğum günüydü. Akşam vakti pasta yedim küçük bir dilim. İşten çıkıp geldiği için akşama kaldı. Görüyorsunuz bana yine faydaları yok zararları var

Evet bir kaç kes baktırdım ve buyukte hep kalsiyum eksikli çıkar küçükte ise hep hemoglobin seviyesi düşük çıkar.
Bunun için vitamin ve ilaçlar kullanıyorum ama geçici çözüm oluyor genelikle

Günaydın kızlaaaaarr
Oazar günü Erken uyanmayı sevmiyorum yaw
Neyse siz gelmeden bi paspas atayım her yer pis Oh mis gibin oldu, ıslak basmayın bak
Çayı da koyan dükkanı açarız şimdi

Sabah 5 de uyandim bugun ya, hala uykuluyum, hasta miyim neyim, bisi var bilmiyom. Gel bana bak, corba yapsan yitir

O da mantıklı ana sanırım yine yapamiycam dün gece kabu gibi geçti hastalanmış bütün gece kustu.
Su an ne isterse yaparım yeterki yesin.

Anlıyorum, istahsiz çocuklarin hastaligi da kabus gibidir zaten. Benim kucuk sipa hasta olsa hemen atlatir, buyuk zaten zayif 2 gune kemikleri cikar enerjisi yetmez bir seye.

Hastaligi atlatin once, aynen sevdiklerinden ne yiyorsa yisin kuzucuk, sonra cesitlendirmeye gecersiniz yavas yavas, her hafta farkli 1 sey eklesen menuye bile kardir.

Ahaha bari ev yapimi sutlu tatli olaydi, kv degil mi iste yapmaz

Hadi gidin sporunuzu neyim yapın sonra gelin kahvaltı yapak
Yulaftan tost yaparım size
Yumurta haşlarım
Bol yeşillik
Büssürü peynir
Badem ceviz gün kurusu hurma ohhh

Günaydın kızlaaaaarr
Oazar günü Erken uyanmayı sevmiyorum yaw
Neyse siz gelmeden bi paspas atayım her yer pis Oh mis gibin oldu, ıslak basmayın bak
Çayı da koyan dükkanı açarız şimdi
erken kalkmışken bugünde sınav tayfasına dua ettin mi
bak bugün daha zor ona göre dua et

Oha oha harıkasın beybiii O dedıgın bedenler ne demek yaaw acıklsana hıc gıyemedımde ama fıstık görünüyorsun
Bu ne? Ben yoksam demekki hic gecmis yapmaniza gerek yok he?? Beni sevmiyonuz biliyorum ama sizi uzecem DÖNDÜMMM kriz gecti sukur. Allaha havale ediyorum.
naparsiniz ne edersiniz ne var ne yok?
Sen yoksan hersey eksık, sen varsan her sey tamaaaammmm
Ayy tam zamanında gelıyorsun ızmıre yanıyoruzzzz. didim de kal sen bence esiyor en azından

Ozaman in çık 150 merdiven

Günaydın, sağlıklı ve mutlu pazarlar...

Kizlar ablama bildiğiniz hem diyet danışmanlığı, hem spor koçluğu yapıyorum.

Bir de söz dinleyen danisan maşallah.

Bireysel farklılıkların diyette ne kadar önemli olduğunu tecrübe ediyorum. Keza yaşam tarzlarının da...

Bizim neden zorlanmadigimizi, onun neden zorlandığını anlıyorum.

Yarın onun tartı günü, iple çekiyoruz. Sadece dün bir kaçamağı oldu, onu da sabah saatlerinde yaptı.

64 yaşından sonra bazı alışkanlıklardan vazgeçmek, yeni alışkanlıklar edinmek hiç kolay değil...

Kilo verme ve sağlıklı yaşam yolunda yürüyen herkese kolaylıklar diliyorum.
Ve benim gibi yatıp duran, aklı sokaklarda olanlara da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…