Sanki benim kızımı anlattın 2.5 yaşında kestim memeden ve kestikten sonra tam geçiş yaptık ek gıdaya.Benim kiz meme bagimlisiydi öyle ki 3 yasina kadar eli agzi gözü memedeydi hep.. Ben okuldan gelince anne diye değil memeeee diye ağlardı beni kapıda görünce..gece sabaha kadar memeyle uyur gunduz de ne versen ver yemezdi...ek gıdayı reddetti ama 2.yasina kadar bekledim iste sonra o ara memeden de ayni anda kestim cocuugum ne eziyet cekmis be
Çok geçmiş olsun canım üşüttünüz müO da mantıklı ana sanırım yine yapamiycam dün gece kabu gibi geçti hastalanmış bütün gece kustu.
Su an ne isterse yaparım yeterki yesin.
Evet bir kaç kes baktırdım ve buyukte hep kalsiyum eksikli çıkar küçükte ise hep hemoglobin seviyesi düşük çıkar.Kan degerleri nasıl canim hic baktiniz mi ,? Benim büyükte oyle asiri istahsizdi bebekliginden beri simdide inatindan yemiyor o ayrıda demiri cok düşük cikiyor hala dahada düşüktü ,ilac kullandihimiz zmanlar iyi yiyordu belki oyle biseydir
Cok gecmis olsun canimO da mantıklı ana sanırım yine yapamiycam dün gece kabu gibi geçti hastalanmış bütün gece kustu.
Sağol canimCok gecmis olsun canim
İnşallah tekrarlamaz kuzum ayaklarını sıcak tutmaya calışaedenli Teşekkürler canım sanırım uşuttu.
Saat 6 dan beri iyi kusma yok Sabah kahvaltısında yaptı.
İnşallah tekrarı olmaz
Sağol canim.İnşallah tekrarlamaz kuzum ayaklarını sıcak tutmaya calış
Günaydın kızlaaaaarr
Oazar günü Erken uyanmayı sevmiyorum yaw
Neyse siz gelmeden bi paspas atayım her yer pisOh mis gibin oldu, ıslak basmayın bak
Çayı da koyan dükkanı açarız şimdi
O da mantıklı ana sanırım yine yapamiycam dün gece kabu gibi geçti hastalanmış bütün gece kustu.
Günaydınlar
Ay dün herkes sıkılmaktan bahsetmiş. Keşke evde olaydımda sıkılaydım. Görümcem mart ayında evlenmişti evine gidememiştik ona gittik. Kvler durur mu hemen onlarda geldi, bir de kpin doğum günüydü. Akşam vakti pasta yedim küçük bir dilim. İşten çıkıp geldiği için akşama kaldı. Görüyorsunuz bana yine faydaları yok zararları var
Oyyyyy gıyamammm annneeermmmmSabah 5 de uyandim bugun ya, hala uykuluyum, hasta miyim neyim, bisi var bilmiyom. Gel bana bak, corba yapsan yitir
Bende ise gidecem simdiordan crossfite
erken kalkmışken bugünde sınav tayfasına dua ettin miGünaydın kızlaaaaarr
Oazar günü Erken uyanmayı sevmiyorum yaw
Neyse siz gelmeden bi paspas atayım her yer pisOh mis gibin oldu, ıslak basmayın bak
Çayı da koyan dükkanı açarız şimdi
Etmem mi kızzzzzerken kalkmışken bugünde sınav tayfasına dua ettin mi
bak bugün daha zor ona göre dua et
Oha oha harıkasın beybiiiBen geldim herkesler gitmis,
Bugun yaz alisverisimi tamamladim,
1 adet xs, ve digerleri s beden olmak uzere ciciler aldim, bir de 26 beden kot etek, cok guzelhafiften bol bile oldu da indirimdeydi kacirmayim dedim
Hafiften bir kol kasim olusmus, kendini belli eder olmus
Guzel haberler bu kadan
Sen yoksan hersey eksık, sen varsan her sey tamaaaammmmBu ne? Ben yoksam demekki hic gecmis yapmaniza gerek yok he?? Beni sevmiyonuz biliyorum ama sizi uzecemDÖNDÜMMM kriz gecti sukur. Allaha havale ediyorum.
naparsiniz ne edersiniz ne var ne yok?
Ayy tam zamanında gelıyorsun ızmıre yanıyoruzzzz.Bu saatte ancak girebildim yoğun bir haftasonu geçiriyorum hızlandırılmış aile ziyaretleri köyden Didim'e geçtik yarında burdayiz pazartesi donucem burdan Kuşadası salı da İzmir yazarken başım döndü ama yinede en fenası İzmir temizlik beni bekliyor hayatımın en düzensiz iki ayı beni bekliyor yazın hep böyleyim ama hastalık yüzünden kısında böyle bı orda bı burda geçirdik.yarın bol yuzmeli daha dinlenmeli bir gün geçirmeyi planlıyorum inşallah. köyde hem iş hem sıcak beni fena yaptı
Önemli olan porsiyon galiba
Danimarkali bir kadinin sense diyeti var.
Ona gore yapacagim.
Vardi da millet dokuluyor
Hala cozemediniz mi sorunlari
Cok severim Semizotunu. Bu sekilde denemem lazim.
Ama önce Semizotu bulmam gerek
In, cik ikisinide bir hesapla :)
Aklimi sulandirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?