Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Önemli olan porsiyon galiba
Danimarkali bir kadinin sense diyeti var.
Ona gore yapacagim.

Ben alternatiflere gecerek cozdum bir cok problemi, tum aile icin. Beyaz pirinc yerine kahverengi pirinc, beyaz ekmek yerine tb ekmegi... Gecen recel aldim sekeri az organik biseymis, 100 gr da 20 gr karb. Ki bu deger recel icin cok cok iyi bence. Tum aileye uyguluyorum boyle olunca, hem herkesin karbini kesiyorum, hem kendim de az az tadiyorum boyle seyleri yasaklamamis oluyorum.

Bir de mesela tb ekmegini cok yiyemiyorsun istesen bile, doyurucu oluyor cok, porsiyon kontrolu kendiliginden geliyor yani.

Of benim de temizlik yapmam lazim.
Ama sabah beri camasir topluyorum, tum hafta yikananlari yigmisim bitmiyor

Begendımm benn

Ayyy bende bayılıyorum taytlı takımlara gobek dumduz olacak ustune crop gıyeceksın bıde salaş ceket

Sımdı alma bence zayflıyorsun

Veraaa kac oldun kuzumm. 66 mı guncel kılon
Evettt şuanda 66 içinde gidip geliyorum hedef 65 cumaya inşallah

Of benim de temizlik yapmam lazim.
Ama sabah beri camasir topluyorum, tum hafta yikananlari yigmisim bitmiyor
Çamaşır toplama olayı bende hiç bitmiyor ki çok sıcak burası sabah ayrı akşam ayrı çıkıyor her gün yıka topla modundayim. Şimdi benim evi öyle bi üstten temizleyeceğim. Öğleden sonra kv ye gidicem onunki epey kirli dip bucak ne varsa girisicem artık kaç saate çıkarım belli değil

Yaa mecburiyetten gitcem canim yoksa gidermiyim

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.​
  • Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​
  • Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

@Aytac Ugur - Sporunu yaptin mi bilmiyorum. Beslenmende cok kotu. Evdeki durumlardan dolayi MUAF olmak istersen haber et. Hic saglikli degil beslenme tarzin

esmeriiim Alp_BuRc Menülerinizi göremedim ?

Dün topluca dinlenme günü diye kimseye spor yapmadi diye ceza vermedim. Bugün mutlaka en az 30dk spor bekliyorum sizlerden

Ismim yazmiyor diyenler : Menü paylasmadigi icindir

Spor Puan Listesi

IsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsamba Persembe
Huhuki 432,5500
asena87 101187
@_Vera_345240
Lusi 500,5528,5
K klbk33 52566
KumraL_KrakeR 982
magickk 461392
tavsannesi 52293
H3RA_ 368223
Sismaniye 180182
aedenli 1570240
aysunayy 2375180
@Suzan Avci 713
Karpuzuncekirdegi 300
Asi Matmazel 538
O okuyan_e 390390
Mahi57 295297

Odulden saymış kiyamamis bana pambık kalpli kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…