Önemli olan porsiyon galiba
Danimarkali bir kadinin sense diyeti var.
Ona gore yapacagim.
Günaydın herkese
Gece geç yatınca sabah ayılması zor oluyor. İyice sıcaklar bastırdı klima açıp yattım.
Bugün kv evini temizlemeye gidicem halılarını yıkatmaya vermişti dip bucak bi temizliğe girişeyim dedim.
Tembeller kulübü kuralım gıOf benim de temizlik yapmam lazim.
Ama sabah beri camasir topluyorum, tum hafta yikananlari yigmisim bitmiyor
Evettt şuanda 66 içinde gidip geliyorum hedef 65 cumaya inşallahBegendımm benn
Ayyy bende bayılıyorum taytlı takımlara gobek dumduz olacak ustune crop gıyeceksın bıde salaş ceket
Sımdı alma bence zayflıyorsun
Veraaa kac oldun kuzumm. 66 mı guncel kılon
Çamaşır toplama olayı bende hiç bitmiyor ki çok sıcak burası sabah ayrı akşam ayrı çıkıyor her gün yıka topla modundayim. Şimdi benim evi öyle bi üstten temizleyeceğim. Öğleden sonra kv ye gidicem onunki epey kirli dip bucak ne varsa girisicem artık kaç saate çıkarım belli değilOf benim de temizlik yapmam lazim.
Ama sabah beri camasir topluyorum, tum hafta yikananlari yigmisim bitmiyor
Yaa mecburiyetten gitcem canim yoksa gidermiyimOha oha harıkasın beybiiiO dedıgın bedenler ne demek yaaw acıklsana hıc gıyemedımde ama fıstık görünüyorsun
Sen yoksan hersey eksık, sen varsan her sey tamaaaammmm
Ayy tam zamanında gelıyorsun ızmıre yanıyoruzzzz.didim de kal sen bence esiyor en azından
Gidiyom birazdanİyidir yavrum koltuklar arası yatış yapıyordumbenim için de yüz gız
Acalim da onun da suyunu çıkarırım benToplanıp çamaşırhane açalım
Nü nü mü gezeceğiz kız içerideAcalim da onun da suyunu çıkarırım benbi tek camasir bırakmam üstünüzde ne var ne yok yikarim
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
@Aytac Ugur | | ||||||
| |||||||
| |||||||
@_Vera_ | |||||||
| |||||||
| |||||||
K klbk33 | ÖDÜL | ||||||
| |||||||
| |||||||
| ÖDÜL | ||||||
| |||||||
| |||||||
| ÖDÜL | ||||||
| ÖDÜL | ||||||
| |||||||
@Suzan Avci | |||||||
| |||||||
| ÖDÜL | ||||||
| ÖDÜL | ||||||
O okuyan_e | |||||||
| |||||||
|
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| 432,5 | 500 | |||||
| 101 | 187 | |||||
@_Vera_ | 345 | 240 | |||||
| 500,5 | 528,5 | |||||
K klbk33 | 525 | 66 | |||||
| 982 | ||||||
| 461 | 392 | |||||
| 522 | 93 | |||||
| 368 | 223 | |||||
| 180 | 182 | |||||
| 1570 | 240 | |||||
| 2375 | 180 | |||||
@Suzan Avci | 713 | ||||||
| 300 | ||||||
| 538 | ||||||
O okuyan_e | 390 | 390 | |||||
| 295 | 297 |
evet kuru kuru yedim. karbonhidrat ya yanına bişey koyarsam yağa dönüşmesin diye ayırdım onu. piskopatlık işte.Gayet güzel menü olmuş canım, tbe yanında bişey yemedin mi kız kuru kuru
Spor yarın mı başlayacaksın bebiş
Sen işini bilirsin bebişimevet kuru kuru yedim. karbonhidrat ya yanına bişey koyarsam yağa dönüşmesin diye ayırdım onu. piskopatlık işte.
spor evet yapmak istiyorum artık. başlasın bakalım.Sen işini bilirsin bebişim
Ona gore iyi düşününNü nü mü gezeceğiz kız içeride
Odulden saymış kiyamamis bana pambık kalpli kaptanimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürecesari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir. Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @Aytac Ugur 20 D Huhuki asena87 @_Vera_ Lusi Alp_BuRc K klbk33 ÖDÜL KumraL_KrakeR magickk tavsannesi ÖDÜL H3RA_ Sismaniye aysunayy ÖDÜL aedenli ÖDÜL CEYDOS @Suzan Avci esmeriiim Karpuzuncekirdegi ÖDÜL Asi Matmazel ÖDÜL O okuyan_e Mahi57 matilda34
@Aytac Ugur - Sporunu yaptin mi bilmiyorum. Beslenmende cok kotu. Evdeki durumlardan dolayi MUAF olmak istersen haber et. Hic saglikli degil beslenme tarzin
esmeriiim Alp_BuRc Menülerinizi göremedim ?
Dün topluca dinlenme günü diye kimseye spor yapmadi diye ceza vermedim. Bugün mutlaka en az 30dk spor bekliyorum sizlerden
Ismim yazmiyor diyenler : Menü paylasmadigi icindir
Spor Puan Listesi
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Huhuki 432,5 500 asena87 101 187 @_Vera_ 345 240 Lusi 500,5 528,5 K klbk33 525 66 KumraL_KrakeR 982 magickk 461 392 tavsannesi 522 93 H3RA_ 368 223 Sismaniye 180 182 aedenli 1570 240 aysunayy 2375 180 @Suzan Avci 713 Karpuzuncekirdegi 300 Asi Matmazel 538 O okuyan_e 390 390 Mahi57 295 297
Ben de istiyorum basliyorum bugun yürümeye..baska da spor yapamiyorum ben yaa..Ama yapmam sart etlerim sukuşi kivamindaspor evet yapmak istiyorum artık. başlasın bakalım.
Şimdi ben cağnım chloe yapcamspor evet yapmak istiyorum artık. başlasın bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?