Harı bakalım bende yapayım chloe bıraz özendımŞimdi ben cağnım chloe yapcam
Sen de yap bişeyler bak kötü örnek olma bu sabiye
adımla ama son dakikalarını yada saatlerini artk ne kadar oalcaksa koşu temposunda bitir gerçekten çok çabuk topluyor o zamnaBen de istiyorum basliyorum bugun yürümeye..baska da spor yapamiyorum ben yaa..Ama yapmam sart etlerim sukuşi kivamindaozellikle kollar ve göbeğim ici doluyken bu kadar yumuşak değildi
yok yok başlayacağım tabi ama şimdi değil daha ayılamadım uykudan. kendime geleyim çamaşırların %50 sini hak edeyim sonra.Şimdi ben cağnım chloe yapcam
Sen de yap bişeyler bak kötü örnek olma bu sabiye
Yapın yaptırınHarı bakalım bende yapayım chloe bıraz özendım
Senin gün yeni başlıyor tabi ben erken uyandım bebişlerimin sınavı var diyeyok yok başlayacağım tabi ama şimdi değil daha ayılamadım uykudan. kendime geleyim çamaşırların %50 sini hak edeyim sonra.
Bacaklarıma cok faydası oldu bak tas gibi olmak uzereleradımla ama son dakikalarını yada saatlerini artk ne kadar oalcaksa koşu temposunda bitir gerçekten çok çabuk topluyor o zamna
Aslında o dediğin tam bana göre deYapın yaptırınkendime ödül koydum bitirince çilekli süt yapcam
Saha on dk var ama sen yine de bildirH3RA_ kaptanuuuuummm durum bildiiiiir
Affet gaddar reisTUM CITIRLARIN DIKKATINE
En gec ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürecesari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir. Egzersizlerimizdeki eksiklikler uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. Tüm arkadaşlar birbirlerinin menülerine yorum yapmalı, eleştiriler kırıcı ve rencide edici olmamalıdır.KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @Aytac Ugur 20 D @Yzgt66 @asena87 @_Vera_ @Lusi @Ozlemlerhayallar @klbk33 ÖDÜL @KumraL_KrakeR @magickk @Tavsannesi ÖDÜL H3RA_ @pisi pisi kopatim aysunayy ÖDÜL aedenli ÖDÜL CEYDOS @Suzan Avci esmeriiim @Karpuzuncekirdegi ÖDÜL @Asi Matmazel ÖDÜL @emell_ @Mahi57 @matilda34
@Aytac Ugur - Sporunu yaptin mi bilmiyorum. Beslenmende cok kotu. Evdeki durumlardan dolayi MUAF olmak istersen haber et. Hic saglikli degil beslenme tarzin
esmeriiim @Ozlemlerhayallar Menülerinizi göremedim ?
Dün topluca dinlenme günü diye kimseye spor yapmadi diye ceza vermedim. Bugün mutlaka en az 30dk spor bekliyorum sizlerden
Ismim yazmiyor diyenler : Menü paylasmadigi icindir
Spor Puan Listesi
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @Yzgt66 432,5 500 @asena87 101 187 @_Vera_ 345 240 @Lusi 500,5 528,5 @klbk33 525 66 @KumraL_KrakeR 982 @magickk 461 392 @Tavsannesi 522 93 H3RA_ 368 223 @pisi pisi kopatim 180 182 aedenli 1570 240 aysunayy 2375 180 @Suzan Avci 713 @Karpuzuncekirdegi 300 @Asi Matmazel 538 @emell_ 390 390 @Mahi57 295 297
Neyi affedeyimAffet gaddar reisheralde ilk defa spor yapmadim basladigimdan beri
Aslında o dediğin tam bana göre dekarin tasş gibi oluyo demi..karin kaslarim cok zayif amma yaparim desem yalan olur neyse
Blub, blub,Benim karnimda kas hic yok galiba, sikamiyorum bile
Grupca sukuşiyiz,kabiziz,manyagizBenim karnimda kas hic yok galiba, sikamiyorum bile
Adam olana çok bileEvi supurtturdum 2.makine camasir attim lavabolari tuvaletleri yıkadım bünyeme fazla geldibi de toz alabilsem yerleri de artik silmem benim temizlik anlayışım bu kadar iste
göbek şeysini yap ben başladım ona.Bacaklarıma cok faydası oldu bak tas gibi olmak uzereleramma alt gobek yok cok kötü..gerci daha 7 8 kilom var verince azalir daa...etler genetik yaa annem de sukuşi gibidir benim
sende yap işteBenim karnimda kas hic yok galiba, sikamiyorum bile
aaaa şaka mı yapıyorsun ciddi misin? neden böyle bir karar aldın ?Kızlar elimde olmayan kişisel birtakım durumlardan dolayı hesabımı kapatıyorum
sizlerle çok güzel paylaşımlarımız oldu, bana kattıklarınız için teşekkür ederim.
farkında olarak ya da olmadan kırdığım biri varsa hakkını helal etsin.
hepiniz hakkınızı helal edin, varsa benden yana helal olsun...
Öpüyorum sizi çokAllah’a emanet olun
Noldu nereye saka yapiyorsunKızlar elimde olmayan kişisel birtakım durumlardan dolayı hesabımı kapatıyorum
sizlerle çok güzel paylaşımlarımız oldu, bana kattıklarınız için teşekkür ederim.
farkında olarak ya da olmadan kırdığım biri varsa hakkını helal etsin.
hepiniz hakkınızı helal edin, varsa benden yana helal olsun...
Öpüyorum sizi çokAllah’a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?