Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de istiyorum basliyorum bugun yürümeye..baska da spor yapamiyorum ben yaa..Ama yapmam sart etlerim sukuşi kivaminda ozellikle kollar ve göbeğim ici doluyken bu kadar yumuşak değildi
adımla ama son dakikalarını yada saatlerini artk ne kadar oalcaksa koşu temposunda bitir gerçekten çok çabuk topluyor o zamna
Şimdi ben cağnım chloe yapcam
Sen de yap bişeyler bak kötü örnek olma bu sabiye
yok yok başlayacağım tabi ama şimdi değil daha ayılamadım uykudan. kendime geleyim çamaşırların %50 sini hak edeyim sonra.

Harı bakalım bende yapayım chloe bıraz özendım
Yapın yaptırın kendime ödül koydum bitirince çilekli süt yapcam
yok yok başlayacağım tabi ama şimdi değil daha ayılamadım uykudan. kendime geleyim çamaşırların %50 sini hak edeyim sonra.
Senin gün yeni başlıyor tabi ben erken uyandım bebişlerimin sınavı var diye
Kendine gel yaparsın canım acelesi yok, ev işinde de kolay gelsin

adımla ama son dakikalarını yada saatlerini artk ne kadar oalcaksa koşu temposunda bitir gerçekten çok çabuk topluyor o zamna
Bacaklarıma cok faydası oldu bak tas gibi olmak uzereler amma alt gobek yok cok kötü..gerci daha 7 8 kilom var verince azalir daa...etler genetik yaa annem de sukuşi gibidir benim

Affet gaddar reis heralde ilk defa spor yapmadim basladigimdan beri

Ağustosta k.v görümce elti kocalari cocuklari toplaşıp bana gelebilirlermis denize 0 oturuyom ya ben dedim gelen yemegini aşini yapsin...
kahvaltı hazirla oglen plaja git oraya poğaça börek cay yap..kosa kosa gel evde bide aksam yemeği hazırla cay kahve imanım gevriyo yazları yaw Onceden soyle yarim pansiyon çalışırım ben dedim

Kızlar elimde olmayan kişisel birtakım durumlardan dolayı hesabımı kapatıyorum
sizlerle çok güzel paylaşımlarımız oldu, bana kattıklarınız için teşekkür ederim.
farkında olarak ya da olmadan kırdığım biri varsa hakkını helal etsin.
hepiniz hakkınızı helal edin, varsa benden yana helal olsun...
Öpüyorum sizi çok Allah’a emanet olun

aaaa şaka mı yapıyorsun ciddi misin? neden böyle bir karar aldın ?

Noldu nereye saka yapiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…