Naber gülüm bu saat uyku dutmadi mi seni deGayet güzel menü olmuş canım, tbe yanında bişey yemedin mi kız kuru kuru
Spor yarın mı başlayacaksın bebiş
Önemli olan porsiyon galibaBunu ben yapiyorum ya.
Ana yemek ortak oluyor genelde, onlara fazladan pilav falan yapiyorum mesela farkli olarak.
Veya makarna yapiyorum diyelim, her seyi ayni, benimki kepekli makarna onlarin normal gibi.
Vardi da millet dokuluyorKiz bugun ip atlama challenge yok muydu,
Benim kafa mi gitti yoksa.
Ben yatistayim bu hafta valla
Hala cozemediniz mi sorunlariSinir stress depresyon ve sürü sürü problemi olunca insanın onlarsız bile dura bilir insan
Cok severim Semizotunu. Bu sekilde denemem lazim.Yoğurtlayıncada güzel olur, direkt domates soğanla salatasıda güzel olur. Dün yoğurtlusu vardı fazla almışım kalanları yemek yaptım bugünde.
Ama yemeğinide denemeni tavsiye ederim. Yanında sarımsaklı yoğurtla enfes olur.
In, cik ikisinide bir hesapla :)
BilemiyorumBebegin icin bosanmalisin ozaman. Anne mutlu degilse o cocukta mutlu olamaz. Sen ne kadar ben belli etmiyorum desende.
ben 18 senemi cope attim. Simdi de kafama vuruyorum niye bekledim
Niye sabrettim.
Kayınvalidem ölünce bizim sorunlarda bitecek annesini görmeğe gitti döndü sanki içinden manyak çıktı. Ama ben onları Allaha havale ettim. Benim o kadar ahımı aldılar hamile halimle beni evden kovdular zamanında. Keçke o zaman boşansaydım.Önemli olan porsiyon galiba
Danimarkali bir kadinin sense diyeti var.
Ona gore yapacagim.
Vardi da millet dokuluyor
Hala cozemediniz mi sorunlari
Cok severim Semizotunu. Bu sekilde denemem lazim.
Ama önce Semizotu bulmam gerek
In, cik ikisinide bir hesapla :)
Aklimi sulandirdin
İyidir yavrum koltuklar arası yatış yapıyordumNaber gülüm bu saat uyku dutmadi mi seni de
Ben yorum yapamam haddime değil ne yaşadığını bilemem ama, bi beş yıl sonra da bugün için keşke o zaman boşansaydım deme ihtimalin var mı?Kay
Kayınvalidem ölünce bizim sorunlarda bitecek annesini görmeğe gitti döndü sanki içinden manyak çıktı. Ama ben onları Allaha havale ettim. Benim o kadar ahımı aldılar hamile halimle beni evden kovdular zamanında. Keçke o zaman boşansaydım.
Ne guzel bir masa oyle...yemek takımılarimiz ayniymisEve yeni geldim saatimi yine takmayı unutmuşumadım sayım 0
bugün misafircilik oynadım yine ama cıs yemedimEki Görüntüle 2878451
Ancjsjjdj ikna olman için ne yapsın kızcağızNe guzel bir masa oyle...yemek takımılarimiz ayniymisaccik bisey de mi yenedin yani.
GunaydinGunaydinnnnn
Kamera arkası da istersin sen video kesmez seniVideo kaydi
O da mantıklı ana sanırım yine yapamiycam dün gece kabu gibi geçti hastalanmış bütün gece kustu.Ahaha vur dedik öldürme dur yahu.
Sevdikleri seylerle sevmediklerini kombinle, hepsinden yesinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?