Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin canım. ne güzel oldu böyle abla kardeş kilo vereceksiniz. benim ablam yok görümcem var ablam olsa bu kadar sevmezdim o ayrı ama onunda diyetle işi yok hemen geriliyor aç kalınca. keşke burada olsa beraber zayıflasak.

ödem atacak bir şeyler yap bence ödem olabilir.

Hoşgeldiniz kraker kardeşler
Teşekkürler hoşbuldum
hoş geldin inşallah kolaylıkla istediğin kiloya inersin :)
Hoşbuldum inşallah bu sefer verebilirim
Hoşbuldum teşekkürler evet merve özendirdi çok güZel verdi kilo

Amin Allah razı olsun
Canım zor bir süreç umarım hakkında en hayırlı şekilde sonuçlanır.
Sonuç her ne olursa olsun şu andan daha iyi olacağını düşün
Boşanırsan mutsuz bir evlilikten kendini kurtarmış olacaksın
Yok eğer barışma kararı verirsen şu anda ki atılılım ve kararlılığınla karşı tarafı sorgulama sürecine soktuğun için problemi çözmüş olacaksın.
Senin ve bebeğin için en güzel şekilde sonuçlansın.

Hoşbuldum teşekkürler evet merve özendirdi çok güZel verdi kilo
Hoşgeldiniz, bizim kumral krakerin kardeşiniz sanırım
geçmiş yapamıyorum ama son yorumlardan anladığım buydu
Umarım hedefinize hızlı ve bol motive şekilde ulaşırsınız

Kaptanım merhaba nasılsınız?
Sabah tartıldım 3 kilo almışım anlamadım. Tartımı yanımda götüremedim acil çıktık.
Özelden yazdım size.
Adım sayarak merdiven sayarak dikkat ediyordum.
Biraz yolunda şişkinligi var diye düşünüyorum.

Kızlar karpuz ne kadar yiyebiliyoruz canım aşırı aşırı karpuz istiyor

isminden mutevellit

normalde ne kadar meyve tuketiyorsun?
benim kendime koydugum limit asagi yukari bir corba kasesi kadar toplamda meyve tuketmek seklinde.
karpuzda bunu asabiliyorum ama onu da genel olarak ogun olarak tuketiyorum, karpuz + penir + zeytin ogunu yapiyorum mesela.

Hoşgeldiniz, bizim kumral krakerin kardeşiniz sanırım
geçmiş yapamıyorum ama son yorumlardan anladığım buydu
Umarım hedefinize hızlı ve bol motive şekilde ulaşırsınız
Evet aynen teşekkrler hoşbulduk inşallah motive olmak için buraya katıldım inş güzel sonuçlar alırım

Cemenmi Ah ulan cok severim ama cok kokuyo bee bi dagin tepesinde tek basina tatil yapacam birgun. 3 ogun cemen yicem
Hosgeldin buyuk kraker

bence bir iki gun dinlen, sonra yeniden tartil, carsamba sabah falan, ona gore cumaya onlemini alirsin.
yol siskinligi de gitmis olur hem.

Tarti degisikligi, yol siskinligi olabilir

Kizlar Isteyim pek bakanadin
Aytaccigim, hakkinda hayirlisi olsun. Cok uzuldum ama umarim bundan sonra mutlu ve huzurlu olursun

KumraL_KrakeR in kardesi hosgeldin
ysmnczm

Bölgesel yapmaya ara vermiştim adım yarışından dolayı bugün popo ve bacak çalıştım üzerine 500 adet jj de yaptım şimdilik yeter. Akşam benim ergen bebemi sokağa çıkarırım orada top oynasam scooter binsem biraz da öyle enerji atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…