Bu hafta sonu diyet modundan çıkan çıkana yahu hayırdır kilo verme işi bitti mi neyse yarına jj cezanı bekliyorum kendi kendine ceza kesenleri severimSelam günlükbugun ben de günlük yaptim seni kusuruma bakma en yakin zamanda donerim ben bigun hüzünlü bir gün geçirdim diyet modundan uzaklaştım ama tabiki tekrar o moda girerim kaptanlarim kıtır kıtır keser beni yoksa.. görüşürüz öptüm byee
Kahvaltı
1.haslama yumurta
Domates salatalık roka
Peynir
Kepekli ekmek
Oglen.
1 dl kek yedim tam o anda kafam kötüydü anlamadan yemisim
Aksam
Firinda zeytinyagli tavuklu kabak sogan
Ayran
Arrietty_ sedulu @neutral @Fatma Girik
Diyet konusunda kotu bir hafta sonu geçirdim bahanem cok ama bu beni affettirir mi hayır..
100 jj cezası verdim kendime yarin..
10.000 adim 300 puan
60 dk tempolu yürüyüş 180 puan
Toplam 480 puan..
Eki Görüntüle 2878727
Zero olmuyor mu ki hiç 2 ayda 2 kez içmiş oldum ama ne bilem çok seviyorum diye içiyim dediydimDoğum günü olduğu icin bir şey demeyeceğim ödül niyetine olsun artık ama hafta içi çok dikkatli gitmelisin sporu aksatma hiç. En azından her gün tempolu bir saat yürümeye calis
Aaa oldu mu hiç zero
Çekirdek fazla olmuş onun dışında yaylada yakmissindir zaten
Evet kabus gibi geçiyor ama anlıyorum iştahı yok bu yüzden yemek konusunda zorlamiyorum sadice teklif ediyorum.Sabah 5 de uyandim bugun ya, hala uykuluyum, hasta miyim neyim, bisi var bilmiyom. Gel bana bak, corba yapsan yitir
Anlıyorum, istahsiz çocuklarin hastaligi da kabus gibidir zaten. Benim kucuk sipa hasta olsa hemen atlatir, buyuk zaten zayif 2 gune kemikleri cikar enerjisi yetmez bir seye.
Hastaligi atlatin once, aynen sevdiklerinden ne yiyorsa yisin kuzucuk, sonra cesitlendirmeye gecersiniz yavas yavas, her hafta farkli 1 sey eklesen menuye bile kardir.
Hoşgeldin canim...kardesin kimkineGünaydın geldim ne şans kardeşim de bu gruptaymış hemen bilgilerimi paylaşıyorum
MerveHoşgeldin canim...kardesin kimkine
Hoşbulduk teşekkürlerHoşgeldin canim...kardesin kimkine
Günaydın takıma hoş geldiniz.Kullanıcı Adı :ysmnczm
İsim (İsteğe Bağlı ):yasemin
Mesleginiz:öğretmen atanamayan
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2oğlum var 6-3
Yaşadığınız şehir:düzce
Boyunuz :165
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :68
Kilo alma hikayeniz :2doğum yaptım kiloları üstümde kaldı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?istediğim gibi giyinmek istiyorummmm
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayır
Teşekkür ediyorum evet şuan mervenin yanına geldim biraz sistemi öğrenicemGünaydın takıma hoş geldiniz.
Ben kaptan yardımcılarından sedulu
Kardeşiniz az çok bilgilendirmiştir zaten ama her hangi bir soru olursa çekinmeden yazın.
Her gün akşam menü ve spor bildirimi yapıyoruz şu linkteki konuya
4. Takim Menü ve Spor listeleri
Cuma günleri bir öğün erken saatte olmak kaydıyla ödül hakkımız oluyor.
Bugün kontrol tartı günümüz yine aynı linke fotoğraflı tarih ve nickinizi gösteren bir kağıtla bildirim yapıyorsunuz. Hadi bugün başlayın
bence güzel bir gün olmuş yeme açısından,sporu yarın telafi edersin senSabah 2 dılım peynır, domates salatalık 1 dılım ekmek, 4-5 patates
Ara turk kahvesı
Aksam 1 dılım tereyaglı ekmek ,domates
Spor yokk
Arrietty_ @Fatma Girik
Çok beğendim hem menü çok güzel hem sporla desteklenmiş
Bir avuç çekirdekten bir şey olmaz bence porsiyon kontrolü yapmışsın sonuçta.Günün menüsü(biraz fazla fazla yedim)
Kahvaltı
1 ayran
(Sabah çıktık yola herkes poğaça yiyodu yiyemedim)
Akşam14:30
8 ızgara köfte
3 dilim ızgara sucuk
Bol salata
1 közlenmiş biber
2 bardak limonata
1 dilim kepek ekmeği
1 kase kiraz
1 nektari
1 avuç dağ çileği
1 muz
1 avuç çekirdek
Bolca çay
Su 3 litre
Adım 13139 394p
Akşam eve gelince wc ye çıktım meyveler bozdu beni.Çok yemişim ama o kadar da kötü değil sanki di miçekirdek olmamış
Arrietty_ @neutral sedulu @Fatma Girik
Menü de ezgersiz de çok dengeliSelamlar hanımlar
Saat 10.3
2 kaşık menemen
40 Gr peynir
2 zeytin
Domates salatalık
50 gr kepekli ekmek
Saat 15
3 köfte
Yarım kepçeden az yoğurt çorbası
İki dilim karpuz
Saat 20
2 kaşık Zyağlı barbunya
2 kaşık yoğurt
2 kaşık Salata
6 parça et
3 kaşık tarhana çorbası
Bugün Çeşitlilik vardı lakin doyamadım ya dışarda olmak zor diyet için evime gitmeyi iple çekiyorum
Su 3 lt
40 dk yürüyüş =>> 100 puan
600 merdiven ==> 180 puan
11423 adım==> 342,69 puan
10 dk bölgesel ==> 60 puan
682,69 puan
Arrietty_
Eki Görüntüle 2878695
Kek açıklaması çok iyi hahahahahSelam günlükbugun ben de günlük yaptim seni kusuruma bakma en yakin zamanda donerim ben bigun hüzünlü bir gün geçirdim diyet modundan uzaklaştım ama tabiki tekrar o moda girerim kaptanlarim kıtır kıtır keser beni yoksa.. görüşürüz öptüm byee
Kahvaltı
1.haslama yumurta
Domates salatalık roka
Peynir
Kepekli ekmek
Oglen.
1 dl kek yedim tam o anda kafam kötüydü anlamadan yemisim
Aksam
Firinda zeytinyagli tavuklu kabak sogan
Ayran
Arrietty_ sedulu @neutral @Fatma Girik
Diyet konusunda kotu bir hafta sonu geçirdim bahanem cok ama bu beni affettirir mi hayır..
100 jj cezası verdim kendime yarin..
10.000 adim 300 puan
60 dk tempolu yürüyüş 180 puan
Toplam 480 puan..
Eki Görüntüle 2878727
Çok az yemişsin kızKahvalti yarimdilim ekmek +kahve
Ara 1avucici kadar sebzeli tart
16h tavukgogsu ,1minik patates,fasulye
2lt su
Oynarken telefonum yanimda degildisadece yuruyus adimlarim
Çok üzüldüm umarım hayatında her şey yoluna girer en kısa zamanda. Hakkında hayırlısı olsun.Merhaba herkese. ben @Aytac Ugur
Kaptanlardan rica etsem beni grupdan çıkarırlar mı? Ailevi problem var eşimle boşanıyoruz ve telefonumu falan hepsini evde koyup çıktım annemlerdeyim ve artık diyet yapacağımı sanmıyorum motivasyonum 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?