Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haftalık özet geçeyim biraz zira diyet modundan kopuşlar görüyorum.

Adım yarışından çok iyi gittik çabaladık ve kilolarımıza da etkisini gördük ki takımlar arasında birinci olduk.
Lakin ne olduysa cumadan itibaren günler mi karıştı artık ? Ödül öğünleri yer değiştirdi. Akşam menülerinde gözüme çarpmaya başladı.
Dün bile ödül yapanlar vardı ki hadi yapıldı akşam saati neden ?
Bugün kontrol tartı günümüz unutanlar varsa belirteyim.
Hafta sonu diye rehavete düşen önümüzdeki 5 gün bunun ceremesini çekecek.
Bugünden itibaren menülerinizi sıkı takipteyim.
Akşam menüsünde karbonhidrat abartısı görürsem cezalar gelir haberiniz olsun.

28haziran Pazartesi 75.2
Cuma hedef:74.5
Arrietty_ sedulu @Fatma Girik @neutral
Yeni diyete başlayacağın için bu hafta güzel ödem atma imkanın var.
Bol bol su içmelisin günde 3 lt altına düşme malum sıcaklar var zaten.
Akşam yemeğini ne kadar erken kapatırsan o kadar iyi.
Kahvaltıda ekmek tüketebilirsin ama akşam minimuma çekmeye çalış. Protein almaya çalış unutma en uzun süre tok tutan şey protein.
Salatanı yeşilliğini eksik etme zeytinyağlı bağırsakların çalışsın ki kilo verimine yardımcı olsun.
En önemli maddeler bunlar aslında gerisi zaten kendiliğinden gelecek.
Bu hafta ödem atarsan güzel ve motive edici bir başlangıç yapabilirsin.

Hakkınızda hayırlısı olsun. En kısa sürede fazla yıpratıcı olmadan süreci atlatırsınız umarım.

Mutlaka sporumu diyetimi aksatmicam allahin izniyle şimdi uyanıp sporumu az da olsa yaptım bile gün içinde devam insallah

Ablamın tartı günüydü.
Sabah baktım yüzü düşmüş. Sebep? Sadece 800 Gr vermismis. İlk hafta 1.5 kg gitmişti, konuşmuştuk ama, yine de gözüne az gelmiş.
Dedim bu matematik değil. 800 Gr harika bir sonuç. Sen yolundan dönmeden, sağlığından olmadan aynen devam et.
Enseyi karartma, ensende olduğumu da unutma!
İşlem tamam, mod yukseldi.

Evet aynen kabak detoksu ile başlamayı düşünüyorum 3gün

Cocuklarin pesinde hep ayaktaydim canim ne yedigimi ne oturduğumu anladim

Yine +lar almis basini gitmis

yaz gunu yaz gunu nasil arti gelmeyi basarabildik ben de soktayim, sadece benim saniyordum bu kadar artida olan fazlaymisiz

hayir bir de yediklerim de rahatsiz etti ha, uyuyamadim falan,
ustune wc de haliyle etkilendi,
gereksiz sacmalama isleri iste

hoş geldin inşallah kolaylıkla istediğin kiloya inersin :)

Yine +lar almis basini gitmis
kaptanım ben sabah evdekilere de sordum abarttım mı yemeği siz söyleyin diye yürüyüş yapamadın çokta sıcak ondan olmuştur dedi annem hiç bu kadar artı gelmemiştim çok üzgünüm ama geçen hafta pazartesi de aynı şey olmuştu kilo alacak şekilde beslenmedim cuma günü eksi gelicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…