Yeni diyete başlayacağın için bu hafta güzel ödem atma imkanın var.
Amin teşekkür ederimÇok üzüldüm umarım hayatında her şey yoluna girer en kısa zamanda. Hakkında hayırlısı olsun.
Hakkınızda hayırlısı olsun. En kısa sürede fazla yıpratıcı olmadan süreci atlatırsınız umarım.Merhaba herkese. ben @Aytac Ugur
Kaptanlardan rica etsem beni grupdan çıkarırlar mı? Ailevi problem var eşimle boşanıyoruz ve telefonumu falan hepsini evde koyup çıktım annemlerdeyim ve artık diyet yapacağımı sanmıyorum motivasyonum 0
Mutlaka sporumu diyetimi aksatmicam allahin izniyle şimdi uyanıp sporumu az da olsa yaptım bile gün içinde devam insallahDoğum günü olduğu icin bir şey demeyeceğim ödül niyetine olsun artık ama hafta içi çok dikkatli gitmelisin sporu aksatma hiç. En azından her gün tempolu bir saat yürümeye calis
Aaa oldu mu hiç zero
Çekirdek fazla olmuş onun dışında yaylada yakmissindir zaten
Evet aynen kabak detoksu ile başlamayı düşünüyorum 3günYeni diyete başlayacağın için bu hafta güzel ödem atma imkanın var.
Bol bol su içmelisin günde 3 lt altına düşme malum sıcaklar var zaten.
Akşam yemeğini ne kadar erken kapatırsan o kadar iyi.
Kahvaltıda ekmek tüketebilirsin ama akşam minimuma çekmeye çalış. Protein almaya çalış unutma en uzun süre tok tutan şey protein.
Salatanı yeşilliğini eksik etme zeytinyağlı bağırsakların çalışsın ki kilo verimine yardımcı olsun.
En önemli maddeler bunlar aslında gerisi zaten kendiliğinden gelecek.
Bu hafta ödem atarsan güzel ve motive edici bir başlangıç yapabilirsin.
bence güzel bir gün olmuş yeme açısından,sporu yarın telafi edersin sen
Çok beğendim hem menü çok güzel hem sporla desteklenmiş
Bir avuç çekirdekten bir şey olmaz bence porsiyon kontrolü yapmışsın sonuçta.
Menü de ezgersiz de çok dengeli
Kek açıklaması çok iyi hahahahahonun dışında güzel menü
Çok az yemişsin kızdoydun mu
Hoşgeldiniz kraker kardeşlerEvet aynen kabak detoksu ile başlamayı düşünüyorum 3gün
Yine +lar almis basini gitmis
Amin Allah razı olsungünaydınn. Guzel haftalar herkese
Grubun üstünde nazar mı var
Alfa RR hakkında hayrlısı olsun canım. Keşkesiz olsun ne olacaksa.
hoş geldin inşallah kolaylıkla istediğin kiloya inersin :)Kullanıcı Adı :ysmnczm
İsim (İsteğe Bağlı ):yasemin
Mesleginiz:öğretmen atanamayan
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2oğlum var 6-3
Yaşadığınız şehir:düzce
Boyunuz :165
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :68
Kilo alma hikayeniz :2doğum yaptım kiloları üstümde kaldı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?istediğim gibi giyinmek istiyorummmm
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayır
kaptanım ben sabah evdekilere de sordum abarttım mı yemeği siz söyleyin diye yürüyüş yapamadın çokta sıcak ondan olmuştur dedi annem hiç bu kadar artı gelmemiştim çok üzgünüm ama geçen hafta pazartesi de aynı şey olmuştu kilo alacak şekilde beslenmedim cuma günü eksi gelicem inşallahYine +lar almis basini gitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?