- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Daha ne kadar zayıflıcan kızBayrama kadar daha zayıf olmalıyım
Boğazımı tutup
Daha çok yürümeliyim
Xiaomi 5 kullanıyorum gayet memnunumGünaydın kızlar
Şimdi şu akıllı bileklik kullananlara sorum var. Ben de alacağım böyle telefonla attığım adımlar boşa gidiyor, olmuyor. Telefonum elma olandanne önerirsiniz? Telefonla sıkıntısız çalışan bir model istiyorum. Aklımda mi band ve fit me 2 var. Beni bi aydınlatın hadi ay başı mayış yatsın alıcam
Entel dantel bamya. Istikak nedir. Millet kol bacak ciger kuyruk der. Bamya istikak derdirek su orucu
ama kuzudan bana da istikak ayirin
Dettt hap map yok@Suzan Avci hava çarptı beni Suzibi kanepen bi kanepeye bayılıyorum buralar yanıyor.
o dediğiniz hap ne gı benim de göğüsleri şişirelim
su içmeyengillerden misin? yoksa içip yazmayangillerden mi?Evet kızlar güzel bir detoksa başladım 2 gün önce..başlamanın sebebi sağlık problemlerinden kaynaklansada şu an çok iyi gidiyor çok şükür...
Sabah : sirkeli ve hakiki zeytinyağlı suda beklemiş 1 adet kuru incir yedim...
Ardından 1 kase yoğurt ve tabiki
Öğle : 2 kase yoğurt + veee
Akşam eşimle birlikteyer günü kapatırım şimdi çok isim var onları halledeyim . Kızlar
Ben 1 ay sonra spor yapmaya başlayacağım şu an hem sağlığım elverişli degil hemde sınavim var .
Arrietty_
sedulu
H3RA_
bedeni bizimdir sana boyun kafa bırakalım biz.
Entel dantel bamya. Istikak nedir. Millet kol bacak ciger kuyruk der. Bamya istikak der
gel ben sana veririm incikini benim payıma düşenden.bana incik birakin
kafasi falan istemem
hehe bende tam düzeltmek üzereydim . kişinin kendisine düşen pay anlamına gelirturkce kelime bilgini gelistiriyorum
istikak = share (ingilish) = deel (nederlands)
dogru yazilisi da "istihkak" mis
Hosbulduk
Bayramda herkes bana ye ye diyor. Sonra da kilo almışsın diyorlar. Mecburum zayıflamaya.Daha ne kadar zayıflıcan kız
Kiz costun mu :))Kızlar hadi yürüyelim
Yürücez miKiz costun mu :))
Olur yürüyelim aksam yemegini kurup yurume bandina cikarimYürücez mi
Burda ailıştım yürümeye
Beni bu hale getirdiniz siz de yürüyün bana ne
Ben mutfagi bosaltiyorumKızlar hadi yürüyelim
Bende şimdi menemen yaptırıyorum herifcigimeBen mutfagi bosaltiyorumagirlikli spor yapiyorum yani
Hosgeldin canim bak yazacaktım adini unutmusumHosbulduk
Heyt yavrum sen isini biliyorsunBende şimdi menemen yaptırıyorum herifcigimesonra ergenimle sokakta oynariz abileriyle takılsın bende o arada turlarım biraz rahat bırakırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?