Insan kafayi yerküçüğü ablası ile tatil yapsın diye istanbula yolladım. uçak birden rotada görünmez oldu. ben hemen tüm thy telefonları aramaya başladım kızım oradan thy firmasını soru yağmuruna tutuyor. cep telefonu yok sınav ödülü olacak çünkü oyyyy delirdim resmen. neyse sonra yanında bir çocuk oturuyormuş anlatmış durumu ailemi arayabilirmiyim demiş aradı benide rahatladım. sebep yanlarına aldıkları ikramların tarihi geçmişmiş onları değiştirmek için rotayı ankaraya çevirmişler. yalan kimbilir ne oldu da böyle bişey yaptılar.
yedim valla uçak kaçırıldı mı düştü mü ne oldu bilmiyoruz çünkü. birde çocuğun ilk yalnız uçak seyahati ve telefonsuz o günü hiç unutamam.Insan kafayi yer
canım menülerimizi menü ve spor listelerine yazıyoruz buraya değil hatta pazartesi cuma baskül bildirimlerimizi de oraya yapıyoruzEvet kızlar güzel bir detoksa başladım 2 gün önce..başlamanın sebebi sağlık problemlerinden kaynaklansada şu an çok iyi gidiyor çok şükür...
Sabah : sirkeli ve hakiki zeytinyağlı suda beklemiş 1 adet kuru incir yedim...
Ardından 1 kase yoğurt ve tabiki
Öğle : 2 kase yoğurt + veee
Akşam eşimle birlikteyer günü kapatırım şimdi çok isim var onları halledeyim . Kızlar
sanada kolay gelsin canımKolay gelsin canim. Hic bitmiyor camasir
Cumartesi ailem gelecek, kardeslerim esleri. Oglumun dogum günü icin. 1 gun erken kutlama olacak cunku dogum gununde 2 günlük Legoland e gidiyoruz. Daha oraya valiz hazirliyacagim.
Düşün düşünme, birden küçük bir arkadaşın oluveriyor.bende de iki kız var kaderim bu olmamalı. hele yavruladıklarında kendimi hiç anneanne olarak düşünemiyorum.
Eki Görüntüle 2879643
küçüğü ablası ile tatil yapsın diye istanbula yolladım. uçak birden rotada görünmez oldu. ben hemen tüm thy telefonları aramaya başladım kızım oradan thy firmasını soru yağmuruna tutuyor. cep telefonu yok sınav ödülü olacak çünkü oyyyy delirdim resmen. neyse sonra yanında bir çocuk oturuyormuş anlatmış durumu ailemi arayabilirmiyim demiş aradı benide rahatladım. sebep yanlarına aldıkları ikramların tarihi geçmişmiş onları değiştirmek için rotayı ankaraya çevirmişler. yalan kimbilir ne oldu da böyle bişey yaptılar.
Bize bilgi ver kuzumEvet kızlar güzel bir detoksa başladım 2 gün önce..başlamanın sebebi sağlık problemlerinden kaynaklansada şu an çok iyi gidiyor çok şükür...
Sabah : sirkeli ve hakiki zeytinyağlı suda beklemiş 1 adet kuru incir yedim...
Ardından 1 kase yoğurt ve tabiki
Öğle : 2 kase yoğurt + veee
Akşam eşimle birlikteyer günü kapatırım şimdi çok isim var onları halledeyim . Kızlar
Bize vermiyor sakliyorhalacocuksun bu uyguladığın detoks bir diyetisyenin önerisimi yoksa başka bir kaynaktan aldığın bir detoks mu? ve listesi var mı hani bizde bir görsek ne var ne yok?
kız fettan suzi canavarın çıktı gene bir hele dur mesajlarımızı gördü mü bakalım??? sabır ....Bize vermiyor sakliyor
Takimiz kizz.
Sabir neydi? Yeniliyormu?kız fettan suzi canavarın çıktı gene bir hele dur mesajlarımızı gördü mü bakalım??? sabır ....
sen zayıfla kuzu kesecem beraber çevireciz. o zaman herşey yenilebilir oalcak senin içinSabir neydi? Yeniliyormu?
1 tane kuzucukmu? O anca bana yetersen zayıfla kuzu kesecem beraber çevireciz. o zaman herşey yenilebilir oalcak senin için
yarısı senin yarısı benim sonrası 10 gün detoks1 tane kuzucukmu? O anca bana yeter
yarısı senin yarısı benim sonrası 10 gün detoks
bedeni bizimdir sana boyun kafa bırakalım biz.direk su orucu
ama kuzudan bana da istikak ayirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?