Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ohh ne güzel ,yapmak isterdim ama yapamiyorum belki zman gectikce bende alışırım

bende de iki kız var kaderim bu olmamalı. hele yavruladıklarında kendimi hiç anneanne olarak düşünemiyorum.
Eki Görüntüle 2879643

Soyle bakimli ,makyajini yapmis elbiseni giymis torununa bakan Fransızlara bayiliyorumm ,sabah okula birakirken bile suslu puslu oluyorlar kesin oyle olursun canim

Soyle bakimli ,makyajini yapmis elbiseni giymis torununa bakan Fransızlara bayiliyorumm ,sabah okula birakirken bile suslu puslu oluyorlar kesin oyle olursun canim
ana kendi kızancıklarım için kaç kez uyanmışım ki onların kızancıkları için uyanacağım. yok yahu anaları babaları götürsün okula. ben arada lütfedersem severim. ayyyy yok

ana kendi kızancıklarım için kaç kez uyanmışım ki onların kızancıkları için uyanacağım. yok yahu anaları babaları götürsün okula. ben arada lütfedersem severim. ayyyy yok

Benim komsuma kizi haftada 1 birakiyor gunduz, bazen de gece.
Haftada bir iyi ya, sevdin ettin, bunalmadan gonderdin geri

halacocuksun bu uyguladığın detoks bir diyetisyenin önerisimi yoksa başka bir kaynaktan aldığın bir detoks mu? ve listesi var mı hani bizde bir görsek ne var ne yok?
Nedense beni alintiladiginizi göremiyorum şimdi gördüm ....şöyle oldu ..ne demişler herkes kendinin doktoru olmalı. Bende yaşamımı o şekilde sürdürüyorum yani Allah başımızdan eksik etmesin doktorları ve sağlık çalışanlarını ( bu arada bende 5 -6 yıl hemşirelik yaptım) ..korkuyorum ellerine düşmekten..tabiki burda uzun uzadıya anlatamam ama yaşadıklarım buna sebep oldu .malesef çoğu kesim ezbere iş yapıyor bireysel farklılıklar göz önüne alınmıyor gerek tıbbin çok ilerlememesinden kaynaklı gerekse sistemin getirdiği yoğun çalışma temposu yüzünden ...her neyse işte hayatıma mal oluyordu bazı şeyler ölmedim ama çok şey kaybettim... Şu anda kendim araştırıyorum deniyorum uyguluyorum okuyorum vs...

Yaptığım şey şu şekilde kimseye önermiyorum bu arada ama kendi deneyimimi paylaşıyorum..

Apandisitimde ağrı oluştu 2 gün önce ani hareket yapınca yahut sesim azcik yükselsin ağrım arttı bende korktum hemen kafamdakini uyguladım ...öncelikle apamdisitimi rahatlatmak için bağırsaklarını boşaltmam gerekiyordu bende bunu incirle yaptım ama eşim yarın İngiliz tuzu alacak ve ilerde gerek duyarsam kendi hazırladığım malzemelerle lavman yapicam kendime ...şimdi yaptığım şey şu gece olunca bir adet kuru inciri hakiki zeytinyağı ve doğal elma sirkesi olan bir karışımda bekletiyorum sabah yiyorum ...susadikca su içiyorum kendimi zorlamiyorum...ve kaliteli aşırı lezzetli karpuzlar varya onlardan istediğim kadar yiyorum ama maksimum 3 öğün yapıyorum yanında ya 1 kase yada 2 kase yoğurt tüketiyorum ....peki enerjim durumum nasıl diye soracak olursanız . ... Öğlen 1 saat uyuyorum uykum geliyor ..dün gece uykum gelmedi 2 de yattım ve 6 da kalktım enerjiktim normalde asla enerjik olmam... Kendimi hafiflemis ve rahat hissediyorum üstelik canım çekmiyor çok fazla .hatta bunu yersem.mideme işkence olur gibi hissediyorum misal ...akşam evdekilere kebap yaptım canım çekmedi ... ama gece karnım acikmisti fakat sabah kalktığımda hiç açlık hissetmedim ..bu arada apandisit ağrım 2 gündür olmuyor çok şükür.. bu şekilde...ne kadar yaparım neler yaparım bilmiyorum kendime sağlığıma göre karar vereceğim

Ve ciddi bir kararlılıkla başladım bismillah dedim sağlığımı kazanmaya niyet ettim dua ettim...ben elimden geleni yapicam yaratacak olan Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…