Ayyy amannn azcik gecmis yapayim dedim kac gundur konuşmayan takimin çenesi düşmüş vazgeçtim yapmiyorum
Gec kalmisim ama yazayimArrietty_ aksama evdekilere lahana sarması yogurt salata...Bana ton balıklı salata vardi..
@neutral yumurtaya mi basladin hadi kolay gelsinBenimde detoxum geldi ama yapamıyorum ya tam zamani aslinda
@Suzan Avcisabah bi ugradim daha da gelemedim canim islerim coktu gene disarilarda şimdide igneye gidecem..Ordan yürüyüşe
Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz adinizi unuttum bak aklimdaydi
Hosbulduk canimHosgeldin canim bak yazacaktım adini unutmusumgördüğüm iyi oldu..
bende rahatım bu konuda küçükken annemle babama bırakır tatil yapardım. hatta kayınvalideme sonra büyüdüler bende kız kıza tatilin ne güzel olduğunu keşfettim. babamı çağırıyordum eşimle küçük kızıma yemek pişiriyor ev işlerini hallediyordu bende tatil yapıyordum corona çıkana kadar.
bende de iki kız var kaderim bu olmamalı. hele yavruladıklarında kendimi hiç anneanne olarak düşünemiyorum.
Eki Görüntüle 2879643
BencedeSoyle bakimli ,makyajini yapmis elbiseni giymis torununa bakan Fransızlara bayiliyorumm ,sabah okula birakirken bile suslu puslu oluyorlarkesin oyle olursun canim
yeme de naparsan yapBen mutfagi bosaltiyorumagirlikli spor yapiyorum yani
3 sene oldu bırakalı canımNe kadar oldu emzirmeyi birakali? Su hamilelik sirasinda biraktigimda brnde oyke hissediyordum o zman ici boşalmış ama kucukte degil tuhaf bir haldeydi ins.komple bitince qyni olmaz
Heee ben onun yaptıklarını nasıl yapayım yaa ölürüm
Emek vermeden olmaz o isler bebem3 sene oldu bırakalı canım
Heee ben onun yaptıklarını nasıl yapayım yaa ölürümhangı kafayla dedım acaba
Verıyoz ya kız. Aç kalıyoz pılates yapıyoz. Zumba yapıyoz bızde bu kadar calısıyoz napalımEmek vermeden olmaz o isler bebem
Verıyoz ya kız. Aç kalıyoz pılates yapıyoz. Zumba yapıyoz bızde bu kadar calısıyoz napalım
ana kendi kızancıklarım için kaç kez uyanmışım ki onların kızancıkları için uyanacağım. yok yahu anaları babaları götürsün okula. ben arada lütfedersem severim. ayyyy yokSoyle bakimli ,makyajini yapmis elbiseni giymis torununa bakan Fransızlara bayiliyorumm ,sabah okula birakirken bile suslu puslu oluyorlarkesin oyle olursun canim
ana kendi kızancıklarım için kaç kez uyanmışım ki onların kızancıkları için uyanacağım. yok yahu anaları babaları götürsün okula. ben arada lütfedersem severim. ayyyy yok
Verıyoz ya kız. Aç kalıyoz pılates yapıyoz. Zumba yapıyoz bızde bu kadar calısıyoz napalım
Bayramda herkes bana ye ye diyor. Sonra da kilo almışsın diyorlar. Mecburum zayıflamaya.
Canım hiç yemek yemek istemiyor yemek zorunda değilim di mi? Yoğurt karpuz gibi şeylerle geçiştirdim hep dur bende karpuz diyeti yapayım
ana kendi kızancıklarım için kaç kez uyanmışım ki onların kızancıkları için uyanacağım. yok yahu anaları babaları götürsün okula. ben arada lütfedersem severim. ayyyy yok
Ben dün akşamı yoğurtlu semizotu yiyerek geçirdim içine 10 gr chia da attım gayet yetti. Sıcaklarda yemek istemiyor insan zaten. Bugün de menemen yapicam yeter
Nedense beni alintiladiginizi göremiyorum şimdi gördüm ....şöyle oldu ..ne demişler herkes kendinin doktoru olmalı. Bende yaşamımı o şekilde sürdürüyorum yani Allah başımızdan eksik etmesin doktorları ve sağlık çalışanlarını ( bu arada bende 5 -6 yıl hemşirelik yaptım) ..korkuyorum ellerine düşmekten..tabiki burda uzun uzadıya anlatamam ama yaşadıklarım buna sebep oldu .malesef çoğu kesim ezbere iş yapıyor bireysel farklılıklar göz önüne alınmıyor gerek tıbbin çok ilerlememesinden kaynaklı gerekse sistemin getirdiği yoğun çalışma temposu yüzünden ...her neyse işte hayatıma mal oluyordu bazı şeyler ölmedim ama çok şey kaybettim... Şu anda kendim araştırıyorum deniyorum uyguluyorum okuyorum vs...halacocuksun bu uyguladığın detoks bir diyetisyenin önerisimi yoksa başka bir kaynaktan aldığın bir detoks mu? ve listesi var mı hani bizde bir görsek ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?