Yaşıyorum hala
Şu detoksu yapanların gördükleri eksiyi görmesem kalkışmazdım hiç
son bir yumurtayıda şimdi yedim bitti gitti
yarın yeşilçay süt günü zaten
yanağımdan bir makas aldım şimdi tebrik ettim kendimi
manacak ne kız?E super,
Belki manacak yumurtaya da alisirsin.
yumurta hiç yemiyor değildimE super,
Belki manacak yumurtaya da alisirsin.
son yarım avokadomuz var onuda yedik mi bugünü bitirdik.yumurta hiç yemiyor değildim
omlet halinin daha bir gideri var
haşlanmışı sevmem
birde gün boyu olunca böğğ geldi
ama yaptım ya inanamıyorum kendime
yapacaklara duyurulur gram acıktırmıyor
bugün bir ilk daha yaptım kızlar
avakadoyuda tatmış oldum
smothienin içine saklıyordum hep
şimdi limon pul biber eşliğinde yarım avakadoyu hüplettim
gayet güzelmiş hatta damak zevkime yakınmış
sık sık yerim bundan sonra
Afiyet olsun. Tam eskilerin sozu gibi olmus menun”sabah kahvaltisi altin, ogke yemegi gumus, aksam yemegi bakirdir”. Adimlarin da gayet iyiMerhaba
10:30 peynirli dereotlu omlet, yarım domates, yarım salatalık, 1 wasa üzerine yer fıstığı ezmesi ve tatlandırmak amaçlı azcık bal, 2 fincan şekersiz çay
15:30 1 kase yoğurtlu soğuk çorba
17:30 1 dilim karpuz
Su 2 lt
6000 adım 180 puan
sedulu
Eki Görüntüle 2879814
yanıma almayı unutmuşum işe giderkenson yarım avokadomuz var onuda yedik mi bugünü bitirdik.
Selam canim. Ne detoksu veya diyeti yapiyorsun?yanıma almayı unutmuşum işe giderken
o yüzden avakadolu öğünü cevizle yaptım ofiste
şimdi evde deneyeyim dedim
yarısını yedim
hakkım kalmadı benim herhalde
varsa yarısını daha yerim
yumurtadan sonraki öğün avokado. ye onuda kalmasın protein sonuçtayanıma almayı unutmuşum işe giderken
o yüzden avakadolu öğünü cevizle yaptım ofiste
şimdi evde deneyeyim dedim
yarısını yedim
hakkım kalmadı benim herhalde
varsa yarısını daha yerim
Bu sözü bilmiyordum. Bu arada hoşgeldin, bol eksilerin olsun.Afiyet olsun. Tam eskilerin sozu gibi olmus menun”sabah kahvaltisi altin, ogke yemegi gumus, aksam yemegi bakirdir”. Adimlarin da gayet iyi
HosbuldukBu sözü bilmiyordum. Bu arada hoşgeldin, bol eksilerin olsun.
Masallah. Adimlar super.Evet ergen bebemi yatırdım umarım kalkmaz bu defa yorgunluktan sızdıogle uykusu yapmadı akşam parkta kostu top oynadı eve gelince yıkadım yattı. Ben onun peşine koşmaktan 12 bin yapmışım bu saate kadar
B U bır ıkı haftadır saldım ya. Genelde 2 gunde bır zumba ardından pılates yapıyorum. Pılatesı sevdım verım aldım cunku. Bu hafta mesela hıcbıywrım agrımadı. Onceden 2 gun agrırdı bıdaha yapamazdım. Eksık yada yanlıs mı yapıuyırum acaba noye agrımıyo bıyerım dıye düşünüyorum sımdı. Farklı vıdeolara bakıcamSen baya artirdin spor isini aslinda,
Adimin da artsa daha ne
Ben onu bı kere yoğurtlu sarımsaklı yedım. Salatalık ta doğrayıp. Fena degıldı ama cok yıyemem bana okadar uygun degıl.yumurta hiç yemiyor değildim
omlet halinin daha bir gideri var
haşlanmışı sevmem
birde gün boyu olunca böğğ geldi
ama yaptım ya inanamıyorum kendime
yapacaklara duyurulur gram acıktırmıyor
bugün bir ilk daha yaptım kızlar
avakadoyuda tatmış oldum
smothienin içine saklıyordum hep
şimdi limon pul biber eşliğinde yarım avakadoyu hüplettim
gayet güzelmiş hatta damak zevkime yakınmış
sık sık yerim bundan sonra
Ne yapacağğn orda nıye gıdıyonkiine. Boşver gtme denize gıtYarin Ankara yolcusuyuz gene yoruldum yaw..Herkes tatil planları yapiyorken ben hep Ankaraya gidiyorum valla yazık bana
Teyyy Allamm kiz kac haftadir bagiriyom ya canlı yayında tup bebek yapiyom ya ben hastaneye gidiyorum yoksa ne yapılır yazin AnkaradaNe yapacağğn orda nıye gıdıyonkiine. Boşver gtme denize gıt
hayalin için koşturuyorsunYarin Ankara yolcusuyuz gene yoruldum yaw..Herkes tatil planları yapiyorken ben hep Ankaraya gidiyorum valla yazık bana
Evet 6.kerehayalin için koşturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?