Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun.

Ben bunun peynirlisini yapayim

cevabmızı aldık canım inşallah şifa olur

H3RA_ ses ver, nasil gidiyor yumurta ile flortun?

Arrietty_ naptin salona gittin mi?
Yok ya
Gidemedim. Neden?
Bebeleri getir gotur yapmakdan.
16.30 daydi ders
15.30 da alt komsunun kizi (benim yuzumden evini su basan ) ve benim kiz bisiklet sureceklerdi. Kresden gelince uyumus kiz. Benim kiz basimi sisirdi. Abim Yemek kursu sonra arkadasina gitti sen spora gitcen. Ben ne yapacagim? Haksizlik ben bisey yapmiyorum. Babami istemiyorum yaygarasi cikardi.
Yarin is sonrasi Firsat bulursam gidecegim

karbonhidrat biraz fazla olmuş sanki ???

H3RA_ ses ver, nasil gidiyor yumurta ile flortun?

Arrietty_ naptin salona gittin mi?
Yaşıyorum hala
Şu detoksu yapanların gördükleri eksiyi görmesem kalkışmazdım hiç
son bir yumurtayıda şimdi yedim bitti gitti
yarın yeşilçay süt günü zaten
yanağımdan bir makas aldım şimdi tebrik ettim kendimi

Ne kadar azaltsam sence canim? Emzirdigim icin komple kesmek de istemiyorum. Aa bir de 1 tabak meyve yedim onu yazmayi unutmusum.
akşam öğünlerinde yeme karbonhidrat zaten sana kilo aldırmaktan başka işe yaramaz. ananas ye sütü çok arttırıyor. sıvı tüket onlar yeterli süt için karbonhidrat kısmı geçmişten gelme alışkanlıktan başka bişey değil.
Simdi tam telefonu elime aldim dusunuyordum diyetisyen randevusu alsam mi yarina diye? Baya kilo aldim ya.
valla aslında çok güzel olur tam doğru yolu sana gösterirler en azından. olmuşken tam yap

iyide yazdım ha ocakta unuttum ben yumurtayı

Haklisin canim. Bakayim en yakin yarina veya onda sonraki gune ne zamana varsa tekefon gorusmesi alayim diyetisyenle. Bakalim ne yazacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…