- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Unutmuşum kuzum ya ilk gunume ver içtim tabi canım ne kadar isterse 1 buçuk olmuştur :)su içmeyengillerden misin? yoksa içip yazmayangillerden mi?
Nedense beni alintiladiginizi göremiyorum şimdi gördüm ....şöyle oldu ..ne demişler herkes kendinin doktoru olmalı. Bende yaşamımı o şekilde sürdürüyorum yani Allah başımızdan eksik etmesin doktorları ve sağlık çalışanlarını ( bu arada bende 5 -6 yıl hemşirelik yaptım) ..korkuyorum ellerine düşmekten..tabiki burda uzun uzadıya anlatamam ama yaşadıklarım buna sebep oldu .malesef çoğu kesim ezbere iş yapıyor bireysel farklılıklar göz önüne alınmıyor gerek tıbbin çok ilerlememesinden kaynaklı gerekse sistemin getirdiği yoğun çalışma temposu yüzünden ...her neyse işte hayatıma mal oluyordu bazı şeyler ölmedim ama çok şey kaybettim... Şu anda kendim araştırıyorum deniyorum uyguluyorum okuyorum vs...
Yaptığım şey şu şekilde kimseye önermiyorum bu arada ama kendi deneyimimi paylaşıyorum..
Apandisitimde ağrı oluştu 2 gün önce ani hareket yapınca yahut sesim azcik yükselsin ağrım arttı bende korktum hemen kafamdakini uyguladım ...öncelikle apamdisitimi rahatlatmak için bağırsaklarını boşaltmam gerekiyordu bende bunu incirle yaptım ama eşim yarın İngiliz tuzu alacak ve ilerde gerek duyarsam kendi hazırladığım malzemelerle lavman yapicam kendime ...şimdi yaptığım şey şu gece olunca bir adet kuru inciri hakiki zeytinyağı ve doğal elma sirkesi olan bir karışımda bekletiyorum sabah yiyorum ...susadikca su içiyorum kendimi zorlamiyorum...ve kaliteli aşırı lezzetli karpuzlar varya onlardan istediğim kadar yiyorum ama maksimum 3 öğün yapıyorum yanında ya 1 kase yada 2 kase yoğurt tüketiyorum ....peki enerjim durumum nasıl diye soracak olursanız . ... Öğlen 1 saat uyuyorum uykum geliyor ..dün gece uykum gelmedi 2 de yattım ve 6 da kalktım enerjiktim normalde asla enerjik olmam... Kendimi hafiflemis ve rahat hissediyorum üstelik canım çekmiyor çok fazla .hatta bunu yersem.mideme işkence olur gibi hissediyorum misal ...akşam evdekilere kebap yaptım canım çekmedi ... ama gece karnım acikmisti fakat sabah kalktığımda hiç açlık hissetmedim ..bu arada apandisit ağrım 2 gündür olmuyor çok şükür.. bu şekilde...ne kadar yaparım neler yaparım bilmiyorum kendime sağlığıma göre karar vereceğim
Ve ciddi bir kararlılıkla başladım bismillah dedim sağlığımı kazanmaya niyet ettim dua ettim...ben elimden geleni yapicam yaratacak olan Allah.
su miktarını 2,5 yaparsak güzel olur.Unutmuşum kuzum ya ilk gunume ver içtim tabi canım ne kadar isterse 1 buçuk olmuştur :)
liste belli ya daha ne ekleme yapıyorsun peynir falan.Gecmis olsun.
Ben bunun peynirlisini yapayim
liste belli ya daha ne ekleme yapıyorsun peynir falan.
cevabmızı aldık canım inşallah şifa olurNedense beni alintiladiginizi göremiyorum şimdi gördüm ....şöyle oldu ..ne demişler herkes kendinin doktoru olmalı. Bende yaşamımı o şekilde sürdürüyorum yani Allah başımızdan eksik etmesin doktorları ve sağlık çalışanlarını ( bu arada bende 5 -6 yıl hemşirelik yaptım) ..korkuyorum ellerine düşmekten..tabiki burda uzun uzadıya anlatamam ama yaşadıklarım buna sebep oldu .malesef çoğu kesim ezbere iş yapıyor bireysel farklılıklar göz önüne alınmıyor gerek tıbbin çok ilerlememesinden kaynaklı gerekse sistemin getirdiği yoğun çalışma temposu yüzünden ...her neyse işte hayatıma mal oluyordu bazı şeyler ölmedim ama çok şey kaybettim... Şu anda kendim araştırıyorum deniyorum uyguluyorum okuyorum vs...
Yaptığım şey şu şekilde kimseye önermiyorum bu arada ama kendi deneyimimi paylaşıyorum..
Apandisitimde ağrı oluştu 2 gün önce ani hareket yapınca yahut sesim azcik yükselsin ağrım arttı bende korktum hemen kafamdakini uyguladım ...öncelikle apamdisitimi rahatlatmak için bağırsaklarını boşaltmam gerekiyordu bende bunu incirle yaptım ama eşim yarın İngiliz tuzu alacak ve ilerde gerek duyarsam kendi hazırladığım malzemelerle lavman yapicam kendime ...şimdi yaptığım şey şu gece olunca bir adet kuru inciri hakiki zeytinyağı ve doğal elma sirkesi olan bir karışımda bekletiyorum sabah yiyorum ...susadikca su içiyorum kendimi zorlamiyorum...ve kaliteli aşırı lezzetli karpuzlar varya onlardan istediğim kadar yiyorum ama maksimum 3 öğün yapıyorum yanında ya 1 kase yada 2 kase yoğurt tüketiyorum ....peki enerjim durumum nasıl diye soracak olursanız . ... Öğlen 1 saat uyuyorum uykum geliyor ..dün gece uykum gelmedi 2 de yattım ve 6 da kalktım enerjiktim normalde asla enerjik olmam... Kendimi hafiflemis ve rahat hissediyorum üstelik canım çekmiyor çok fazla .hatta bunu yersem.mideme işkence olur gibi hissediyorum misal ...akşam evdekilere kebap yaptım canım çekmedi ... ama gece karnım acikmisti fakat sabah kalktığımda hiç açlık hissetmedim ..bu arada apandisit ağrım 2 gündür olmuyor çok şükür.. bu şekilde...ne kadar yaparım neler yaparım bilmiyorum kendime sağlığıma göre karar vereceğim
Ve ciddi bir kararlılıkla başladım bismillah dedim sağlığımı kazanmaya niyet ettim dua ettim...ben elimden geleni yapicam yaratacak olan Allah.
Teşekkürler canım geçti çok sukurMahi57 gecmis olsun
Gunaydin kizlar
Bugun adim günü.
Tablolar isden gelince halledilecek
Hayirli günler
Kontrol tartilarini unutmayin
Çok haklısın.Ay bu takımda nasıl bir gevşeklik başladı çözemedim. Bu tablonun hali nedir ?
Kızlar menüler sporlar nerede ?
@asena87 @Ozlemlerhayallar @TavsannesiMahi57
Yok ya
ayda bir bile olur sakıncası yokBenim komsuma kizi haftada 1 birakiyor gunduz, bazen de gece.
Haftada bir iyi ya, sevdin ettin, bunalmadan gonderdin geri
karbonhidrat biraz fazla olmuş sanki ???Bugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta,5 zeytin.
Ara: 1 avuc cekirdek ici, 2 sade kahve.
Oglen: 3 kofte, 4 yk kadar pirinc makarnasi, 1 kase salata,1 kase yogurt.
Aksam-18:30- 1 kase mercimek corbasi, 3 yk pirinc pilavi, 1 ayran.
Su:2,5 lt
Spor: 15 dk leslie -45puan
Arrietty_
@seduluH3RA_
Ne kadar azaltsam sence canim? Emzirdigim icin komple kesmek de istemiyorum. Aa bir de 1 tabak meyve yedim onu yazmayi unutmusum.karbonhidrat biraz fazla olmuş sanki ???
Simdi tam telefonu elime aldim dusunuyordum diyetisyen randevusu alsam mi yarina diye? Baya kilo aldim ya.karbonhidrat biraz fazla olmuş sanki ???
Yaşıyorum hala
akşam öğünlerinde yeme karbonhidrat zaten sana kilo aldırmaktan başka işe yaramaz. ananas ye sütü çok arttırıyor. sıvı tüket onlar yeterli süt için karbonhidrat kısmı geçmişten gelme alışkanlıktan başka bişey değil.Ne kadar azaltsam sence canim? Emzirdigim icin komple kesmek de istemiyorum. Aa bir de 1 tabak meyve yedim onu yazmayi unutmusum.
valla aslında çok güzel olur tam doğru yolu sana gösterirler en azından. olmuşken tam yapSimdi tam telefonu elime aldim dusunuyordum diyetisyen randevusu alsam mi yarina diye? Baya kilo aldim ya.
iyide yazdım ha ocakta unuttum ben yumurtayıYaşıyorum hala
Şu detoksu yapanların gördükleri eksiyi görmesem kalkışmazdım hiç
son bir yumurtayıda şimdi yedim bitti gitti
yarın yeşilçay süt günü zaten
yanağımdan bir makas aldım şimdi tebrik ettim kendimi
Yine miiyide yazdım ha ocakta unuttum ben yumurtayı
Haklisin canim. Bakayim en yakin yarina veya onda sonraki gune ne zamana varsa tekefon gorusmesi alayim diyetisyenle. Bakalim ne yazacak.akşam öğünlerinde yeme karbonhidrat zaten sana kilo aldırmaktan başka işe yaramaz. ananas ye sütü çok arttırıyor. sıvı tüket onlar yeterli süt için karbonhidrat kısmı geçmişten gelme alışkanlıktan başka bişey değil.
valla aslında çok güzel olur tam doğru yolu sana gösterirler en azından. olmuşken tam yap
namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış acıkmadım ya daha koydum unuttum. kocam kalkmış kapatmış demiyor da. üstelik iki tane haşlamıştım onları bir güzel hüpletecektim unutmuşum 1 adet olduğunu. neyse doğru yolu buldum.Yine mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?