Tüp bebişi bılıyomda ankarayı kaçırmışım.Teyyy Allamm kiz kac haftadir bagiriyom ya canlı yayında tup bebek yapiyom ya ben hastaneye gidiyorum yoksa ne yapılır yazin AnkaradaDemek sen yayını kaçırdın
yok yaaa kim demiş onu hiç nazlı olmuyorlar.Evet 6.kerecok ulaşılmaz oldu artık gelsin yaw.Koc bebesi nazlı olurmuş
Demek koc olmayacak ozaman nazlaniyor cok gelmek bilmediyok yaaa kim demiş onu hiç nazlı olmuyorlar.
Hosbulduk
Insallah hayirlisiyla gelsin bebisin canim.Evet 6.kerecok ulaşılmaz oldu artık gelsin yaw.Koc bebesi nazlı olurmuş
bir bana faydası olmadı kabağın.sana oluyorsa ne mutlu.Gitsin kilolar
kabak detoksu ile hedefimin altına düşebilirim güzel gidiyor çok da lezzetli oluyor
menun de aporun da cok iyi. Zaten kilon bir harika. Hayal bile edemiyorjm senin guncel kilonu
evet ya bebek arabasiypa cikinca ben unutmazsam belimdeki kemere veya sirt cantin krnarina takiyorjm bilejligi degilse hesapmiyor adimlari, haklisin.Merhabalar
Sabah;
1haşlsnmış yumurta 1domates 1salatalık 2biber maydonoz az
Öğle;
Kabak yoğurtlu baharatlı
Akşam;
Kabak yoğurtlu baharatlı
Su; 3lt
Jj 150 75p
Adım 8000 240p
Toplam 315p
Arrietty_ sedulu CEYDOS
Bileklik kayıt 5558 çocuğu okula getir götürde kaydetmemiş kolum sabit bebek arabasında olduğu için orayı telden ölçtüm
Çocuk peşinde koşturmaktan oluyor hepMasallah. Adimlar super.
Aman aman evde bir koc varsa ikinciyi yapmaEvet 6.kerecok ulaşılmaz oldu artık gelsin yaw.Koc bebesi nazlı olurmuş
Nasıl güzel miydi tereyağlı kokusuBugün ıslak kek yaptım poğaça yaptım ve ağzıma bile sürmedimkokladım ama
Ay oluyor gibi ilk gün faydasını gördüm inş bugün için de sonuç verir gerçi sıkı diyete de yeni başladım başta çabuk giderbir bana faydası olmadı kabağın.sana oluyorsa ne mutlu.
Ben de sendenimbir bana faydası olmadı kabağın.sana oluyorsa ne mutlu.
Hadi inşallah yetiş banaAy oluyor gibi ilk gün faydasını gördüm inş bugün için de sonuç verir gerçi sıkı diyete de yeni başladım başta çabuk gider
Benim eskiden gittigim diyetisyen de demisti kokla, koklamak istahi bastirir diye. Hatta demisti ki cok tatmak istersen isir cigne cope atBugün ıslak kek yaptım poğaça yaptım ve ağzıma bile sürmedimkokladım ama
dönemselde olabilir geçen yıl yumurta orucu ile dünya kilo verdim bu yıl banamısın demiyorBen de sendenimbanada faydası olmadı ya da ben beceremedim yapmayı
ama onun ilerisi kusma oluyor nasıl diyetisen bunu önerebilir ki. çok şaşırdım vallaBenim eskiden gittigim diyetisyen de demisti kokla, koklamak istahi bastirir diye. Hatta demisti ki cok tatmak istersen isir cigne cope at
Taylan Kümeli’nin 3 günlük yeşil çay yumurta detoksunu yapıyoruz ceydoşla.Selam canim. Ne detoksu veya diyeti yapiyorsun?
Yaa pağaça yı çok canım çektiği için kokladımNasıl güzel miydi tereyağlı kokusu
Menün güzel afiyet olsun canımDunun menusu:
Sabah:
1 dilim tb ekmegi
Peynir
Yumurta
Pekmez
Domates salatalık
Kaymak.
Oglen: 2 köfte
3 çatal makarna
Ara- 1 elma 2 kayisi
Aksam:
Ton balıklı salata
Su:2.5 ml
Bugun:
Sabah dunun aynısı kahvaltı
Oglen:
2 gram tavuk göğsü
Salata
Aksam:
1 kase sebze çorbası
Ara: 1 seftali 3 kiraz
Su: 3 litre
Hımm evet karbonhidrat fazla olmuşBugunku menum
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta,5 zeytin.
Ara: 1 avuc cekirdek ici, 2 sade kahve.
Oglen: 3 kofte, 4 yk kadar pirinc makarnasi, 1 kase salata,1 kase yogurt.
Aksam-18:30- 1 kase mercimek corbasi, 3 yk pirinc pilavi, 1 ayran.
Su:2,5 lt
Spor: 15 dk leslie -45puan
Arrietty_
sedulu H3RA_
Güzel menü afiyet olsunMerhaba
10:30 peynirli dereotlu omlet, yarım domates, yarım salatalık, 1 wasa üzerine yer fıstığı ezmesi ve tatlandırmak amaçlı azcık bal, 2 fincan şekersiz çay
15:30 1 kase yoğurtlu soğuk çorba
17:30 1 dilim karpuz
Su 2 lt
6000 adım 180 puan
sedulu
Eki Görüntüle 2879814
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?