Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Taylan Kümeli’nin 3 günlük yeşil çay yumurta detoksunu yapıyoruz ceydoşla.
Zor gibi gözüküyor ama yumurta dışında beni zorlamadı. Acıkmaya fırsat vermiyor
Detaylara bakayim bi. Ben diyetisyen randevusu aldim gerci ana persembe gunune. Ee persembe konustuk menuyu gobderdi alisveris yap filan derken hemen baslayamam.

senin adın mezun
bitiremedin daha diyet işini
alışınca böylemi oluyor diyorum seni gördükçe
Ne bileyim ki sağlıklı beslenmeye taktım belki se ondan akşam karbonhidrat alımım minimumda mesela hala. Zaten ekmek tüketmiyorum kestim. Sabah yumurta mutlaka yiyorum epey tok tutuyor.
Arada kaçamak yapıyorum desem onu da alkolle yapıyorum öyle tatlıya hamur işine gomulmuyorum. Sanırım insan alışıyor yeni düzenine.
Bir de bi sıra gerçekten dümdüz sımsıkı karın olayına taktım

Bugun evde sut yoktu hic. Yarin alalim da iceyim, haklisin canim.

Karpuz detoksumdan 2. Günün gecesinde neler yaşıyorum anlaticam ...yemek yaparken canım çekmedi demiştim ama eşime yemeği koyarken canım çok çekti kokusunda miss kokladım sonra yutkundum gittim salona başka işlerle uğraştım sonra bir baktım istek felan kalmamış ..canım hiç çekmiyor şu anda ...dün gece açlık hissetmiştim gece ama bu gece onuda hissetmiyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum sanki 90-60-90 oldum tövbe yarabbim koca gobegimi açıp baktım mezura aldım ölçtüm , olcmez olaydım neyse olacak bu iş napalim

Bu arada kuru inciri unutmazsam yatmadan önce zeytinyağlı sirkeli karışıma koymam gerek ..yarın sabah yemem için

evet ya bebek arabasiypa cikinca ben unutmazsam belimdeki kemere veya sirt cantin krnarina takiyorjm bilejligi degilse hesapmiyor adimlari, haklisin.
Menun de sporun da harikaa. Kabak detoksu galiba.
Yarın çıktığımda öyle yaparım bileğimdeki saymamış çünkü telefon ile uyuşmuyordu telefon arka cepteydi.evet kabak detoksu 2.gün yarın son inş
Hadi inşallah yetiş bana
Geliyoreeeee
Benim eskiden gittigim diyetisyen de demisti kokla, koklamak istahi bastirir diye. Hatta demisti ki cok tatmak istersen isir cigne cope at
çiğne çöpe at da iyiymiş
Ben mezunum daha gelmedi o günler
Yaa ne güzell aslında ahh bi incelsem bu sefer dikkat edicem inş

Ee sen bildiğin diyet yapıyon kilon nasıl eksilmiyor.

80bin adım mıı wooooow

aysunayy yarın napacaklar sana şimdi
Emrbiyonun oluşması için kaç aşama var
Koç bebesi diyorsun ya tarihe göremi ayarlıyor hiç bilgim yokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…