- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Kilom takılınca yaptım belki de o yüzden yaramadı bilmiyorumdönemselde olabilir geçen yıl yumurta orucu ile dünya kilo verdim bu yıl banamısın demiyor
Ben mezunum daha gelmedi o günlerYaa pağaça yı çok canım çektiği için kokladımneyse yine yiyeceğim günler gelir heralde
iyide bunların amacı zaten duran kiloyu hızlandırmak. valla ben bu yıl anlamadım . bir cenazeye gittim geldim öncesinde ne güzel gidiyordu sonrasında gitmez oldu.Kilom takılınca yaptım belki de o yüzden yaramadı bilmiyorum
senin adın mezunBen mezunum daha gelmedi o günler
Detaylara bakayim bi. Ben diyetisyen randevusu aldim gerci ana persembe gunune. Ee persembe konustuk menuyu gobderdi alisveris yap filan derken hemen baslayamam.Taylan Kümeli’nin 3 günlük yeşil çay yumurta detoksunu yapıyoruz ceydoşla.
Zor gibi gözüküyor ama yumurta dışında beni zorlamadı. Acıkmaya fırsat vermiyor
Ne bileyim ki sağlıklı beslenmeye taktım belki se ondan akşam karbonhidrat alımım minimumda mesela hala. Zaten ekmek tüketmiyorum kestim. Sabah yumurta mutlaka yiyorum epey tok tutuyor.senin adın mezun
bitiremedin daha diyet işini
alışınca böylemi oluyor diyorum seni gördükçe
Bir isirik alip tukurebilirsin denisti. Gerci hic yapmadim ben hep koklamakla yetindimama onun ilerisi kusma oluyor nasıl diyetisen bunu önerebilir ki. çok şaşırdım valla
Bugun evde sut yoktu hic. Yarin alalim da iceyim, haklisin canim.Menün güzel afiyet olsun canım
Hımm evet karbonhidrat fazla olmuş
Öğlen yediğin için akşam pilav olmasa iyiymiş
Birde makarna pilav 2 kaşığı 1 dilim ekmeğe bedel o yüzden bana 2 kaşık yazmıştı diyetisyenim
Emzirdiğin için aralarda süt tüketebilirsin
Güzel menü afiyet olsun
Sagol canim insallahInsallah hayirlisiyla gelsin bebisin canim.
Uzak misin Ankaraya?
Yarın çıktığımda öyle yaparım bileğimdeki saymamış çünkü telefon ile uyuşmuyordu telefon arka cepteydi.evet kabak detoksu 2.gün yarın son inşevet ya bebek arabasiypa cikinca ben unutmazsam belimdeki kemere veya sirt cantin krnarina takiyorjm bilejligi degilse hesapmiyor adimlari, haklisin.
Menun de sporun da harikaa. Kabak detoksu galiba.
GeliyoreeeeeHadi inşallah yetiş bana
Benim eskiden gittigim diyetisyen de demisti kokla, koklamak istahi bastirir diye. Hatta demisti ki cok tatmak istersen isir cigne cope at
Yaa ne güzell aslında ahh bi incelsem bu sefer dikkat edicem inşBen mezunum daha gelmedi o günler
bende koklama taraftarıyım.Bir isirik alip tukurebilirsin denisti. Gerci hic yapmadim ben hep koklamakla yetindim
Öyle oldu hiç haberim yoktu gelince gördüm :)
Ee sen bildiğin diyet yapıyonNe bileyim ki sağlıklı beslenmeye taktım belki se ondan akşam karbonhidrat alımım minimumda mesela hala. Zaten ekmek tüketmiyorum kestim. Sabah yumurta mutlaka yiyorum epey tok tutuyor.
Arada kaçamak yapıyorum desem onu da alkolle yapıyorum öyle tatlıya hamur işine gomulmuyorum. Sanırım insan alışıyor yeni düzenine.
Bir de bi sıra gerçekten dümdüz sımsıkı karın olayına taktım
Anladim canim, gaklisin be uzakmus ne de yakin.Sagol canim insallahNasil desem ne uzak ne yakin..Zonguldak tayim 3 saat uzaklıkta.
80bin adım mıı wooooow
Var daAman aman evde bir koc varsa ikinciyi yapma
Garagozlum okadar yapmamis krakerimmi yapacak80bin adım mıı wooooow
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?