üst beden ölçülerin aslında 38 bedene çok yakın olmalıydı. tişörtün kalıbı küçüktür ondan olmamıştır.Ben de geçen zayıfladım ben diye 38 beden tisort giydim de olmadi sasirdim niye olmuyor hala diye..70 kiloyum ya daha halbuki.
Baktırmadım. Spor salonları açıldı mıkuzum senin reformer yada normal pilatesle sıkılaşman lazım
vücut yağ oranına baktırdın mı hiç
sanmıyorum ki normal düzeyde çıkmasın
normalde spor günleri detoks vermiyor diyetisyende spor hocasıdaH3RA_ diyetisyeni bıraktın mı sen? Aslında spor Hocası ve diyetisyen uyarır seni bu konuda. Spor yapan insanın yemesi lazım. Detoksla spor yapmak iyi değil. Kasların kendini onaramıyor. Kasların erir yağların yerine.
60 mı olmak istiyorsun. Bu yürüyüşle yakında ulaşırsın165 canim
Amıınn cok amıınnBayrama kadar zayıflamak nasip olsun cümlemize amin
Ben 36 gıyemıyorum olmuyo hala bana. 38 gıyıyorum sen ıyısın o zaman sal gtsınGerçekten çok değişik. İnşallah geri almayız ya. Kilo vermek güzel de almak zor.
Göbek çevresi, kalça, üst kol.yok neden kötü hissedesin bunlar gerçekten yaşanan süreçler. ilk elden deneyimledim ben. neren bıngıldıyor mesla popon mu? erimiştir çok normal.
evet açıldıBaktırmadım. Spor salonları açıldı mı
Aynen dar kesimler olmuyor biraz geniş kesimler oluyor.. göğüsler kucuk benim en büyük derdim alt karin...60-65 e düşeyim onunla ugrasicamüst beden ölçülerin aslında 38 bedene çok yakın olmalıydı. tişörtün kalıbı küçüktür ondan olmamıştır.
Ben bunu bi araştırayımevet açıldı
3 haftadır falan gidiyorum ben
bence reformer denemelisin
benim yağ oranım ideallerde değil daha
o yüzden crossfit yapıyoruz hala daha
yağları biraz daha eriteyim reformer yapacağım
Evet hedefim 65 ti hatta ama 60 oldu ama siz 50 olunca 60 demeye bile utanıyorum şu an60 mı olmak istiyorsun. Bu yürüyüşle yakında ulaşırsın
Utanma boyum 157 civarı benim. Ondan benimki de böyle normal. Aşırı zayıf olursun 60ın altında.Evet hedefim 65 ti hatta ama 60 oldu ama siz 50 olunca 60 demeye bile utanıyorum şu an
Ben 50 değilimki 52 yim. O 2 kilo gözüme batıyoBen 70 kiloyum kendimi zayıf gormeye basladim 50 kilodakiler şişman görüyo ben de anlamadım ki bi sendrom var ama hankimizde
Sen de sorun yok yaw. Bende sanırım.Hatta 70 ken boyle zayifsam 60 olsam ne olurum ki diyordum kendime ..oyle zayif bana göre 60 yaniAyyy suziiii gel bacim gel tum moralimi bozdu kizlar
Yarina aksama yemeyeyim canim o zaman kh. Diyetisyen bakayim be yazacak soyleyecek persembe gunune randevum var. emziriyorum bir de o yuzden cok kafadan birsey de yapmak istemedim.
neutralın dediği gibi senin bölgesel çalışman gerekiyor. yürüme yeterli değil.Göbek çevresi, kalça, üst kol.
bebe karnında mı kilo verecen kız. 65 te mezun ol bebeni yap gel gene zayıfla.Evet hedefim 65 ti hatta ama 60 oldu ama siz 50 olunca 60 demeye bile utanıyorum şu an
yürümek metabolizmayı hızlandırır ama sıkılaşmana çokta etkisi olmaz. şöyle yapabilirsin 30 dk yürüyüş yaptıktan sonra 30 dk jok atabilirsin. o zaman sıkılaşman daha fazla olacaktır.Bugün işteki arkadaşlar da bana sen zayıfsın daha da zayıflama dediler. Yürüme bu kadar dediler.
Foto atsana canim valla merak ettimSen de sorun yok yaw. Bende sanırım.Kendimi zayıf görmüyorum Az zayıflayam diye heves ettimdi.
ama sen diyetisyen değilsin nasıl dengeleyeceksin ? üstelik o fazlalıkları olmadan yiyip dengelerim diyor. olmamış canım.Salı kahvaltı 1 tane haşlanmış yumurta, 5 zeytin, biraz peynir,, kiraz 10 tane
Ara 1 dilim kek, çay (pek olmadı ama okulda Ögretmen arkadaşlar anlaşıp getirmişler, arkadaşımın eşi diyetisyen nasıl zayıflar anlatamam kadın neler yedi.
Ben dengelerim dedi.
Akşam 1 kase et çorbası, 3 tane sarma, ceviz, 3 çatal karpuz
Su 2 litre
410 merdiven 123 puan
11294 adım 338
Toplam puan 461 puan
İyi geceler dilerim Eki Görüntüle 2879932
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?