Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

normalde spor günleri detoks vermiyor diyetisyende spor hocasıda
ama haftaya tatile gideceğim mezun olayı. relax bir tatil olsun istiyorum
birde hiç izin bile kullanmadım bu süreçte
çok darlandım artık
ama bugün ki detoksum sırf yumurtaydı zaten bol protein aldım yani

Yarina aksama yemeyeyim canim o zaman kh. Diyetisyen bakayim be yazacak soyleyecek persembe gunune randevum var. emziriyorum bir de o yuzden cok kafadan birsey de yapmak istemedim.

Kaca ylik canim ,ekgidaini iyi aliyorsa sorun olmaz haftada 500 600gr kadarvererek ilerliyorum bende sütu etkileyen gidalar tuketirsen sorun olmaz ,dokuuyorsa ara ogunlere ceviz ,hurma ,findik gibi slatalarda boldereotu yesillik cok gu,el oluyor bende emziriyorum

Göbek çevresi, kalça, üst kol.
neutralın dediği gibi senin bölgesel çalışman gerekiyor. yürüme yeterli değil.
Evet hedefim 65 ti hatta ama 60 oldu ama siz 50 olunca 60 demeye bile utanıyorum şu an
bebe karnında mı kilo verecen kız. 65 te mezun ol bebeni yap gel gene zayıfla.
Bugün işteki arkadaşlar da bana sen zayıfsın daha da zayıflama dediler. Yürüme bu kadar dediler.
yürümek metabolizmayı hızlandırır ama sıkılaşmana çokta etkisi olmaz. şöyle yapabilirsin 30 dk yürüyüş yaptıktan sonra 30 dk jok atabilirsin. o zaman sıkılaşman daha fazla olacaktır.

ama sen diyetisyen değilsin nasıl dengeleyeceksin ? üstelik o fazlalıkları olmadan yiyip dengelerim diyor. olmamış canım.
bende bir diyetisyenle bir oturmada yan yana geldim bana dediği şey ben her şeyden yerim ama normalde yemem gerekenin hep yarısını yerim böylece formumu korurum demişti. ama o da zaten formundaydı. kıyaslama kabul edilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…