Ben bir dünü gördüm sırf yeşilçaydı ondan yazdım. İnşallaj güzel bir eksi görürsün bu hafta, rahat tatile gidersin.normalde spor günleri detoks vermiyor diyetisyende spor hocasıda
ama haftaya tatile gideceğim mezun olayı. relax bir tatil olsun istiyorum
birde hiç izin bile kullanmadım bu süreçte
çok darlandım artık
ama bugün ki detoksum sırf yumurtaydı zaten bol protein aldım yani
Amıınn cok amıınn
Ben 36 gıyemıyorum olmuyo hala bana. 38 gıyıyorum sen ıyısın o zaman sal gtsın
Onlar armut vücudun laneti ya. Benim de iç bacağım var. GitmiyoreeeBugun ust komsuyu gorduk ,aa bu kiz ne kadar zayiflamis biraz bacakların var ama cok vermissin dedisabah kalkip bacak calisicam gecen yila gire en az 9kilo farkim var suanda oysaki
Kizz kendini kotu hissetmeHatta 70 ken boyle zayifsam 60 olsam ne olurum ki diyordum kendime ..oyle zayif bana göre 60 yaniAyyy suziiii gel bacim gel tum moralimi bozdu kizlar
Aynen banada bundan oluyor göbeğimi görmesem çıplak olarak misal aynaya bakiykrum zayıfım bee diyorum sonra 52 kg iken olan kıyafetlerimi zorla giymeye çalışıyorum yırtılan oldu mesela en sevdiğim kumaş pantolonum kenarı giymeye calisirken gitti ..m bir kiyafet giymeye calisirken birde resimlerde kendimi görünce şok oluyorum çünkü kendimi hala 52 kg hissediyorum galiba ..neyse olacak olacak yakındır :)Ben de geçen zayıfladım ben diye 38 beden tisort giydim de olmadi sasirdim niye olmuyor hala diye..70 kiloyum ya daha halbuki.
Ek gidaya gectik canim 1 ay onceEmziriyorum dedin kıyamadım şimdi
Gunaydin canim. Planin harika. Ben de bugun arkandan geleyim o zaman. Once su Tanjunun zumbasinabakayim. Sonra az da olsa jj ve wallsit eklerim . Sagol canim iyi olduGünaydın 4. takım kızları
Bugün zumba/dans günümüz 2 kat puanlar gelsin
Ben yine klasik çoğunuzun bildiği gibi Tanju açıp yapacağım. Sonrasında jj ve wallsit planım var. Vücut sıcakken iyi gidiyor.
Antrenman sonrası yapılan jj nabzı 180lere çıkarıp yağ yakımını artırıyor. Wallsit ise bacaklarıma güzel kas yaptırdı o yüzden devam ediyorum.
Amanin benim gozum korktu yaa sizden
Masallah canim guncel kilona. Haklisin tabiki artik ek gidaya da gectik ya dedigin gibi keske her hafta 500-600 gutse daha ne isterim.Kaca ylik canim ,ekgidaini iyi aliyorsa sorun olmaz haftada 500 600gr kadarvererek ilerliyorum bende sütu etkileyen gidalar tuketirsen sorun olmaz ,dokuuyorsa ara ogunlere ceviz ,hurma ,findik gibi slatalarda boldereotu yesillik cok gu,el oluyor bende emziriyorum
Teşekkür ederim onerilerini dikkate alcamGaleta diyete uygun zaten sabahtan yemişsin evet ama menünde görmüşken yazayım dedim.
Diyetisyenim wasa ve karabuğday patlağının daha masum bir karbonhidrat olduğunu söylemişti. Birde 2 wasa=3 karabuğday patlağı= 1 dl ekmek demişti.
Yani bu ikisini ekmeğe göre daha çok yiyebiliyorsun.
İçin kıyıldığında tarçın süper tokluk hissi veriyor aklında olsun.
Tarçınlı kahve, tarçınlı detoks suyu, tarçınlı süt gibi seçenekleri değerlendirebilirsin
Miktarları az ama hem öğlen hem akşam karbo çok olmuş
Alışma konusunda kesinlikle haklısın
Evde çok şey değişti diyet sürecimde
Bende bir dönem diyetisyenle devam ettim yavaş verdiğim için. Çok hızlandığım söylenemez ama benim sağlıksal problemlerim var.
Diyet anlamında bilgilenmek açısından çok iyi oluyor.
Ahaha bende aynaya bakınca zayıfım. Ama resım cekılınce bune yaaa dıyorumAynen banada bundan oluyor göbeğimi görmesem çıplak olarak misal aynaya bakiykrum zayıfım bee diyorum sonra 52 kg iken olan kıyafetlerimi zorla giymeye çalışıyorum yırtılan oldu mesela en sevdiğim kumaş pantolonum kenarı giymeye calisirken gitti ..m bir kiyafet giymeye calisirken birde resimlerde kendimi görünce şok oluyorum çünkü kendimi hala 52 kg hissediyorum galiba ..neyse olacak olacak yakındır :)
Kork kork manyak bunlarAmanin benim gozum korktu yaa sizden
Ahaha bende aynaya bakınca zayıfım. Ama resım cekılınce bune yaaa dıyorum
Kork kork manyak bunlar
ay resimlerde bende aynadaki görüntümü göremiyorum niye acabaAhaha bende aynaya bakınca zayıfım. Ama resım cekılınce bune yaaa dıyorum
Kork kork manyak bunlar
bacak/kalça çalış aralarda ip atlaBugun ust komsuyu gorduk ,aa bu kiz ne kadar zayiflamis biraz bacakların var ama cok vermissin dedisabah kalkip bacak calisicam gecen yila gire en az 9kilo farkim var suanda oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?