Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben bir dünü gördüm sırf yeşilçaydı ondan yazdım. İnşallaj güzel bir eksi görürsün bu hafta, rahat tatile gidersin.
Amıınn cok amıınn

Ben 36 gıyemıyorum olmuyo hala bana. 38 gıyıyorum sen ıyısın o zaman sal gtsın
kuzum ben çok spor yaptım, bayağı sıkılaştım. Bir de 55.7 kilom. 2 kilo deme beden farkettirir.

Ben de geçen zayıfladım ben diye 38 beden tisort giydim de olmadi sasirdim niye olmuyor hala diye.. 70 kiloyum ya daha halbuki.
Aynen banada bundan oluyor göbeğimi görmesem çıplak olarak misal aynaya bakiykrum zayıfım bee diyorum sonra 52 kg iken olan kıyafetlerimi zorla giymeye çalışıyorum yırtılan oldu mesela en sevdiğim kumaş pantolonum kenarı giymeye calisirken gitti ..m bir kiyafet giymeye calisirken birde resimlerde kendimi görünce şok oluyorum çünkü kendimi hala 52 kg hissediyorum galiba ..neyse olacak olacak yakındır :)

Hayırlı sabahlar kızlar detoksumda 3. Günümde kaç kg gittiğini söyleyim , ilk gün 1 kg ikinci gün 500 gram gitti.. ve gece 4 saat uyku gündüz 1 saat uyku bana yetiyor çok dinç oluyorum :) odemlerimi zehrimi atıyorum elhamdülillah

Ama buraya başladığımda 2. Gunumdeydim detoksumun o yüzden o kadar fazla kilo gitmiş görünmeyecek.

Günaydın 4. takım kızları
Bugün zumba/dans günümüz 2 kat puanlar gelsin
Ben yine klasik çoğunuzun bildiği gibi Tanju açıp yapacağım. Sonrasında jj ve wallsit planım var. Vücut sıcakken iyi gidiyor.
Antrenman sonrası yapılan jj nabzı 180lere çıkarıp yağ yakımını artırıyor. Wallsit ise bacaklarıma güzel kas yaptırdı o yüzden devam ediyorum.

Gunaydin canim. Planin harika. Ben de bugun arkandan geleyim o zaman. Once su Tanjunun zumbasinabakayim. Sonra az da olsa jj ve wallsit eklerim . Sagol canim iyi oldu

Masallah canim guncel kilona. Haklisin tabiki artik ek gidaya da gectik ya dedigin gibi keske her hafta 500-600 gutse daha ne isterim.
Yarin diyetisyen randevum var. Yilda birkac kez ucretsiz ozel diyetisyen destegi alabiliyirum. Nasilsa ucretsiz kullanayim dedim. Hem belki hosuma gider uyarim

Teşekkür ederim onerilerini dikkate alcam dün burda paylaşılan instagram hesabına baktım da orda ekmek niyetiyle yenilecek Bi tarif yaptı onu denicem baklm eğer güzel olursa artık ekmekte gözüm kalmaz

Ahaha bende aynaya bakınca zayıfım. Ama resım cekılınce bune yaaa dıyorum
Amanin benim gozum korktu yaa sizden
Kork kork manyak bunlar

Şerefine Ceydoşum
3.gün yeşil çay süt detoksundan bildiriyorum
tartı güzel şeyler söylüyor CEYDOS
mezun olabileceğim rakamı görmedim daha
ama perşembe 24 saatlik if yaparsam
görürüm sanki
Kızlar sizi 90 lar konseptli diskoya götürcem hemide kız kıza, mekan kapatcam dağıtın dağıtabildiğiniz kadar diye, ellemeli telefon alıcam hepinize

Ahaha bende aynaya bakınca zayıfım. Ama resım cekılınce bune yaaa dıyorum

Kork kork manyak bunlar
ay resimlerde bende aynadaki görüntümü göremiyorum niye acaba
Bugun ust komsuyu gorduk ,aa bu kiz ne kadar zayiflamis biraz bacakların var ama cok vermissin dedi sabah kalkip bacak calisicam gecen yila gire en az 9kilo farkim var suanda oysaki
bacak/kalça çalış aralarda ip atla
ip atlayarak ısıttığın kaslardan yağ yakıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…