| Tarih | Kol | Gogus | Bel | Kalca | Bacak | Baldir | Gobek | incelme | Kg |
| Mayis | 26 | 78 | 76 | 98 | 61 | | 85 | -24 | |
04.06.2021 | 26 | 77 | 68 | 95 | 60 | | 82 | -38 | | |
| 02.07.2021 | 26 | 77 | 69 | 95 | 59 | 38 | 81 | | 55.1 |
benim iki hamileliğimde de erken doğum riski vardı. özellikle nehirde inek gibi maydanoz yiyordum. yasaklamıştı doktor ama canım çok çekiyordu. 6. aydan sonra hep kasılmalarım oldu.Ay iyiki varsin
süt banada wc etkisi yaratıyor gerçi senin sütün bademdir. benimki %100 inek yada mandaSen bol su ic. Lifli gidalar tuket
Ya ne dicem
2 sabahdir kahvaltim
6kucuk cilek
1 yk kasigi bazen 2 yk
Ustune sut 2 yk
Yedigim gibi wc e cikardi
bak ben ona bakmadım hep aynı bacak ölçyorum. ikisini karşılaştırayım baakyım ne çıkacakArrietty_
sedulu yok kollarda hic bir degisim ama daha kaslilar en azindan ha ha.
sag babak sol bacak farkli cikti bir de ilk defa, sol bacak 57 cm cikti
Tarih Kol Gogus Bel Kalca Bacak Baldir Gobek incelme Kg Mayis 26 78 76 98 61 85 -24 Alys 04.06.2021 26 77 68 95 60 82 -38 02.07.2021 26 77 69 95 59 38 81 55.1
bak ben ona bakmadım hep aynı bacak ölçyorum. ikisini karşılaştırayım baakyım ne çıkacak
şişmiştir belki bir bu kadar farklı çıkar mı acaba?benim yarim cm falan fark cikiyordu, bu sefer 2 cm fark cikti
Senin wc problemin yok ki zaten degil mi ondan da etkisi büyük oluyordurSen bol su ic. Lifli gidalar tuket
Ya ne dicem
2 sabahdir kahvaltim
6kucuk cilek
1 yk kasigi bazen 2 yk
Ustune sut 2 yk
Yedigim gibi wc e cikardi
Yulaf da varSenin wc problemin yok ki zaten degil mi ondan da etkisi büyük oluyordur
Cilek ve süt sadece yani valla cok iyiymiş deneyecegim..Belli olmaz belki ise yarar..
Eşimde duraklama olunca bu yöntemi uyguladık.çok sinir bozucu canım inşallah sana olmaz 1 aydır aynı kilodayım. üstelikCanTorun taktiği denedim hafta sonu tıka basa yedim. sonra yeşil çay detoksu yaptım. üstüne dün su orucu. değişen 0,200 gr.
bu son 1 aya kadar yıllardır bizde birbirimize güveniyorduk. ama ben cenaze için izmire gittim. sanırım orada onu kandırdığımı anladı. hala ikna olmadı sadece pembe yalan söylediğimeEşimde duraklama olunca bu yöntemi uyguladık.
Ben hiç duraklama yaşamadım.
Yaşamamak için de ara ara öğlen ve akşam öğünlerin yerlerini degistirdim.
Bir de özellikle kırmızı et günlerinde, balık günlerinde sağlıklı ama kalorisi yüksek öğünler yaptım.
Bazen de bazal metabolizmamin altına düşmeyecek sekilde hafif öğünler geçirdim.
Bedenime onu aç birakmayacagimin garantisini verdim.
Bana güvendi, ben de ona güvendim.
İsteklerine saygı duydum, o da bana saygıda kusur etmedi.
Bütün ilişkilerin temeli bu değil mi?
sabit olarak belirlesen daha güzel olmaz mı?Sabit gelme hedefimi gerceklestiremedim.
Pazartesi +2.7 idim
bugun +600 gr dayim halen.
aksama yemege gidicem her sey dahil, o yuzden gunduz bir meyve tabagi yapabilirim belki, dun oglen yemegi birakmistim, bakalim nasil gececek onumuzdeki hafta.
hedefimi +1.1 olarak koydum, halen bu haftanin odemini veririm diye dusunuyorum cunku, cok mu iyimserim
İkna et o halde. Yoksa işin zor...bu son 1 aya kadar yıllardır bizde birbirimize güveniyorduk. ama ben cenaze için izmire gittim. sanırım orada onu kandırdığımı anladı. hala ikna olmadı sadece pembe yalan söylediğime
valla enteresan olan incelme var kiloda oynama yok. tuhaf değil mi ? incelme olması için kilonun da inmesi gerekiyor. neyse çözeceğiz bakalım. hareketli ama tehlikeli döneme giriyorum bundan başarı ile çıkmam lazım.İkna et o halde. Yoksa işin zor...
Alys bak bu 1 avuc yesillik oluyor :)) 2 avuc da olabilirmis
Kabul mu
Birde 1 ogun 5-6 saat tok tutmaliymis
sabit olarak belirlesen daha güzel olmaz mı?
Kizim 1.sinif karnesini aldı hizma istiyor karne hediyesi olarak.. gozlerinin yanlarına yapistiracakmis neyse ucuz bir şey istedionu biraz carsi gezdiricem bi de istedigi bi yemek yedirir gelirim...Bir dus alip cikayim öpüyorum hepiciginizi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?