Biliyorum herkes uyudu ama bizde daha yeni aksam oluyo. Yemek yedikten sonra yazayim dedim.
sabah: yagda yumurta (1/4), ceyrek dilim ekmek, 3 zeytin ve bi catal peynir
ogle: yarim bardak sut, 15 findik ve 2 hurma
aksam: 5 kuru dolma ve bi bardak ayran
sanirim az sonra az sekerli sutlu kahve icecem. Mutfaktan kokular geliyo:)
5000 adim yurudum simdilik
Yok kuru dolma dedigim icinden bi kasik pilav cikacak kadar bisey. Yani tas catlasa 5 kasik pilav ya yedim ya yemedim.Kuru dolma, normal biber dolmasi mi oluyor, 5 adet cok bence. Yanina salata falan ekleyerek 2 adet dolma ile gunu kapatabilirdin bence.
Porsiyon kontrolu yapilarak her sey yenebilir.
Sabahki yumurta cok az, genel olarak kahvaltin doyurucu degil, o da aksama yansimiz bence.
Yok kuru dolma dedigim icinden bi kasik pilav cikacak kadar bisey. Yani tas catlasa 5 kasik pilav ya yedim ya yemedim.
Ben kahvalti zamani ac olmuyorum o yuzden yiyemiyorum cok fazla. Yersem midem rahatsiz oluyor. O yuzden kahvaltim az hafif kaciyor
Tabi bu arada kasiktan kastim dolu yemek kasigi:)Kuru dolma, normal biber dolmasi mi oluyor, 5 adet cok bence. Yanina salata falan ekleyerek 2 adet dolma ile gunu kapatabilirdin bence.
Porsiyon kontrolu yapilarak her sey yenebilir.
Sabahki yumurta cok az, genel olarak kahvaltin doyurucu degil, o da aksama yansimiz bence.
Tabi bu arada kasiktan kastim dolu yemek kasigi:)
Az once baktim kalan dolmalara 4 yk gibi gorunuyo:) gec saate kalmadi 6 gibi yedim zaten. Acikcasi gunluk kalori alimimi cok dusuk tutmamaya calisiyorum. Ve besin degerine de bakmaya calisiyorum. Dun aksami yaklasik 900 kaloriyle kapattim ve dunku yazdiklarim ustune ekstra daha yuruyup cardio da yaptim. Bi tik daha iyi olabilirdi belki ama cok hizli kilo verme gibi bi hedefim yok. Saglikli olsun, stressiz olsun, yavas giderse de gitsin.Ben de pirinc yiyorum, gec saatte yemezsem kotu etkilemiyor,
kepekli ve 3 4 yk kadar.
Eger ki kalori takibi yapıyorsan makro değerlerine bakmanı tavsiye ederim. Önemli olan kalori azlığı ya da çokluğu değil günlük makro tüketimidir.Az once baktim kalan dolmalara 4 yk gibi gorunuyo:) gec saate kalmadi 6 gibi yedim zaten. Acikcasi gunluk kalori alimimi cok dusuk tutmamaya calisiyorum. Ve besin degerine de bakmaya calisiyorum. Dun aksami yaklasik 900 kaloriyle kapattim ve dunku yazdiklarim ustune ekstra daha yuruyup cardio da yaptim. Bi tik daha iyi olabilirdi belki ama cok hizli kilo verme gibi bi hedefim yok. Saglikli olsun, stressiz olsun, yavas giderse de gitsin.
Ama tabi grup kurallarina uymuyorsa bu dediklerim lutfen belirtin. Cok ayrintili okumadim. Olmadi ayrilabilirim sorun olmaz benim icin
Az once baktim kalan dolmalara 4 yk gibi gorunuyo:) gec saate kalmadi 6 gibi yedim zaten. Acikcasi gunluk kalori alimimi cok dusuk tutmamaya calisiyorum. Ve besin degerine de bakmaya calisiyorum. Dun aksami yaklasik 900 kaloriyle kapattim ve dunku yazdiklarim ustune ekstra daha yuruyup cardio da yaptim. Bi tik daha iyi olabilirdi belki ama cok hizli kilo verme gibi bi hedefim yok. Saglikli olsun, stressiz olsun, yavas giderse de gitsin.
Ama tabi grup kurallarina uymuyorsa bu dediklerim lutfen belirtin. Cok ayrintili okumadim. Olmadi ayrilabilirim sorun olmaz benim icin
Ben mutlu oluyorum ya sen yazinca boyleBen kaptan falan degilim
Kendimce yorumluyorum.
Stres etti isem asil ben yorumlamayayim, hic oyle bir niyetim yok. Ben de ayni sekilde bu surecin stressiz olmasi gerektigini düşünüyorum.
Bence sorun yok yani, sizle birlikte bir cok kisiyi alintilayip yorumladim. Yorumlarimda hata olacaktır muhakkak ki.
Makro ne bilmiyorum. Ama sebze meyve vs dengelemeye calisiyorum. Bazen arada minik salatalik domates bogurtlen vs atiyorum agzima onlarin kalorisi yok denecek kadar az yazmiyorum. Kastiniz onlarsa durum budur.
Yarar tabii ki.Makro ne bilmiyorum. Ama sebze meyve vs dengelemeye calisiyorum. Bazen arada minik salatalik domates bogurtlen vs atiyorum agzima onlarin kalorisi yok denecek kadar az yazmiyorum. Kastiniz onlarsa durum budur.
Cok kitap okudum nutrition ile alakali. Kendimce bi yeme sekli cikardim. Hem evdekilere hem calisma hem de ev hayatina uygun. Daha once ise yaradi yine yarayacak bence
Ay harikaGecen karpuzlu bir salata gordum kaydetmeyi unutmusum
Bak sana kaydettim bunlari
Eki Görüntüle 2881986 Eki Görüntüle 2881987 Eki Görüntüle 2881988
Ay harikatam benlik
Yarin icin birkac fikir cikti bile
O zaman Lady Tenar onumde diger bir ornek olarak bana motivasyon olsun
Cottage i bir dönem cok tuketmistim. Artik yuzune bakasim gelmiyorBunlari paylasan kadin sporcu
Cottage peyniri bolca kullaniyor gordugum kadariyla.
Ben sondaki tabak gibi tabaklar hazirlamayi seviyorum, malzemeler hazirda olunca cok vakit de almiyor aslinda.
Canım gidip gelince programın bozulmuyor ne güzelIyi aksamlar kizlar
Dogum günü hazirligi kosusturmasi derken pek bakamadim.
Evde gelinimiz ve aras in davetli tek arkadasi kaldi
Gelin telde olmasa zor bakardim
Gittiginde gelirim.
Gerci daha canta hazirliyacagim2 günlük sehir disi mini tatil icin
Sehirdisina mi?Canım gidip gelince programın bozulmuyor ne güzel
Cottage i bir dönem cok tuketmistim. Artik yuzune bakasim gelmiyor
Ilk iki tipik Danimarka kahvalti ve Ögle hatta bazen aksam yemegi usulu
Evet Meal prep yapinca basit
Dunki tabagim pirinc ve somon disinda saladbox a doldurmustum ayri ayri. Basit oldu hazirlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?