Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuru dolma, normal biber dolmasi mi oluyor, 5 adet cok bence. Yanina salata falan ekleyerek 2 adet dolma ile gunu kapatabilirdin bence.

Porsiyon kontrolu yapilarak her sey yenebilir.

Sabahki yumurta cok az, genel olarak kahvaltin doyurucu degil, o da aksama yansimiz bence.

Yok kuru dolma dedigim icinden bi kasik pilav cikacak kadar bisey. Yani tas catlasa 5 kasik pilav ya yedim ya yemedim.
Ben kahvalti zamani ac olmuyorum o yuzden yiyemiyorum cok fazla. Yersem midem rahatsiz oluyor. O yuzden kahvaltim az hafif kaciyor

Yok kuru dolma dedigim icinden bi kasik pilav cikacak kadar bisey. Yani tas catlasa 5 kasik pilav ya yedim ya yemedim.
Ben kahvalti zamani ac olmuyorum o yuzden yiyemiyorum cok fazla. Yersem midem rahatsiz oluyor. O yuzden kahvaltim az hafif kaciyor

O zaman tek eksik salata/sebze olmus. Gayet guzel.
Sekerli kahven uygun degil biliyorsun zaten

Tabi bu arada kasiktan kastim dolu yemek kasigi:)

Ben de pirinc yiyorum, gec saatte yemezsem kotu etkilemiyor,
kepekli ve 3 4 yk kadar.
Az once baktim kalan dolmalara 4 yk gibi gorunuyo:) gec saate kalmadi 6 gibi yedim zaten. Acikcasi gunluk kalori alimimi cok dusuk tutmamaya calisiyorum. Ve besin degerine de bakmaya calisiyorum. Dun aksami yaklasik 900 kaloriyle kapattim ve dunku yazdiklarim ustune ekstra daha yuruyup cardio da yaptim. Bi tik daha iyi olabilirdi belki ama cok hizli kilo verme gibi bi hedefim yok. Saglikli olsun, stressiz olsun, yavas giderse de gitsin.
Ama tabi grup kurallarina uymuyorsa bu dediklerim lutfen belirtin. Cok ayrintili okumadim. Olmadi ayrilabilirim sorun olmaz benim icin

Eger ki kalori takibi yapıyorsan makro değerlerine bakmanı tavsiye ederim. Önemli olan kalori azlığı ya da çokluğu değil günlük makro tüketimidir.

Ben kaptan falan degilim
Kendimce yorumluyorum.
Stres etti isem asil ben yorumlamayayim, hic oyle bir niyetim yok. Ben de ayni sekilde bu surecin stressiz olmasi gerektigini düşünüyorum.
Bence sorun yok yani, sizle birlikte bir cok kisiyi alintilayip yorumladim. Yorumlarimda hata olacaktır muhakkak ki.

Ben mutlu oluyorum ya sen yazinca boyle

L lida yorum yapa yapa cozecegiz beslenme tarzimizi. Stressiz yavas vermek en guzeli kalori hesabida yapiyormussun ne guzel
Makrolari merak ettim Bende

Ben mutlu oluyorum ya sen yazinca boyle

L lida yorum yapa yapa cozecegiz beslenme tarzimizi. Stressiz yavas vermek en guzeli kalori hesabida yapiyormussun ne guzel
Makrolari merak ettim Bende
Makro ne bilmiyorum. Ama sebze meyve vs dengelemeye calisiyorum. Bazen arada minik salatalik domates bogurtlen vs atiyorum agzima onlarin kalorisi yok denecek kadar az yazmiyorum. Kastiniz onlarsa durum budur.
Cok kitap okudum nutrition ile alakali. Kendimce bi yeme sekli cikardim. Hem evdekilere hem calisma hem de ev hayatina uygun. Daha once ise yaradi yine yarayacak bence

Yarar tabii ki. Alys da böyle yapti. Tikir tikir gitti kilolar
Ben abarti birsey gormedim menunuzde

Bunlari paylasan kadin sporcu
Cottage peyniri bolca kullaniyor gordugum kadariyla.

Ben sondaki tabak gibi tabaklar hazirlamayi seviyorum, malzemeler hazirda olunca cok vakit de almiyor aslinda.
Cottage i bir dönem cok tuketmistim. Artik yuzune bakasim gelmiyor
Ilk iki tipik Danimarka kahvalti ve Ögle hatta bazen aksam yemegi usulu

Evet Meal prep yapinca basit
Dunki tabagim pirinc ve somon disinda saladbox a doldurmustum ayri ayri. Basit oldu hazirlamak

Canım gidip gelince programın bozulmuyor ne güzel

Ben uzun zamandir evden çıkmıyorum.

Ise gittigim zamanlar buyuk kase salata gotururdum. Doyurucu olsun diye de bazen peynirli, bazen baklagilli falan yapardim. Is yerinde unlenmistim salatalarimla, nasil ugrasiyorsun o ladar diyorlardi, halbuki benim 5 dakikami aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…