Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar nasılsınız
iki gündür o kadar koşturuyorum ki. Sporsuz 10.000 adım atıyorum düşünün.
Hele bugün 19:00 gibi 9 bin küsürlerdeydim. Düğüne geleceğim diye çıkardım saati
Sabaha karşı yola çıkacağız benim valiz hazır değil daha
Kapı komşumuzun düğünü ona yardım edeyim derken benim işler kaldı
Şu anda bangır bangır müzik var ama ben uyumak üzereyim yorgunluktan.

Ayy buralarda ismimi görmekte nasıl güzel bir hismiş yaa çok sevindim noram kuşum, H3RA_ kaptanım tebrik ederim
CEYDOS tablo için teşekkür ederim şahanesin

Diyete başladığımdan beri 18:00 dan sonra hiç bişey yemedim
Ama bu akşam yemek 20:00 da yendi
Kendimi 10 kilo almış gibi hissetmem normal mi?
Normal bebişim aynı şeyleri bende yaşıyorum erken yemeye alışınca vücudun geç yiyince çok şişiyor hatta yarın biraz fazla bile çıkabilirsin tartıda bu fos şişkinlik hareket edersen yatışır

Asi Matmazel
H3RA_
noram
Çok tebrik ederim kızlar
Zoru başardınız ,sağlıklı bedenlere kavuştunuz.Umarııım hep kalıcı olur bir daha diyet serüveni yaşamazsınız
Teşekkür ederim tatlım inşeAllah en kısa zamanda bütün 4.takım hatunları istediği kiloya kalıcı olarak ulaşır şahane bir his gerçekten

Melegimizden yine ornek menuler gelmeye basladi.

Gecen haftalarda yürüyüş yarisi yaptik, o hafta neredeyse herkes mükemmel eksildi. Bence herkese yaradi.

Ssnin yürüyüşleri de on bine tamamlayak mi, bence cok güzel faydasini gorursun.

Aksam cok gece kalmadi ise ben begendim menunu.

Kraker bitter falan yiyebilirsin.
Aranda yogurt, kuriyemis falan ekleyerek daha doyurucu hale de getirebilirsin. Belki doymadigindan dolayi istemissindir bir seyler daha yemek.
Bitter yoktu evde Ladym
Adet olamıyorum ya vücudum aşırı gergin ve iştahım hep tatlı şeyler yönünde.Fasülyeyi zor yedim ziyan olmasın dedim

Sizinde maşallah çok iyi
Spor güncelleme
1054jj 1054 p
4219adım 126p
Toplam 1180p
Arrietty_ H3RA_ sedulu CEYDOS
Yaa süperr afferin kız
Adım değilde jj yap ya da ip atla abla bugün çift puan
Kaç adet atlarsan o kadar puanın oluyor
Öylemi bak bunları bilmiyorum yapayım

Bitter yoktu evde Ladym
Adet olamıyorum ya vücudum aşırı gergin ve iştahım hep tatlı şeyler yönünde.Fasülyeyi zor yedim ziyan olmasın dedim

Cok zordur eminim, surada reglim 1 gun geciksin icimden canavar cikiyor.
Ol su ameliyati da kurtul insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…