Sen de atabilin foto sen de iyi gibi duruyon sarışın marışınsın gözümüz bayram etsin etcük
İnşallah canım sabırla bekliyorum artık o günüCok zordur eminim, surada reglim 1 gun geciksin icimden canavar cikiyor.
Ol su ameliyati da kurtul insaallah.
Hep ben hep ben olmaz ki amaSen de atabilin foto sen de iyi gibi duruyon sarışın marışınsın gözümüz bayram etsin etcük
Yarın eşim bey kahvaltıya götürecekmiş beni iyi ki ödül yapmamışım
Hep ben hep ben olmaz ki ama
Seduludan başka atan da yok benim gözlerimi kim bayram ettircekLadym atmıştı bi de yeni cicleriyle
Yoğurtla geçiştiririm tek öğün gibi olcak muhtemelen çünkü saat 12 de gitcekmişiz.Ben yinede gidene kadar yımırta haşlar yerim bi taneKahvalti en guzel odul, ve de en guzel ogun bence
Artik aksami es gecersin
Yoğurtla geçiştiririm tek öğün gibi olcak muhtemelen çünkü saat 12 de gitcekmişiz.Ben yinede gidene kadar yımırta haşlar yerim bi tane
Bugün burada da yağıyor ama yine sıcak yapış yapış oluyorum saniyedeGiyemiyom ki yazlıkları, yagiyor anam yagiyor
Napam size pantalonla foto mu atayim, yapamam bu kötülüğü
Ay di mi o var bideAllah senin.
Yok yeme bisi, tek buyuk bir ogun yap, degisiklik olsun.
Yogurt olabilir aksama.
Pazartesi tartisini unutma
Akşam yemeğini kaçta yedin bakimİyi geceler
Sabah; domates salatalık maydonoz lor ceviz kuru kayısı
Öğle; 10 erik 10kiraz
Akşam; 2yk bulgur bol salata
Su 2.5 litre
Spor yok birazdan tempolu yürüyüş yapıcam eklerim
Arrietty_ sedulu @neutral @Fatma Girik
Hayda yavrum habire niye kesiyorsun saçınıAy gittim sacimi kestim yine
sedulu senin taktik olmadi kiz
Habire sac kesiyorum
Kizin da kestim uzun saclarini
Kotu olmadi ama haftaya kuafore randevu alayim
Pazara ödül birakmiyoruzYarın eşim bey kahvaltıya götürecekmiş beni iyi ki ödül yapmamışım
Cunku skldim uzundu halaHayda yavrum habire niye kesiyorsun saçınırandevu al ya bi uçlarını da iyice alsınlar saç kendine gelir. Bende bu gidişle yine bob model yapicam sıcaklardan bunaldım
Ohh ne güzel bende yeşilin kızı anne açtım ip atladım
5ten sonra yedimAkşam yemeğini kaçta yedin bakim
Son 1 saat zıplamaya başla
Eyvahh gerçi kahvaltı o kilo yaptıracak şeylerden uzak durPazara ödül birakmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?