Dolmalıktan sarmalığa terfi edeceğiz inanıyorumIste o yuzden yillarca halay cekmedim
InsallahhhhDolmalıktan sarmalığa terfi edeceğiz inanıyorum
Heyt be yavrum hangi takımın kaptisi buEki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
Yeni mezun olarak benden gelsin bari before after fotosu.
Afterdan sonraki hedefim;
kollardaki yumuşama halledilecek, sallanan bacaklar ve baldır sıkılaştırıp inceltilecek, bel 65 cm olacak, alt göbek küçültülecek, toto 95 cm seviyesine getirilip 53 kg olunacak.
Bu kadarını yaptım onuda yaparım bence
Bu ne kizzzzzEki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
kollardaki yumuşama halledilecek, sallanan bacaklar ve baldır sıkılaştırıp inceltilecek, bel 65 cm olacak, alt göbek küçültülecek, toto 95 cm seviyesine getirilip 53 kg olunacak.
Bu fotoyu zor buldumHeyt be yavrum hangi takımın kaptisi bumuhteşem değişim
Kuzum sürecinden vazgeçmezsen, sende bu kadar zayıflayabileceksin emin ol.Bu ne kizzzzzkiz manken gibisin Helal sana
Nıye kız belımı begenmedın mıOlur ama sadece bacakları
Evwt kalmado valla. Teşekkür ederimAaa pek birsey kalmamış allah kolaylık versin canım
Oha oha oaha harıka efsane degısım buneee. Senın bu kadar kılolu başladığını bılmıyordum supersınEki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
Merhaba canim. Hosgeldin. Nerelerdeydinİyi aksamlar kaptanimArrietty_ ve takim uyeleri. En son gectigimiz eylul ayinda bildirim yapip izle ayrilmistim. Bir kac haftaya donerim demistim ama hayli uzadi ara Yeniden donebilir miyim?
81.1 ile izne ayrilmisim. Guncel kilom 77.6 idi bu sabah.
Zumba dan veya dans dan say iste Kuzu :)Selam ben geldim
En az 5 sene olmustur halay cekmeyeli
1 saat cektim vallahala halay puan vermemissiniz canlarimm bari zumbadan sayin
Siz naparsiniz?
Ne bekliyorsunYaa ben gittikçe yumuşuyorum spor yapacak Asiyi çağırın gelsin artıkevde spor yapıyordum artık onuda yapamıyorum yapmam gerektiğini bilipte hiç bişey yapamamak (yapmamak daha doğru) beni çıldırtıyor
İzinde kilo verdin öyle mi yeearabbüm gökten bereket yağıyor maaaşaallah suphanallah
MasallahEki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
| ||||||||
| ||||||||
@Suzan Avci | ||||||||
| ||||||||
O okuyan_e | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
K klbk33 | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
@_Vera_ | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
L lida | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
vücudumda ki tek ince bölge orasıNıye kız belımı begenmedın mı
Evwt kalmado valla. Teşekkür ederim
yemin ederim bende bilmiyordum böyle göründüğümüOha oha oaha harıka efsane degısım buneee. Senın bu kadar kılolu başladığını bılmıyordum supersın
Bende 4 de uyudum 6 gibi kalktım yola çıktıkGünaydın. Sabahin 4u bile degildi uyandim.
Spor yapayim dedim kiz uyandi. Oda kaldi cocuklar uyanana kadar
Oh tadini cikarBende 4 de uyudum 6 gibi kalktım yola çıktık
tatile gidiyor olmasak bu yorgunlukla kimse beni o yataktan çıkaramazdıŞezlongda buz gibi mojito yudumlayıp toto devirip yatacağım
Sağol canım inşallah
Süper olmuşsunEki Görüntüle 2882119 Eki Görüntüle 2882120
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?