Muhahahahha gelmeyen …@Melegimkorusun @Suzan Avci nin bana bamya corbasi sozu var, unutmamak icin kullaniyor zaar
Bir ara ziyaretine gideyim de odesin borcunu
Anaaa kaptanim bugun cuma da degilPek bir gönülsüzce olmus
Ayran sevmiyorum kiz. Ay nolur begen. Yalvariririm begenMenunde hic sebze salata yok
Yumurtanın sarisina alerjin mi var yoksa cocuklara mi kaptiriyorsun
Baligin yanina yesil salata koymamissin, uzdun beni
Guzel
Yaz gunu bu kadar çay kahve icme diyecegim de demiyorum, yaz gordugumuz mu var
Yine de ben sana 1 bardak ayran yazayim, hemen begenmeyeyim.
Haklısın. 15bindeyim
Bende regl im. Ve bi dondurma yedim
Muhahahahha gelmeyen …
Anaaa kaptanim bugun cuma da degil
Hem ben tek basina dirdir yapbilen tek kisiyim burdahaci abi bana sus demis artik. KK de yoktur benim gibisi
Ayran sevmiyorum kiz. Ay nolur begen. Yalvariririm begenpis entel
İyi akşamlar hanımlar ben bugün doyamadım bir türlü regl olmam lazım sanırım ondan
Pazartesi menüm
Sabah
1 çay bardağı süt, 2yk yulaf, yarım muz, 10tane kadar yanan mersini, 2 ceviz ile lapa
Ara
2 tane wasa üstüne biraz krem peynir ve hindi füme koydum
Ara
10çiğ badem, 3 kuru hurma
Ara ( çok açılmıştım yine)
Yarım muz, 3 tane kadar Altınbaşak kepekli bisküvi
Akşam
Somon , salata, soda
Su: 3lt daha da içerim gibi
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş : 150p
11600adım: 348p*2 : 696
Top: 846p
Arrietty_ @sedulu @neutral CEYDOS
Allah razı olsun , yoğun bakımda ondan sonra haber alamadık ama iyi giderse herşey yarın odaya cikarticaz dedi doktor bakalım bekliyoruz
CEYDOS hazirladin mi sen cantalari?
Köpek gibi öksürüyorum resmen.
Yarin ise gelecegim diye haber ettim birde sabah.
Buyuk ihtimal yarin isden cikmadan Carsamba gelemicem diyecegim. Haftasonu mesaim var sonra tatil.
Haftasonuna iyi olsam bari.
Umarim hersey guzel ilerlerde normal odaya alinirAllah razı olsun , yoğun bakımda ondan sonra haber alamadık ama iyi giderse herşey yarın odaya cikarticaz dedi doktor bakalım bekliyoruz
Tazesi geldi ona yap sendeDunku menulere yorum yapmiyoreesaka yapiyorum
Senin menune laf eden carpilir zaten
Allahim yine cemen yemis
Bana gore perfect
Wauw bebis
Baklava ismarlicam kaptanim
Kanitlanmis. Ayni evde yasayan kadinlar cogu zaman ayni anda regl olurlarmis. Bizde ayni takimdaniz
oldumu gaddar reis?
darısı bundan sonrasının başına inşallah onlardanda güzel notlar alır bol dondurma yemiş olur.Sipamin sinav haftasi basladi bugun. Ilk notunu aldi 8dondurmayla kutlayacak
hazrıladım sadece kediler kaldı. nehir kendisi hallediyor zaten valiz işini. yarın kedileri aldığım gibi yola çıkacaktım ama yol durumuna baktım gündüz gidersem 35-40 dk istanbulda sıkışık trafiğe denk geleceğim. o yüzden akşamüstü çıkıp o karmaşayı geçmiş olsam mı diye düşünüyorum.CEYDOS hazirladin mi sen cantalari?
Buyuk ihtimal yarin isden cikmadan Carsamba gelemicem diyecegim. Haftasonu mesaim var sonra tatil.
Tesekkur ederim.Gecmisolsun testler negatifti ,takviye gidalar toparlamaya Yrdim etemz mi
Geçmiş olsun canım neyin var usuttun muCEYDOS hazirladin mi sen cantalari?
Kahvalti ogle karisik oldu hava cok sicak roka ,domates ,yarimpeynir ,1lahmacun ,3buyuk cay
Aksam yaztursusu,1/2d.ekmek
Kahve ,kuruyemis
3.5ltsu
30dkyuruyus 30 puan
6.100adim 183puan 213puanToplam
Umca, sambucol bizim kullandiklarimiz oğlumda alerjik çok tıkanır bunlar çok iyi geliyorTesekkur ederim.
Takviye gidalar nedir mesela?
Alerjim ve astimim sebep
2gundur bol ventolin fis fis kullaniyorum
Aksam ustu cik bencedarısı bundan sonrasının başına inşallah onlardanda güzel notlar alır bol dondurma yemiş olur.
hazrıladım sadece kediler kaldı. nehir kendisi hallediyor zaten valiz işini. yarın kedileri aldığım gibi yola çıkacaktım ama yol durumuna baktım gündüz gidersem 35-40 dk istanbulda sıkışık trafiğe denk geleceğim. o yüzden akşamüstü çıkıp o karmaşayı geçmiş olsam mı diye düşünüyorum.
ıhlamur falan içsen iyi gelir mi?
Tesekkur ederim.
Takviye gidalar nedir mesela?
Alerjim ve astimim sebep
2gundur bol ventolin fis fis kullaniyorum
yumurta pudingi şahane bişey oluyor. oy efsane tam benlik. kapatanımın bana verdiği en güzel hediye oldu.Yumurta pudingli ne olaki bide niye sabah öğünü yok kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?