Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@Melegimkorusun @Suzan Avci nin bana bamya corbasi sozu var, unutmamak icin kullaniyor zaar
Bir ara ziyaretine gideyim de odesin borcunu
Muhahahahha gelmeyen …
Pek bir gönülsüzce olmus
Anaaa kaptanim bugun cuma da degil
Hem ben tek basina dirdir yapbilen tek kisiyim burda haci abi bana sus demis artik. KK de yoktur benim gibisi
Ayran sevmiyorum kiz. Ay nolur begen. Yalvariririm begen pis entel

Muhahahahha gelmeyen …

Anaaa kaptanim bugun cuma da degil
Hem ben tek basina dirdir yapbilen tek kisiyim burda haci abi bana sus demis artik. KK de yoktur benim gibisi

Ayran sevmiyorum kiz. Ay nolur begen. Yalvariririm begen pis entel

Ayran sevmeyenle konusmam bile, ne begencem

Biraz karisik gibi ama ekstra cokta yok sanki ,1 ara belki fazla gibi ,regl oncesi oluyor boyle afiyet olsun ☺

Hic fazlalik yok menunde kuzum her zamanki gibi

Gecmisolsun testler negatifti ,takviye gidalar toparlamaya Yrdim etemz mi

Tazesi geldi ona yap sende

Sipamin sinav haftasi basladi bugun. Ilk notunu aldi 8 dondurmayla kutlayacak
darısı bundan sonrasının başına inşallah onlardanda güzel notlar alır bol dondurma yemiş olur.
hazrıladım sadece kediler kaldı. nehir kendisi hallediyor zaten valiz işini. yarın kedileri aldığım gibi yola çıkacaktım ama yol durumuna baktım gündüz gidersem 35-40 dk istanbulda sıkışık trafiğe denk geleceğim. o yüzden akşamüstü çıkıp o karmaşayı geçmiş olsam mı diye düşünüyorum.
ıhlamur falan içsen iyi gelir mi?

05.07.2021
16:00 yumurta pudingi
20:30 3 parça 250 gr herhalde ızgara kontrfile + yeşil salata
su 3000 ml yoluna girdim
spor yok valiz hazırlama işini hallettim.
Arrietty_ @sedulu @neutral ve 4. takım

Ceydos gece kalmis aksamin, ama sen gececisin, sana normal.
Gayet guzel menu.

Kahvalti ogle karisik oldu hava cok sicak roka ,domates ,yarimpeynir ,1lahmacun ,3buyuk cay
Aksam yaztursusu,1/2d.ekmek
Kahve ,kuruyemis
3.5ltsu

30dkyuruyus 30 puan
6.100adim 183puan 213puanToplam

Yaz turlusu ben
Ekmegin tb ekmegi ise bence de ekmekle yenir bu yemek

Kolanin hic bir turlusu olmaz bence, haftasonu odul olarak tuketebilirsin cok seviyorsan. Bu tarz icecekler kalorisi dusuk olsa bile tum gunluk emegini götürüyor insanin. Yazik etme kendi emegine aman. Ben de icecek severim ama cok fark ediyor emin olabilirsin.

Aksam ustu cik bence
Hic bilmiyorum
Var evde almistim
Ama dogrumu yapiyorum bilmiyorum.. Yaprakli sekli. Su kaynatip sonra 1 avuc atiyorum caydanliga. 5 dk demliyorum sonra

Tesekkur ederim.
Takviye gidalar nedir mesela?
Alerjim ve astimim sebep
2gundur bol ventolin fis fis kullaniyorum

Aa dogru onu unuttum kaptanim ,c vitamini multivitamin gibi gidalardan bahsediyordum yorgunluk tan oldugunu dusunerek. eger bu havada icebilirseniz karisik cay iyigeliyor banada astimdan oksuruk tuttugu zamnlar ihlamur ,elma ,tarcin kaynatip sonrdan limon sıkıyorum uzerine kiscayi formunda

Yumurta pudingli ne olaki bide niye sabah öğünü yok kaptan
yumurta pudingi şahane bişey oluyor. oy efsane tam benlik. kapatanımın bana verdiği en güzel hediye oldu.
sabah şu modda laptopun başında kilo bildirimi bekliyordum. kahvaltı edemedim. onları hallettim hızlıca kalan toparlamalarımı yaptım. bu sebepledir ki sabah yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…