Bi daha dikkat edeyim kaptanim balığın yanına canım çekti regl den de herbisey canım cekiyo yaa olsanda bı rahatlasamCeydos gece kalmis aksamin, ama sen gececisin, sana normal.
Gayet guzel menu.
Yaz turlusuben
Ekmegin tb ekmegi ise bence de ekmekle yenir bu yemek
Kolanin hic bir turlusu olmaz bence, haftasonu odul olarak tuketebilirsin cok seviyorsan. Bu tarz icecekler kalorisi dusuk olsa bile tum gunluk emegini götürüyor insanin. Yazik etme kendi emegine aman. Ben de icecek severim ama cok fark ediyor emin olabilirsin.
senin yaptığın gibide olur çay gibide olur. içine bal koy yumuşatsın. birde 1 kaşık bal yarım limon ikisini karıştır ve iç o da öksürüğü yumuşatıyor.Aksam ustu cik bence
Hic bilmiyorum
Var evde almistim
Ama dogrumu yapiyorum bilmiyorum.. Yaprakli sekli. Su kaynatip sonra 1 avuc atiyorum caydanliga. 5 dk demliyorum sonra
Bi daha dikkat edeyim kaptanim balığın yanına canım çekti regl den de herbisey canım cekiyo yaa olsanda bı rahatlasam
gececide olsam haklısın çok geçe kaldı. bu kadar geç yemezdim ben normalde. hımm bak şimdi neden öyle oldu hah gene gelecekte ki evimin arayışı içerisindeydim onlara daldım çıkamadım.Ceydos gece kalmis aksamin, ama sen gececisin, sana normal.
Gayet guzel menu.
Yaz turlusuben
Ekmegin tb ekmegi ise bence de ekmekle yenir bu yemek
Kolanin hic bir turlusu olmaz bence, haftasonu odul olarak tuketebilirsin cok seviyorsan. Bu tarz icecekler kalorisi dusuk olsa bile tum gunluk emegini götürüyor insanin. Yazik etme kendi emegine aman. Ben de icecek severim ama cok fark ediyor emin olabilirsin.
Anladım canım tatil önü normal.Bide İngilizcem olaydıyumurta pudingi şahane bişey oluyor. oy efsane tam benlik. kapatanımın bana verdiği en güzel hediye oldu.
sabah şu moddalaptopun başında kilo bildirimi bekliyordum. kahvaltı edemedim. onları hallettim hızlıca kalan toparlamalarımı yaptım. bu sebepledir ki sabah yok.
Eki Görüntüle 2883203
Sanmiyorum usuttugumu.Geçmiş olsun canım neyin var usuttun mu
Gııı ben seni neden kaptan olarak gordumki piskolojiye bak ne korktuysam artık herkes Dr nowKaptan olacak totom yok benim, ben ancak lak lak
Gııı ben seni neden kaptan olarak gordumki piskolojiye bak ne korktuysam artık herkes Dr nowArrietty_
Belki ise dönüs stresi. Tam bilemiyorum acikcasiAa dogru onu unuttum kaptanim ,c vitamini multivitamin gibi gidalardan bahsediyordum yorgunluk tan oldugunu dusunerek. eger bu havada icebilirseniz karisik cay iyigeliyor banada astimdan oksuruk tuttugu zamnlar ihlamur ,elma ,tarcin kaynatip sonrdan limon sıkıyorum uzerine kiscayi formunda
Ben yemezsem bitmiyo cemen napaaaamDunku menulere yorum yapmiyoreesaka yapiyorum
Senin menune laf eden carpilir zaten
Allahim yine cemen yemis
Bana gore perfect
Wauw bebis
Baklava ismarlicam kaptanim
Kanitlanmis. Ayni evde yasayan kadinlar cogu zaman ayni anda regl olurlarmis. Bizde ayni takimdaniz
oldumu gaddar reis?
Covid şüphen var mı canım sambucol de çok iyi birde katla ballar var ya balparmagin oda iyi geliyor veya sen bala limon sık karabiber zencefil karıştırıp ye veya karaturp bulabilirsen onu balla karıştırıp suyunu iç yani ben oglusa bunları yapıyorum etkili oluyorSanmiyorum usuttugumu.
Carsamba is de soguk soguk terledim. Maskeden diye dusundum. Sonra dahada halsizlestim. 2 gun yaptim. Cumartesi biraz daha iyi gibiyim, dun yine halsizlik ve oksuruk basladi
Umca burda yok
Sambucol bulunurmus. Bir bakayim.
Gunluk salbumatol ilacimin dozunu arttiracagim galiba. Yarin doktoru arayip danismam gerek önce
İnşallah böyle kalır.52 yi kirmissin ama,
Tebrikler
Ben senede 1 ventolinlik oluyorumArrietty_ sana zencefil shot alalim, acayip bir sey, caya kahveye katiyorlar. Ben denedim kisin guzel bile olur ama yazin pek gitmedi acikcasi.
Benim astimim cok cok iyilesti diyeyim. Neredeyse tamamen kimyasali hayatimdan cikardim, kokulu hic bir sey kullanmiyorum. Evden de calisinca son 2 yildir hic ventoline ihtiyac duymadim
2 haşlanmış ve sıcak yumurtaAnladım canım tatil önü normal.Bide İngilizcem olaydıçevrilmiş hali yok mu bu tarifin
Ne istiyon kız anlaşalım sakın dimeCok konusuyom diyedir
Kaptana diyem mi kola ictigini
İnşallah. Regl de dayanmak zor. Gündüz dayandım ama akşam artık parmaklarım titreyince yedim ben. Sanırım vücut illaki istiyor. Neyse gerginliğim gitsin de. 2 gün önce sebepsiz duygusallıklarım, sinirlenmelerim vardı. Geçsin bi an önce.Yaa takımın yine regl zamanıcuma artı çıkmayız inşallah
Ya cok haklisin aslinda ama afedersin acayip bi kabizlik sorunu cekiyorjm bulgur beni sisiriyo ama bagirsaklarimi cok guzel calistiriyo cnm istedigi icin yemedim tam tersine hicte istemiyodu etsiz olandan yapmistim esime tamamen bibere batirip yedim etki etti sukurAfiyet olsun abla güzel menü olmuş. Keçiboynuzu ünü ile suyu niçin napıyorsun merak ettim özel bir diyet mi?
Çiğ köfteye rağmen iyi menü olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş. Tekrar takıma hoşgeldin
Himm hayal edemedim ama deneyim bi merak ettim2 haşlanmış ve sıcak yumurta
2 yemek kaşığı eritilmiş (daha güzel harmanlanıyor ama şart değil ben donuk koyuyorum sabırsızım )tereyağ
2 yemek kaşığı mascarpone peyniri
çok az ılık su hımmm 3 çorba kaşığı kadar
damak tadına göre içine nescafe ben birde şekersiz karamel şurubu koyuyorum. sonra blenderde hepsini karıştırıp soğuyana kadar dolapta tutuyorum afiyet olsun
Ben senede 1 ventolinlik oluyorum
Ilacimi duzenli kullaniyorum ama eskisi gibi astim rahatsızligim olmuyor. Alerji daha cok
Mini minak shotlari oyle de iciliyor degil mi? Yarin alayim mutlaka. 5ml lik birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?