Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bi daha dikkat edeyim kaptanim balığın yanına canım çekti regl den de herbisey canım cekiyo yaa olsanda bı rahatlasam

Arrietty_ sana zencefil shot alalim, acayip bir sey, caya kahveye katiyorlar. Ben denedim kisin guzel bile olur ama yazin pek gitmedi acikcasi.

Benim astimim cok cok iyilesti diyeyim. Neredeyse tamamen kimyasali hayatimdan cikardim, kokulu hic bir sey kullanmiyorum. Evden de calisinca son 2 yildir hic ventoline ihtiyac duymadim

Aksam ustu cik bence
Hic bilmiyorum
Var evde almistim
Ama dogrumu yapiyorum bilmiyorum.. Yaprakli sekli. Su kaynatip sonra 1 avuc atiyorum caydanliga. 5 dk demliyorum sonra
senin yaptığın gibide olur çay gibide olur. içine bal koy yumuşatsın. birde 1 kaşık bal yarım limon ikisini karıştır ve iç o da öksürüğü yumuşatıyor.

gececide olsam haklısın çok geçe kaldı. bu kadar geç yemezdim ben normalde. hımm bak şimdi neden öyle oldu hah gene gelecekte ki evimin arayışı içerisindeydim onlara daldım çıkamadım.

Anladım canım tatil önü normal.Bide İngilizcem olaydı çevrilmiş hali yok mu bu tarifin

Geçmiş olsun canım neyin var usuttun mu
Sanmiyorum usuttugumu.
Carsamba is de soguk soguk terledim. Maskeden diye dusundum. Sonra dahada halsizlestim. 2 gun yaptim. Cumartesi biraz daha iyi gibiyim, dun yine halsizlik ve oksuruk basladi

Umca burda yok
Sambucol bulunurmus. Bir bakayim.
Gunluk salbumatol ilacimin dozunu arttiracagim galiba. Yarin doktoru arayip danismam gerek önce

Belki ise dönüs stresi. Tam bilemiyorum acikcasi
Meyve sebzeye verecegim kendimi. Istahda yok zaten.
Var evde karisik caylar. Ihlamur sonrasi yapayim oburlerinden.
Tesekkur ederim

Ben yemezsem bitmiyo cemen napaaaam

Covid şüphen var mı canım sambucol de çok iyi birde katla ballar var ya balparmagin oda iyi geliyor veya sen bala limon sık karabiber zencefil karıştırıp ye veya karaturp bulabilirsen onu balla karıştırıp suyunu iç yani ben oglusa bunları yapıyorum etkili oluyor

Ben senede 1 ventolinlik oluyorum
Ilacimi duzenli kullaniyorum ama eskisi gibi astim rahatsızligim olmuyor. Alerji daha cok
Mini minak shotlari oyle de iciliyor degil mi? Yarin alayim mutlaka. 5ml lik birsey

Anladım canım tatil önü normal.Bide İngilizcem olaydı çevrilmiş hali yok mu bu tarifin
2 haşlanmış ve sıcak yumurta
2 yemek kaşığı eritilmiş (daha güzel harmanlanıyor ama şart değil ben donuk koyuyorum sabırsızım )tereyağ
2 yemek kaşığı mascarpone peyniri
çok az ılık su hımmm 3 çorba kaşığı kadar
damak tadına göre içine nescafe ben birde şekersiz karamel şurubu koyuyorum. sonra blenderde hepsini karıştırıp soğuyana kadar dolapta tutuyorum afiyet olsun

Yaa takımın yine regl zamanı cuma artı çıkmayız inşallah
İnşallah. Regl de dayanmak zor. Gündüz dayandım ama akşam artık parmaklarım titreyince yedim ben. Sanırım vücut illaki istiyor. Neyse gerginliğim gitsin de. 2 gün önce sebepsiz duygusallıklarım, sinirlenmelerim vardı. Geçsin bi an önce.

Ya cok haklisin aslinda ama afedersin acayip bi kabizlik sorunu cekiyorjm bulgur beni sisiriyo ama bagirsaklarimi cok guzel calistiriyo cnm istedigi icin yemedim tam tersine hicte istemiyodu etsiz olandan yapmistim esime tamamen bibere batirip yedim etki etti sukur

Himm hayal edemedim ama deneyim bi merak ettim

Ben senede 1 ventolinlik oluyorum
Ilacimi duzenli kullaniyorum ama eskisi gibi astim rahatsızligim olmuyor. Alerji daha cok
Mini minak shotlari oyle de iciliyor degil mi? Yarin alayim mutlaka. 5ml lik birsey

Bende 750 ml lik var, shot olarak ekliyorum.
Ama yazin daha cok ya suya, caya kahveye de guzel oluyor ama sicakta gitmiyor pek.

Blenderda kati zencefilin de suyunu cikariyorlar ama uzun is.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…