Yaa bende de hepsi oluyo çok zor geçiyor evdekiler hemen anliyo kaç kaç modunda geziyolar evde bomba yutmuş gibi oluyorumİnşallah. Regl de dayanmak zor. Gündüz dayandım ama akşam artık parmaklarım titreyince yedim ben. Sanırım vücut illaki istiyor. Neyse gerginliğim gitsin de. 2 gün önce sebepsiz duygusallıklarım, sinirlenmelerim vardı. Geçsin bi an önce.
Gavur kafasi belki ama sekerli seyleri bakteri sever kafasindayim. Hasta iken bal /seker eklemiyorumsenin yaptığın gibide olur çay gibide olur. içine bal koy yumuşatsın. birde 1 kaşık bal yarım limon ikisini karıştır ve iç o da öksürüğü yumuşatıyor.
Olsana ladymKaptan olacak totom yok benim, ben ancak lak lak
Ben korkunc biri degilim. Avatarim olabilirGııı ben seni neden kaptan olarak gordumki piskolojiye bak ne korktuysam artık herkes Dr nowArrietty_
Puan cezasi var. Oraya yonlendirelimCok konusuyom diyedir
Kaptana diyem mi kola ictigini
Ya soyle. Suphelendim test oldum Carsamba. TemizCovid şüphen var mı canım sambucol de çok iyi birde katla ballar var ya balparmagin oda iyi geliyor veya sen bala limon sık karabiber zencefil karıştırıp ye veya karaturp bulabilirsen onu balla karıştırıp suyunu iç yani ben oglusa bunları yapıyorum etkili oluyor
geçen yıl benim alt komşum çok yapardı ben diyetteyim offf be buram buram kokardı. bu yıl alt komşularım hep çalışıyor koku falan yokKomşuma sovuyo olabilirim şuan bişi pisiriyo ama kesin hamurisi ben sadece kokluyom çok iyi kokuyo ama bayilicim
bende eklemezdim eskiden ama bir kere geçmeyen bir öksürükte en son çare bunu denedim çok işe yaradı o gün bu gün hep yaparım.Gavur kafasi belki ama sekerli seyleri bakteri sever kafasindayim. Hasta iken bal /seker eklemiyorum
Limon eklerim
Olsana ladym
Ben korkunc biri degilim. Avatarim olabilir
Cok gulecim ben
Puan cezasi var. Oraya yonlendirelim
Ya soyle. Suphelendim test oldum Carsamba. Temiz
Dun sabah da oldum. Yine ayni
Etrafimda covid kimse yok. Zaten isi gidip geliyorum. Cocuklari kres /okuldan al durumu var. Ikisininde etrafinda birsey cikmadi bu dönem. Cumartesi ailem ile gormustum. Olsa covid isden gelir. Ama oradada kimsede yok. Nursing home oldugu icin ekstra dikkatliler. Su corona cikti cikali hicbir yaslimizda cikmadi.
Cok dikkatli calisanlar ve yaslilarin ailesi
Gulen yüzünü seveyim seninGavur kafasi belki ama sekerli seyleri bakteri sever kafasindayim. Hasta iken bal /seker eklemiyorum
Limon eklerim
Olsana ladym
Ben korkunc biri degilim. Avatarim olabilir
Cok gulecim ben
Puan cezasi var. Oraya yonlendirelim
Ya soyle. Suphelendim test oldum Carsamba. Temiz
Dun sabah da oldum. Yine ayni
Etrafimda covid kimse yok. Zaten isi gidip geliyorum. Cocuklari kres /okuldan al durumu var. Ikisininde etrafinda birsey cikmadi bu dönem. Cumartesi ailem ile gormustum. Olsa covid isden gelir. Ama oradada kimsede yok. Nursing home oldugu icin ekstra dikkatliler. Su corona cikti cikali hicbir yaslimizda cikmadi.
Cok dikkatli calisanlar ve yaslilarin ailesi
Evet çok işe yariyor bizde de hıc sasmazbende eklemezdim eskiden ama bir kere geçmeyen bir öksürükte en son çare bunu denedim çok işe yaradı o gün bu gün hep yaparım.
Benim ki emekligeçen yıl benim alt komşum çok yapardı ben diyetteyim offf be buram buram kokardı. bu yıl alt komşularım hep çalışıyor koku falan yok
bende eklemezdim eskiden ama bir kere geçmeyen bir öksürükte en son çare bunu denedim çok işe yaradı o gün bu gün hep yaparım.
Evet çok işe yariyor bizde de hıc sasmaz
Sev beniGulen yüzünü seveyim seninAman çıkmasın kaptanım Allah korusun inşallah düzelir sin biran evvel
Hahaha evren bile karsiymisSizi kirmayim ekleyim dedim
Evde bal yokmus
Sevdim gittiSev beni
Saol canim, is olmasa Yan gelir yatarim.
Nerdeyse 6aydir evdeydim hic boyle olmadim. Ise bak
Aslında spora ağırlık verdim hemen hemen her akşam en az 40 dk bazen 1 saat hızlı yempoda rampada yürüyüş bandı kullanıyorum , perşembe wc ye çıkamamıştım cumartesi çıkınca demek tartıda birden eksildi ben de inanamadım
Kuzum walla sadece spora ağırlık verdimAboow masallah kız. Napıyon sen bakım söyle gızlı kalmasın
Oyyhh ceydoşum sen vera yla bana benzedın yaw. Yerımızde sayıyoz valla
Teşekkür ederim mutlu mutlu musmutluyum
Hoşgeldin canımİyi aksamlar kaptanimArrietty_ ve takim uyeleri. En son gectigimiz eylul ayinda bildirim yapip izle ayrilmistim. Bir kac haftaya donerim demistim ama hayli uzadi ara Yeniden donebilir miyim?
81.1 ile izne ayrilmisim. Guncel kilom 77.6 idi bu sabah.
kaptanım ya çok kötüsün zaten bende bunu yapsam mı die düşünüyordum. bakış açıma katmayı yaniKilom vermem durdu veya artidayim diyenlere harika bir detoks
AWSULAR CEMİYETİ on Instagram: "Nowzaradan doktorum gelişine çakmış 😄"
29K likes, 307 comments - awsularcemiyeti on July 3, 2021: "Nowzaradan doktorum gelişine çakmış 😄".www.instagram.com
kaptanım ya çok kötüsün zaten bende bunu yapsam mı die düşünüyordum. bakış açıma katmayı yani
Tam ben yarindan itibaren yaparim neymiş diye baktiydimKilom vermem durdu veya artidayim diyenlere harika bir detoks
AWSULAR CEMİYETİ on Instagram: "Nowzaradan doktorum gelişine çakmış 😄"
29K likes, 307 comments - awsularcemiyeti on July 3, 2021: "Nowzaradan doktorum gelişine çakmış 😄".www.instagram.com
Menülerin gerçekten dengeli gidiyor. Adımlar desen gayet yerinde. Afiyet olsun.İyi akşamlar hanımlar ben bugün doyamadım bir türlü regl olmam lazım sanırım ondan
Pazartesi menüm
Sabah
1 çay bardağı süt, 2yk yulaf, yarım muz, 10tane kadar yanan mersini, 2 ceviz ile lapa
Ara
2 tane wasa üstüne biraz krem peynir ve hindi füme koydum
Ara
10çiğ badem, 3 kuru hurma
Ara ( çok açılmıştım yine)
Yarım muz, 3 tane kadar Altınbaşak kepekli bisküvi
Akşam
Somon , salata, soda
Su: 3lt daha da içerim gibi
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş : 150p
11600adım: 348p*2 : 696
Top: 846p
Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
Protein bu menünün neresinde yavrum ?Kahvalti ogle karisik oldu hava cok sicak roka ,domates ,yarimpeynir ,1lahmacun ,3buyuk cay
Aksam yaztursusu,1/2d.ekmek
Kahve ,kuruyemis
3.5ltsu
30dkyuruyus 30 puan
6.100adim 183puan 213puanToplam
Akşam menülerinde karb azalttın gözüme çarptı bu da sana tartıda eksi olarak yansıyor. Aynen devam et yavrumSelamlr bugünki menüm
Sabah
1 h yumurta
1 ince dilim ekmek
1 tk bal / kaymak
öğle
1 kase yoğurt çorbası
3-5 kaşık taze fasülye
ara
Sade filtre kahve
akşam
1 parça kuzu külbastı
ara
sade filtre kahve
su:2 lt
Spor: 40 dk yürüyüş bandı
Toplam adım 5019
Arrietty_ sedulu @neutral CEYDOS
Eki Görüntüle 2883244
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?