Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa bende de hepsi oluyo çok zor geçiyor evdekiler hemen anliyo kaç kaç modunda geziyolar evde bomba yutmuş gibi oluyorum

senin yaptığın gibide olur çay gibide olur. içine bal koy yumuşatsın. birde 1 kaşık bal yarım limon ikisini karıştır ve iç o da öksürüğü yumuşatıyor.
Gavur kafasi belki ama sekerli seyleri bakteri sever kafasindayim. Hasta iken bal /seker eklemiyorum
Limon eklerim
Kaptan olacak totom yok benim, ben ancak lak lak
Olsana ladym
Gııı ben seni neden kaptan olarak gordumki piskolojiye bak ne korktuysam artık herkes Dr now Arrietty_
Ben korkunc biri degilim. Avatarim olabilir
Cok gulecim ben
Cok konusuyom diyedir

Kaptana diyem mi kola ictigini
Puan cezasi var. Oraya yonlendirelim
Ya soyle. Suphelendim test oldum Carsamba. Temiz
Dun sabah da oldum. Yine ayni
Etrafimda covid kimse yok. Zaten isi gidip geliyorum. Cocuklari kres /okuldan al durumu var. Ikisininde etrafinda birsey cikmadi bu dönem. Cumartesi ailem ile gormustum. Olsa covid isden gelir. Ama oradada kimsede yok. Nursing home oldugu icin ekstra dikkatliler. Su corona cikti cikali hicbir yaslimizda cikmadi.
Cok dikkatli calisanlar ve yaslilarin ailesi

bende eklemezdim eskiden ama bir kere geçmeyen bir öksürükte en son çare bunu denedim çok işe yaradı o gün bu gün hep yaparım.

Gulen yüzünü seveyim seninAman çıkmasın kaptanım Allah korusun inşallah düzelir sin biran evvel

Aslında spora ağırlık verdim hemen hemen her akşam en az 40 dk bazen 1 saat hızlı yempoda rampada yürüyüş bandı kullanıyorum , perşembe wc ye çıkamamıştım cumartesi çıkınca demek tartıda birden eksildi ben de inanamadım
Aboow masallah kız. Napıyon sen bakım söyle gızlı kalmasın

Oyyhh ceydoşum sen vera yla bana benzedın yaw. Yerımızde sayıyoz valla
Kuzum walla sadece spora ağırlık verdim
bnnu tebrikler harika eksi
Ceylan alintilamasa gormicem bile. Bakamadim hala kontrol tartilarina
Teşekkür ederim mutlu mutlu musmutluyum

Menülerin gerçekten dengeli gidiyor. Adımlar desen gayet yerinde. Afiyet olsun.
Kahvalti ogle karisik oldu hava cok sicak roka ,domates ,yarimpeynir ,1lahmacun ,3buyuk cay
Aksam yaztursusu,1/2d.ekmek
Kahve ,kuruyemis
3.5ltsu

30dkyuruyus 30 puan
6.100adim 183puan 213puanToplam
Protein bu menünün neresinde yavrum ?
Akşam menülerinde karb azalttın gözüme çarptı bu da sana tartıda eksi olarak yansıyor. Aynen devam et yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…