Memnun oldum canım.@mahi
Canm Bn 31 yaşında 2 kız annesi kendini bildi bileli tombik bir hatunum bi aralar 90 i bile görmüştüm o kadar yani tıbbi şekerli yaptım aslında 6 sene ama büyük kızımın israrlariyla ev hanimligina terfi ettim sen kaç yaşında evlendin masllahta 2 çocuk yaptin ne ara haa ne ara bu arada Rabbım.mutluluk versin o başka
Bu arada canım mahi57 kullanıcı ismim.@mahi
Canm Bn 31 yaşında 2 kız annesi kendini bildi bileli tombik bir hatunum bi aralar 90 i bile görmüştüm o kadar yani tıbbi şekerli yaptım aslında 6 sene ama büyük kızımın israrlariyla ev hanimligina terfi ettim sen kaç yaşında evlendin masllahta 2 çocuk yaptin ne ara haa ne ara bu arada Rabbım.mutluluk versin o başka
Alışırsın zamanla.Tamam canım yeni geldim Bn buraya ama çok sıkı tutalım bu hafta bakalım.ne diyecek gerçi ben senin kadar olsam yeter yani
Haklisin aslida biraz daha bekleyip tutum o zmn hem o zaman hedefimede ulasmis olurum allahin izniyle teşekkürlerKis gunlerinde tutarsin, riske atma bence.
Ben oglum 11 aylikken tutmustum 1 gun oruc, cocuk aglamaktan hastalanacakti neredeyse, ki o ayinda ek gida olayini gecmistik, sutu keyif icin iciyordu tahmin edersin. Bence cocuklara gereksiz stres yükleniyor, anneye de tabi, izin varken oruc icin zorlama kendini.
Bnde çok memnun oldum canım büyük kızımın küçük 4 yaşında bnde liseyi dışarıdan okudum liseyi okurken büyük kızımı ayakta sallar Bi taraftan test çözeyim hersek gönlünce olsun inşallahMemnun oldum canım.
90 bende gördüm hamilelikte.
benimde zayif olduğum zaman cok az.
13 yaşımdan sonra zayıfla kilo al zayıfla kilo aldım gidiyor.
Biraz erken anne oldum bende.
Ama olsun liseyi dışarıdan bitirdim.
Ama üniversiteyi normal okuycam inşallah.
BENDE 2 KIZ ANNESIYIM BU ARADA.
Biri 3 olucak biri 4 oldu. Seninkiler kac yaşında?
Canım sizin mesajların altında baskül resmi var bnde yok degilmi o nasl oluyor benim boy 1.63 kilo 78 .1 bakalım ne olacak bu haftaAlışırsın zamanla.
Boy/kilon kac?
Kuzum alisacam insallahBu arada canım mahi57 kullanıcı ismim.
Yanlış kişiyi etiketlemissin.
yorumları alıntılayıp burada yorum yapıyoruz canım. hayır su 2 lt yeterli değil onu beğenmedim. daha daha daha su diyorum başka bişey demiyorum
Sayfanin tepesinde kendi profilin var. Ona tikla ‘hesap detaylari’ var ona tikla en altlarda boy kilo yaziyo onlari doldur ve kaydetCanım sizin mesajların altında baskül resmi var bnde yok degilmi o nasl oluyor benim boy 1.63 kilo 78 .1 bakalım ne olacak bu hafta
Ablacm içerim Bn daha saat erkendi birazda merak etme senyorumları alıntılayıp burada yorum yapıyoruz canım. hayır su 2 lt yeterli değil onu beğenmedim. daha daha daha su diyorum başka bişey demiyorum
Canım coooook TSK ederim yaaaSayfanin tepesinde kendi profilin var. Ona tikla ‘hesap detaylari’ var ona tikla en altlarda boy kilo yaziyo onlari doldur ve kaydet
Aman yarabbi Bn Yarım saat yürüsem 2 saat yatarım falakaya yatirirlarsa 1 hafta kalkamam bnmde spora alerjim var
Sivi almiyorum yemegin yanindaAfiyet olsun. Cay icmedin mi bugun?Adim sayini merakla bekliyorum
Zayiflamak istiyorsan spor sart kuzumAman yarabbi Bn Yarım saat yürüsem 2 saat yatarım falakaya yatirirlarsa 1 hafta kalkamam bnmde spora alerjim varama suyu uyurken bile içebilirim o kadar severim bugün böyle oldu malesef
Hasta halinle bile liste basisin masallahSivi almiyorum yemegin yanindasabahlari ondan cay icmiyorum. Yemekten sonra bi caydanlik iciyorum simdi demleniyor hatta. Adimi mi niye merak ediyon kiz. Hala hastayim unutma
Emzirme donemi icin menun az geldi bana. Aksamina sucuk yerine tam porsiyon bir protein kaynagi secsen cok daha doyurucu olurdu. Suyunu da arttir lutfenSelam
Kahvalti =3zeytin
2has.yum
2 dilim çavdar ekmeği
Iki minik kup koy peyniri
Iki catal menemen
Ara=1yk granola
Sekersiz cay iki bardak
Akşam (16:00)=2 yuvarlak dilim sucuk
1yk suzme yogurt
Salata
1dlm çavdar ekmegi
Arrietty_ @sedulu @Melegimkorusun
2 litre su oldu devam ediyorum suan icin 30dkka leslie var 4bini gecen adim var annemdeyim yaparsma guncellerim dukkan kapandi erkenden
KAHVALTI ÖNCESİ
Zeytinyağlı iki kuru incir, 400 ml su
KAHVALTI
200 Gr menemen, 30 Gr beyaz peynir, 22 Gr t.bugday ekmek, salatalik, marul, açık cay
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
ÖĞLEN
200 Gr ev yoğurdu+10 Gr chia tohumu, 1 yeşil elma
Yeşil çay
AKSAM
200 Gr z.yagli fasulye, 150 Gr derisiz tavuk göğüs izgara, yeşil salata, soda
3.5 lt su
İkindiden sonra yemedin mi?Aman yarabbi Bn Yarım saat yürüsem 2 saat yatarım falakaya yatirirlarsa 1 hafta kalkamam bnmde spora alerjim varama suyu uyurken bile içebilirim o kadar severim bugün böyle oldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?