Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pes etmeyen sensin ama guzelim. Bir ileri bir geri olsada asla pes etmedin.

Zaten hala emzirmiyor musun?
If bile senin icin uygun degil ki, yaz gunu ramazan orucu tutarsan sutun kesilir tamamen.
Hala emziriyorum ama ek gida da veriyorum if gunduz degil gece oldugu icin gecede iki kez fln emziriyorum ama gun icinde oruc tutucam icin su konusunda ve sut konusunda sıkıntı olur die korkuyorum

Hala emziriyorum ama ek gida da veriyorum if gunduz degil gece oldugu icin gecede iki kez fln emziriyorum ama gun icinde oruc tutucam icin su konusunda ve sut konusunda sıkıntı olur die korkuyorum

Kis gunlerinde tutarsin, riske atma bence.

Ben oglum 11 aylikken tutmustum 1 gun oruc, cocuk aglamaktan hastalanacakti neredeyse, ki o ayinda ek gida olayini gecmistik, sutu keyif icin iciyordu tahmin edersin. Bence cocuklara gereksiz stres yükleniyor, anneye de tabi, izin varken oruc icin zorlama kendini.

Oleyyy sonuncuyum

Afiyet olsun canım.
Mesajlara beni etiketle.
@ koy ve yanına mahi57 yaz.
Birleşik yaz.
Böylelikle mesajlarını göre bilirim.

M mahi
V vl3demir
Merhaba ben kendimi tanitayim.
Canım eşim cim cim.
Evli iki kız anesi 20 yaşında kilolu bir ev hanımıyim(şimdilik, eylülde öğrenci olucam)
Sanırım bu kadar sende tanıt istersen kendini.
Canm Bn 31 yaşında 2 kız annesi kendini bildi bileli tombik bir hatunum bi aralar 90 i bile görmüştüm o kadar yani tıbbi şekerli yaptım aslında 6 sene ama büyük kızımın israrlariyla ev hanimligina terfi ettim sen kaç yaşında evlendin masllahta 2 çocuk yaptin ne ara haa ne ara bu arada Rabbım.mutluluk versin o başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…