Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah bağışlasın canım.
Canım sizin mesajların altında baskül resmi var bnde yok degilmi o nasl oluyor benim boy 1.63 kilo 78 .1 bakalım ne olacak bu hafta
Bak ne güzel sende yaptin oldu
Kuzum alisacam insallah
Alışıyorsun bile.

Ay geçmiş olsun canım.
Dikkat et dışarıda yerken.

Gecmis olsun. Acile gitseydin keske

Aman tanrim, bu ne guzel menu boyle

Afiyet olsun, cok begendim her seyi ile

Aman yarabbi Bn Yarım saat yürüsem 2 saat yatarım falakaya yatirirlarsa 1 hafta kalkamam bnmde spora alerjim var ama suyu uyurken bile içebilirim o kadar severim bugün böyle oldu malesef

Yuruyus en onemli spor, digerlerine de baslarsin ama ilk hedefin adim sayını veya yuruyus sureni artirmak olsun.

Gecen yürüyüş yarisi yaptik kizlarla, herkes o hafta super eksildi, ceydos haric etiketlemeyim de gene gorup uzulmesin

Aman yarabbi Bn Yarım saat yürüsem 2 saat yatarım falakaya yatirirlarsa 1 hafta kalkamam bnmde spora alerjim var ama suyu uyurken bile içebilirim o kadar severim bugün böyle oldu malesef
O zaman leslie 1 mile ile işe koyuluyorsun. Bir hafta bunu yap her gün. Sonra vücut kendiliğinden 2 mile isteyecek. Böyle böyle artacak aktiviten.

İnşallah yavas yavas bir yerden basliyacam..350 tanede jumping jack yaptım

O zaman leslie 1 mile ile işe koyuluyorsun. Bir hafta bunu yap her gün. Sonra vücut kendiliğinden 2 mile isteyecek. Böyle böyle artacak aktiviten.
Herkesten duyuyordum da leslie hiç nasip olmamıştı ama varım.d3dim Bi kere inşallah söyle Bi 10 kilo gidene kadar siz ne derse iniz o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…