Ben de birazdan sade Turk kahvesi icerim nasipseSimdi jj video mu yapam sonrasinda cay
Allah bağışlasın canım.Bnde çok memnun oldum canım büyük kızımın küçük 4 yaşında bnde liseyi dışarıdan okudum liseyi okurken büyük kızımı ayakta sallar Bi taraftan test çözeyim hersek gönlünce olsun inşallah
Bak ne güzel sende yaptin olduCanım sizin mesajların altında baskül resmi var bnde yok degilmi o nasl oluyor benim boy 1.63 kilo 78 .1 bakalım ne olacak bu hafta
Alışıyorsun bile.Kuzum alisacam insallah
Ay geçmiş olsun canım.İyi akşamlar kızlar öğlen dışarıdan tavuk yemiştim bozuk muydu neydi mahvetti beni anneme geçtim burda yatıyorum hala da midem kendine gelmiş değil
Alys yürüyüşe filan da çıkamadım bugün öğlen eliptik yapmıştım 20 dk o var bitek bende bugün
Gecmis olsun canimmİyi akşamlar kızlar öğlen dışarıdan tavuk yemiştim bozuk muydu neydi mahvetti beni anneme geçtim burda yatıyorum hala da midem kendine gelmiş değil
Alys yürüyüşe filan da çıkamadım bugün öğlen eliptik yapmıştım 20 dk o var bitek bende bugün
Gecmis olsun. Acile gitseydin keskeİyi akşamlar kızlar öğlen dışarıdan tavuk yemiştim bozuk muydu neydi mahvetti beni anneme geçtim burda yatıyorum hala da midem kendine gelmiş değil
10 dk ile basla. Yavas yavas 30 dk ya cikart. Alisirsin vucudun ister zatenAman yarabbi Bn Yarım saat yürüsem 2 saat yatarım falakaya yatirirlarsa 1 hafta kalkamam bnmde spora alerjim varama suyu uyurken bile içebilirim o kadar severim bugün böyle oldu malesef
Varım didim varım 350 tane zipladm bugünZayiflamak istiyorsan spor sart kuzum
Yavas yavas biraz birazAllah bağışlasın canım.
Bak ne güzel sende yaptin oldu
Alışıyorsun bile.
He iyi dewam o zamanSabit çok bu hafta
ysmnczm bu hafta izine ayrılmıcam ya haftaya ayrılırım.tam hedefe az kalmışken artı gelmekten korkuyorum
Evet telim arıza yaptı ben dün giremedim bugünü paylaşıcam hemen
İnşallah Allahim duyuyorsun çok istiyorum valla hani kimi insan çok daha kilolu olur ama aktif olur vücudu dinç olur bnimki tam tersi ama alışırım yaparım Bn azimli kadınım10 dk ile basla. Yavas yavas 30 dk ya cikart. Alisirsin vucudun ister zaten
Yaparsin tabiİnşallah Allahim duyuyorsun çok istiyorum valla hani kimi insan çok daha kilolu olur ama aktif olur vücudu dinç olur bnimki tam tersi ama alışırım yaparım Bn azimli kadınım
Menu
Sabah (9.00)
Salata (2 yumurta, mor lahana, nane-maydanoz, birer tane domates ve salatalik, bir dilim avokado, yarim pancar, bir parca cecil peyniri, bir tatli kasigi tahin) ve cay
Aksam (18.30)
Firin levrek, marul salatasi (1 porsiyon) ve yarim misir (firinlanmis)
Su : 3 litreyi gecti
Adim : 11 bin — 330 puan
Arrietty_ sedulu @Suzan Avci
Eki Görüntüle 2886334
12.00:
1tk zeytin ezmesi
1 tk ezme
3 zeytin
1 yk menemen
2 catal sosis
1 kk kadar ekmek
15.00:
2 kraker 2 dilim kasar
19.00:
Tavuklu salata
Su 1,5 litre ve devammm
Spor devam ediyorum
Arrietty_ sedulu @Fatma Girik BLU3
Aman yarabbi Bn Yarım saat yürüsem 2 saat yatarım falakaya yatirirlarsa 1 hafta kalkamam bnmde spora alerjim varama suyu uyurken bile içebilirim o kadar severim bugün böyle oldu malesef
O zaman leslie 1 mile ile işe koyuluyorsun. Bir hafta bunu yap her gün. Sonra vücut kendiliğinden 2 mile isteyecek. Böyle böyle artacak aktiviten.Aman yarabbi Bn Yarım saat yürüsem 2 saat yatarım falakaya yatirirlarsa 1 hafta kalkamam bnmde spora alerjim varama suyu uyurken bile içebilirim o kadar severim bugün böyle oldu malesef
İnşallah yavas yavas bir yerden basliyacam..350 tanede jumping jack yaptımYuruyus en onemli spor, digerlerine de baslarsin ama ilk hedefin adim sayını veya yuruyus sureni artirmak olsun.
Gecen yürüyüş yarisi yaptik kizlarla, herkes o hafta super eksildi, ceydos haricetiketlemeyim de gene gorup uzulmesin
Herkesten duyuyordum da leslie hiç nasip olmamıştı ama varım.d3dim Bi kere inşallah söyle Bi 10 kilo gidene kadar siz ne derse iniz oO zaman leslie 1 mile ile işe koyuluyorsun. Bir hafta bunu yap her gün. Sonra vücut kendiliğinden 2 mile isteyecek. Böyle böyle artacak aktiviten.
Paylas ta uyuyacagimHe iyi dewam o zaman
Evet telim arıza yaptı ben dün giremedim bugünü paylaşıcam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?